Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 07:50

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (IV)
MesajScris: 24 Mar 2010, 10:01 
Diva

A si am uitat ceva....azi dimineata inainte sa ies din casa am vrut sa ascund sticla de ulei(ca socrului meu ii place sa-l imprastie prin toata bucataria...si-i las in tigaie cat are nevoie si ascund sticla)si am scapat-o pe mine si prin toata bucataria......am sters repede cu iubi dar am venit asa la munca.....plina de ulei pe camasa mea alba,n-am avut timp sa ma spal,schimb ca era jos masina de la servici....si stiti ce ? ma doare la basca ca sunt murdara de ulei...si ce daca?deasta nu o sa fiu eu bucuroasa,binedispusa si sociabila azi?ca am ulei pe mine ? :rofl:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2010, 10:04 
Moderator Ghidul Miresei

SimoBobo scrie:
Buna dimi Carli :hap_w:
Hai ca am recuperat tot...nu ca as fi pierdut ceva in fiecare zi dar nu comunicasem cu voi :ok:
Pup si pe Cat :hug: si pe Ione,Clau,Roxi...toate toate fetele :flowers:
Eu invat,mai am un examen wek-ul asta si gata prima sesiune...la munca cam scartaie treaba dar nu-i o drama....alt loc de munca ,alta experienta,alti oameni,alte cunostine(asta in cazul in care se va termina aici asa cum se zvoneste)mergem inainte,nu-i problema :ok:
Stiti ca mi-am schimbat stilul de viata,de a manca etc....deja am slabit 3kg si merg si la sala la aerobic....luni mi-a venit sa lesin la aerobic dar nu m-am panicat si mi-am revenit,am musamalizat faza nu s-a prins nimeni :-` ...probabil mi-am fortat prea tare "trupusorul"
In rest....il am 2 zile acasa pe "alcoolistul"de socra'miu....sper sa plece maine ca n-am aer in casa cand e el... :wall:
Mami se simte foarte bine....bubi mic(nepotelul Bogdanel)e un inger care ne bucura fiecare secunda din vietile noastre....ma adora si eu pe el maxim :love:
Va pup iubitelor si numai bine...sa avem o zi cu soare toate azi :hug:

eee...o sa fie bine si cu job-ul tau...daca e sa nu mai fie vei gasi altul :flowers:
cum ti-ai schimbat stilul? ce mananci? :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2010, 10:05 
Moderator Ghidul Miresei

SimoBobo scrie:
A si am uitat ceva....azi dimineata inainte sa ies din casa am vrut sa ascund sticla de ulei(ca socrului meu ii place sa-l imprastie prin toata bucataria...si-i las in tigaie cat are nevoie si ascund sticla)si am scapat-o pe mine si prin toata bucataria......am sters repede cu iubi dar am venit asa la munca.....plina de ulei pe camasa mea alba,n-am avut timp sa ma spal,schimb ca era jos masina de la servici....si stiti ce ? ma doare la basca ca sunt murdara de ulei...si ce daca?deasta nu o sa fiu eu bucuroasa,binedispusa si sociabila azi?ca am ulei pe mine ? :rofl:

tare faza :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2010, 10:12 
Diva

carlita scrie:
eee...o sa fie bine si cu job-ul tau...daca e sa nu mai fie vei gasi altul :flowers:
cum ti-ai schimbat stilul? ce mananci? :)

Mananc foarte foarte sanatos si beau 3 litri de apa pe zi....doar apa...probabil ajung si la 4 cu cafea,supa,lapte etc
Fara grasimi de nici un fel.....carne doar de pui si peste,lactate degresate
Fara zahar si dulciuri...cafeaua o beau cu zaharina iar la pofta de ceva bun pap un fruct(maxim 2 fructe pe zi)sau un baton de cereale fitness
3 mese pe zi iar ultima sa fie la maxim 18.30 si exagerez cu legumele.....cat se poate de multe si de toate felurile...facute ba la aburi,ba fierte in supa,ba la grill cu condimente multe,ba salate...eu ador legumele !!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2010, 10:17 
Moderator Ghidul Miresei

SimoBobo scrie:
Mananc foarte foarte sanatos si beau 3 litri de apa pe zi....doar apa...probabil ajung si la 4 cu cafea,supa,lapte etc
Fara grasimi de nici un fel.....carne doar de pui si peste,lactate degresate
Fara zahar si dulciuri...cafeaua o beau cu zaharina iar la pofta de ceva bun pap un fruct(maxim 2 fructe pe zi)sau un baton de cereale fitness
3 mese pe zi iar ultima sa fie la maxim 18.30 si exagerez cu legumele.....cat se poate de multe si de toate felurile...facute ba la aburi,ba fierte in supa,ba la grill cu condimente multe,ba salate...eu ador legumele !!!

ah, dar nu e ceva nou...tu mancai sanatos si inainte nu? :) ai scos doar zaharul si poate ai mai eliminat cate ceva....si eu mananc la fel ca tine, zahar consum in cafea, dar cum beau o cafea la 2 zile se accepta iar ceaiurile le indulcesc cu miere de albine, eu stau prost cu apa doar...nu pot sa beau apa deloc, nici macra un pahar pe zi :)) dar in schimb beau ceaiuri si sucuri facute in casa....de mere, de rosii :) ...legume si eu mananc foarte multe, in exces :nlol:

in ultimul timp am mai mancat si eu pizza sau mai stiu eu ce dulciuri...dar nu pot sa stau cu musafiri si eu sa nu servesc, dar nu fac excese...mananc doar sa gust :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2010, 10:21 
Diva

carlita scrie:
ah, dar nu e ceva nou...tu mancai sanatos si inainte nu? :) ai scos doar zaharul si poate ai mai eliminat cate ceva....si eu mananc la fel ca tine, zahar consum in cafea, dar cum beau o cafea la 2 zile se accepta iar ceaiurile le indulcesc cu miere de albine, eu stau prost cu apa doar...nu pot sa beau apa deloc, nici macra un pahar pe zi :)) dar in schimb beau ceaiuri si sucuri facute in casa....de mere, de rosii :) ...legume si eu mananc foarte multe, in exces :nlol:
in ultimul timp am mai mancat si eu pizza sau mai stiu eu ce dulciuri...dar nu pot sa stau cu musafiri si eu sa nu servesc, dar nu fac excese...mananc doar sa gust :D

Da iubito ai dreptate....nu e un bai acum sa papi 2 triunghiuri de pizza....sau 2 pumni de floricele....ca doar nu suntem de plastic ! dar totul cu masura si in limitele pe care ni le cunoastem noi ca ne permitem in ziua respectiva...ca daca stiu ca am mancat toata ziua 2 salate...imi permit la cina sa pap pizza :ok:
Cat despre apa...mai chinuie-te putin....pune un pahar langa tine si forteaza-te sa bei cate o gurita...si apoi umpli la loc paharul....apa e vitala si musai necesara organismului si metabolismului tau iubito...trebuie sa incepi sa bei apa !!!
Te poti ajuta de un strop de lamaie,portocala pentru inceput.... :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2010, 10:39 
Moderator Ghidul Miresei

SimoBobo scrie:
Da iubito ai dreptate....nu e un bai acum sa papi 2 triunghiuri de pizza....sau 2 pumni de floricele....ca doar nu suntem de plastic ! dar totul cu masura si in limitele pe care ni le cunoastem noi ca ne permitem in ziua respectiva...ca daca stiu ca am mancat toata ziua 2 salate...imi permit la cina sa pap pizza :ok:
Cat despre apa...mai chinuie-te putin....pune un pahar langa tine si forteaza-te sa bei cate o gurita...si apoi umpli la loc paharul....apa e vitala si musai necesara organismului si metabolismului tau iubito...trebuie sa incepi sa bei apa !!!
Te poti ajuta de un strop de lamaie,portocala pentru inceput.... :hug:

Faza e ca organismul meu nu retine deloc apa si ma duc des la baie si fara sa beau, daca beau acum un pahar in urmatoarea ora ma duc de 20 de ori la baie :nlol: :nlol: dar bine, chestia asta mi se intampla si atunci cand beau ceai, suc sau cafea :) ... apa beau doar atunci cand e foarte foarte cald....30-40 grade si de cele mai multe ori cand sunt in masina, nici macar cand umblu pe strada vara nu simt nevoia sa beau ceva :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2010, 11:04 
Diva

Neatza fetelor cucuietelor :hug: :hug: :hug: :love: :love: :love: Ce faceti? Ce miresim azi?

Anda imi pare rau pt parinti tai si nu cred ca gandesti ca un copil toti ne dorim sa avem parintii impreuna pana la adanci batraneti asa ni se pare normal asta ne-am obisnuit cu ei asa amndoi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2010, 11:14 
Diva

buna dimienatza fetelor.......anda imi pare rau sa aud acest lucru despre parintii tai dar cum ziceau si fetele trebuie sa fii puternica si daca este ca situatia sa ramana asa.....sa te bucuri de amandoi si separat......
simo pata de ulei zici ca e moldel:):) si stai linistita ce se poate intampla de l o pata de ulei...iaca na.....=))
eu ma pregatesc sa plek la munca.....si apoi am concert diseara....sa ma sustineti si sa imi tineti pumnii....am sa intru sa vad ce ati mai vorbit:*:*:*
va pup pe toate si aveti grija de voi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2010, 11:23 
Diva

puffy_is scrie:
buna dimienatza fetelor.......anda imi pare rau sa aud acest lucru despre parintii tai dar cum ziceau si fetele trebuie sa fii puternica si daca este ca situatia sa ramana asa.....sa te bucuri de amandoi si separat......
simo pata de ulei zici ca e moldel:):) si stai linistita ce se poate intampla de l o pata de ulei...iaca na.....=))
eu ma pregatesc sa plek la munca.....si apoi am concert diseara....sa ma sustineti si sa imi tineti pumnii....am sa intru sa vad ce ati mai vorbit:*:*:*
va pup pe toate si aveti grija de voi

buna felicitari pt locul de munca si o zi frumoasa ca vad ca este destul de plina si obositoare :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2010, 11:27 
Diva

multumesc roxy.......nu mai conteaza cat de plina sau obositoare e,........ma bucur ca am reusit sa ne gasim de munca amandoi.....mai in acelasi timp......e greu in ziua de azi....dar multumim lui Dumnezeu am reusit.....de acuma ne putem gandi si la ce trebuie sa facem:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2010, 11:28 
Diva

Bobo ma bucur ca esti happy :hug: :hug: :hug: da-l in colo de ulei imp e ca esti bine dispusa asta e tot ce conteaza :heart: :heart:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2010, 11:40 
Diva

roxisss scrie:
Bobo ma bucur ca esti happy :hug: :hug: :hug: da-l in colo de ulei imp e ca esti bine dispusa asta e tot ce conteaza :heart: :heart:

Pe langa asta mai are fata si doua "herpesoaie" pe buza de jos...o frumusete sunt azi...si jegoasa si buboasa :rofl: si mai merg si ca robotelu(febra musculara) :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2010, 12:07 
Diva

SimoBobo scrie:
[
Pe langa asta mai are fata si doua "herpesoaie" pe buza de jos...o frumusete sunt azi...si jegoasa si buboasa :rofl: si mai merg si ca robotelu(febra musculara) :rofl:

Mai conteaza :rofl: :rofl: :rofl: trec

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2010, 13:34 
Veteran

Ati avut chef de miresit astazi,bravoooooooooo!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2010, 13:45 
Diva

buna, acum am venit de la dentist si incepe sa-si faca simtita prezenta anestezia. Incepe sa treaca efectul ei si e o senzatie ingrozitoare :((

Anda, imi pare rau pentru parintii tai si mai ales ca se intampla acum , inainte de nunta :hug: :hug:

puffy_is felicitari pt job!

simo, o sa plece si socrul tau si se va face liniste din nou la tine. Faza cu uleiul a fost tare :)

va pup pe toate, ma duc sa stau un pic in pat, ca acum vine nepoata-mea de la plimbarea cu bunicu si trebuie sa-i fac de papa si apoi sa plec la serviciu:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2010, 14:10 
Moderator Ghidul Miresei

Fetele, am terminat cu curatenia :had_d: sunt rupta, nu mai pot face nimic...asa ca lenevesc la calculator si beau o bere :nlol: cine bea cu mine???

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2010, 14:13 
Moderator Ghidul Miresei

off...ba nu am terminat, mai trebuie sa spal usa de la intrare, usile de la camere si florile :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2010, 14:27 
Veteran

salutare fetelor :flowers:
Anda, îmi pare rău că trebuie să treci prin asta chiar înainte de nuntă, dar poate e mai bine aşa, decât să fie certaţi mereu...tu trebuie să fi puternică, sa-i iubeşti pe amândoi la fel şi să fi conştientă că şi ei te iubesc maxim pe tine, indiferent ce se întâmplă în viaţa lor de cuplu :ok:
Simo, ai fost tare cu uleiul... m-ai făcut să râd de dimineaţă :lips:
Carlita, ai vrut să te apuci de băut cu treaba neterminată, hm ? :nlol:
Puffy, ce concert ai ? m-ai făcut curioasă... :unsure:
Nico, spor la servici să ai, scumpa :hug:

şi eu sunt în plină desfăşurare cu curăţenia. acum am luat o pauză de respiro... :nchat:
vai, fetelor, dacă aţi vedea cum arată geamurile mele :blink: aşa mizeria fac muncitorii aştia de la bloc cu izolatul lor... şi eu fix la parter stau, unde se adună toată mizeria (X)
sper că termină până de Paşti, că eu nu stau cu murdăria asta pe geamuri :wall:

pupiciiiiiiii :hug:

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Mar 2010, 14:36 
Moderator Ghidul Miresei

mlcu7za scrie:
salutare fetelor :flowers:
Anda, îmi pare rău că trebuie să treci prin asta chiar înainte de nuntă, dar poate e mai bine aşa, decât să fie certaţi mereu...tu trebuie să fi puternică, sa-i iubeşti pe amândoi la fel şi să fi conştientă că şi ei te iubesc maxim pe tine, indiferent ce se întâmplă în viaţa lor de cuplu :ok:
Simo, ai fost tare cu uleiul... m-ai făcut să râd de dimineaţă :lips:
Carlita, ai vrut să te apuci de băut cu treaba neterminată, hm ? :nlol:
Puffy, ce concert ai ? m-ai făcut curioasă... :unsure:
Nico, spor la servici să ai, scumpa :hug:

şi eu sunt în plină desfăşurare cu curăţenia. acum am luat o pauză de respiro... :nchat:
vai, fetelor, dacă aţi vedea cum arată geamurile mele :blink: aşa mizeria fac muncitorii aştia de la bloc cu izolatul lor... şi eu fix la parter stau, unde se adună toată mizeria (X)
sper că termină până de Paşti, că eu nu stau cu murdăria asta pe geamuri :wall:

pupiciiiiiiii :hug:

daaaa....dar oricum, stau sa imi termin berea si apoi ma duc sa termin ce mai am de facut :nlol:

crede-ma ca stiu ce mizerie fac muncitorii...la noi s-au apucat de lucru prin noiembrie, apoi au facut pauza ca a fost asa de frig si acum incep iarasi sa lucreze...ma enerveaza la culme, sunt niste oameni jegosi si neseriosi, zici ca scara blocului nostru e o cocioaba de gunoi acum, lasa mizerie peste tot, isi lasa hainele si papucii in scara si puteee de mama focului...abia astept sa se care odata :ninja:

de bine de rau la geamurile mele nu mai au de lucru asa ca le-am spalat si sunt frumoase acum :) ...dar nu pentru mult timp, dupa Pasti incepem sa zugravim si noi livingul si camera mea...ca deja au trecut 2 ani de cand sunt asa....eu ma plictisesc foarte repede de culori, mobila, covoare, perdele :nlol: ....asa ca pana acum camera mea era roz cu galben, covor visiniu cu portocaliu si perdea la fel...iar mobila maro.....acum am cumparat deja alta perdea rosu cu gri, am luat cortina gri...mai trebuie sa iau un covor rosu si vreau sa zugravesc gri in camera...ma gandeam intr-o vreme daca sa-mi fac un perete rosu sau nu, dar peretele care ar trebui sa fie rosu nu cred ca ar arata bn pentru ca acolo e usa...asa ca o sa las totul gri :) ...sper sa nu ma razgandesc :nlol: ...catd espre mobila, deocamdata o las asta, dar am in plan sa o schimb dupa ce terminam cu nuntile pe anul acesta ca avem tare multe...si imi trebuie si haine...of of :))

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]