Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 09:46

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 312 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buchetul/buchetele... si lumanarile...vol II
MesajScris: 02 Apr 2006, 23:51 
Diva

Citat:
apropo de flori...

flower girl ? o sa aveti asa ceva? :wacko:
eu sunt total pe langa subiect, habar nu am "Ce trebuie" si ce nuh dar ...nah fiecare cu obiceiurile lor :)

nu, nu o sa am...dar o sa le dau domnisoarelor cate un cosulet cu petale de trandafir, pentru iesirea din biserica...

si nu o sa avem nici copilas care duce pernita cu verighete...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2006, 13:32 
Diva

gata, m-am hotarat la buchet ;) acum, imi place, nu-mi place, asta ramane si gata :D
voi avea un buchet rotund, din trandafiri crem si boboci de crin :ok:
pt fetele care vroiau buchet de crini am o veste buna. m-am interesat la cei care mi-l fac mie si au spus ca buchetul de crini se face din boboci de crin care se deschid artificial (in apa clocotita se baga coditele si astfel rezista si mai mult, fiindca se oparesc coditele) si apoi de scot staminele (nu prea le am cu botanica, dar parca asa se numesc chestiile alea care au polen pe ele) asa fel incat rochia nu are cum sa se pateze :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2006, 13:46 
Diva

Citat:
Al meu va fi din bujori albi cu bujori roz pe margine. Si in par voi avea tot bujori albi (sunt si unii olandezi mai micuti), deci scap de cautat tiara sau coronita.

super tare faza cu florile in par. eu voi avea niste trandafiri, crem, evident. sunt artificiali, dar atat de frumosi, juri ca sunt naturali, nu stiu de unde i-a luat cine mi i-a adus :p

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 312 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]