bună miresici
odată cu vremea bună am apărut şi eu. mi-au plecat musafirii miercuri... şi ştiind că azi este sărbătoare, n-am mai amânat până sâmbătă curăţenia şi m-am pus pe treabă ieri
mă bucur să văd că pe măsură ce ne apropiem de luna iulie, tot mai multe miresici îşi achiziţionează lucruri pt nuntă
vreau să mulţumesc încă o dată fetelor care m-au încurajat şi sprijinit după decesul străbunicii
în concluzie, am hotărât să continuăm cu pregătirile...
noutăţi mari, eu nu am să vă dau... cea mai mare veste e cea că vom fi naşi în 9 octombrie la TM într-o locaţie foarte frumoasă
(
http://www.colosseumtimisoara.ro/galerie.html )
miercuri am încheiat contract cu o firmă pt deco la nunta din AB
aproape am terminat de făcut invitaţiile pt o nuntă. luni mă apuc şi de celelalte... tot săptămâna viitoare îmi ajung şi materialele pt mărturii, deci o să intru serios în priză cu pregătirile
pe sfârşitul săptămânii vreau să mergem la CJ să-şi caute miresoiul costum şi să-mi dau comanda de rochiţă. mă exasperează gândul că n-o am acasă, îmi fac griji pt ea, visez numai prostioare legate de nuntă... şi tot aşa
weekendul următor mergem la părinţii mei la TM. urmează să ne întâlnim cu cei de la resto să vorbim de băuturi şi cu cei de la firma pt deco, să ne facă un arajament de masă model
Carlita, nu am decât cuvinte de laudă pt tine. eşti o gospodină desăvârşită, iar Mihai este un norocos să te aibă alături

felicitări pt noua imprimantă
Maddy, spor la treabă cu pregătirile pt căsuţă
Anna, să-ti trăiască nepoţelul ! de mâine mai ai exact 3 luni până la nuntă, scumpo
Ely, îmi pare rău pt ce s-a întâmplat cu nepoţica. tot ce pot să-ţi zic e să fi tare, acum e bine că a trecut şi operaţia, iar acasă se va simţi mult mai bine. ai grijă de tine şi de bebel
Cat, bine ai revenit printre noi

te-ai petrecut frumos în vacanţă în ciuda vremii urâte !!
Roxi, cât ai dat pe fluturaşi ? sunt superbe coşuleţele şi tot ce ai cumpărat. te felicit
Manu, interesant articolul cu horoscopul miresei... sunt vărsător. mă regăsesc şi eu în mare parte pe acolo
Nico, suntem alături de tine

îmi pare rău că s-a întâmplat asta cu tatăl tău. ma rog la Dumnezeu ca totul să fie bine. ai încredere în EL şi te va ajuta cu siguranţă... cununia civilă o puteţi face oricând vreţi voi, nu neapărat acum...
Carlita, unde îmi recomanzi să-i caut miresoiului costum în CJ ?
PS: intru şi eu în clanul miresicilor care au fost băieţoi în copilărie
vă îmbrăţişez