Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 01:05

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (IV)
MesajScris: 09 Apr 2010, 09:08 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata :flowers:

Nico sper ca tatal tau sa serecupereze repede si sa fie bine pana la urma.

Roxi superbe invitatiile desi parca le-am mai vazut acum o saptamana sau doua, f dragalasi si fluturii iar dupa poza cu fluturii mai este o poza (nu stiu cu ce) ce sa fie?
Cosuletele sunt foarte dragute dupa transformarea facuta de tine, felicitari pentru achizitii!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 09:17 
Diva

eu nu am vazut cosuletele dupa transformare, unde la pot vedea?? :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 09:21 
Moderator Ghidul Miresei

amely85 scrie:
eu nu am vazut cosuletele dupa transformare, unde la pot vedea?? :eek:

pe acelasi link pe care sunt si celelalte, 1-2 pagini inapoi :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 10:54 
Diva

buna dimineatza ce faceti fetelor pana la 3 am stat sa modific toate cosuletele intrasem in priza daca tot am facut unu hai sa le termin

carli cred ca vb de cocarde dar am facut poza de aproape si nu se vede foarte bine o sa le mai pozez odata sa le pun ca am facut pozele in fuga si invitatia ai vazut-o ca e acelashi fisier cu poze numai ca am mai adaugat in el poze mai noi :hug: :hug:

fetelor mie dupa modificare imi plac cosuletele acush vb lui amely imp e sa imi placa mie si atat :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 11:03 
Diva

SweetNicoleta scrie:
Buna fetelor,
O sa lipsesc o perioada de pe forum, sper sa revin curand. Tata a facut infarct, e la spital acum, luni il vor opera, din cate am inteles de la medici, e al doilea infarct primul l-a dus pe picioare. :cry: Sper din tot sufletul sa fie bine.
Am inceput sa ma gandesc serios si cred ca voi amana cununia civila, care o programasem in 24 aprilie. Acum tot ce imi doresc este sa fie tata bine.

buna fetele....
nico ii doresc tatalui tau toata sanatatea din lume si voua puterea de a trece cat mai usor peste aceasta grea perioada.....sa de-a Domnul ca totul sa fie bine si ma voi ruga ptr sanatatea lui si a voastra.....te imbratisez cu drag :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 11:04 
Moderator Ghidul Miresei

Roxi, uite despre asta intreb eu: http://picasaweb.google.com/roxisssroxa ... 3248692930

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 11:12 
Diva

carlita scrie:

aaaaaaa sunt petale sa pun in cosuletz la copiii scuze am crezut ca zici de cocarde

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 11:13 
Diva

elyt1000 scrie:
nico ii doresc tatalui tau toata sanatatea din lume si voua puterea de a trece cat mai usor peste aceasta grea perioada.....sa de-a Domnul ca totul sa fie bine si ma voi ruga ptr sanatatea lui si a voastra.....te imbratisez cu drag :hug:

bebe care face fluturashi este bine?????? nepotica cum mai este?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 11:19 
Diva

roxisss scrie:
bebe care face fluturashi este bine?????? nepotica cum mai este?

roxi si mie imi plac tare mult invitatiile(ti-am mai spus) sunt fff tari,cosulete acum simple sunt ff dragutze si cam tot ce ai cumparat imi place......dar,important este sa-ti placa tie
bebe este ff bine,acum a trecut de la fluturasi la albine cred ca ma inteapa rau :nlol: :nlol: si-a gasit un loc anume care ii place,partea stanga jos si acolo inteapa cel mai tare.....
ieri ii scosese atele de la operatie nepotelei si au bagat-o iara in ghips pana la burtica,unde trebuie sa stea inca 45 zile(dupa cum am mai spus),cred ca mai sta vreo saptamana in spital si dupa merg acasa,in general se simte mai bine,dar na e copil si vrea sa o ridici,o mai i-a fratele meu in brate cate 5min.......multumesc de intrebari
baiatul tau ce face? nebuni?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 11:33 
Diva

elyt1000 scrie:
[
roxi si mie imi plac tare mult invitatiile(ti-am mai spus) sunt fff tari,cosulete acum simple sunt ff dragutze si cam tot ce ai cumparat imi place......dar,important este sa-ti placa tie
bebe este ff bine,acum a trecut de la fluturasi la albine cred ca ma inteapa rau :nlol: :nlol: si-a gasit un loc anume care ii place,partea stanga jos si acolo inteapa cel mai tare.....
ieri ii scosese atele de la operatie nepotelei si au bagat-o iara in ghips pana la burtica,unde trebuie sa stea inca 45 zile(dupa cum am mai spus),cred ca mai sta vreo saptamana in spital si dupa merg acasa,in general se simte mai bine,dar na e copil si vrea sa o ridici,o mai i-a fratele meu in brate cate 5min.......multumesc de intrebari
baiatul tau ce face? nebuni?

ma bucur ca e mai bine nepotica ta si sa ajunga mai repede acasa acolo se reface mult mai repede e bebe din burtica face asa plimbari acum ca are loc dar cand creste o sa plece cu tot cu burta sa vezi candf ti se muta toata burta in stanga si in dreapta :had_d: :had_d:

baietelul meu ce sa faca prostioare ca toti de varsta lui isi arunca cu nisip in cap in parc si multe altele

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 12:46 
Veteran

bună miresici :flowers:
odată cu vremea bună am apărut şi eu. mi-au plecat musafirii miercuri... şi ştiind că azi este sărbătoare, n-am mai amânat până sâmbătă curăţenia şi m-am pus pe treabă ieri :party:
mă bucur să văd că pe măsură ce ne apropiem de luna iulie, tot mai multe miresici îşi achiziţionează lucruri pt nuntă :clap:
vreau să mulţumesc încă o dată fetelor care m-au încurajat şi sprijinit după decesul străbunicii :hug:
în concluzie, am hotărât să continuăm cu pregătirile...

noutăţi mari, eu nu am să vă dau... cea mai mare veste e cea că vom fi naşi în 9 octombrie la TM într-o locaţie foarte frumoasă
( http://www.colosseumtimisoara.ro/galerie.html ) :had_d:
miercuri am încheiat contract cu o firmă pt deco la nunta din AB :hap_w:
aproape am terminat de făcut invitaţiile pt o nuntă. luni mă apuc şi de celelalte... tot săptămâna viitoare îmi ajung şi materialele pt mărturii, deci o să intru serios în priză cu pregătirile :hap_w:
pe sfârşitul săptămânii vreau să mergem la CJ să-şi caute miresoiul costum şi să-mi dau comanda de rochiţă. mă exasperează gândul că n-o am acasă, îmi fac griji pt ea, visez numai prostioare legate de nuntă... şi tot aşa :ok:
weekendul următor mergem la părinţii mei la TM. urmează să ne întâlnim cu cei de la resto să vorbim de băuturi şi cu cei de la firma pt deco, să ne facă un arajament de masă model O:)

Carlita, nu am decât cuvinte de laudă pt tine. eşti o gospodină desăvârşită, iar Mihai este un norocos să te aibă alături :flowers: felicitări pt noua imprimantă :rofl:
Maddy, spor la treabă cu pregătirile pt căsuţă
Anna, să-ti trăiască nepoţelul ! de mâine mai ai exact 3 luni până la nuntă, scumpo :lips:
Ely, îmi pare rău pt ce s-a întâmplat cu nepoţica. tot ce pot să-ţi zic e să fi tare, acum e bine că a trecut şi operaţia, iar acasă se va simţi mult mai bine. ai grijă de tine şi de bebel :hug:
Cat, bine ai revenit printre noi :lips: te-ai petrecut frumos în vacanţă în ciuda vremii urâte !!
Roxi, cât ai dat pe fluturaşi ? sunt superbe coşuleţele şi tot ce ai cumpărat. te felicit :lips:
Manu, interesant articolul cu horoscopul miresei... sunt vărsător. mă regăsesc şi eu în mare parte pe acolo :p
Nico, suntem alături de tine :hug: îmi pare rău că s-a întâmplat asta cu tatăl tău. ma rog la Dumnezeu ca totul să fie bine. ai încredere în EL şi te va ajuta cu siguranţă... cununia civilă o puteţi face oricând vreţi voi, nu neapărat acum...

Carlita, unde îmi recomanzi să-i caut miresoiului costum în CJ ? :huh:

PS: intru şi eu în clanul miresicilor care au fost băieţoi în copilărie :nlol:

vă îmbrăţişez :flowers:

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 13:03 
Moderator Ghidul Miresei

mlcu7za scrie:
Carlita, unde îmi recomanzi să-i caut miresoiului costum în CJ ? :huh:

Costume de mire as zice in Iulius Mall, prin oras nu stiu unde sunt...cu astea nu prea sunt in tema. Viitorul sot al surorii mele din Iulius Mall si-a cumparat costumul de mire si camasa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 13:23 
Moderator Ghidul Miresei

Va intreb si pe voi, am mai scris un mesaj la celalalt topic, mia-m luat niste sandale...si nu stiu daca merg sa le port la o nunta, parca nu prea merg...parca is asa maid e club...sau nu stiu :|

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 13:29 
Diva

micutza ne bucuram ca totusi continuati pregatirile, stiti si voi prea bine ca nici strabunicii nu i-ar fi placut sa fie un impediment aceasta nunta, de sus de acolo o sa va fie alaturi si o sa va mearga totul perfect... eu mereu m-am rugat la bunica sa imi fie alaturi si de cate ori am avut o problema am reusit sa trec peste :ok:
roxis cat are puiul mic?? noi mai avem nitelus si vdm nepotelu, o luna si gata :clap:
carlita tu ce mai fc? felicitari pe imprimanta
ely ma bucur ca e ok nepotica, DD va fost alaturi si o sa va fie si de acum incolo :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 13:31 
Diva

carli dupa parerea mea sandalutele astea nu ar merge la o rochita lunda, dar la una mai scurta ar fi super ok, acm depinde si de rochita sa nu fie foarte eleganta O:)
sa le porti cu placere, par putin incomode dar sunt frumoase :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 13:32 
Moderator Ghidul Miresei

amely85 scrie:
carli dupa parerea mea sandalutele astea nu ar merge la o rochita lunda, dar la una mai scurta ar fi super ok, acm depinde si de rochita sa nu fie foarte eleganta O:)
sa le porti cu placere, par putin incomode dar sunt frumoase :hap_w:

acum incercam sa atasez poza cu rochita dar nu pot, incerc sa mai sterg cateva poze si apoi o sa mai incerc sa vad daca merge....rochita care vreau sa o iau cu sandalele nu e lunga....acum in nunta din mai ma gandeam sa le incalt, dar nu stiu ce sa fac :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 13:35 
Diva

la fel am si eu dilema cu ce sa ma incalt la nunta din 15 mai, iar avem nunta in aceiasi zi tu carli :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 13:35 
Moderator Ghidul Miresei

asta e rochita :) ....desi parca nu prea merg sandalele cu rochia asta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 13:43 
Diva

ba merge, cel putin mie imi place combinatia f mult, acum tu faci cum te simti cel mai bine, dar eu una zic ca merge :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 13:48 
Moderator Ghidul Miresei

ma tot gandesc si ce plic sa-mi iau....tot negru, sau in ceva culoare...sau ce sa pun colorat pe mine sa nu fiu prea neagra :) ...la par ma gandeam sa-mi fac ceva bucle numai si sa-l las desfacut..ca nu mi prea mare parul si nu stiu ce sa-i fac.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]