Buna

Scuzati pentru intarziere...intr-un final mi-am instalat calculatorul in noua mea casa....
Sa va povestesc de cununia mea civila...
M-am trezit devreme, am dormit destul de prost datorita bigudiurilor din cap. Afara era urat si ploua. Am mancat, am inceput sa beau cafeaua (nu tin minte sa o fi terminat), intre timp a ajuns coafeza, mi-a aranjat parul, mi-am luat rochita pe mine, m-am machiat. A venit sotul meu cu parintii lui, mi-a oferit buchetul. Am avut un buchet superb, din multe flori de primavara, lalele, frezii, narcise si mini-ghelbera.
Au inceput sa vina invitatii, am facut poze, am primit cadouri, am servit prajituri, mini sandvisuri, suc,cherry...Am luat nasul de brat, ne-am incolonat si am plecat din casa spre biserica. Intre timp ploaia s-a oprit...
Am ajuns la biserica, unde eram programati pentru slujba de logodna la 11.45. In biserica erau cateva botezuri si a trebuit sa asteptam. Intre timp am facut poze in frumoasa curte a bisericii...s-a facut 12.15, slujba de botez nu se terminase. Datorita intarzierii, am hotarat cu fotograful sa facem inainte pozele profesioniste.
S-a facut 12.25, iar noi la 13.00 trebuia sa avem cununia civila. La 12.30 am inceput sa devin foarte stresata, la si 40 a inceput intr-un final si slijba noastra. Eram un pachet de nervi, imi venea sa plang, mi-era teama ca voi pierde programarea de la primarie.
Slujba de logodna a fost frumoasa, preotul ne-a pus verighetele pe mana dreapta, intre timp eu ma uitam la ceas si ma intrebam daca mai ajungem la primarie la timp.
Dupa finalul slujbei, am facut rapid o poza de grup si am alergat (la propriu) impreuna cu sotul meu catre masina, el a condus cu ~ 90 km/h prin oras!!! Am gasit usor loc de parcare, nu am platit parcarea (ulterior un prieten a vazut masina si fara sa-i zicem noi nimic s-a gandit sa ne plateasca el parcare a pentru a nu ne ridica masina)
Am alergat din nou, inspre primarie, ma dureau picioare, imi venea sa plang, sotul meu s-a oferit sa ma duca in brate, l-am refuzat si am inceput sa mergem in pas alert doar.
Am intrat in primarie, aici ne asteptau si alti invitati care se intrebau daca au inteles gresit ca oficierea cununiei civile e la 13.00. I-am salutat in fuga, am intrat in camera unde trebuia sa ne anuntam, am dat actele si ne-au spus ca noi urmam. Am iesit, am salutat invitatii si le-am multumit ca au venit. Intre timp au inceput sa vina si ceilalti invitati de la biserica. Ne-au chemat prin statie, am intrat, am spus Da, am iesit fericita si bucuroasa ca am reusit sa ajungem si la primarie. Am primit o multime de flori...radiam de fericire amandaoi. Eram acum sot si sotie.
Am facut poze la primarie, iar apoi am plecat spre parc unde invitatii am servit suc si sampanie, noi nu am apucat decat sa ciocnim cate un pahar de sampanie si sa gustam din el. Din nou..pozeeeeeeeeeeeeeeee..... Deja mi se cam luase de poze. Vrema s-a incalzit si a fost asa frumos.
Ne-am intreptat fara graba si fericiti catre restaurant unde am petrecut pana pe la ora opt seara.
Am primit o multime de flori si de cadouri....
A fost o zi superba!
ps...promit ca voi pune curand poze in Picassa...Nu am avut deloc timp
Va pup pe toate si mi-a fost dor de voi