Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 17:40

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (IV)
MesajScris: 05 Mai 2010, 11:07 
Diva

buna dimineatza fetelor cafelutza ,ceai si cola cao pt dienuka :hug: :hug: :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mai 2010, 12:17 
Diva

buna fetelor abia am ajuns de la scoala.....ma poregatesc de o curatenie generala......nu am probleme mari....doar ca iar am slabit la 43 de kg.......si is stresata cu scoala , cu serviciul,.......mai fac mancare si acasa si alerg de colo colo.......nu apuc sa dorm prea mult decat vreo 5 ore cred pe noapte si asta este stresant....si obositor .Nu reuisescv sa ma mai odihnesc de vreo luna sper sa trec o data cu examenele peste asta si sa ma pot odihni.....inca putin.....
elly ce mai facy?ce face bebe?......mi-ai afcut pofta de mamaligutza cu branza....vreau sio eu sa imi trimiti la pachet da?:*:*:*:8

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mai 2010, 12:23 
Moderator Ghidul Miresei

neata fetele, am uitat sa va salut :D ...abia am aruncat un ochi pe forum O:)

ce mai faceti? :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mai 2010, 16:22 
Diva

manu86 scrie:
Ely pofta buna azi :-* ai inceput sa ai pofte?

O zi placuta fetele :lips:

sincer nu pot spune ca am pofte.....dar cum malaiul aici nu prea se gaseste,trebuie sa mergem la magazine turcesti sa-l cumparam,imi era tare pofta de o mamaliga cu branza si m-a sunat prietena mea ca are malai si ca imi face azi.....a fost tare buuuuunnnn.....mersic
oana si eu si bebele suntem bine,ieri am fost la control........mai degraba sa-mi trimiti tu malai mie .....in romania se gaseste la toate colturile,aici il cautam mult sau asteptam sa ne trimita familia din tara :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mai 2010, 18:00 
Diva

ma bucur ca sunteti bine/........asa e aici se gaseste pe toate drumurile......as veni sa iti adu cu cea mai mare placere.....chioara am nevoie de o vacanta:(( ca innebunesc....sper sa nu slabesc mai mult si sa pot merge si mai departe cu toatele.......dar vom vedea......sper sa treaca si luna asta , sa termin examenele si poate m voi simti mai bine.......pe 21 ii tai motul finei mele si abia astept o distractie:D o sa va pun poze si de la pasti , tot am zis ca v voi arata cu suvitzele mele blonde:D dar pana apuc sa va arat cred ca ma vopsesc toata blonda:))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mai 2010, 18:04 
Moderator Ghidul Miresei

puffy_is scrie:
ma bucur ca sunteti bine/........asa e aici se gaseste pe toate drumurile......as veni sa iti adu cu cea mai mare placere.....chioara am nevoie de o vacanta:(( ca innebunesc....sper sa nu slabesc mai mult si sa pot merge si mai departe cu toatele.......dar vom vedea......sper sa treaca si luna asta , sa termin examenele si poate m voi simti mai bine.......pe 21 ii tai motul finei mele si abia astept o distractie:D o sa va pun poze si de la pasti , tot am zis ca v voi arata cu suvitzele mele blonde:D dar pana apuc sa va arat cred ca ma vopsesc toata blonda:))

Puffy, dar tu ce inaltime ai daca ai acum 43 de kg?
Ii taiati motul si la fetita, la voi nu se rupe turta? Nu doar la baieti se taie motul?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mai 2010, 18:04 
Diva

puffy_is scrie:

offfff mai oana,nu te mai stresa asa tare...si eu am o mie de ganduri,dar incerc sa le fac incetul cu incetul si pe rand......eu stiu ca trebuie sa fi ocupata intre scoala,munca si familie dar incearca sa te odihnesti si sa iei lucrurile mai usor
abia astept sa vad poze cu tine cu suvite blonde,oricum tu esti o dragutza si sigur iti sta bine....
de C-tin si Elena ii tai motul finutei? f frumos,petrecere mare.....chiar ca aveai nevoie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mai 2010, 05:41 
Diva

am1 metru 55........tai motullafetitza....nu stiam deturta ,doar ca imi da sicolacii ca nu a vrut la nunta....
da elly ea atunci s-a nascut si o cheama si elena......as vrea sa cred ca va fi super:(( sunt foarte suparata ieri am prins o discutie cu tata si niste vecini ,dar cum m-auvazut conversatia luase sfarsit asa ca iuby s-a gandit sa inregistram......nu amreusit sa dorm delok.....sunt in stare de soc , stiu doar ca o sa plecam de la mine.......nu imi vine sa cred celucruri putea sa zica tata despre noi si mai ales de familia lui......nu stiu nici cum o sa reactioneze mama .......din pacate nu mai pot sta aici........e prea greu sa convietuiesti cu cineva care are alte idei despre tine.....si nici nu stiu ce sa zic....sunt socata la maxim.astazi sunt la servici , sper sa fac fatza cu greu ma abtin din plans......sper sa reusim sa ne punem pe picioare amandoi si demonstramcontrariula tot ceea ce se vorbeste......va urez fetelor o zi catmai frumoasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mai 2010, 08:44 
Moderator Ghidul Miresei

puffy_is scrie:
am1 metru 55........tai motullafetitza....nu stiam deturta ,doar ca imi da sicolacii ca nu a vrut la nunta....
da elly ea atunci s-a nascut si o cheama si elena......as vrea sa cred ca va fi super:(( sunt foarte suparata ieri am prins o discutie cu tata si niste vecini ,dar cum m-auvazut conversatia luase sfarsit asa ca iuby s-a gandit sa inregistram......nu amreusit sa dorm delok.....sunt in stare de soc , stiu doar ca o sa plecam de la mine.......nu imi vine sa cred celucruri putea sa zica tata despre noi si mai ales de familia lui......nu stiu nici cum o sa reactioneze mama .......din pacate nu mai pot sta aici........e prea greu sa convietuiesti cu cineva care are alte idei despre tine.....si nici nu stiu ce sa zic....sunt socata la maxim.astazi sunt la servici , sper sa fac fatza cu greu ma abtin din plans......sper sa reusim sa ne punem pe picioare amandoi si demonstramcontrariula tot ceea ce se vorbeste......va urez fetelor o zi catmai frumoasa

Imi pare rau Oana pentru necazurile tale cu ai tai, sper sa treaca si sa se rezolve intr-un fel. :flowers: Fiti tari si veti trece peste.

Buna dimineata fetele :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mai 2010, 11:19 
Diva

Neata fetele :flowers: unde umblati toate?? :eek: :eek:

Oana imi pare rau pt neintelegerile din fam....dar parerea mea a fost dintotdeauna k un cuplu tanar trebuie sa locuiasca separat,altfel mai devreme sau mai tz tot apar certuri.
Important este k voi sa va iubiti si impreuna le rezolvati pe toate.

Si Carlita la noi se zice k se taie motul la un an indiferent dak e fetita sau baiat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mai 2010, 11:47 
Moderator Ghidul Miresei

manu86 scrie:
Neata fetele :flowers: unde umblati toate?? :eek: :eek:

Oana imi pare rau pt neintelegerile din fam....dar parerea mea a fost dintotdeauna k un cuplu tanar trebuie sa locuiasca separat,altfel mai devreme sau mai tz tot apar certuri.
Important este k voi sa va iubiti si impreuna le rezolvati pe toate.

Si Carlita la noi se zice k se taie motul la un an indiferent dak e fetita sau baiat.

La noi in zona nu se obisnuieste sa se taie motul si nici sa se rupa turta, dar din cate am citit eu asa am inteles ca motul se taie la baieti intre 1 an si 3 ani iar la fetite se rupe turta tot in acelasi interval de ani. Prietena si vecina cu mine, la fel i-a tinut aniversarea de 1 an fetitei ei si ia taiat motul, dar a facut asta fara sa stie nimic despre obiceiuri, doar asa ca fapt divers.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mai 2010, 13:01 
Diva

carlita scrie:
La noi in zona nu se obisnuieste sa se taie motul si nici sa se rupa turta, dar din cate am citit eu asa am inteles ca motul se taie la baieti intre 1 an si 3 ani iar la fetite se rupe turta tot in acelasi interval de ani. Prietena si vecina cu mine, la fel i-a tinut aniversarea de 1 an fetitei ei si ia taiat motul, dar a facut asta fara sa stie nimic despre obiceiuri, doar asa ca fapt divers.

La noi se taie motul fix la un an...sau ma rog cand se sarb si at se taie motul si se pune bebele sa aleaga de pe tava.....e curios k nu e acelasi obicei peste tot....stand in camin erau pers de peste tot si chiar am mai vb de mot dar intr-adevar erau mai putini din Ardeal....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mai 2010, 14:35 
Diva

buna ziua fetelor :hug: :hug: :hug: liniste rau de cateva zile nu se mai mireseste nimik.

la noi la buc se taie motul la baieti si la fete se rupe turta la fete si in ambele cazuri se pun bebei sa aleaga dupa tavitza al meu a alea pieptenele,cheile de la masina si mingea :clap: :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mai 2010, 17:19 
Diva

buna fetele!!!
oana imi pare tare rau sa aud ca nu merge bine cu familia ta,desi sunt si eu de aceeasi parere cu manu.....un cuplu tanar trebuie sa locuiasca singur de la inceput,indiferent cate de buni sunt parintii,discutii vor exista mereu.....va doresc din suflet succes in absolut orice decizie ve-ti lua
carlita asa e si la cta......la implinirea varstei de 1 an se taie motzul atat la fete cat si la baieti si se aleg 3 obiecte dupa tava.....am observat si eu ca sunt fel de fel de obiceiuri.....depinde de zona,super ciudat....parca am trai in tari diferite :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mai 2010, 17:22 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
buna fetele!!!
oana imi pare tare rau sa aud ca nu merge bine cu familia ta,desi sunt si eu de aceeasi parere cu manu.....un cuplu tanar trebuie sa locuiasca singur de la inceput,indiferent cate de buni sunt parintii,discutii vor exista mereu.....va doresc din suflet succes in absolut orice decizie ve-ti lua
carlita asa e si la cta......la implinirea varstei de 1 an se taie motzul atat la fete cat si la baieti si se aleg 3 obiecte dupa tava.....am observat si eu ca sunt fel de fel de obiceiuri.....depinde de zona,super ciudat....parca am trai in tari diferite :lol:

asa e....salutari din China Eli :hap_w: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mai 2010, 17:30 
Diva

carlita scrie:
asa e....salutari din China Eli :hap_w: :rofl:

daca tie iti place China....China sa fie!!!! salutari :rofl: :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mai 2010, 18:39 
Veteran

buna miresici,ce mai fac fetele?va pup dulce dulce :hug: :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mai 2010, 23:22 
Veteran

Si la noi se taie motul la un an atat la fetite cat si la baieti iar apoi trebuie sa aleaga cateva obiecte de pe o tavita.
Buna Clau

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mai 2010, 05:11 
Diva

neatza fetelor.....eu sunt mai matinala asa......a plecat sotulla servici si eu nu mai pot sa dorm.
si fina noastra va alege 3 obiecte depe tava.......e ciudat cu obiceiuri diferite dar , asta e ce putem face......cat despre probleme , am fost mereu optimista ca va fi bine......si as fi vrut sa imi ridic tot aici cu ai mei ,dar cu intrare separata tot.....dar dupa ce am auzit nu imi mai trebuie nimik......pacat ca dormeau aseara , cand ama ajuns eu de la servici era tarziu.....as fi vrut sa avem posibilitatea sa stam separat......dar e greu cu partea financiara.....dar ne vom depune acte pt apartament acuma ca lucram amandoipoate avem sanse.....pana atunci cred ca vom merge si la scoacra mea putin

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mai 2010, 07:56 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata :flowers:

Oana, daca va intelegeti bine cu soacra si are o camera libera de ce nu, daca inca nu puteti avea ceva a vostru incercati si stati acolo unde sunteti mai bine primiti, parintii tai, sau mai bine zis tatal tau va vedea ce greu o sa fie...mai ales ca tu spuneai ca mai ai grija si de bunicul tau acolo.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]