Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 17:40

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (IV)
MesajScris: 02 Mai 2010, 10:59 
Diva

Buna dimineata iubitele mele :hap_w:
La multi ani de 1 mai cu intarziere :ncake:
Noi am fost la padure intr-un peisaj de vis pe care nu-l descoperisem pana acum...intr-o padure de stejari cu iarba mare si deasa,liniste si o priveliste de campii cu rapita inflorita(flori galbene).A fost foarte cald si frumos.Am papat bun,ne-am jucat cu bubi mic,ne-am alergat,am dormit...m-am simtit superb in sanul familiei mele...ii ador :love:
Am fost si subiect de ras.....am jucat lena si am luat-o la fuga la vale,nu m-am mai putut opri,am luat in plin un copac si apoi am plonjat in aer si pe burta cativa metri la vale :rofl: ....n-am patit nimic grav,niste julituri si o experienta fenomenala si MAXIM de ras :rofl:
Am dormit azi noapte cum n-am mai facut-o de mult...nu-mi vine sa cred ca ne-am trezit la 10:30 :had_d:
Pup iubitele mele dragi si sper ca v-ati distrat copios toate
:lips:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mai 2010, 18:59 
Veteran

bună seara, miresici !! :lips:
ne-am întors şi noi din mini-vacanţă... după 3 zile de linişte, iarbă verde, soare, prieteni, râsete de râsete am revenit în oraş :ok:
ne-am distrat super tare, am făcut mâncare şi mici la grătar... seara am stat să povestim la foc de tabără, am facut muuuulte poze, am stat la soare ca muştele primăvara :rofl: şi se pare, că "obiceiul" de a cădea în apă s-a regăsit şi la noi :party:
cu părere de rău am stâns azi lucrurile, ne-am urcat în maşini şi am gonit spre oraş, dar bucuria acestor zile va rămâne ceva timp în gândurile noastre O:)

aşteptăm şi de la celelalte miresici să ne povestiţi cum v-aţi petrecut :hug:
pupici

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mai 2010, 22:33 
Veteran

Seara buna miresici! ca de obicei, cand am si eu timp sa intru pe forum, nu mai e nimeni. Eu una am sarbatorit 1 mai muncitoresc prin munca. :nlol: :nlol: :nlol: la finalul zilei eram plina de rugina, praf si vopsea din cap pana in picioare. dar a ieist asa de frumos gardul meu! :rofl: :rofl: :nlol: :nlol: Vorba bunicii mele: "ne gatim de nunta!" mai e o luna si ceva pana la cununie si ne pregatim intens! :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Mai 2010, 23:29 
Senior

Salutare miresici! Ma bucur ca ati petrecut cu bine 1 Mai, la noi din pacate nu se sarbatoreste asa ca desi avem padurea in spatele casei nu am iesit la iarba verde ci am fost in oras la cumparaturi si bineinteles sa imi iau voalul.
Va atasez doua poze cu el, inca nu sunt 100% hotarata daca o sa il port sau daca o sa imi iau altul asa ca astept parerile voastre. Pupici!

Fişiere ataşate:
phpQ8Q0yLPM.jpg
phpQ8Q0yLPM.jpg [ 27.19 KiB | Vizualizat de 5353 ori ]
phpFo5I48PM.jpg
phpFo5I48PM.jpg [ 29.87 KiB | Vizualizat de 5353 ori ]
Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2010, 00:26 
Diva

Buna :hug: :hug: Scuzati pentru intarziere...intr-un final mi-am instalat calculatorul in noua mea casa.... :had_d:
Sa va povestesc de cununia mea civila...

M-am trezit devreme, am dormit destul de prost datorita bigudiurilor din cap. Afara era urat si ploua. Am mancat, am inceput sa beau cafeaua (nu tin minte sa o fi terminat), intre timp a ajuns coafeza, mi-a aranjat parul, mi-am luat rochita pe mine, m-am machiat. A venit sotul meu cu parintii lui, mi-a oferit buchetul. Am avut un buchet superb, din multe flori de primavara, lalele, frezii, narcise si mini-ghelbera.

Au inceput sa vina invitatii, am facut poze, am primit cadouri, am servit prajituri, mini sandvisuri, suc,cherry...Am luat nasul de brat, ne-am incolonat si am plecat din casa spre biserica. Intre timp ploaia s-a oprit...

Am ajuns la biserica, unde eram programati pentru slujba de logodna la 11.45. In biserica erau cateva botezuri si a trebuit sa asteptam. Intre timp am facut poze in frumoasa curte a bisericii...s-a facut 12.15, slujba de botez nu se terminase. Datorita intarzierii, am hotarat cu fotograful sa facem inainte pozele profesioniste.

S-a facut 12.25, iar noi la 13.00 trebuia sa avem cununia civila. La 12.30 am inceput sa devin foarte stresata, la si 40 a inceput intr-un final si slijba noastra. Eram un pachet de nervi, imi venea sa plang, mi-era teama ca voi pierde programarea de la primarie.
Slujba de logodna a fost frumoasa, preotul ne-a pus verighetele pe mana dreapta, intre timp eu ma uitam la ceas si ma intrebam daca mai ajungem la primarie la timp.

Dupa finalul slujbei, am facut rapid o poza de grup si am alergat (la propriu) impreuna cu sotul meu catre masina, el a condus cu ~ 90 km/h prin oras!!! Am gasit usor loc de parcare, nu am platit parcarea (ulterior un prieten a vazut masina si fara sa-i zicem noi nimic s-a gandit sa ne plateasca el parcare a pentru a nu ne ridica masina)
Am alergat din nou, inspre primarie, ma dureau picioare, imi venea sa plang, sotul meu s-a oferit sa ma duca in brate, l-am refuzat si am inceput sa mergem in pas alert doar.

Am intrat in primarie, aici ne asteptau si alti invitati care se intrebau daca au inteles gresit ca oficierea cununiei civile e la 13.00. I-am salutat in fuga, am intrat in camera unde trebuia sa ne anuntam, am dat actele si ne-au spus ca noi urmam. Am iesit, am salutat invitatii si le-am multumit ca au venit. Intre timp au inceput sa vina si ceilalti invitati de la biserica. Ne-au chemat prin statie, am intrat, am spus Da, am iesit fericita si bucuroasa ca am reusit sa ajungem si la primarie. Am primit o multime de flori...radiam de fericire amandaoi. Eram acum sot si sotie.

Am facut poze la primarie, iar apoi am plecat spre parc unde invitatii am servit suc si sampanie, noi nu am apucat decat sa ciocnim cate un pahar de sampanie si sa gustam din el. Din nou..pozeeeeeeeeeeeeeeee..... Deja mi se cam luase de poze. Vrema s-a incalzit si a fost asa frumos.
Ne-am intreptat fara graba si fericiti catre restaurant unde am petrecut pana pe la ora opt seara.

Am primit o multime de flori si de cadouri....

A fost o zi superba!

ps...promit ca voi pune curand poze in Picassa...Nu am avut deloc timp

Va pup pe toate si mi-a fost dor de voi :hug: :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2010, 10:29 
Diva

Frumos "voalul" Peach...important e sa-ti placa tie si atat...daca tu-l adori e perfect :clap:
Nico iubitoooooooooooooooo felicitari,ai vazu ca pana la urma a fost totul superb ????? Casa de piatra Doamna X si astept pozeeeeeeeeeee :flowers:
Pupi Keke si Micutza :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2010, 10:34 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata fetelor :flowers:

Ma bucur ca v-ati simtit bine de 1 mai si v-ati distrat la maxim.

La fel am facut si noi, am plecat sambata de dimineata spre cabana unde am inchiriat camerele, ne-am lasat bagajele jos, am mancat putin de dimineata si am luat-o la plimbare la barajul Dragan, apoi am fost la pestera de la Bulz...dupa care ne-am intors la cabana si am trecut paraul de langa cabana, acolo ne-am facut aripioare, pulpe, gratare si frigarui de pui :D ....a fost ziua puiului, nu s-a mancat alta carne :))
A fost foarte frumos, ne-am distrat foarte tare...pe seara am mancat la terasa de la pensiune pastrav cu mamaliguta, pastravaria era in incinta pensiunii, langa camerele noastre. Toata noaptea am jucat carti pe pedepse si am ras pana nu am mai putut :D ...spre dimineata am mancat din nou iar apoi am plecat sa vizitam o alta pestera superba :D ....pacat de timp, pentru ca a fost prea scurt si ne doream sa vizitam mai multe....dar, cu siguranta o sa mai mergem pe acolo.

Am pus cateva poze pe hi5, daca vreti sa le vedeti...si in picasa am uploadat putin mai multe..

http://picasaweb.google.com/Carlita.Clu ... directlink

Peaches, imi place tare mult voalul tau!
Nico, ai avut o zi superba. Abia astept sa vad pozele :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2010, 11:16 
Diva

buna fetele!!!
ma bucur ca v-ati distrat de 1Mai....bravo voua....asa si trebuie
Nico felicitari inca odata,casa de piatra si multa fericire!!! asteptam pozeeeeee
Peaches imi place voalul tau,sa-l porti cu mare placere..
eu de 1Mai am fost la cumparaturi ptr camera lui bebe,mi-am dat comanda de tapet.....Winnie de Pooh, am cumparat si lustra din aceeasi gama binenteles,sper sa-i placa la bebe ursuletul winnie,ptr ca mama lui a devenit obsedata de el :ndance: :ndance:

p.s.: carlita,pozele sunt absolut superbe.....ce locatie,mama mia.....imi place tare mult

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2010, 12:45 
Diva

Buna dragelor :hug:
Nico iubito felicitari inca o data pt statutul de Doamna :hug: :flowers: si asteptam pozee :had_d:
Peaches interesant voalul tau,cat te-a costat?Eu caut doar floare pt dezgatit dar inca nu am gasit nimic pe plac...mai vedem.
Ma bucur k v-ati distrat de 1 mai,mai ales k a fost o vreme superba!Noi ne-am intors samb seara pana la urma pt k cel ce era cu masina a aflat k tre sa fie in piatra duminica dar a fost ok si asa k dum am iesit prin apropiere.

O saptamana frumoasa va doresc :flowers: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2010, 15:24 
Veteran

Felicitari Nico, ma bucur ca a iesit totul bine :clap: :-* :-* .

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2010, 15:25 
Veteran

Peaches scrie:
Salutare miresici! Ma bucur ca ati petrecut cu bine 1 Mai, la noi din pacate nu se sarbatoreste asa ca desi avem padurea in spatele casei nu am iesit la iarba verde ci am fost in oras la cumparaturi si bineinteles sa imi iau voalul.
Va atasez doua poze cu el, inca nu sunt 100% hotarata daca o sa il port sau daca o sa imi iau altul asa ca astept parerile voastre. Pupici!

Imi place foarte mult...cred ca tot asa ceva imi voi cumpara si eu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2010, 20:21 
Veteran

Salutare miresici....pfff, sufla vantul pe aici...Peaches mie imi place ce ti-ai cumparat...eu la nunta nu vreau deloc voal, dar la cununie imi doresc voaleta, asa ca a ta... :nwink: Nico, inca o data casa de piatra! ce peripetii ati avut la cununie! dar e bine ca s-a terminat totul cu bine! cred ca debordezi de fericire! :rofl: :rofl: Abia astept pozele! si eu sunt ocupata pana peste cap cu pregatirile de cununie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2010, 08:01 
Diva

Buna dimiiiiiiiiiiiiii :hap_w:
Hai mai iubitelor la mireseala....gata a trecut si 1 mai si 2 si 3...... :p
Uite v-am facut cafi poate de la aroma va adunati "acasa".... :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2010, 08:04 
Senior

SimoBobo scrie:
Buna dimiiiiiiiiiiiiii :hap_w:
Hai mai iubitelor la mireseala....gata a trecut si 1 mai si 2 si 3...... :p
Uite v-am facut cafi poate de la aroma va adunati "acasa".... :flowers:

Neata Simo, foarte buna cafeluta! Fetelor vroiam sa va multumesc pentru pareri, parca acum dupa ce v-am auzit pe voi incepe sa imi placa si mie si mai mult voalul.
Nico, felicitari si sa dea Dumnezeu sa fiti mereu asa fericiti ca acum!
Simo, ce activitati ai azi?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2010, 08:12 
Diva

Peaches scrie:
Neata Simo, foarte buna cafeluta! Fetelor vroiam sa va multumesc pentru pareri, parca acum dupa ce v-am auzit pe voi incepe sa imi placa si mie si mai mult voalul.
Nico, felicitari si sa dea Dumnezeu sa fiti mereu asa fericiti ca acum!
Simo, ce activitati ai azi?

Orice iti place tie iubito e cel mai frumos...voal,voaleta ce-o fi :hug:
Ce bine ca am cu cine bea cafeaua :clap:
Pffffffff m-ai nimerit azi cu activitatile....maine sunt in Bucuresti la sedinta foto cu ghidul miresei asa ca azi sunt toata ziua la coafor :rofl: ...oricum exact acum eram programata pentru vopsit parul asa ca s-a nimerit super:ma vopsesc exact ca la cununie,pensat,epilat,manichiura,pedichiura.....la 12 scap de la munca...la 12:30 am prima programare
Mi-a facut iubi o bucurie aseara...am crezut ca ma duc singura la Bucuresti dar si-a luat o zi de concediu si merge cu mine :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2010, 08:35 
Veteran

Neata!Buna cafeaua Simo.Eu abia am ajuns la servici mi-am luat si eu liber joi si vineri sa ma duc la firma de aranjamente poate ma hotarasc si eu odata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2010, 08:39 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata :flowers:

Simo, abia astept sa vad pozele de maine :D :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2010, 09:13 
Diva

carlita scrie:
Buna dimineata :flowers:

Simo, abia astept sa vad pozele de maine :D :D

M-am uitat prin editiile trecute si sunt frumoase pozele facute miresicilor care au mai castigat dar in ditamai revista se aloca extrem de putin loc subiectului....adica e doar o poza portret pe o pagina si atat...asta din ce-am vazut in numerele anterioare.Din cate am inteles e primul numar cu 3 miresici deci probabil vom aparea toate 3 pe o singura pagina.
Oricum ar fi va fi o experienta in plus asa ca...tot e bine :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2010, 09:19 
Moderator Ghidul Miresei

Lasa ca o sa fie bine Simo :)

Vaiiii, atat imi este de somn si nu stiu de ce, abia imi tin ochii deschisi :\
Ma duc sa-mi fac o limonada acra, ca de cafea nu am chef acum...beau mai tarziu :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2010, 09:32 
Diva

carlita scrie:
Lasa ca o sa fie bine Simo :)

Vaiiii, atat imi este de somn si nu stiu de ce, abia imi tin ochii deschisi :\
Ma duc sa-mi fac o limonada acra, ca de cafea nu am chef acum...beau mai tarziu :)
Ador limonadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :ndance:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]