Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 23:33

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (IV)
MesajScris: 08 Apr 2010, 23:00 
Diva

SweetNicoleta scrie:
Buna fetelor,
O sa lipsesc o perioada de pe forum, sper sa revin curand. Tata a facut infarct, e la spital acum, luni il vor opera, din cate am inteles de la medici, e al doilea infarct primul l-a dus pe picioare. :cry: Sper din tot sufletul sa fie bine.
Am inceput sa ma gandesc serios si cred ca voi amana cununia civila, care o programasem in 24 aprilie. Acum tot ce imi doresc este sa fie tata bine.

Nico, suntem alaturi de tine.. sa dea Domnul ca tatal s afie bine si operatia sa decurga bine!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Apr 2010, 23:31 
Diva

am atasat ceva poze in picasa la cosulete o sa mai lucrez vreau sa mai scot din briz brizuri mi se par prea incarate le-am luat pt ca mi-a placut dantela de pe margine mult
http://picasaweb.google.com/roxisssroxa ... directlink

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Apr 2010, 23:35 
Diva

roxisss scrie:
am atasat ceva poze in picasa la cosulete o sa mai lucrez vreau sa mai scot din briz brizuri mi se par prea incarate le-am luat pt ca mi-a placut dantela de pe margine mult
http://picasaweb.google.com/roxisssroxa ... directlink

invitatia este super tare. imi place mult. in schimb cosuletele...deloc. mult mult prea incarcate si lucioase

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Apr 2010, 23:45 
Diva

scuze, da' cosuletele sunt groaznice... :-S trebuie neaparat sa le faci ceva.
pe figurina cat ai dat? e simpatica!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 00:04 
Diva

pai am zis ca scot de pe ele tot ca se scoate foarte usor si fara urme nici mie nu imi plac prea impopotonate si chestiile alea se scot foarte usor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 00:05 
Diva

Cat_Eyes scrie:
scuze, da' cosuletele sunt groaznice... :-S trebuie neaparat sa le faci ceva.
pe figurina cat ai dat? e simpatica!

am dat 15 lei pe figurina

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 00:05 
Diva

roxisss scrie:
pai am zis ca scot de pe ele tot ca se scoate foarte usor si fara urme nici mie nu imi plac prea impopotonate si chestiile alea se scot foarte usor

nu era mai usor sa le cumperi direct simple?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 00:07 
Diva

si la pahare o sa mai lucrez ca inca nu sunt pe gustul meu o sa le mai simplific si pe alea un pic

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 00:08 
Diva

laura_sandu scrie:
nu era mai usor sa le cumperi direct simple?

sincer simple nu am gasit si la cei care vand in magazine de profil asa ceva cer pe unu mai mult decat am dat pe 3 oricum le-am studiat daca pot scoate de pe ele fara sa le stric o sa scot tot harnasamentl ala de pampoane si le fac simple

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 00:21 
Diva

roxisss scrie:

sincer simple nu am gasit si la cei care vand in magazine de profil asa ceva cer pe unu mai mult decat am dat pe 3 oricum le-am studiat daca pot scoate de pe ele fara sa le stric o sa scot tot harnasamentl ala de pampoane si le fac simple

era doar o parere personala.Eu nu cumpar niciodata ceva impopotonat ca sa simplific.Poate invers....dar daca tu spui ca erau mai ieftine, banuiesc ca ai studiat problema.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 00:34 
Diva

laura_sandu scrie:
[

era doar o parere personala.Eu nu cumpar niciodata ceva impopotonat ca sa simplific.Poate invers....dar daca tu spui ca erau mai ieftine, banuiesc ca ai studiat problema.

eu mai cumpar anumite chestii daca imi place modelul forma sau ceva la el si mai adaug sau scot depinde de situatie si il fac sa imi placa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 00:41 
Diva

buna seara fetelor....sau buna dimienatza:D
eu nu beau cafea poatye doar pe la 8.....:)) abia am venit de la munca am cam 40 de minute........am stat in statie o ora sa vina tramvaiul si pana la urma tot iubi a venit dupa mine dupa ce s-a intors de la servici.......am fost plina de nervi.....iti vine sa ii iei de cap pe astia.....cu tarnsportull.....asta e.....
si eu tot zodia balantei sunt:P si ma regasesc in totaslitate acolo......eu de obicei nu cred foarte mult in asta...dar cand vad ca scrie exact cum sunt si ce imi place sau ce fac.....parca ma inclin sa cred:P
nico sper sa fie bine cu tatal tau....si sa nu anulezi starea civila....intotdeauna parintii sunt importanti...si ai sa vezi ca totul va fi bine......
roxy....cosuletele sunt putin cam incarcate.....dar de obicei in pozele facuite de noi....care nu suntem profesionisti totul paer altfel.....si mai incarcat./....este o parere personala.....si stiu ca asa mi s-a parut cand faceam eu poze la anumite lucruri....si de fapt bnu erau chiar asa......
simo mult spor cu rochizta de mireasa......
ij legatura cu bugetul......abia astept sa vina si la noi....cu toate ca mai avem o problema destul de grava: ionut a facut o rata acuma cativa ani pt mama lui , pe numele lui.....si8 nu a mai platit-o de 3 luni asta insemnand vreo 4 mil.....lui salariul il baga pe 10 pe card....nu poate schimba contul ca nu sunt astia de acord....si cum are doar vreo 2 saptamani de cand e angajat cred ca vom ramane fara bani....:((:((:((:((:(( caci mama lui nu are cum sa depuna pana la pensie asta insemnand pe 16....
asta e....sper sa fie bine si al noi pana la urma...va urez spor ion toate si ne auzim pe maine caci sunt libera si ma9i povestim,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 00:41 
Diva

roxisss scrie:

Rox, bine ca ai cum sa mai scapi de zorzonele. abia astept sa vad produsul finit! :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 00:42 
Diva

puffy_is scrie:
buna seara fetelor....sau buna dimienatza:D
eu nu beau cafea poatye doar pe la 8.....:)) abia am venit de la munca am cam 40 de minute........am stat in statie o ora sa vina tramvaiul si pana la urma tot iubi a venit dupa mine dupa ce s-a intors de la servici.......am fost plina de nervi.....iti vine sa ii iei de cap pe astia.....cu tarnsportull.....asta e.....
si eu tot zodia balantei sunt:P si ma regasesc in totaslitate acolo......eu de obicei nu cred foarte mult in asta...dar cand vad ca scrie exact cum sunt si ce imi place sau ce fac.....parca ma inclin sa cred:P
nico sper sa fie bine cu tatal tau....si sa nu anulezi starea civila....intotdeauna parintii sunt importanti...si ai sa vezi ca totul va fi bine......
roxy....cosuletele sunt putin cam incarcate.....dar de obicei in pozele facuite de noi....care nu suntem profesionisti totul paer altfel.....si mai incarcat./....este o parere personala.....si stiu ca asa mi s-a parut cand faceam eu poze la anumite lucruri....si de fapt bnu erau chiar asa......
simo mult spor cu rochizta de mireasa......
ij legatura cu bugetul......abia astept sa vina si la noi....cu toate ca mai avem o problema destul de grava: ionut a facut o rata acuma cativa ani pt mama lui , pe numele lui.....si8 nu a mai platit-o de 3 luni asta insemnand vreo 4 mil.....lui salariul il baga pe 10 pe card....nu poate schimba contul ca nu sunt astia de acord....si cum are doar vreo 2 saptamani de cand e angajat cred ca vom ramane fara bani....:((:((:((:((:(( caci mama lui nu are cum sa depuna pana la pensie asta insemnand pe 16....
asta e....sper sa fie bine si al noi pana la urma...va urez spor ion toate si ne auzim pe maine caci sunt libera si ma9i povestim,

pai de ce nu ai luat un taxi?
o ora.. oh...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 00:58 
Diva

Cat_Eyes scrie:
[

Rox, bine ca ai cum sa mai scapi de zorzonele. abia astept sa vad produsul finit! :hap_w:

acush lucrez la un cos :flowers: :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 01:42 
Diva

gata primul cos modificat am atasat si poze sa vedeti diferenta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 07:36 
Veteran

buna dimineteaza
va astept la cafeluta, ceiut si ciocolata calda :hug:
nico - multa sanatate tatalui tau :hug:
roxi- felicitari pt noile achizitii.

pupicei si ne auzim mai tarziu :hug: :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 08:29 
Diva

Buna dimi iubitelor :hap_w:
In primul rand...curaj Nico...sa de-a Dzeu sa fie bine tatal tau,toata puterea din lume ti-o doresc si imi pare tare rau ca treci prin asta :hug:
Sa stapanesti sanatoasa Roxi "ciuci"iubito toate minunatiile si da acum arata bine cosuletele harnicutzo...si chiar daca nu le modificai...important era sa-ti placa tie si cam atat :ok:
Pupi si v-astept la mireseala :lips:
Buna cafeluta Anda :flowers:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 08:45 
Diva

neatza fetele :hug:
nico multa sanatate tatalui tau iar cununia o puteti face oricand sa nu fii suparata daca o ve-ti amana pana la urma
multumim pt cafea anda
roxi deabia astept sa ajung acasa sa vad si eu pozele cu ce ai luat de la munca nu pot intra pe site

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 09:03 
Diva

neata fetele, nico imi pare tare rau de tatal tau, nu iti doresc decat insanatosire grabnica si sa aveti incredere ca totul va fi bine, sincer decizia ta mi se pare una de bun augur, numa la cununie nu iti poate sta gandul cand tatal tau e intr-un impas greu :cry:
suntem alaturi de tine daca te putem ajuta cu ceva anunta-ne :ok:

roxi mi-a placut mult tot ceea ce ai cumparat, important e sa faci cum iti place tie, eu nu am avut cosulet la nunta pt ca nu am pus flori la toti invitatii :, invitatia e belea de frumoasa, iar verighetele am impresia ca seamana cu ale noastre, numai ca nu imi dau bine seama de blit :wacko:
cand ma gandesc ce putin mai aveti cu toatele, nici nu o sa stiti cand trece timpul, cand va trece si nunta, important e sa ii aveti pe cei dragi alaturi si sa va distrati cat puteti de mult :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]