buna seara fetelor....sau buna dimienatza:D
eu nu beau cafea poatye doar pe la 8.....

) abia am venit de la munca am cam 40 de minute........am stat in statie o ora sa vina tramvaiul si pana la urma tot iubi a venit dupa mine dupa ce s-a intors de la servici.......am fost plina de nervi.....iti vine sa ii iei de cap pe astia.....cu tarnsportull.....asta e.....
si eu tot zodia balantei sunt:P si ma regasesc in totaslitate acolo......eu de obicei nu cred foarte mult in asta...dar cand vad ca scrie exact cum sunt si ce imi place sau ce fac.....parca ma inclin sa cred:P
nico sper sa fie bine cu tatal tau....si sa nu anulezi starea civila....intotdeauna parintii sunt importanti...si ai sa vezi ca totul va fi bine......
roxy....cosuletele sunt putin cam incarcate.....dar de obicei in pozele facuite de noi....care nu suntem profesionisti totul paer altfel.....si mai incarcat./....este o parere personala.....si stiu ca asa mi s-a parut cand faceam eu poze la anumite lucruri....si de fapt bnu erau chiar asa......
simo mult spor cu rochizta de mireasa......
ij legatura cu bugetul......abia astept sa vina si la noi....cu toate ca mai avem o problema destul de grava: ionut a facut o rata acuma cativa ani pt mama lui , pe numele lui.....si8 nu a mai platit-o de 3 luni asta insemnand vreo 4 mil.....lui salariul il baga pe 10 pe card....nu poate schimba contul ca nu sunt astia de acord....si cum are doar vreo 2 saptamani de cand e angajat cred ca vom ramane fara bani....

(:((:((:((:(( caci mama lui nu are cum sa depuna pana la pensie asta insemnand pe 16....
asta e....sper sa fie bine si al noi pana la urma...va urez spor ion toate si ne auzim pe maine caci sunt libera si ma9i povestim,
pai tu puffy...daca nu ati platit de 3 luni , ati intrat in Biroul de Credite.Daca aveti nevoie de credit pt apartament nu va mai da nici o banca....