Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 14:59

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (IV)
MesajScris: 23 Mar 2010, 13:26 
Diva

Buna, mi-a fost dor de voi....

Weekend-ul asta am realizat multe. Am luat :
    250 cutite pt nunta
    pernita de verighete (10 lei)
    pahare de sampanie pt miri (2*10 lei)
    2 cosulete ppentru flori (15 lei buc)
Mi-am luat rochita pentru cununia civila, un sacou mai gros pt ea, esarfa, mai am de luat pantofi :had_d: . De asemenea pentru mire am luat : costum, camasa, cravata, pantofi (pentru cununia civila).

Ieri ne-am luat si verighetele, sunt superbe :hap_w:

Va pun link-ul cu poze: http://picasaweb.google.com/sweetnicole ... directlink

Nu am facut poze cu rochita, nu am avut atunci aparatul la mine, insa cand o mai probez sigur fac si poze :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2010, 13:39 
Moderator Ghidul Miresei

Felicitari Nico!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2010, 16:22 
Veteran

SweetNicoleta scrie:

250 cutite pt nunta
Mi-am luat rochita pentru cununia civila, un sacou mai gros pt ea, esarfa, mai am de luat pantofi :had_d: . De asemenea pentru mire am luat : costum, camasa, cravata, pantofi (pentru cununia civila).

Nu am facut poze cu rochita, nu am avut atunci aparatul la mine, insa cand o mai probez sigur fac si poze :had_d:

Ce harnicuta ai fost!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2010, 16:31 
Diva

incerc sa pun o foto si desi are dimensiunile necesare nu reusesc.....

"Ne pare rău, cota fişierelor ataşate a fost atinsă."

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2010, 16:54 
Moderator Ghidul Miresei

ionela_mihaela scrie:
incerc sa pun o foto si desi are dimensiunile necesare nu reusesc.....

"Ne pare rău, cota fişierelor ataşate a fost atinsă."

Cred ca este o problema de la site, si eu am incercat ieri si tot asa mi-a aratat. O sa-i spun baiatului care se ocupa de tehnic sa vada care este problema :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2010, 17:54 
Diva

Nico, am si eu pernuta si cosulet fix la fel. le-am primit de la cumnata mea :)
vreau sa vad costumatia.. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2010, 19:27 
Moderator Ghidul Miresei

Ce faceti fetelor? :D Pe unde umblati? :)

Eu acum mi-am dat cu oja pe unghiute si astept musafiri ...duminica am facut pizza, astazi iarasi am comanda la pizza :mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2010, 20:08 
Diva

eu sunt pe aici, ploua si nu am reusit decat sa merg la sala putin..
in rest, numai in casa. ce vremeeeeeeee :\ :\

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2010, 21:11 
Veteran

SweetNicoleta scrie:

250 cutite pt nunta

buna seara miresici,ce mai faceti dragelor?Felicitari nico pt ce ti-ai cumparat ,sunt superba verighetele sa le purtati cu placere si sa va iubiti mult.multi pupici dulci pt miresicile mele dragi :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2010, 21:13 
Veteran

camisimo scrie:
buna seara fetelorrrrrr
ce mai faceti nu am ami intrat de mult ca nu am mai avut timp
dar vreau sa ma laud cu rochia mea de mireasa :heart: :heart: :had_d: :had_d: :had_d: :had_d: :had_d: :njump: :njump: :njump:

felicitari cami pt rochita esti superba,o printesica extraordinara,iti doresc o nunta de vis

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Mar 2010, 22:55 
Diva

asa am patit si eu cu cota fisierelor atasate depasita trebuie sa va duceti la panoul utilizatorului la fisiere atasate si sa mai stergeti din pozele care au fost atasate pe site cred ca avem o cota de... MG pt fiecare si dupa nu te mai lasa sa bagi daca nu stergi din cele care au fost pe site :ok: :ok: :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2010, 00:14 
Diva

buna seara fetelor....ce dor mi-a fost de voi.........din pacate nu voi mai putea intra prea des......caci in acelasi timp din fericire......m-am angajat....tot acolo unde am mai lucrat....carklita cred ca tu stii despre ce e vb.....las inghetata la betty yce....ca e alta sefa si programul este mai bun....la inceput lucrez doua zile dar apoi 2 sunt libera....si apoi o sa vedem cum va fi....astazi am fost si la scoala si la interviu , si m-a chemat sa vada cum ma descurc daca mai tin minte , si a fost bine.....iar maine ma uc din nou dar pana la 16....ca apoi am repetitie si concert de la ora 19......la filarmonica.....
nico felicitari [pentru celel realizate....sa le purtati fericiti in cea mai speciala zi....va pup....si va doresc o seara frumoasa....sunt franta si ma pun sa ma culc:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2010, 00:46 
Veteran

Salutare miresici :hug:
Ce faceti? Va multumesc tuturor pt mesajele de incurajare :hug: :-*
Sa stiti ca desi am fost prinsa cu problemele mele tot v-am urmarit din umbra si ma bucur ca am deschis topical nr 4 :D
Vroiam sa va felicit pe toate pt noile achitii pt nunta (Cami- e foarte frumoasa rochita sa o porti sanatoasa, Nico- sunt superbe verighetele sunt ca ale mele :P, Manu – astept poze cu marturiile facute de tine, sper ca nu mi-a scapt nimic :( )
Din pacate eu nu am vesti prea bune … desi e un subiect mai delicat, simt nevoia sa ma descarc, asa ca am sa va povestesc … parintii mei au decis sa se desparta, inca sunt socata de decizia lor si nu pot sa ma obisnuiesc cu gandul. Ma doare sa vad ca dupa 31 de ani de casatorie isi spun adio. Din punctul meu de vedere as putea sa spun ca au avut parte de o casnicie perfecta, dar se pare ca de 2 ani de cand m-am mutat de la ei lucrurile s-au schimbat si nu ne-au spus nimic, au tinut pentru ei motivele, incerc sa le respect decizia desi imi e foarte greu, mai ales cand merg in vizita la ei si ma astept sa ma intampine amandoi si din pacate e doar mama.
Cel mai greu mi-a fost cand am fost la ei in vizita si i-am surprins certandu-se si reprosandusi tot felul de lucruri, exact atunci tata isi facea bagajele si decisese sa se mute in cealalta locuinta, in momentul ala am avut parte de un soc, am simtit cum imi fuge pamantul de sub picioare. Am discutat cu amandoi si mi-au explicat ca asa e mai bine pt ei, mi-au spus ca au luat decizia sa se desparta inca din decembrie, dar vroiau sa ma anunte dupa nunta ca sa nu-mi umbreasca evenimentul, dar pentru ca certurile erau din ce ince mai dese au decis in prima faza sa stea separat, urmand ca in august sa divorteze.
I-am rugat sa mearga sa discute cu un psiholog problemele separat si au acceptat, acum sper din tot sufletul :npray: ca aceste sedinte si perioada de timp in care stau separatii sa-i ajute sa analizeze situatia si sa se impace.
Desi poate o sa ziceti ca gandesc ca un copil, tin sa va spun ca eu mereu mi-am imaginat ca parintii mei vor imbatranii impreuna si vor fii precum batraneii aia care se plimba prin Cismigiu impreuna.

Sper ca nu v-am plictisit cu problemele mele :(
Va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa :hug: :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2010, 09:34 
Moderator Ghidul Miresei

Anda, imi pare rau pentru ca sunt probleme in familia ta chiar acum inainte de nunta, dar decat sa stea impreuna si sa se certe mai bine sa stea separat si sa fie fericiti. Sper ca problemele din familia ta sa se rezolve intr-un fel sau altul :, Fi optimista :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2010, 09:34 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata fetelor :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2010, 09:40 
Diva

serban_anda2005 scrie:
Salutare miresici :hug:
Din pacate eu nu am vesti prea bune … desi e un subiect mai delicat, simt nevoia sa ma descarc, asa ca am sa va povestesc … parintii mei au decis sa se desparta, inca sunt socata de decizia lor si nu pot sa ma obisnuiesc cu gandul. Ma doare sa vad ca dupa 31 de ani de casatorie isi spun adio. Din punctul meu de vedere as putea sa spun ca au avut parte de o casnicie perfecta, dar se pare ca de 2 ani de cand m-am mutat de la ei lucrurile s-au schimbat si nu ne-au spus nimic, au tinut pentru ei motivele, incerc sa le respect decizia desi imi e foarte greu, mai ales cand merg in vizita la ei si ma astept sa ma intampine amandoi si din pacate e doar mama.
ISper ca nu v-am plictisit cu problemele mele :(
Va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa :hug: :-*

Offffffff iubito cat de rau imi pare pentru suferinta ta....e tragic intradevar..nici eu nu-mi pot imagina viata altfel decat cu ai mei impreuna pana la adanci batraneti...as suferi teribil sa faca asa ceva si imi pot imagina cat de greu iti este !!!!
Pacat ca se intampla asa dar cum naiba sa facem fata vietii cand ea este atat de dura si complicata si.....si.....decat luptand si acceptand tot ce ni se intampla !!!
Sa speram din suflet ca-i va ajuta pauza asta si sedintele de consiliere...dar oricum ar fi incearca sa accepti situatia sa te bucuri de ei doi asa separat cum sunt si sa mergi mai departe....fii puternica in situatia asta si ia-o ca pe o alta provocare careia tre sa-i faci fata cu brio.
Te pup scumpo si-ti transmit toata linistea sufleteasca,intelepciunea,puterea si vointa sa treci cu bine prin experienta asta de viata :hug:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2010, 09:42 
Diva

puffy_is scrie:
buna seara fetelor....ce dor mi-a fost de voi.........din pacate nu voi mai putea intra prea des......caci in acelasi timp din fericire......m-am angajat....tot acolo unde am mai lucrat....carklita cred ca tu stii despre ce e vb.....las inghetata la betty yce....ca e alta sefa si programul este mai bun....la inceput lucrez doua zile dar apoi 2 sunt libera....si apoi o sa vedem cum va fi....astazi am fost si la scoala si la interviu , si m-a chemat sa vada cum ma descurc daca mai tin minte , si a fost bine.....iar maine ma uc din nou dar pana la 16....ca apoi am repetitie si concert de la ora 19......la filarmonica.....
nico felicitari [pentru celel realizate....sa le purtati fericiti in cea mai speciala zi....va pup....si va doresc o seara frumoasa....sunt franta si ma pun sa ma culc:D

Bravo iubito...mai avem o "muncitoare"printre noi....acu o sa fii ocupata ca de...ai casa,scoala,servici...femeie ocupata domnule nu gluma :p
Felicitari si spor la munca :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2010, 09:43 
Diva

SweetNicoleta scrie:
    250 cutite pt nunta

Nico scumpo felicitari pentru toate achizitiile...sa le folositi si purtati sanatosi si maxim de fericiti....MAXIM am zis !!!!!!! :napplause:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2010, 09:45 
Diva

roxisss scrie:
de cand a venit primavara s-a facut liniste pe forum :unsure: :unsure: :unsure:

Pai sa stii scumpi ca numai de stat in casa nu-mi arde....."handralesc"toata ziulica.....mami,plimbare,platit utilitati,rate.....sala,piata...pfffffffffffffffff agitatie mare domnule de cand m-am "maritat"si a venit si primavara :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2010, 09:53 
Diva

Buna dimi Carli :hap_w:
Hai ca am recuperat tot...nu ca as fi pierdut ceva in fiecare zi dar nu comunicasem cu voi :ok:
Pup si pe Cat :hug: si pe Ione,Clau,Roxi...toate toate fetele :flowers:
Eu invat,mai am un examen wek-ul asta si gata prima sesiune...la munca cam scartaie treaba dar nu-i o drama....alt loc de munca ,alta experienta,alti oameni,alte cunostine(asta in cazul in care se va termina aici asa cum se zvoneste)mergem inainte,nu-i problema :ok:
Stiti ca mi-am schimbat stilul de viata,de a manca etc....deja am slabit 3kg si merg si la sala la aerobic....luni mi-a venit sa lesin la aerobic dar nu m-am panicat si mi-am revenit,am musamalizat faza nu s-a prins nimeni :-` ...probabil mi-am fortat prea tare "trupusorul"
In rest....il am 2 zile acasa pe "alcoolistul"de socra'miu....sper sa plece maine ca n-am aer in casa cand e el... :wall:
Mami se simte foarte bine....bubi mic(nepotelul Bogdanel)e un inger care ne bucura fiecare secunda din vietile noastre....ma adora si eu pe el maxim :love:
Va pup iubitelor si numai bine...sa avem o zi cu soare toate azi :hug:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]