mIcutza ma bucur ca ti-ai gasit o rochita care sa iti placa si atat de repede, felicitari si abia astept sa vad poze dupa ce iti ajunge acasa

Simo, ce harnicuta ai fost ieri...ce multe ai facut

manu86 imi pare rau pentru ca ati ramas fara nasi,sunt sigura ca veti gasi in acest scurt timp o familie care doresc sa va cunune si sa va fie parinti spirituali

Eu ieri am iesit cu o prietena sa ne uitam dupa rochite si alte minuni, am si mancat impreuna

ne-am distrat super doar noi fetele...pana la urma nu mai imi plac sandalutele care le-am vazut, am observat ceva la ele si nu mai imi plac...sper sa imi gasesc altele in curand

desi deocamdata e cam greu cu sandalele prin magazine, si argintii cum vreau eu...si sa aiba si toc inalt

Pana una alta, am vazut niste rochite care mi-au placut mult, din pacate una din ele era marimea 40 si era foarte mare dar foarte foarte draguta...o ador

...si am mai gasit una frumusica care imi place la fel de mult si sunt sigura ca as mai purta-o, dar nu am probat-o...poate ma duc astazi sa o probez si sa o cumpar desi nu cred ca afara ploua iar pe seara cand vine Mihai avem musafiri

Rochita care mi-a placut dar era doar marimea 40 arata aproximativ ca si aceasta albastra....doar ca in partea de sus avea un sirag facut din pietricele cam de 5 cm iar sub sani era iarasi un sirag de pietricele de 5 cm...pe negru, iar rochita era un portocaliu, rozaliu...ceva deschis...foarte frumos...iar in spate venea cu spatele gol putin

...mi-a placut foarte mult...dar cine stie daca mai aduce, tipa de la magazin nu stia daca mai primeste.......ah, si era alt material

era ceva voal asa moale

...cadea foarte bine...