Am recuperat si eu tot ce ati scris in acest ultim volum de mireseala.
Cami, felicitari pentru rochita! Este superba! Sa o porti sanatoasa si sa iti aduca numai bucurii!
Nico, sa te ajute Dumnezeu sa fie bine toate analizele si sa fie totul asa cum iti doresti tu! Mai e un pic pana la cununie, cum spuneau si fetele, lista e sfanta, ca sa nu uiti nimic.
Micutza, condoleante pentru pierderea suferita! Si bunica mea are 90 de ani si pe zi ce trece e tot mai slabita, cel mai rau e cu picioarele si cu vederea, dar noi speram sa o mai avem aproape cat mi mult timp ... cum vrea Dumnezeu.
Carlita, nu incetez sa ma minunez de cat de buna gospodina esti si cate ies din manutele tale! Cred ca Mihai e cel mai fericit sa aiba o asa sotie!
Simo, sa-ti traiasca nepotelul! Sper ca se va obisnui usor cu premergatorul!
Ely, imi pare tare rau pentru ce a patit nepotica ta! Sa ii dea Domnul multa sanatate, sa se faca bine! Si multa putere parintilor ei, sa treaca usor peste aceste probleme! Tu ai grija mare de tine si de bebelul tau! Iti doresc o sarcina usoara, scumpa!
Roxi, bebi al tau ce mai face? A papat ousoare multe?
Anda, cum mai este situatia cu parintii tai? ceva rezultate in urma sedintelor la psiholog? Daca nu se vor impaca, nu pot decat sa iti spun ca sunt alaturi de tine si iti doresc sa ai multa putere ca sa te obisnuiesti cu despartirea lor si sa le fi alaturi amandurora!
Cat, petrecere frumoasa in Olanda!
Salut toate fetele pe care le-am omis in "rezumat" si va imbratisez cu drag!
Vad ca nu sunt singura care "a tras chiulul". Nici Jami si Dienuka nu au mai fost asa active....Cred ca primavara este de vina, faptul ca am iesit de la "hibernare" si avem mult mai multe activitati decat sa stam la calculator, ca in timpul iernii. Noi am reluat lucrarile la casuta si am tot avut de alergat cu diverse alte probleme. Din fericire, toti ai nostri sunt sanatosi si ma rog la Dumnezeu asa ca mi-i tina mereu!
Va pup pe toate! Mi-a fost tare dor de voi!