Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 12:21

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (IV)
MesajScris: 19 Apr 2010, 20:18 
Diva

mlcu7za, felicitari pentru rochita :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2010, 20:21 
Diva

SimoBobo scrie:
Bravo Micutza iubito....ai gasit-o pe THE ONE :clap: felicitari scumpa si deabia astept sa o vedem si noi :hug:
Nico iubi ce putin mai eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...am emotii pentru tineeeeeeeeeeeeeeee :had_d:
Manu iubi tu ce faci?cum te simti,te-ai mai linistit cu nasii?te pupi dulce dulce sa treaca :-*
Eu azi am facut smotroiala maxima prin casa si balcon...am carat o groaza de balarii la gunoi si ma doare mijlocul,apoi am fost pe la familii s ale ducem niste bunatati,am facut piata si acasa la mancarica.
Am gatit azi peste,creveti si cartofi la abur cu sos de usturoi felu 1
Paste cu sunca,cascaval,porumb si sos de maioneza felul 2
Supa de piept de pui felu 3
Acu ma bag la o baita si apoi manichiura si cu ochii pe voi
Pup toate fetele dragi :flowers:

Da iubita m-am linistit...oricum nu am incotro si tre sa fiu optimista nu? Supararea mea era atat pt ei k erau o fam frumoasa cat si pt faptul k ne-au incurcat si cum ne dorim o singura pereche de nasi nici nu am mai cautat altii.Acum sapt asta voi vb cu niste priieteni si dak nu vom vb cu cumnata mea k ultima solutie.Vom vedea cine va fi.
Tu harnicutza ai fost azi :hug: gospodina lu mama :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2010, 20:32 
Veteran

mulţumesc frumoasele mele :hug:
poze vă pun când o aduc acasă, fix pe mărimea mea :clap:

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2010, 21:05 
Diva

manu86 scrie:
Da iubita m-am linistit...oricum nu am incotro si tre sa fiu optimista nu? Supararea mea era atat pt ei k erau o fam frumoasa cat si pt faptul k ne-au incurcat si cum ne dorim o singura pereche de nasi nici nu am mai cautat altii.Acum sapt asta voi vb cu niste priieteni si dak nu vom vb cu cumnata mea k ultima solutie.Vom vedea cine va fi.
Tu harnicutza ai fost azi :hug: gospodina lu mama :ok:

Da asa e...intotdeauna e un soc cand aflam ca se despart doi oameni...mai ales daca "pareau" fericiti impreuna,dar probabil au avut si momente fericite si rele.E aiurea... :hug:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2010, 21:36 
Diva

SimoBobo scrie:
Da asa e...intotdeauna e un soc cand aflam ca se despart doi oameni...mai ales daca "pareau" fericiti impreuna,dar probabil au avut si momente fericite si rele.E aiurea... :hug:

Pai da...erau de 14 ani impreuna si parea k merge totul struna...dar de cand am plecat in Bucuresti la fac ne-am vazut mai rar,si apoi cand m-am intors nu ne mai vedeam f des ei fiind cu servici,copii....asa k au putut ''juca'' rolul fam perfecte.Pe mn m-a deranjat faptul k nu mi-au zis k nu se inteleg mai ales k ne stim de o viata,nu era nici o problema dak ma refuzau...dar poate e mai bn k s-a intamplat acum decat sa fi divortat la o luna dupa nunta...asa k tot raul spre bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2010, 21:43 
Diva

manu86 scrie:
Pai da...erau de 14 ani impreuna si parea k merge totul struna...dar de cand am plecat in Bucuresti la fac ne-am vazut mai rar,si apoi cand m-am intors nu ne mai vedeam f des ei fiind cu servici,copii....asa k au putut ''juca'' rolul fam perfecte.Pe mn m-a deranjat faptul k nu mi-au zis k nu se inteleg mai ales k ne stim de o viata,nu era nici o problema dak ma refuzau...dar poate e mai bn k s-a intamplat acum decat sa fi divortat la o luna dupa nunta...asa k tot raul spre bine

Asa e...mai bine acum decat dupa nunta...ce fel de "parinti spirituali"mai erau ...daca asa au decis ei stiu mai bine de ce...o sa fie bine iubito..ai sa vezi :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2010, 21:54 
Diva

SimoBobo scrie:
Asa e...mai bine acum decat dupa nunta...ce fel de "parinti spirituali"mai erau ...daca asa au decis ei stiu mai bine de ce...o sa fie bine iubito..ai sa vezi :hug:

Simo, eu zic ca n-are rost acum sa ii catalogam.. poate si-au dorit sa fie alaturi de Manu, dar daca nu au reusit sa treaca peste probleme..
nu trebuie sa aruncam cu pietre - doar ei stiu ce e in sufletul si casa lor. banuiesc ca nu e chiar cel mai minunat moment din viata cuiva un divort.. deci..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2010, 22:05 
Diva

Cat_Eyes scrie:
Simo, eu zic ca n-are rost acum sa ii catalogam.. poate si-au dorit sa fie alaturi de Manu, dar daca nu au reusit sa treaca peste probleme..
nu trebuie sa aruncam cu pietre - doar ei stiu ce e in sufletul si casa lor. banuiesc ca nu e chiar cel mai minunat moment din viata cuiva un divort.. deci..

Nici n-ai inteles ce-am zis si ai vorbit si aiurea... :nono:
Exact asta am spus si eu...ca ar fost aiurea pentru Manu sa aiba nasi divortati dar ca e strict treaba lor si stiu ei mai bine de ce au facut asta...nu sunt eu in masura sa judec pe nimeni..inteleg foarte bine situatiile de genul.
mai mai unde era "avocatelul poporului" :really:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2010, 22:14 
Diva

cred ca raspunsul meu a fost frumos si de bun simt, comparativ cu cel pe care l-am primit.
in orice caz, am intarit ceea ce ai spus, nicidecum nu am fost pe banca acuzatorilor. (a se vedea si persoana folosita)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2010, 22:21 
Diva

SimoBobo scrie:

Exact asa m-a deranjat k eu chiar imi doresc cu adevarat ''parinti spirituali'',si impreuna nu separati....ei stiind k de 2 ani se tot cearta de ce au mai acceptat dak stiau k mai devreme sau mai tz se vor desparti?Am vb azi cu ea si mi-a zis k i-a fost rusine de mama si k merit niste nasi mai buni....in fine faptul e consumat,bine k totusi mai sunt 3 luni k am auzit cazuri in care au ramas cu 2-3 sapt inainte de nunta fara nasi...crek as innebuni :huh:
Acum astept un raspuns,am vb cu un prieten sa vb si el cu sotia....sa vedem :npray:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2010, 22:25 
Diva

Cat_Eyes scrie:

Da Cat si-au dorit poate sa intarzie despartirea k sa ma cunune ..dar nu si-au pus problema dak mi-ar placea k dupa nunta sa aflu k se despart...era altceva dak imi zicea cum sta treaba si se puteau oferi k a2a pereche,nu sa ne bazam pe ei.
In fine,nu vreau sa creez divergente intre voi de la problema mea :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2010, 22:26 
Diva

Cat_Eyes scrie:
cred ca raspunsul meu a fost frumos si de bun simt, comparativ cu cel pe care l-am primit.
in orice caz, am intarit ceea ce ai spus, nicidecum nu am fost pe banca acuzatorilor. (a se vedea si persoana folosita)

Cat...Cat...cand te aprinzi nici furtunul de pompieri nu te mai stinge...tz tz tz calm draga !!!
Nu mi s-a parut deloc frumos sau de bun simt ce ai spus tu...pur si simplu m-ai acuzat ca arunc cu pietre...eu zic sa o lasi balta daca tot ai gresit-o din prima nu o mai ingrosa.
N-am facut decat sa-ti explic ce intelesesei tu gresit... :nwink:
Imi cer scuze daca te-ai simtit jignita O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2010, 22:30 
Diva

eu spun
tu spui
el/ea spune
etc

cine are ochi de citit (urechi de auzit.. dar nu se pune), sa citeasca.
noapte buna!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2010, 22:36 
Diva

Cat_Eyes scrie:
eu spun
tu spui
el/ea spune
etc

cine are ochi de citit (urechi de auzit.. dar nu se pune), sa citeasca.
noapte buna!

Vai fetelor chiar n-are rost sa va contraziceti,va rog! :lips: :flowers: Peace :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Apr 2010, 22:47 
Diva

manu86 scrie:
Vai fetelor chiar n-are rost sa va contraziceti,va rog! :lips: :flowers: Peace :ok:

:hug: :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Apr 2010, 00:10 
Veteran

fetelor, am uitat să vă spun ceva... un pont legat de rochie O:)
pt cele care au la rochii tull este indicat să nu ţineţi rochia pe umeraş timp îndelungat, deoarece din cauza greutăţii se "lungeşte" tull-ul. preferabil s-o puneţi undeva întinsă :ok:

noapte bună :lips:

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Apr 2010, 08:40 
Moderator Ghidul Miresei

mIcutza ma bucur ca ti-ai gasit o rochita care sa iti placa si atat de repede, felicitari si abia astept sa vad poze dupa ce iti ajunge acasa :)

Simo, ce harnicuta ai fost ieri...ce multe ai facut :D

manu86 imi pare rau pentru ca ati ramas fara nasi,sunt sigura ca veti gasi in acest scurt timp o familie care doresc sa va cunune si sa va fie parinti spirituali :)

Eu ieri am iesit cu o prietena sa ne uitam dupa rochite si alte minuni, am si mancat impreuna :) ne-am distrat super doar noi fetele...pana la urma nu mai imi plac sandalutele care le-am vazut, am observat ceva la ele si nu mai imi plac...sper sa imi gasesc altele in curand :D desi deocamdata e cam greu cu sandalele prin magazine, si argintii cum vreau eu...si sa aiba si toc inalt :)

Pana una alta, am vazut niste rochite care mi-au placut mult, din pacate una din ele era marimea 40 si era foarte mare dar foarte foarte draguta...o ador :D ...si am mai gasit una frumusica care imi place la fel de mult si sunt sigura ca as mai purta-o, dar nu am probat-o...poate ma duc astazi sa o probez si sa o cumpar desi nu cred ca afara ploua iar pe seara cand vine Mihai avem musafiri :|

Rochita care mi-a placut dar era doar marimea 40 arata aproximativ ca si aceasta albastra....doar ca in partea de sus avea un sirag facut din pietricele cam de 5 cm iar sub sani era iarasi un sirag de pietricele de 5 cm...pe negru, iar rochita era un portocaliu, rozaliu...ceva deschis...foarte frumos...iar in spate venea cu spatele gol putin :) ...mi-a placut foarte mult...dar cine stie daca mai aduce, tipa de la magazin nu stia daca mai primeste.......ah, si era alt material :) era ceva voal asa moale :D...cadea foarte bine...

Fişiere ataşate:
67.jpg
67.jpg [ 21.68 KiB | Vizualizat de 4482 ori ]

MesajScris: 20 Apr 2010, 08:46 
Diva

Buna dimi Carli iubito :hug:
Ce frumos ti-ai petrecut tu ziua de ieri...super :-*
Imi place rochita...e frumu :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Apr 2010, 08:48 
Diva

mlcu7za scrie:
fetelor, am uitat să vă spun ceva... un pont legat de rochie O:)
pt cele care au la rochii tull este indicat să nu ţineţi rochia pe umeraş timp îndelungat, deoarece din cauza greutăţii se "lungeşte" tull-ul. preferabil s-o puneţi undeva întinsă :ok:

noapte bună :lips:

Foarte interesant iubito...chiar daca a mea nu-i din tul,e bine de stiut pentru toate miresicile :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Apr 2010, 08:49 
Diva

Buna dimineatza fetelor :love: :love: :love:

MIcutza bravo ma bucur ca ai gasit rochitza care sa iti placa si de care sa fii incantata ma bucur si de fluturashi daca iti mai trebuie ceva imi spui chiar daca e departe am sa ma duc sa iti iau daca e nevoie ceva urgent :hug: :hug: :hug:

Manu imi pare rau pt nasi dar nu dispera si noi am gasit nasii destul de tarziu prin februarie faza nasoala e ca v-au incurcat dar mai este timp si precum aai spus si tu bine ca nu s-a intamplat asta cu 2 sapt inainte de nunta capul sus gasiti voi nasi .

Adina fara suparare Simo are dreptate cu parintii spirituali ei trebuie sa fie un model pt noua familie si sa ii ajute la greu si sa nu dea exemplu prost la asta se referea nimeni nu are dreptu sa judece ce vor ei sa faca adika divortul

Nico iti da seama ca in ziua cununiei tale va fi ca la Simo agitatie pe forum si asteptam sa ne pui poze si pareri

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]