mlcu7za scrie:
salutare fetelor
Anda, îmi pare rău că trebuie să treci prin asta chiar înainte de nuntă, dar poate e mai bine aşa, decât să fie certaţi mereu...tu trebuie să fi puternică, sa-i iubeşti pe amândoi la fel şi să fi conştientă că şi ei te iubesc maxim pe tine, indiferent ce se întâmplă în viaţa lor de cuplu
Simo, ai fost tare cu uleiul... m-ai făcut să râd de dimineaţă
Carlita, ai vrut să te apuci de băut cu treaba neterminată, hm ?
Puffy, ce concert ai ? m-ai făcut curioasă...
Nico, spor la servici să ai, scumpa
şi eu sunt în plină desfăşurare cu curăţenia. acum am luat o pauză de respiro...
vai, fetelor, dacă aţi vedea cum arată geamurile mele

aşa mizeria fac muncitorii aştia de la bloc cu izolatul lor... şi eu fix la parter stau, unde se adună toată mizeria
sper că termină până de Paşti, că eu nu stau cu murdăria asta pe geamuri
pupiciiiiiiii

daaaa....dar oricum, stau sa imi termin berea si apoi ma duc sa termin ce mai am de facut
crede-ma ca stiu ce mizerie fac muncitorii...la noi s-au apucat de lucru prin noiembrie, apoi au facut pauza ca a fost asa de frig si acum incep iarasi sa lucreze...ma enerveaza la culme, sunt niste oameni jegosi si neseriosi, zici ca scara blocului nostru e o cocioaba de gunoi acum, lasa mizerie peste tot, isi lasa hainele si papucii in scara si puteee de mama focului...abia astept sa se care odata
de bine de rau la geamurile mele nu mai au de lucru asa ca le-am spalat si sunt frumoase acum

...dar nu pentru mult timp, dupa Pasti incepem sa zugravim si noi livingul si camera mea...ca deja au trecut 2 ani de cand sunt asa....eu ma plictisesc foarte repede de culori, mobila, covoare, perdele

....asa ca pana acum camera mea era roz cu galben, covor visiniu cu portocaliu si perdea la fel...iar mobila maro.....acum am cumparat deja alta perdea rosu cu gri, am luat cortina gri...mai trebuie sa iau un covor rosu si vreau sa zugravesc gri in camera...ma gandeam intr-o vreme daca sa-mi fac un perete rosu sau nu, dar peretele care ar trebui sa fie rosu nu cred ca ar arata bn pentru ca acolo e usa...asa ca o sa las totul gri

...sper sa nu ma razgandesc

...catd espre mobila, deocamdata o las asta, dar am in plan sa o schimb dupa ce terminam cu nuntile pe anul acesta ca avem tare multe...si imi trebuie si haine...of of

)