Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 18:52

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (IV)
MesajScris: 03 Apr 2010, 08:52 
Diva

neata, dragelor va doresc un paste fericit, sa va bucurati de cei dragi si sa ne recitim cu bine dupa marea sarbatoare sfanta :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2010, 09:42 
Moderator Ghidul Miresei

Neata :hap_w: , va doresc si eu un Paste Fericit alaturi de cei dragi! :)

Ma duc la bucatarie ca mai am treaba :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2010, 10:02 
Diva

Neata,
Imi cer scuze ca nu am v-am mai scris de mult, am avut niste zile foarte aglomerate si obositoare. Nici macar nu simt ca vine Pastele :( . Din pacate, azi lucrez pana la ora sase, logodnicul meu a plecat ieri la tara, la parintii lui, bine ca e ultimul Paste pe care-l vom petrece separat. Deja mi-e dor de el, chiar daca stiu ca luni ne vom vedea.
Saptamana asta am fost la doctor pentru a incepe analizele necesare preconceptiei. De abia astept rezultatele, sper sa fie bune si sa putem avea un copil cat mai repede. Deja am inceput sa iau acid folic... :npray: Sincer am mari emotii in privinta analizelor, sper sa nu fie probleme. Oricum, nu vreau sa concep un bebe fara sa-mi fac analizele necerare inainte si sa tratez ce trebuie tratat. E pt binele meu si al lui.
Saptamana viitoare vreau sa merg si la oftalmolog pt lentile de contact, sa nu am ochelari la cununia civila, sa imi fac analizele de sange...sa trec pe la medicul de familie pentru contractele prenuptiale....se apropie si cununia civila :flowers:

elyt1000, ii doresc multa sanatate nepotelei tale, sa dea Dumnezeu sa se faca bine cat mai repede. Ai mare grija de tine si de bebele tau :hug: :hug: :hug:

Va doresc Sarbatori fericite, cu multa bucurie si fericire. Paste fericit!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2010, 10:29 
Diva

Pup toate gospodinele mele iubite :hug:
Suntem in pregatiri de sarbatoare...ce frumos este...soare afara,armonie in familie,sanatate cat se poate :clap:
O sa fie bine Nico iubito...si faci bebe repede repede....
Pupi Carli spor la bunatati :flowers:
Pup pe toate si iubesc :hap_w:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2010, 15:18 
Diva

SweetNicoleta scrie:
Neata,
Imi cer scuze ca nu am v-am mai scris de mult, am avut niste zile foarte aglomerate si obositoare. Nici macar nu simt ca vine Pastele :( . Din pacate, azi lucrez pana la ora sase, logodnicul meu a plecat ieri la tara, la parintii lui, bine ca e ultimul Paste pe care-l vom petrece separat. Deja mi-e dor de el, chiar daca stiu ca luni ne vom vedea.
Saptamana asta am fost la doctor pentru a incepe analizele necesare preconceptiei. De abia astept rezultatele, sper sa fie bune si sa putem avea un copil cat mai repede. Deja am inceput sa iau acid folic... :npray: Sincer am mari emotii in privinta analizelor, sper sa nu fie probleme. Oricum, nu vreau sa concep un bebe fara sa-mi fac analizele necerare inainte si sa tratez ce trebuie tratat. E pt binele meu si al lui.
Saptamana viitoare vreau sa merg si la oftalmolog pt lentile de contact, sa nu am ochelari la cununia civila, sa imi fac analizele de sange...sa trec pe la medicul de familie pentru contractele prenuptiale....se apropie si cununia civila :flowers:

elyt1000, ii doresc multa sanatate nepotelei tale, sa dea Dumnezeu sa se faca bine cat mai repede. Ai mare grija de tine si de bebele tau :hug: :hug: :hug:

Va doresc Sarbatori fericite, cu multa bucurie si fericire. Paste fericit!

nico sunt sigura ca se va intampla minunea mai repede de cat crezi....analizele vor iesi bune,este bine ca ai inceput sa iei acid folic si eu am luat cu 2 luni inainte de a ramane insarcinata si bine am facut.....sper sa se rezolve si cu lentilele de contact.....iti tin pumni si iti doresc din tot suflet sa vina bebele cat mai repede
mersic ptr gandurile bune,asta speram si noi,sa se faca bine nepotica noastra draga....acum ramane sa vedem luni cum iese RMN-ul........bebele meu a miscat ptr prima oara pe 1 Aprilie,am crezut ca e pacaleala,insa nu.......am inceput bine relatia :nlol: :nlol: .......
fetelor va doresc un Paste fericit!! multa sanatate si numai bine !! :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2010, 15:26 
Diva

elyt1000 scrie:
nico sunt sigura ca se va intampla minunea mai repede de cat crezi....analizele vor iesi bune,este bine ca ai inceput sa iei acid folic si eu am luat cu 2 luni inainte de a ramane insarcinata si bine am facut.....sper sa se rezolve si cu lentilele de contact.....iti tin pumni si iti doresc din tot suflet sa vina bebele cat mai repede
mersic ptr gandurile bune,asta speram si noi,sa se faca bine nepotica noastra draga....acum ramane sa vedem luni cum iese RMN-ul........bebele meu a miscat ptr prima oara pe 1 Aprilie,am crezut ca e pacaleala,insa nu.......am inceput bine relatia :nlol: :nlol: .......
fetelor va doresc un Paste fericit!! multa sanatate si numai bine !! :hug: :hug:

cat de super trebuie sa fie sa il simti pe bebe miscand in burtica :) :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2010, 16:29 
Diva

SweetNicoleta scrie:
cat de super trebuie sa fie sa il simti pe bebe miscand in burtica :) :hug: :hug:

pe cat de super,pe atat de ciudat....parca ai avea fluturasi in stomac......e o experienta total ciudata ptr mine si cred eu ptr orice mamica la prima sarcina,sunt sigura ca vei vedea si tu in curand cum este,abia astept sa ne dai vestea cea mare :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2010, 17:52 
Diva

Paste Fericit!!!

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2010, 18:12 
Diva

buna ziua feteor....va urez si eu n paste ct mai feriti, sa va aduca iepurashul multa sanatate.....fericire laturi decei dragi, bebei pt fet ce isi doresc....si eu vrea dar am sa ma rog la iepurashul dela anul:D
am intrat asa greu ca ieri am venit tarziu de la munca s m-am pensat si u , mi-m facut unghiile:P si a durat oleak:) astazi treaba.....sarmale , salata beof , piftelute, curatenie:d restu pe mama:))
nio ai sa vezi ca va fi bine si pentru tine si vor iesi analizele foarte bine:)
elly e frumos .......e cudat acuma dar ote mai tarziu nu va mai fi ciudat , ci doar senzatiesuperba:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Apr 2010, 19:05 
Diva

Buna fetele :hug:
Acum am terminat si eu toata treaba,baita,tot.Astept mai tz niste prieteni la mn sa mergem impreuna la Inviere si apoi deja sarbatorim :rofl:

Ely imi pare nespus de rau pt ce a patit nepotica ta,sa dea DD sa se recupereze repede.
Cred k a fost super sa-ti simti minunea :love:
Nico iti doresc sa-ti iasa bine analizele si sa vine repede bb.

La Sarbatoarea Sfintelor Pasti sa coboare linistea si pacea, minunea Invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, a sperantei,a bucuriei, cu bunatate si caldura in suflete.
Paste Fericit va urez din tot sufletul! :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2010, 02:44 
Veteran

Flăcările luminilor aprinse în noaptea învierii să se transforme în felinare eterne menite să vegheze la purificarea sufletelor...
Atunci când luminile se-aprind şi micul clopot de argint cu clinchetul viu va răsuna, vă va şopti din partea mea HRISTOS A ÎNVIAT !!!
Paşte fericit, dragele mele !!! :hug: :flowers:
Fie ca Domnul Iepuraş să fie darnic cu noi toate, să ne-aducă sănătate din belşug şi fericire alături de cei dragi !!! :lips:

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2010, 13:06 
Diva

Hristos a Inviat!

Petrecere frumoasa azi!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Apr 2010, 21:52 
Veteran

Hristos a Inviat!
Sanatate multa si tot ce va doriti sa va aduca Invierea Sfanta a Mantuitorului!
Va pupic pe toate, dragele mele! Nu v-am uitat, chiar daca nu am mai intrat de ceva timp...Absentez motivat, am avut o gramada pe cap si nu am fost in cea mai buna dispozitie in ultimul timp. :wall:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Apr 2010, 23:19 
Veteran

Am recuperat si eu tot ce ati scris in acest ultim volum de mireseala. :lol:

Cami, felicitari pentru rochita! Este superba! Sa o porti sanatoasa si sa iti aduca numai bucurii!
Nico, sa te ajute Dumnezeu sa fie bine toate analizele si sa fie totul asa cum iti doresti tu! Mai e un pic pana la cununie, cum spuneau si fetele, lista e sfanta, ca sa nu uiti nimic.
Micutza, condoleante pentru pierderea suferita! Si bunica mea are 90 de ani si pe zi ce trece e tot mai slabita, cel mai rau e cu picioarele si cu vederea, dar noi speram sa o mai avem aproape cat mi mult timp ... cum vrea Dumnezeu.
Carlita, nu incetez sa ma minunez de cat de buna gospodina esti si cate ies din manutele tale! Cred ca Mihai e cel mai fericit sa aiba o asa sotie!
Simo, sa-ti traiasca nepotelul! Sper ca se va obisnui usor cu premergatorul!
Ely, imi pare tare rau pentru ce a patit nepotica ta! Sa ii dea Domnul multa sanatate, sa se faca bine! Si multa putere parintilor ei, sa treaca usor peste aceste probleme! Tu ai grija mare de tine si de bebelul tau! Iti doresc o sarcina usoara, scumpa!
Roxi, bebi al tau ce mai face? A papat ousoare multe?
Anda, cum mai este situatia cu parintii tai? ceva rezultate in urma sedintelor la psiholog? Daca nu se vor impaca, nu pot decat sa iti spun ca sunt alaturi de tine si iti doresc sa ai multa putere ca sa te obisnuiesti cu despartirea lor si sa le fi alaturi amandurora!
Cat, petrecere frumoasa in Olanda!
Salut toate fetele pe care le-am omis in "rezumat" si va imbratisez cu drag!

Vad ca nu sunt singura care "a tras chiulul". Nici Jami si Dienuka nu au mai fost asa active....Cred ca primavara este de vina, faptul ca am iesit de la "hibernare" si avem mult mai multe activitati decat sa stam la calculator, ca in timpul iernii. Noi am reluat lucrarile la casuta si am tot avut de alergat cu diverse alte probleme. Din fericire, toti ai nostri sunt sanatosi si ma rog la Dumnezeu asa ca mi-i tina mereu!

Va pup pe toate! Mi-a fost tare dor de voi!

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2010, 08:15 
Diva

neatza
Hristos a inviat!

ce fac fetele?eu din nou la munca pe baricade :(
va astept la cafea,ceai,cola cao

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2010, 08:30 
Diva

Adevarat a inviat !!!! :hug:
Pup iubitele,neata Ana...si eu sunt la birou fara nici un cheffffffffffffffffffffff si singura cucccccccccccccc :nscmoll:
Recuperez ce-ati miresit si revin :ok:
:rofl: N-am avut nimic de recuperat....deci toate am fost in petreceri cu familia,prietenii,toti cei dragi...bun asa
Va pupa blonda...imi este dor de voi toate...de mireseala hard...eu is la birou fara chef de munca,obosita moarta si in dureri(stiti voi problema noastra)....nu am mai sperat de mult asta dar azi...chiar sper sa nu am de munca si sa o tai...sa ma odihnesc,sa pap ciorbita si sa ma plimb la aer.
Mi-am adus si alta carte de studiat...dar parca as trage chiuliul si de la asta azi.... :unsure:
Hai la mireseala sa treaca timpul mai repede :ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2010, 08:30 
Veteran

Neata!
Adevarat ca a Inviat!Si eu sunt din nou pe baricade.E greu dupa cateva zile de stat acasa sa te intorci la servici!Va pup si o saptamana super!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2010, 08:31 
Moderator Ghidul Miresei

Butterflyanna26 scrie:
neatza
Hristos a inviat!

ce fac fetele?eu din nou la munca pe baricade :(
va astept la cafea,ceai,cola cao

neata :)
Adevarat a Inviat!

eu lenevesc pana mai tarziu cand plec in oras cu putina treaba, Mihai mai inainte a mers la servici...dar e chef mare acolo :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2010, 08:35 
Junior

buna dimineata

Hristos a inviat!

pup fetele mele dragi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2010, 08:59 
Diva

Adevarat a inviat !!!
Gata ati disparut??? :eek:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]