Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 17:54

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (IV)
MesajScris: 28 Apr 2010, 22:34 
Diva

mlcu7za scrie:
bună seara, dragele mele :hug:
am recuperat aşa în fugă ce aţi miresit în ultimele zile, nu reţin care cum ce şi-a achizitionat... am văzut lumănărele frumoase frumoase, pantofiori lila dar nu-mi plac volănaşele, săndăluţe albe fooooarte simpatice, mărturii drăguţe... :napplause:
eu sunt în ultimul stadiu cu "fabricarea" invitaţiilor, o să le împărţim şi noi de pe la mijlocul lunii mai... mai am acum pe cap mărturiile, care îmi cam mănnâncă zilele, dar trebuie să le fac şi pe ele :ok:

vestea cea mai importantă pe care voiam s-o împărtăşesc cu voi este că... m-am sunat azi doamna de la rochiile de mireasă din Cluj... ROCHITA MEA ESTE GATA !!! :had_d: ... trebuie să mă duc după ea, dar n-o să reuşesc abia pe săptămâna viitoare... nu mai am răbdare, vreau să o am acasă !!! :love:
mă speriasem iniţial când am văzut nr de telefon al doamnei, credeam că s-a întâmplat ceva... rău (X) abia abia am răspuns de emoţii, îmi tremurau mâinile :~* :rofl:

deşi un pic târziu, Simo, îţi urez drum bun şi să ai grijă de tine :flowers:
şi apropos de pantofii lila... şi eu am perechea de schimb violet închis, care o asortez cu tema nunţii... totul va fi alb-violet şi cu fluturi :hap_w:

pupici :lips: :hug:

bravo micu abia astept sa vedem poze cu rochitza cand o aduci acasa :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Apr 2010, 23:27 
Veteran

BIJUTERIILE MIRESEI

Culorile şi materialele bijuteriilor miresei sunt alese în funcţie de rochie!
Însă, dimensiunile şi formele trebuie alese în funcţie de forma feţei, a gâtului şi mai ales, în funcţie de coafură!

Colierul
Colierul trebuie să aibă mărimea maximă de 40 de cm! Chiar şi atunci când alegi un lanţ cu un pandantiv discret, tot această lungime este recomandată.
Colierul atrage atenţia asupra gâtului şi decolteului. O lungime şi o formă potrivită îţi pot alungi gâtul şi îţi pot pune bustul în valoare. El trebuie să vină perfect la baza gâtului sau pe decolteu şi nu mai jos de sâni.
Dacă ai faţa rotundă sau gâtul scurt, poartă un colier mai lung.
Dacă ai gâtul subţire, lung şi faţa triunghiulară, poartă un colier rotund sau oval, la baza gâtului!
Colierul în V este ideal pentru cele cu umerii laţi şi bustul mic, căci el aduce o privire pe verticală. Este recomandat mireselor cu faţa rotundă.
Ai curbe generoase? Îţi recomandăm un model plat, purtat direct pe piele.
Eşti o mireas cu greutate? Renunţă la pandantive şi la margele mari. Nu te avantajează. Un colier finuţ şi subţire este perfect. Nu vrei adăugire la silueta...
Trendul sezonului: foloseşte un colier cu mai multe lanţuri!

Cerceii
Ei trebuie să se potrivească extrem de bine coafurii.
Dacă ai părul strâns în coc, poartă cerceii candelabru, care sunt de mare efect. Împodobiti cu mici cristale swarovski, dau strălucire chipului tău.
Buclele tale curg în cascadă? Optează pentru cercei mai mici, finuţi, din perle sau cu mici cristale.
Dacă ai faţa rotundă, evită cerceii bobiţe, mici şi rotunzi! Dar şi pe cei voluminoşi cu pietre mari.
Ai faţa triughiulară sau pătrată? Alege o pereche de cercei mai mari, sofisticaţi sau chiar ornamentaţi!

Braţara
Mireasa trebuie să poarte braţara pe mâna dreaptă, căci stânga este rezervată inelului de logodnă şi verighetei!
Ea trebuie asortată atât cu cerceii cât şi cu minunatul colier.
Încheietura mâinii tale este groasă şi puternică? Alege o brăţara fixă şi masivă. Merg de minune şi cele gen „cătuşă”.
Optează pentru o brăţara mobilă şi îngustă dacă ai o încheietură firavă şi subţire.

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2010, 04:41 
Senior

Buna fetelor! Am nevoie va rog de parerea voastra sincera cu privire la combinatia de culori din poza atasata. Cum vi se pare?

Fişiere ataşate:
decor nunta.JPG
decor nunta.JPG [ 102.36 KiB | Vizualizat de 5017 ori ]
Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2010, 08:19 
Diva

Gata inapoi la datorie :hug:
Nici nu mi-am baut cafeaua si am intrat repede la voi ca nu mai puteam.Aseara la 23.30 am ajuns acasa si ne-am culcat direct.
Imi place combinatia din poza Peach...este superba poza si localul are un aer regal,tocmai de aceea e posibil sa fie totul frumos per ansamblu :ok:
Felicitari Micutza pentru rochitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,nu mai am rabdare sa o vad si foarte interesant ce ne-ai dat tu sa citim:clap:
Sarumana fetelor care mi-au urat drum bun...chiar a fost :flowers:
Keke iubi,de tine chiar am intrebat zilele trecute,esti bine? :-*
Pupi Manu,Roxi,Carli
M-am vazut cu Roxi aseara si l-am smotocit pe bobo mic,o comoara si-o dulceata de copil...MAXIM AM ZIS !!!!! :love:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2010, 08:31 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata :flowers:

arata bine poza peach :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2010, 09:30 
Diva

Neata miresici :hug:

Micutzo felicitari pt rochita :clap: :clap: abia asteptam si noi sa o vedem :flowers:
Peach intr-adevar pare f sofisticat dar arata bn per ansamblu.

Va doresc o zi frumoasa :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2010, 11:24 
Diva

NEATA Manu iubi :hug:
Haide "bre"nu vine nimeni la mireseala ???? :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2010, 12:30 
Veteran

Buna buna.....ce zi superba :had_d: :had_d: abia astept sa ies la o plimbarica.
Peaches.....superba combinatia dar zic ca e putin cam pretentioasa, e posibil sa nu prinda oriunde.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2010, 12:39 
Moderator Ghidul Miresei

bianca24miresica scrie:
Buna buna.....ce zi superba :had_d: :had_d: abia astept sa ies la o plimbarica.
Peaches.....superba combinatia dar zic ca e putin cam pretentioasa, e posibil sa nu prinda oriunde.

da, si eu vroiam sa zic asta....daca sala e identica cuc ea din poza arata bestial...daca nu, cred ca va arata ca un kitch :)

ce faceti de 1 mai fetelor?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2010, 13:24 
Veteran

hellooo !!!
iubitelor, eu cedez psihic :rofl: ... nu mai îmi găsesc locul, aş vrea să plec ACUM spre Cluj să iau rochiţa :love: nu-mi stă capul la nimic... şi la voi a fost la fel ? :~*

Peaches, sincer mie îmi plac aranjamentele şi sala, dar să nu fie prea mult pt ceilalţi... mai puţin receptivi :ok:
noi am avut obiecţii în legătură cu invitaţiile pt că au nişte flori cu negru (ceva în genul celor din ataşament) ... şi auzi domnule, că-s invitaţii la înmormântare :eek:
Carlita, noi ieşim de mâine după masă la munte cu corturile... aceeaşi gaşca mare şi nebună :nlol: ... vrem să stăm până duminică dacă ţine vremea cu noi O:)

am plecat la cumpărături. vă pupicesc pe toate :hug: :lips:

Fişiere ataşate:
brown_green_617_10_m.bmp.jpeg
brown_green_617_10_m.bmp.jpeg [ 20.4 KiB | Vizualizat de 5007 ori ]

Imagine
Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2010, 14:26 
Moderator Ghidul Miresei

mlcu7za scrie:
hellooo !!!
iubitelor, eu cedez psihic :rofl: ... nu mai îmi găsesc locul, aş vrea să plec ACUM spre Cluj să iau rochiţa :love: nu-mi stă capul la nimic... şi la voi a fost la fel ? :~*

Peaches, sincer mie îmi plac aranjamentele şi sala, dar să nu fie prea mult pt ceilalţi... mai puţin receptivi :ok:
noi am avut obiecţii în legătură cu invitaţiile pt că au nişte flori cu negru (ceva în genul celor din ataşament) ... şi auzi domnule, că-s invitaţii la înmormântare :eek:
Carlita, noi ieşim de mâine după masă la munte cu corturile... aceeaşi gaşca mare şi nebună :nlol: ... vrem să stăm până duminică dacă ţine vremea cu noi O:)

am plecat la cumpărături. vă pupicesc pe toate :hug: :lips:

Unde mergeti la munte? :D ...poate ne intalnim :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2010, 15:35 
Diva

avem castigatoare la concursul portret de mireasa SIMOBOBO ne reprezinta la sedinta foto :had_d: :had_d: :had_d: :had_d: :had_d: :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2010, 18:15 
Diva

roxisss scrie:
avem castigatoare la concursul portret de mireasa SIMOBOBO ne reprezinta la sedinta foto :had_d: :had_d: :had_d: :had_d: :had_d: :had_d:

unde ai vazut tu asta? daca e asa,simo felicitari

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2010, 18:19 
Diva

Pai Micutza iubita sigur ca asa e la toate miresicile....e normal ce simti...foooooarte normal :hug:
Carli eu voi merge la padure cu familia si cu prietenii...sper sa avem vreme superba :flowers:
Pup Roxi nebunica mea
Plimbare placuta Bia :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2010, 18:24 
Diva

SimoBobo scrie:
Pai Micutza iubita sigur ca asa e la toate miresicile....e normal ce simti...foooooarte normal :hug:
Carli eu voi merge la padure cu familia si cu prietenii...sper sa avem vreme superba :flowers:
Pup Roxi nebunica mea
Plimbare placuta Bia :hap_w:

Felicitari Simonici pt concurs :hug: :hug: si abia asteptam sa vedem pozeeeee :flowers:
Cred k toata lumea vrea la padure,mai ales k s-a anuntat k va fi cald :had_d: :had_d:

Micutzo rabdareeee o sa o ai acasa in curand :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2010, 18:26 
Diva

manu86 scrie:
Felicitari Simonici pt concurs :hug: :hug: si abia asteptam sa vedem pozeeeee :flowers:
Cred k toata lumea vrea la padure,mai ales k s-a anuntat k va fi cald :had_d: :had_d:
Micutzo rabdareeee o sa o ai acasa in curand :-*

Multumesc iubitoooooooooooo...am fost sunata inainte sa vad postat pe forum...smotroiam prin casa ca o sclava :rofl:
Multumesc Ely...pup burtica :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2010, 19:09 
Diva

SimoBobo scrie:
Multumesc Ely...pup burtica :lips:

gata,am vazut si eu.....sunt mai inceata acum.....super cool.....sunt fericita ca ai castigat..... :had_d: :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2010, 20:26 
Veteran

Felicitari Simo :clap: :clap: :nchampagne: :nchampagne: !!!!
Si eu vreau la padure dar fara gratar.......dar asta poate duminica dc. maine am alte planuri .
Nu e prea devreme de mers cu, cortul acum, nu e frig noaptea?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2010, 20:43 
Veteran

carlita scrie:
Unde mergeti la munte? :D ...poate ne intalnim :nlol:

păi aici aproape de AB, cât de cât... la Roica mergem cu corturile :njump:

Simooo, felicităriiiiii :hug:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Apr 2010, 20:57 
Veteran

BUCHETUL DE MIREASĂ

Semnificaţia buchetului de mireasă provine din Roma Antică, de pe vremea când mireasa, dar şi mirele, purtau câte un buchet de flori. Acesta semifică intrarea într-o căsnicie fericită şi alungarea spiritelor rele. Dacă poţi visa la el, înseamnă că florarul poate să-l facă! Conform tradiţiei, în achiziţionarea buchetului de nuntă mireasa se sfătuieşte cu naşa.

Căutarea buchetului de mireasă ar trebui să înceapă cu câteva luni înainte de nuntă. Dacă te gândeşti la un buchet cu un design elaborat, realizarea lui ar trebui să înceapă cu o săptămână înainte de nuntă. De obicei, panglicile asortate, florile unice şi accesoriile pretenţioase se comandă. Dacă buchetul nu este unul extravagant, ai grijă ca el să fie pregătit în dimineaţa nunţii, pentru ca florile să rămână proaspete.

Din punct de vedere cromatic, buchetul trebuie să fie asortat cu rochia şi cu celelalte aranjamente florale. Când mergi la florar, ia o poză cu rochia de mireasă şi una cu ţinuta mirelui tău. De asemenea, ia mici mostre din materialele acestora şi tot felul de poze (din reviste) cu buchete de nuntă care-ţi taie răsuflarea.

Fii în trend! Miresele blonde arată minunat cu buchete florale albastre, mov sau roz. Brunetele, cu buchete roşii, portocalii sau arămii. Roşcatele arată ameţitor cu buchete imense verzi, atinse cu mici pete de culoare. Mireselor cu pielea arămie li se potrivesc de minune buchetele cu flori albe sau cele în nuanţe extrem de vii!

O paletă simplă de culori poate crea impact şi stil. Miresele în rochii albe sau ivorii ar trebui să aleagă buchete cu flori de aceleaşi nuanţe sau prinse cu panglici de culoarea rochiei. Când vine vorba de buchete de nuntă, mărimea contează întotdeauna! O mireasă mignionă poate purta un buchet mic şi delicat prins de mână, în timp ce o mireasă foarte înaltă, poate opta pentru un buchet mare din cale regale sau crini şi iederă.

Descoperă-ţi stilul şi personalitatea!
Eşti senzuală? Alege flori sensibile, în tonuri pastel: lăcrămioare, crizanteme, liliac sau flori de nu-mă-uita.
Eşti romantică? Optează pentru tonuri pale de roz, alb sau vernil. Fă-ţi un buchet care să curgă în cascadă, din irişi sau bujori.
Eşti senzuala şi temperamentală? Alege nuanţe de roşu, vişiniu şi arămiu. Opteză pentru cale sau crini.
Eşti o mireasă clasică? Alege buchetul rotund din trandafiri sau gerbere.
Eşti nonconformistă? Optează pentru un buchet cu o singură floare. O cală sau o orhidee imensă cu un colorit deosebit, puternic accesorizată cu pene sau cristale swarovski.

Realizează-ţi buchetul în concordanţă cu sezonul nunţii! Nimic nu este mai senzual decât un buchet de liliac în martie, unul de gerbere în mai, unul de crini în iulie şi unul de camelii iarna.

Nu uita! Buchetul de nunta se aruncă după servirea tortului la restaurant, iar tradiţia spune că cea care îl prinde se va căsători prima şi va avea noroc. Dacă nu-ţi pasă de reguli, încearcă să alegi un buchet realizat din florile şi culorile tale preferate!

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]