Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 00:21

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (IV)
MesajScris: 09 Apr 2010, 16:55 
Moderator Ghidul Miresei

amely85 scrie:
deci sunt singura careia i se pare ca merge combinatia sandalutele alea cu rochita?? :eek:
fetele ma ajutati si pe mine cu un vot aici??
http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-geanina2185/ va multumesc frumos :-*

eu te-am votat deja, zilnic te votez ca vad link-ul la status :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 17:14 
Diva

amely85 scrie:
deci sunt singura careia i se pare ca merge combinatia sandalutele alea cu rochita?? :eek:
fetele ma ajutati si pe mine cu un vot aici??
http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-geanina2185/ va multumesc frumos :-*

votat.....1 moneda :eek: ....de ce asa putin?
ce face mirela? cand naste? se simte bine?
tu te simti mai bine cu fierea?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 20:26 
Diva

fetelor.. am un sfat pentru voi, mai ales pentru cele care vor sa-si faca invitatiile in Bucuresti!
am fost si am cautat preturi.. si sa intreb de livrare etc. am gasit si TRIPLU pret la aceeasi invitatie.
asadar.. cautati cu atentie..in mai multe locuri!

ps: nu mi-am cumparat nimic.. nu mi-a placut nimic :mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Apr 2010, 21:26 
Diva

puffy_is scrie:
buna seara fetelor....sau buna dimienatza:D
eu nu beau cafea poatye doar pe la 8.....:)) abia am venit de la munca am cam 40 de minute........am stat in statie o ora sa vina tramvaiul si pana la urma tot iubi a venit dupa mine dupa ce s-a intors de la servici.......am fost plina de nervi.....iti vine sa ii iei de cap pe astia.....cu tarnsportull.....asta e.....
si eu tot zodia balantei sunt:P si ma regasesc in totaslitate acolo......eu de obicei nu cred foarte mult in asta...dar cand vad ca scrie exact cum sunt si ce imi place sau ce fac.....parca ma inclin sa cred:P
nico sper sa fie bine cu tatal tau....si sa nu anulezi starea civila....intotdeauna parintii sunt importanti...si ai sa vezi ca totul va fi bine......
roxy....cosuletele sunt putin cam incarcate.....dar de obicei in pozele facuite de noi....care nu suntem profesionisti totul paer altfel.....si mai incarcat./....este o parere personala.....si stiu ca asa mi s-a parut cand faceam eu poze la anumite lucruri....si de fapt bnu erau chiar asa......
simo mult spor cu rochizta de mireasa......
ij legatura cu bugetul......abia astept sa vina si la noi....cu toate ca mai avem o problema destul de grava: ionut a facut o rata acuma cativa ani pt mama lui , pe numele lui.....si8 nu a mai platit-o de 3 luni asta insemnand vreo 4 mil.....lui salariul il baga pe 10 pe card....nu poate schimba contul ca nu sunt astia de acord....si cum are doar vreo 2 saptamani de cand e angajat cred ca vom ramane fara bani....:((:((:((:((:(( caci mama lui nu are cum sa depuna pana la pensie asta insemnand pe 16....
asta e....sper sa fie bine si al noi pana la urma...va urez spor ion toate si ne auzim pe maine caci sunt libera si ma9i povestim,

pai tu puffy...daca nu ati platit de 3 luni , ati intrat in Biroul de Credite.Daca aveti nevoie de credit pt apartament nu va mai da nici o banca....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2010, 08:05 
Diva

Geanina-43 de monede!sa ma chemi la o cafea cand e gata! ;)
Chiar,sora ta nu a mai intrat de mult timp.e ok?mai are mult pana naste?

Oana si noi am patit ceva cu un credit ,am intarziat cu plata vreo 3 luni la rand.intarziam gen 1 zi 2 -atunci luam salariul.si ne-au bagat in biroul de credite iar cand am vrut sa facem alt credit ne-a fost destul de greu.am intervenit cu extrasuri de cont sa se vada cat am intarziat.s-a cam luptat cu telefoane date tipa de la BRD si pana la urma ne-au scos de acolo.dar ne-am invatat minte de atunci,nici la facturile la telefon nu mai intarziem. :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2010, 08:43 
Diva

buna dimineata, fetele va multumesc pt vot
ral si ely, sormea e bine, e o frumoasa, mai are un picut si vine pui mic, acum e in 34 de sapt, in sarcina nu a luat decat 9 kg si este exact cum o stiti, doar ca are burtica :clap:
nu a avut o sarcina f usoara, primele 4 luni au fost groaznice, dar cand iti doresti ceva treci si munti, ia uitati si la ely, ca nici ei nu ia fost usor :hug:
umbla toata ziua cu pregatiri, asteapta sa vina micul print al familiei si cam atat. :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2010, 12:15 
Diva

amely85 scrie:
buna dimineata, fetele va multumesc pt vot
ral si ely, sormea e bine, e o frumoasa, mai are un picut si vine pui mic, acum e in 34 de sapt, in sarcina nu a luat decat 9 kg si este exact cum o stiti, doar ca are burtica :clap:
nu a avut o sarcina f usoara, primele 4 luni au fost groaznice, dar cand iti doresti ceva treci si munti, ia uitati si la ely, ca nici ei nu ia fost usor :hug:
umbla toata ziua cu pregatiri, asteapta sa vina micul print al familiei si cam atat. :hap_w:

oooo ce fain....doar 9Kg...asta e super bine,poate ii faci o pozica sa o mai vedem si noi.......nici nu imi mai amintesc drept sa-ti spun cum au fost primele 3 luni jumatate :nlol: :nlol: (glumesc,iti dai seama ca nu voi uita toata viata mea....ingrozitor,nu doresc la nimeni asa ceva),acum in sfarsit ma bucur si eu de sarcina.....sincer habar nu am pana acum cat am luat in kg.....trebuie sa socotesc,ptr ca in primele 2 luni am pierdut 13kg,acum am recuperat 3kg deci inca mai am....sper sa nu i-au nici eu fff multe
o pupic dulce pe viitoarea mamica, :neyes: ii doresc o nastere super usoara si un bebele frumos si sanatos!!!! :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2010, 17:16 
Diva

ai slabit 13 kg in primele 2 luni de sarcina???stiu ca ti-a fost foarte rau dar mi se pare foarte mult!bine ca esti acum bine si bebe la fel! :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2010, 18:19 
Diva

ral_ct scrie:
ai slabit 13 kg in primele 2 luni de sarcina???stiu ca ti-a fost foarte rau dar mi se pare foarte mult!bine ca esti acum bine si bebe la fel! :hug:

da ralu....din pacate am slabit 13 kg,am socat pe toata lumea.......pai daca tot ce mancam sau incercam sa mananc varsam,imagineaza-ti ca am scazut brusc si in greutate.......si dupa m-am hranit o luna de zile numai cu glucoza si vitamine prin intermediul perfuziilor......deci nu am luat nici 100 de grame in greutate......acum de o luna de zile am luat si eu 3,5 kg,deci tot raul spre bine.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2010, 18:55 
Diva

cu starile tale de rau imi inchipuiam ca nu ai cum sa pui pe tine ceva dar nu stiam ca poti slabi asa mult :(inca o data iti spun:ce bine ca ai scapat de perioada aceea!
ai ales variante de nume pt bebel?oricum va fi fetita,stiu eu ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2010, 20:45 
Diva

elyt1000 scrie:
da ralu....din pacate am slabit 13 kg,am socat pe toata lumea.......pai daca tot ce mancam sau incercam sa mananc varsam,imagineaza-ti ca am scazut brusc si in greutate.......si dupa m-am hranit o luna de zile numai cu glucoza si vitamine prin intermediul perfuziilor......deci nu am luat nici 100 de grame in greutate......acum de o luna de zile am luat si eu 3,5 kg,deci tot raul spre bine.....

Doamne prin ce ai trecut :eek: ....dar bine k a trecut si sunteti bine amandoi :hug:
Oricum cand vei tine puiul mic in brate n-o sa mai conteze momentele grele. :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2010, 20:48 
Diva

ral_ct scrie:
cu starile tale de rau imi inchipuiam ca nu ai cum sa pui pe tine ceva dar nu stiam ca poti slabi asa mult :(inca o data iti spun:ce bine ca ai scapat de perioada aceea!
ai ales variante de nume pt bebel?oricum va fi fetita,stiu eu ;)

da si eu ma bucur din suflet ca am trecut peste aceea perioada......sincer imi spuneam ca e unicul copil pe care il voi avea......a fost greu dar uite ca a trecut,sa vedem ce urmeaza.....am ales si nume ptr baietel si ptr fetita....dar le stim numai noi 2......suntem plini de surprize :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2010, 20:50 
Diva

manu86 scrie:
Doamne prin ce ai trecut :eek: ....dar bine k a trecut si sunteti bine amandoi :hug:
Oricum cand vei tine puiul mic in brate n-o sa mai conteze momentele grele. :flowers:

asa mi-au spus mai toti ca sa ma incurajeze dar sunt mai mult ca sigura ca asa va fi......abia astept sa-mi tin minunea in brate........ :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2010, 20:54 
Diva

elyt1000 scrie:
asa mi-au spus mai toti ca sa ma incurajeze dar sunt mai mult ca sigura ca asa va fi......abia astept sa-mi tin minunea in brate........ :hug:

Cu siguranta asa va fi si nu sunt doar vb.Am 2 prietene care au avut sarcini complicate si ambele au zis k acum nici nu mai conteaza lunile acelea.
Bine k te poti bucura acum de perioada asta frumoasa :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2010, 21:01 
Diva

manu86 scrie:
Cu siguranta asa va fi si nu sunt doar vb.Am 2 prietene care au avut sarcini complicate si ambele au zis k acum nici nu mai conteaza lunile acelea.
Bine k te poti bucura acum de perioada asta frumoasa :love:

stiu ca asa e dar cand treci prin o perioada atat de dificila,crezi ca nu se mai termina niciodata si speri doar sa poti ajunge cu bine la termen.........acum intr-adevar ma pot bucura de aceasta perioada,dar nu pot spune ca ma simt 100% ok,ma simt cat casa scanteiei,desi sunt la jumatate de drum.....
cum merg pregatirile de nunta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2010, 22:06 
Diva

elyt1000 scrie:
stiu ca asa e dar cand treci prin o perioada atat de dificila,crezi ca nu se mai termina niciodata si speri doar sa poti ajunge cu bine la termen.........acum intr-adevar ma pot bucura de aceasta perioada,dar nu pot spune ca ma simt 100% ok,ma simt cat casa scanteiei,desi sunt la jumatate de drum.....
cum merg pregatirile de nunta?

Te cred k e f greu si at nu ai tocmai cea mai buna stare....mie mi-e groaza sa ma gandesc inca la bb,eu din cauza sanatatii o sa trebuiasca sa fiu pregatita inainte de a ramane insarcinata si cel mai probabil voi fi nevoita ca ultimele luni de sarcina sa le stau la pat.Dar cu toate astea imi doresc sa am un copil....dar at cand voi fi pregatita fizic si psihic pt cateva luni grele....

Cu pregatirile e ok...la sfarsitul acestei luni vine randul verighetelor si rochitei....usor usor le facem.De acum parca trece timpul mai repede :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Apr 2010, 23:14 
Veteran

Salutare fetelor! ce mai faceti? Sa stiti ca va urmaresc mereu, chiar daca nu am intotdeauna timp sa mai si scriu. Zilele trecute am fost foarte agitata, mi s-a imbolnavit catelul de babesioza (dupa ce a fost muscat de o capusa). E o boala foarte grava, letala daca nu este tratata. L-am dus la dr, i-a facut tratament, dar e inca slabit. Abia azi a inceput sa pape cate putin...Sper din suflet sa isi revina, pentru ca tinem cu totii la el.
Aveti grija, cele care aveti animalute, dupa ce scoateti cateii la plimbare in parc. Este perioada capuselor si nu e de gluma cu boala asta. O simpla intepatura e de ajuns sa-l infecteze, chiar daca i-ati scos capusa.

Va pup pe toate si ne mai "auzim"! :hug:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Apr 2010, 00:14 
Diva

buna seara fetelor......laura , ral ...stiu ca ne va fi greu sa facem un credit....eu vreau sa imi fac aici la casa la mine.....dar sper fara imprumuturi si acuma asta in zilele noastre este oarecum imposibil o sa trebuiasca sa ne luptam putin.....
este mama lui si a mea normal .....si nu prea avem ce sa facem....o inteleg si pe ea destul de bine deoarece cele mai multe datorii le plateste singurik dintr-o pensie de nimik....
sa speram ca pyutem modifica macat data de depunere si sa nu afecteze.....
amely vreau si eu pozici cu surioara ta.....
cat despre sarcini cred ca orice va trece peste toate cand e vb de copilul ei....se uita suferintelw.....
maddy imi pare rau pt catzelushuil tau....ce bin ca stau la casa si nu trebuie sa ii scot la plimavre....nu stau in lant , au locul lor in care sa alerge......linistit.....
sper sa se faca bine repede.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Apr 2010, 12:03 
Diva

maddy8 scrie:
Salutare fetelor! ce mai faceti? Sa stiti ca va urmaresc mereu, chiar daca nu am intotdeauna timp sa mai si scriu. Zilele trecute am fost foarte agitata, mi s-a imbolnavit catelul de babesioza (dupa ce a fost muscat de o capusa). E o boala foarte grava, letala daca nu este tratata. L-am dus la dr, i-a facut tratament, dar e inca slabit. Abia azi a inceput sa pape cate putin...Sper din suflet sa isi revina, pentru ca tinem cu totii la el.
Aveti grija, cele care aveti animalute, dupa ce scoateti cateii la plimbare in parc. Este perioada capuselor si nu e de gluma cu boala asta. O simpla intepatura e de ajuns sa-l infecteze, chiar daca i-ati scos capusa.

Va pup pe toate si ne mai "auzim"! :hug:

Iubita sper k catelusul tau sa-si revina repede :hug: Eu urasc capusele si toate ganganiile....mi se ridica parul pe mine cand le vad :blink:

O duminica placuta dragelor :hug: :hug: :hug: :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Apr 2010, 12:06 
Diva

buna fetele
ieri am mai fost si noi la cumparaturi sa luam ce mai trebuia pt nunta
v-am atasat poze http://picasaweb.google.com/Butterflyan ... itiiNunta#
maddy sper sa se faca bine catelusul tau si mie mi-e frica acum cand ies cu ea pe afara sa nu ia
ely tot raul spre bine acum te poti bucura de luniile care urmeaza chiar daca a fost mai greu la inceput vei uita tot cand o sa-l tii pe bebe in brate
va pupacesc pe toate
va doresc o duminica placuta :-*

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]