Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 12:31

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 377 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu sunt pregatirile - vol III
MesajScris: 07 Apr 2006, 00:28 
Diva

sa mai bifez si eu de pe lista ca mai am 37 de zile!!!!! biserica, nasii, restaurant, invitatii, dj, cameraman, fotograf, rochia mea plus o parte din accesorii. Prajiturile o sa se dea comanda sambata, meniul il stabilim cand ajungem acasa, costumul lui saptamana viitoare sper sa se decida (ii mai rau decat am fost eu la ales)...si nu mai stiu...tortul trebuie sa gasesc o cofetarie in Cluj ca sa mi-l faca dupa poza si acolo am emotii de numa...si buchetele la fel in Cluj cu o saptamana inainte...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Apr 2006, 00:36 
Diva

Citat:

:wok: si al meu e pretentios, dar el la pantofi e teroare...sta cu orele sa isi caute lol

no vezi al tau e mai bun ca macar isi cauta el...la al meu trebuie sa ii caut eu si dupa aia sa aleaga...si daca nici unul nu e bun trebuie sa o luam de la inceput....cred ca l-am invatat f rau...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Apr 2006, 00:57 
Diva

al meu isi pierde rabdarea daca mergem in mai mult de un magazin si dupa aia incepe sa ma grabeasca...hai odata hai odata....si mai bine fara...da acum i-am dat posibilitatea sa se uite sa isi aleaga online la model si dupa aia ma duc eu sa ii cumpar...daca nici asta nu e comod apoi nu stiu ce ii....dar deja am deviat de la subiect si cred ca ma ia cineva de urechi...ups!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Apr 2006, 01:01 
Veteran

Citat:

am visat azi-noapte ca am uitat de nunta si a venit alaiul sa ma ia si eu nu-mi facusem parul si manichiura

acelasi vis l-am avut si eu..tare disperata eram ca era ziua nuntii,nu dadusem invitatiile si parul imi statea oribiil..:zoombie:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Apr 2006, 01:58 
Veteran

bun film wedding crashers..mie-mi place cel mai mult la nunti mancarea..nu-s de ce..ca nu e diferita..da parca e altfel..mi-ar place si mie ca-n film sa ma duc la nunti neinvitata..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Apr 2006, 02:08 
Veteran

cheia succesului la nunta:mancarea si muzica..stiu pe unii care au fost la o nunta si pt ca nu le-a placut mancarea..au pus o suma mizera pe masa..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Apr 2006, 12:11 
Diva

Citat:

sunt oribile...am vazut si eu si inca f scumpe si tot oribil arata!!!! zice tipa de la flori: va fac lumarile cu flori artificiale!?! zi, glumesti maica?! iti bati joc de mine?! cum sa faci cu artificiale?! "ca iese mai ieftin"...las' ca nu mor sa dau (dea nasii) putin mai mult pe ele :)

mi se pare cea mai mare aiureala sa ai buchetul si lumanarile din flori artificiale :x asa a avut anul trecut fata unui coleg, cica sa-i dea buchetul si sora-sii :zoombie: am murit cand am auzit :mellow: si tipa mai si incerca sa ma convinga ca sunt mai frumoase decat cele naturale, ca avea din margarete si ca din cele naturale nu i-ar fi iesit asa un buchet frumos :mellow: yach!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Apr 2006, 14:52 
Veteran

si cu bautura e la fel,am fost eu anul trecut la o nunta,si ne-au dat sucuri,apa,si restul cu portia.Mancarea a fost buna,dar bautura....lipsa.mai ales cand afara sunt 30 si ceva de grade.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Apr 2006, 15:11 
Veteran

si mai e si cafeaua.unii vreau cafa la greu,si te trezesti doar cu o cescuta toata seara.nu-i de mirare ca pleaca invitatii at,ca le e somn

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 377 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]