Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 22:41

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 100  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (III)
MesajScris: 15 Mar 2010, 18:14 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
pe bune,Carlita? vai de mine,nici nu pot sa le vad in fata ochilor.....gusturi si gusturi.......carlita daca ai ghicit ce e bebele meu iti trimit o punga de dropsuri de alea negre,cea mai buna calitate :nlol:

bn, vezi ca nu te uit :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2010, 21:06 
Diva

buna seara fetelor...observ ca astazi a fost un pic cm pustiu pe aici....
si eu am absentat...nu prea am avut asa o stare decat sa stau degeaba:D si am facut-o la birou la noi....am mai jucat tenis...dar dispozitie necesara nu aveam pentru nimik...m-am certat cu mama si am capul plin cu nervi si acuma cu toate ca au trecut mai bine de 6 ore........am de luat o decizie dificila si nu stiu ce tre sa fac.l...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2010, 21:32 
Diva

Buna seara scumpele mele :hap_w:
Azi am avut activitati,dupa servici am fost sa-mi aleg o masina de spalat ca ne trebuie una noua...cu vechitura asta de vreo 11 ani nu se mai poate...saptamana asta o vom achizitiona.
Pe la banci ca vrem sa facem o refinantare si apoi acasa am facut curat si ceva de mancare si acum imi pregatesc o baita cu spuma sa ma relaxez maxim !
Pup pe Carli care a facut urat azi in autobuz :lips:
Puff iubito te pot ajuta cu ceva?Nu te mai certa cu mami...pretuieste-o maxim posibil iubito...orice-ar fi lasa de la tine ! :hug:
Pup toate iubitele :party:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2010, 22:10 
Diva

sper sa reusesti cu refinantarea....
cat depsre mama...incearca cineva sa o imntoarca impotriva noastra asa....si vad ca reuseste.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2010, 01:51 
Diva

fetelor revin asa mai pe nocturna cu pozele insa va dau link pt ca nu ma lasa sa incarc nimik imi zice ca am depasit cota de fisiere de incarcare . carli de ce zice asa ca eu fff multe poze pe forum nu am incarcat .v-am atasat poze cu ce am cumparat si sunt acasa costumul mirerul din si camasa care are culoarea ivory sa se potrivesca cu eochitza mea O:) O:) in poza este modelul pe alb

http://picasaweb.google.com/roxisssroxa ... directlink

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2010, 02:46 
Diva

elyt1000 scrie:
[asta am facut.....bag la greu servetele umede...parca merge mai bine
da,eu locuiesc in olanda
mie pe langa cascaval (as manca pe zi cate o roata intreaga :nlol: ) imi plac fff mult dulciurile,dar acum depinde,ca au niste dropsuri speciale negre,vaileu sunt ingrozitoare,eu nu pot sa le miros da pai sa le mananc.....
pai in general se cumpara morile de vant....in toate marimile si culorile.....vestiti klompi( eu mi-am luat de stat prin casa,ca aia de lemn nu imi plac de loc)......bulbi de lalele
sincer sunt o gramada de suveniruri,acum depind de gusturi.....ai de unde alege

am fost si noi in amstedam ne-am cumparat tot felul de nebunii bulbi de lalele,magneti ,moristi de vant dar imi pare rau ca nu am apucat sa imi cumpar o pereche de papucei de lemn sunt foarte frumoshi .cel mai mult mi-a placut plimbarile cu vaporu pe canale super frumos si este un orasel foarte placut am vizitat muzeul figurilor de ceara

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2010, 09:07 
Veteran

neata miresicile mele... :hap_w:
hai la covrigei calduti pe vatra si ceai sau cafeluta :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2010, 09:11 
Diva

Mihaela_B scrie:
hai la covrigei calduti pe vatra si cei sau cafeluta :hug:

neatza miha multumesc de cafelutza o beau daja pe a doua pana la ora asta :hug: :hug: da u :hug: n covrigel bun yam yam

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2010, 09:35 
Diva

Buna dimi scumpele :hap_w:
Buni covrigeii si cafeluta Miha...Am vazut si pozele Roxi...felicitari pentru toate iubito..rochita stii ca-mi place mult :ok:
Tare mi-ar placea sa ajung si eu in Olanda...... :love:
Hai la mireseala sa mai i-au si eu pauze de invatat cu un pretext bun :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2010, 09:36 
Moderator Ghidul Miresei

Mihaela_B scrie:
hai la covrigei calduti pe vatra si ceai sau cafeluta :hug:

hmmm...covrigei, vreau si euuuuuuuuu :, :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2010, 09:42 
Diva

neatza miresici.....si eu beu cafelutza acuma...mul,tumesc ca mi-ati dat si mie....:P
roxi foarte frumoasa rochitza....iar invitatia e moriginala.....superb felicitari..., imi ploac toate , verighetele nu se vad prea bine dar seamana cu un model care l-am mai avzut sun t foarte frumoase....sa le purtati toata viata......
eu sunt iontr-o stare aiurea tare de dimienatza....m-am culcat pe la 1 ca nu aveam somn....si dimienatza la sase jaluzele nu si-au mai facut treaba si era o lumina asa puternica in camera.....asta nu ar fi o problema dar cand ma gandesc ca am ore pana la 9 seara ma apuca groaza.....am sa vin terminata ....:(
si nici cu voi nuy o sa reusesc sa vb dar vrecuperez eu:P
va urez o zi cat mai frumoasa la toate.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2010, 09:48 
Diva

puffy_is scrie:
neatza miresici.....si eu beu cafelutza acuma...mul,tumesc ca mi-ati dat si mie....:P
roxi foarte frumoasa rochitza....iar invitatia e moriginala.....superb felicitari..., imi ploac toate , verighetele nu se vad prea bine dar seamana cu un model care l-am mai avzut sun t foarte frumoase....sa le purtati toata viata......
eu sunt iontr-o stare aiurea tare de dimienatza....m-am culcat pe la 1 ca nu aveam somn....si dimienatza la sase jaluzele nu si-au mai facut treaba si era o lumina asa puternica in camera.....asta nu ar fi o problema dar cand ma gandesc ca am ore pana la 9 seara ma apuca groaza.....am sa vin terminata ....:(
si nici cu voi nuy o sa reusesc sa vb dar vrecuperez eu:P
va urez o zi cat mai frumoasa la toate.....

Hai iubito hai...nu te mai plange atat :nblink: ...nici macar n-ai plecat si stii ca o sa vii TERMINATA....zambeste a inceput o noua zi din viata ta...esti sanatoasa,iubesti,ii ai pe cei dragi alaturi...poti vedea lumina rasaritului de soare :flowers: ????esti fericita atunci...MAXIM am zis !!!!!
Pup dulce fata frumoasa si care zambeste acum cu toata puterea fiintei ei :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2010, 10:18 
Diva

roxisss scrie:
fetelor revin asa mai pe nocturna cu pozele insa va dau link pt ca nu ma lasa sa incarc nimik imi zice ca am depasit cota de fisiere de incarcare . carli de ce zice asa ca eu fff multe poze pe forum nu am incarcat .v-am atasat poze cu ce am cumparat si sunt acasa costumul mirerul din si camasa care are culoarea ivory sa se potrivesca cu eochitza mea O:) O:) in poza este modelul pe alb

http://picasaweb.google.com/roxisssroxa ... directlink

roxiiiiiiiii
ce invitatie haioasa! :napplause:
imi place!
:clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2010, 11:34 
Diva

Neata miresici :hug: :hug:

Ce faceti?Mi-ati lipsit :hug: :love: N-am mai avut starea sa intru pe forum dar v-am citit zilnic.
Eu am luat o cazatura de toata frumusetea pe gheata si cu operatia mea la coloana m-am cam speriat k pt mn orice cazatura poate fi fatala.Darrr din fericire n-am patit nimic,am facut toate radiografiile si e totul ok dar m-am speriat destul de rau oricum.

Eu am luat cosulete pt cocarde,casuta dar,petale pt biserica.....si pt marturii am luat niste cutiute care au niste insertii frumoase pe care le-am asamblat eu dar acum astept sa-mi ajunga niste fundite personalizate.O sa vi le arat cand sunt gata.

Roxi imi pare bn k ai revenit si sper k baietelul tau e ok.Te cred k ai tras o sperietura de toata frumusetea.Felicitari pt rochita,costum,verighete,invitatia e f originala O:) .

Felicitari tuturor fetelor pt ce au mai achizitionat! Simo spor la invatat,mai ai un pic si gata :flowers:

Pup toate fetele! sa aveti o zi frumoasa :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2010, 12:05 
Moderator Ghidul Miresei

Cat_Eyes scrie:
roxiiiiiiiii
ce invitatie haioasa! :napplause:
imi place!
:clap:

Da, f frumoasa invitatia :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2010, 12:07 
Moderator Ghidul Miresei

manu86 scrie:

Ce faceti?Mi-ati lipsit :hug: :love: N-am mai avut starea sa intru pe forum dar v-am citit zilnic.
Eu am luat o cazatura de toata frumusetea pe gheata si cu operatia mea la coloana m-am cam speriat k pt mn orice cazatura poate fi fatala.Darrr din fericire n-am patit nimic,am facut toate radiografiile si e totul ok dar m-am speriat destul de rau oricum.

Eu am luat cosulete pt cocarde,casuta dar,petale pt biserica.....si pt marturii am luat niste cutiute care au niste insertii frumoase pe care le-am asamblat eu dar acum astept sa-mi ajunga niste fundite personalizate.O sa vi le arat cand sunt gata.

Roxi imi pare bn k ai revenit si sper k baietelul tau e ok.Te cred k ai tras o sperietura de toata frumusetea.Felicitari pt rochita,costum,verighete,invitatia e f originala O:) .

Felicitari tuturor fetelor pt ce au mai achizitionat! Simo spor la invatat,mai ai un pic si gata :flowers:

Ma bucur ca esti bn, ai mare grija sa nu mai cazi! Am patit-o si eu acum 5 ani, am cazut pe gheata cu pietre si mi-am zdrobit genunchele :mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2010, 13:14 
Diva

roxisss scrie:
am fost si noi in amstedam ne-am cumparat tot felul de nebunii bulbi de lalele,magneti ,moristi de vant dar imi pare rau ca nu am apucat sa imi cumpar o pereche de papucei de lemn sunt foarte frumoshi .cel mai mult mi-a placut plimbarile cu vaporu pe canale super frumos si este un orasel foarte placut am vizitat muzeul figurilor de ceara

sincer mie nu-mi place Amsterdamul deloc.....dar si asta e dupa gusturi....intr-adevar intr-o singura ora cu vaporasul poti vedea mai tot Amsterdamul......e frumos,dar nu cine stie ce,muzeul figurilor de ceara imi place si mie ,in plus muzeul Ana Franke m-a impresionat f tare.....
eu le-am facut cadou luit tata si la nepotel klompi.....mare greseala ptr nepotel....a inebunit vecinii cu troncanitul prin casa :nlol: :nlol:
roxi imi place rochita ta,e absolut superba.....verighetele nu se vad fff bine ,dar important sa va placa voua si sa le purtati cu placere.....costumul este fain..dar cel mai mult m-a impresionat invitatiea.....super tare...felicitari ptr alegerile facute

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2010, 13:36 
Diva

multumesc fetelor pt complimente la achizitii ma bucur ca va plac dar fac eu cumva si cu vereghetele o sa fac cu telefonul sa vad daca ies ok sau chiar acum pe zi fara blitz ca sa intelegeti ceva si eu ador invitatia aia si am si text pe masura ca sa se potrivea :hug: :hug: :hug: sca cu invitatia

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2010, 13:38 
Diva

elyt1000 scrie:
.
eu le-am facut cadou luit tata si la nepotel klompi.....mare greseala ptr nepotel....a inebunit vecinii cu troncanitul prin casa :nlol: :nlol:
roxi imi place rochita ta,e absolut superba.....verighetele nu se vad fff bine ,dar important sa va placa voua si sa le purtati cu placere.....costumul este fain..dar cel mai mult m-a impresionat invitatiea.....super tare...felicitari ptr alegerile facute

imi inchipui ce face nepotelul cu papuceii stiu ce face al meu copil cu papucii prin casa :rofl: :rofl: :rofl:

mai ai un pic si misca bebe de sapt viitoare sa te tot astepti de fluturashi in burtika :napplause: :napplause: :napplause:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2010, 14:22 
Diva

manu86 scrie:

ce petale ai luat?
............
eu m-am gandit sa sacrific trandafirii de la civil si sa se inarmeze fiecare cu orez.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1998 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 100  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]