Salutare miresici
Ce faceti? Va multumesc tuturor pt mesajele de incurajare
Sa stiti ca desi am fost prinsa cu problemele mele tot v-am urmarit din umbra si ma bucur ca am deschis topical nr 4
Vroiam sa va felicit pe toate pt noile achitii pt nunta (Cami- e foarte frumoasa rochita sa o porti sanatoasa, Nico- sunt superbe verighetele sunt ca ale mele

, Manu – astept poze cu marturiile facute de tine, sper ca nu mi-a scapt nimic

)
Din pacate eu nu am vesti prea bune … desi e un subiect mai delicat, simt nevoia sa ma descarc, asa ca am sa va povestesc … parintii mei au decis sa se desparta, inca sunt socata de decizia lor si nu pot sa ma obisnuiesc cu gandul. Ma doare sa vad ca dupa 31 de ani de casatorie isi spun adio. Din punctul meu de vedere as putea sa spun ca au avut parte de o casnicie perfecta, dar se pare ca de 2 ani de cand m-am mutat de la ei lucrurile s-au schimbat si nu ne-au spus nimic, au tinut pentru ei motivele, incerc sa le respect decizia desi imi e foarte greu, mai ales cand merg in vizita la ei si ma astept sa ma intampine amandoi si din pacate e doar mama.
Cel mai greu mi-a fost cand am fost la ei in vizita si i-am surprins certandu-se si reprosandusi tot felul de lucruri, exact atunci tata isi facea bagajele si decisese sa se mute in cealalta locuinta, in momentul ala am avut parte de un soc, am simtit cum imi fuge pamantul de sub picioare. Am discutat cu amandoi si mi-au explicat ca asa e mai bine pt ei, mi-au spus ca au luat decizia sa se desparta inca din decembrie, dar vroiau sa ma anunte dupa nunta ca sa nu-mi umbreasca evenimentul, dar pentru ca certurile erau din ce ince mai dese au decis in prima faza sa stea separat, urmand ca in august sa divorteze.
I-am rugat sa mearga sa discute cu un psiholog problemele separat si au acceptat, acum sper din tot sufletul

ca aceste sedinte si perioada de timp in care stau separatii sa-i ajute sa analizeze situatia si sa se impace.
Desi poate o sa ziceti ca gandesc ca un copil, tin sa va spun ca eu mereu mi-am imaginat ca parintii mei vor imbatranii impreuna si vor fii precum batraneii aia care se plimba prin Cismigiu impreuna.
Sper ca nu v-am plictisit cu problemele mele
Va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa