mlcu7za scrie:
salutareeee... de la mare depărtare
în dimineaţa asta aţi ieşit la miresit ca şi ciupercuţele după ploaie
eu aproape am terminat curăţenia astăzi, mai trebuie doar spălat pe jos şi gataaaaaa

... geamurile mele sunt oribile din cauza muncitorilor, dar nici gând să le spăl că în 5 min sunt la loc. nu-i mai suport, nu-i mai vreau toată ziua pe la geamurile mele
Carlita, chiar ai mare dreptate cu obiceiurile în ţara asta

... că a fost vorba de mersul la cimitir, ca să vezi cât e de diferit: la una din bunicile mele se iese la cimitir duminica de Paşti, iar la cealaltă care stă la 10 km distanţă, se iese în prima duminică după Paşti...
fetelor, am o problemă în familie şi vreau să v-o împărtăşesc şi vouă, să mă descarc... străbunica mea, deci bunica tatălui, în vârstă de 84 ani este tot mai rău de vreo săptămână, azi mi-a zis mama că nu mai vrea să mănânce, nici apă nu vrea să bea... zilele trecute a făcut o criză de fiere ( aşa credem noi ), înainte de asta a căzut şi cred că şi-a dislocat un şold, iar cei de la ambulanţă au zis că la vârsta asta nu mai au ce să-i facă şi au lăsat-o aşa... mi-e teamă că se va simţi tot mai rău şi tot mai rău până când o vor lăsa puterile... suntem în situaţia de a anula nunta, deşi tata nici nu vrea să audă de aşa ceva... am crezut că mă lasă genunchii când mi-a spus mama azi de dimineaţă, am simţit că-mi fuge pământul de sub picioare...
vă îmbrăţişez cu drag !! un sfârşit de săptămână superb să aveţi

micuta, nu am mai apucat sa iti raspund ieri, dar iata parerea mea!
am patit acelasi lucru de curand. persoana trecuta de 90 (!) de ani. evident, aia de la salvare si-au pus mainile in cap, nu-i intereseaza, ca si asa................
noi NU am acceptat acest gest si verdict inuman si am mers la spital. unde au avut grija, au facut analize, au vazut ce si cum. ti se pare normal sa fie lasata sa sufere, chiar daca are o anumita varsta? macar ultimele zile sa nu le petreaca in suferinta...
la noi s-a pus pe picioare, si unde neamurile de la tara se pregateau de inmormantare

.. acum situatia e mult mai buna, poate iesi si afara, la soare, a inceput sa manance. medicamentele nu s-au inventat degeaba.
daca saraca se stinge, asta e, mergeti mai departe.
sper ca nu te-a suparat mesajul meu.