Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 00:20

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (IV)
MesajScris: 10 Mai 2010, 17:01 
Diva

SweetNicoleta scrie:
Multumesc pt urari :hug:
fetelor, mai e cineva (in afara de de mine) care nu si-a luat/ comandat rochia de mireasa? Eu acum am realizat ca e mai si noi nu avem rochia, voalul, costumul mirelui :blink:
In schimb o sa fie gata invitatiile in 18 mai, vreau sa incep sa le dau prietenilor, rudelor le voi da in iunie ... ca asa e obiceiul... Vreau ca la sfarsitul lunii sa merg in Europa sa luam materialele pt fetele de masa, tull si courile de paine/fructe
Tati pleaca miercuri la Cluj pentru a se opera :npray: Sper sa fie bine....

mult succes tatalui tau.....sanatate maxima.....va fi bine.... :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2010, 20:54 
Veteran

elyt1000 scrie:
e logodna la biserica si cununia la casa casatoriilor.....s-a mai spus mai sus
frumoase poze nico..

AHA, AM INTELES. Sorry ca v-am pus sa repetati.
Ma opresc aici cu scrisul dc. mi-e ft. rau, cred ca am facut o indigestie :-S .
Va pup
Manu multa bafta cu rochita :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2010, 09:10 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata fetelor, tare liniste mai e pe forum :) ...ieri v-am intrebat ce ati facut in weekend si nimeni nu mi-a raspuns... :eek: ...asa ca va povestesc eu ce am facut in weekend :nlol:
Sambata am fost cu Mihai, cu cumnatul si cumnata la casa de la Juc, noi fetele ne-am ocupat de mancare iar ei de coasa :nlol: ....trebuie facuta putina curatenie acolo...
Duminica am fost cu mama si cu Mihai sa-si caute mama rochita de nunta, pana la urma am gasit una f frumoasa care i-a placut la nebunie si o avantajeaza f bine :) ...mai trebuie sa-si ia sandalute, accesorii si un plic ....eu inca nu mi-am luat nimic, mai astept...saptamana asta o sa umblu ca nebuna sa-mi caut pantofi pentru ca inca nu mi-am luat iar nunta e sambata asta ce urmeaza :huh:

Astazi am o multime de treaba :eek: ....trebuie sa ma duc pana la posta, pana la croitoreasa sa-mi duc rochita la stramtat, vreau sa merg si la solar putin astazi (desi nu sunt adepta solarului) acum an nevoie de el :blink: ...apoi trebuie sa vin acasa sa fac o supica de taitei (comanda de la Mihai) ...sa fac un pilaf si un cartof natur ca pe seara iarasi avem musafiri....nu stiu daca apuc sa-mi caut astazi pantofi din pacate :huh: ...sper sa nu ma duc desculta pana la urma :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2010, 09:20 
Diva

Neata Carli...iertare ca nu ti-am raspuns ieri...am citit mesajul tau dar am invatat toata ziulica si n-am mai raspuns O:)
Intradevar e pustiu pe forum...nu stiu unde sunt miresicile astea de nu mai sporovaiesc pe aici..dar sa speram ca mai apare macar cate una asa ca ciupercutele dupa ploaie
Superb wek-ul tau bravo :hug:
Si eu am avut un wek superb....cu prietenii la Dunare la gratar,am jucat tenis pana am cazut lati toti...si acum avem febra(mai ales la mana dreapta),in oras seara la sucuri si inghetata,cu familia mea,cu bebelusii tuturor pe care i-am lins la propriu pana i-am albit :wacko: ...chiar a fost foarte relaxant si frumos wek-ul asta...ne-am si odihnit.
Acu in ultima saptamana aici la munca....e cam trist,avem si treaba :( ...asta e ! mergem mai departe :-S

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2010, 09:28 
Moderator Ghidul Miresei

SimoBobo scrie:
Neata Carli...iertare ca nu ti-am raspuns ieri...am citit mesajul tau dar am invatat toata ziulica si n-am mai raspuns O:)
Intradevar e pustiu pe forum...nu stiu unde sunt miresicile astea de nu mai sporovaiesc pe aici..dar sa speram ca mai apare macar cate una asa ca ciupercutele dupa ploaie
Superb wek-ul tau bravo :hug:
Si eu am avut un wek superb....cu prietenii la Dunare la gratar,am jucat tenis pana am cazut lati toti...si acum avem febra(mai ales la mana dreapta),in oras seara la sucuri si inghetata,cu familia mea,cu bebelusii tuturor pe care i-am lins la propriu pana i-am albit :wacko: ...chiar a fost foarte relaxant si frumos wek-ul asta...ne-am si odihnit.
Acu in ultima saptamana aici la munca....e cam trist,avem si treaba :( ...asta e ! mergem mai departe :-S

Da, sa speram ca mai apare cate una, doua :)
Lasa ca vine si bebele tau in curand :D ...si mie imi sunt tare dragi copilasii.

Cum mai e cu job-ul tau? Tot la 4 ore lucrezi sau s-a mai remediat problema?

Eu fug acusica pana la posta si la croitoreasa, ma intorc in 30 min (sper sa nu fie coada la posta) :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2010, 09:36 
Diva

carlita scrie:
Da, sa speram ca mai apare cate una, doua :)
Lasa ca vine si bebele tau in curand :D ...si mie imi sunt tare dragi copilasii.
Cum mai e cu job-ul tau? Tot la 4 ore lucrezi sau s-a mai remediat problema?
Eu fug acusica pana la posta si la croitoreasa, ma intorc in 30 min (sper sa nu fie coada la posta) :,

Da tot la 4 ore...e ultima saptamana de preaviz...de luni stau acasa :(
Mi-am pregatit dosarul de somaj...imediat cum vin cartile de munca il depun.
Cred ca o sa treaca repede timpul,am foarte mult de invatat(ieri mi-am dat seama la 21:24 ca e atat de tarziu si nu stiam cum a trecut ziua atat de repede)ma mai ocup cu nunta(invitatii,imi a stept rochita)si cu mami toata ziua...nu se simte deloc bine si in plus o duc la Constanta sa-i scoata cu laser pietrele de la fiere ca are multe si se simte rau si de la asta....si uite-asa o sa ma trezesc la sfarsitul anului si sper din suflet sa fie bine :-S

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2010, 09:40 
Diva

Nico iubi am uitat sa-ti transmit toata sanatatea din lume tatalui tau pentru operatie :hug: :npray: :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2010, 10:21 
Moderator Ghidul Miresei

M-am intors acasa, am fost si la posta si sa-mi duc rochita...sper din tot sufletul sa-mi iasa bine si sa nu mi-o strice tipa :)) desi stiu ca lucreaza bine mie putin teama ca nu va iesi ok.

Ma duc sa fac si coca pentru taitei si sa scot puiutul din congelator pentru supica :)

Simo, sper sa se faca bine mami tau, sa-i scoata pietrele si sa se simta bine :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2010, 11:17 
Diva

simo multa sanatate mamei tale.....de ce la constanta si nu in bucuresti?
carlita sunt sigur ca va iesi bine rochita,nu te mai gandi la prostii.....sti cum e proverbul:''de ce-ti e frica,nu scapi'' asa ca gandeste pozitiv........
eu in week-end am fost ocupata cu camera la bebe......am dat tapetul vechi jos,azi vine cel nou,deci dupa-amiaza merg sa-l ridic,sa duc albumele cu felicitari ptr bebe si sa i-au altele,poate gasesc o felicitare sa ma atraga,ptr ca trebuie sa le dau deja la imprimat 2 de proba,sa vedem cum ies, una ptr fetitza si una ptr baiat,logic.......am sa fac si putin piata si sa cumpar un cadouas ptr bebele prietenei mele care poate veni in orice clipa pe lume :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2010, 12:21 
Veteran

salutare miresici :hug: ,
mi-a fost tare dor de voi :lips: :hug: :hug:
dupa o lunga perioada de absenta, am revenit si eu.
Am fost fff prinsa cu impartirea invitatiilor, cu invatatul (saptamana viitoare am ultima sesiune :ndance: ), aglomeratie la munca, probleme acasa dar si cu diferite evenimente de genul nuntii, botez :(
Nico - sunt superbe pozele, mi-a placut la nebunie rochita dar si buchetul. Sanatate multa pentru tati tau, sa fie totul bine
Simo - multa sanatate mamei tale si spor la invatat. Felicitari pt premiu (nu stiu daca ti-am zis) si astept cu nerabdare revista sa vad pozele :clap:
Ely - ai grija sa nu faci prea mult efort ;)
va pup pe toate si va doresc o zi superba.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2010, 12:22 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
simo multa sanatate mamei tale.....de ce la constanta si nu in bucuresti?
carlita sunt sigur ca va iesi bine rochita,nu te mai gandi la prostii.....sti cum e proverbul:''de ce-ti e frica,nu scapi'' asa ca gandeste pozitiv........
eu in week-end am fost ocupata cu camera la bebe......am dat tapetul vechi jos,azi vine cel nou,deci dupa-amiaza merg sa-l ridic,sa duc albumele cu felicitari ptr bebe si sa i-au altele,poate gasesc o felicitare sa ma atraga,ptr ca trebuie sa le dau deja la imprimat 2 de proba,sa vedem cum ies, una ptr fetitza si una ptr baiat,logic.......am sa fac si putin piata si sa cumpar un cadouas ptr bebele prietenei mele care poate veni in orice clipa pe lume :hap_w:

Abia astept sa vad tapetul cel nou :D
Ce felicitari Ely? Pentru ce? :D

Eu acum am gatat supica si pilaful....mmm ce bine miros si ce bine arata :)...si am curatat si cartofi ca sa-i fierb mai tarziu :,

Asa ca...va invit la masa :flowers: :food:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2010, 12:30 
Diva

carlita scrie:
Abia astept sa vad tapetul cel nou :D
Ce felicitari Ely? Pentru ce? :D

Eu acum am gatat supica si pilaful....mmm ce bine miros si ce bine arata :)...si am curatat si cartofi ca sa-i fierb mai tarziu :,

Asa ca...va invit la masa :flowers: :food:

tapetul este cu winnie de pooh (obsesia mea-parca am mai spus) si eu abia astept sa-l vad pus.
aici dupa nastere se trimit un fel de "invitatii" cu numele la bebe,la ce ora s-a nascut,cat a cantarit si se lasa nr de tel si adresa parintilor ptr cei care vor sa vina in vizita.....am fost ocupata cu textul pana acum si acum mi-a ramas alegerea felicitari,invitatiei.......iti dai seama ca imi trebuie una care sa se potriveasca si la fata si la baiat(daca nu stim ce este)
carlitaaaaaaaaaaaaaa sunt gravi......nu mai imi face poftaaaaaaaaaaaa!!!! :rofl: :rofl: glumesc,sunt sigura ca ti-au iesit delicioase
hai sa-ti arat ce invitatie imi place mie pana acum : http://geboorte.cardxl.nl/cards/collect ... -4106.html
(daca dai clic pe poza o poti vedea putin mai mare)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2010, 12:36 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
tapetul este cu winnie de pooh (obsesia mea-parca am mai spus) si eu abia astept sa-l vad pus.
aici dupa nastere se trimit un fel de "invitatii" cu numele la bebe,la ce ora s-a nascut,cat a cantarit si se lasa nr de tel si adresa parintilor ptr cei care vor sa vina in vizita.....am fost ocupata cu textul pana acum si acum mi-a ramas alegerea felicitari,invitatiei.......iti dai seama ca imi trebuie una care sa se potriveasca si la fata si la baiat(daca nu stim ce este)
carlitaaaaaaaaaaaaaa sunt gravi......nu mai imi face poftaaaaaaaaaaaa!!!! :rofl: :rofl: glumesc,sunt sigura ca ti-au iesit delicioase
hai sa-ti arat ce invitatie imi place mie pana acum : http://geboorte.cardxl.nl/cards/collect ... -4106.html

Foarte interesanta chestia cu felicitarile, imi place felicitarea aleasa de tine....m-am uitat si la restul, sunt super frumoase!!! :D ....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2010, 12:42 
Diva

carlita scrie:

Foarte interesanta chestia cu felicitarile, imi place felicitarea aleasa de tine....m-am uitat si la restul, sunt super frumoase!!! :D ....

mersic.....eu vreau cu ursuleti.....am o problema serioasa acum cu ursuletii :rofl:
stai ca inca nu e definitiva treaba,este una dintre cele care imi place,acum merg dupa alte cataloage...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2010, 12:52 
Diva

elyt1000 scrie:

e foarte , foarte frumoasa ! si pe la noi au inceput sa se trimita astfel de invitatii, chiar virtuale de cele mai multe ori, mi se pare ceva frumos :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2010, 13:03 
Diva

Ayrun scrie:
e foarte , foarte frumoasa ! si pe la noi au inceput sa se trimita astfel de invitatii, chiar virtuale de cele mai multe ori, mi se pare ceva frumos :)

multumesc frumos anca....si mie mi se pare ffff frumos!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2010, 14:01 
Diva

Simo, sanatate si mamei tale, sa dea Dumnezeu sa treaca cu bine si prin etapa asta a vietii :hug:
Va multumesc tuturor pentru urarile de bine legatw dw tati meu :hug: :hug: :hug:

Acum am ciorbita de pui pe aragaz, e prima ciorba pe care o fac ....sper sa iasa buna...O testeaza sotul diseara cand vinr de la munca :~* Am mai facut si un pic de friptura de pui...la asta ma mai pricep si eu. Eee...cat traim invatam. :\

Nici eu nu prea mai am timp de stat pe forum, dar o sa va zic cat de curand :had_d: daca totul e bine. Va pup pe toate.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2010, 18:06 
Diva

deci azi se poarta ciorbita de pui :) si eu am facut ,acum o mananc :)
foarte draguta felicitarea Ely!botez se face la voi?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2010, 18:45 
Diva

buna ziua fetelor.....am mai reusit si eu sa intru macar sa vad ce faceti.....eu am avut un weekend si obositor da si relaxant ca sa zic asa........sambata am lucrat toata ziulica bineinteles , apoi duminica pe la finutza noastra , apoi la un gratar cu prietenii........unde ne-am distrat supper tare........ieri la munca de aia nici nu am reusit sa intru delok.....iar astazi pana acuma am fost la facultate.......
nico sper sa se faca bine repede tatal; tau , simo multa sanatate si mamei tale , sigur va fi bine ....
elly superba felicitarea ....si mie imi plac ursuletii ....sunt speciali:D sa ne trimiti si noua

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Mai 2010, 19:43 
Senior

Buna fetelor! Va scriu si eu repede, pe furis de la servici :) . Nico si Simo, fiti tari fetelor, va spun eu ca totul va fi bine!
Eu weekendul acesta am fost si i-am cumparat mamicii mele rochita pt nunta, va atasez o poza.
In rest vroiam sa va intreb daca vreuna dintre voi a auzit de fotograful din Brasov, Rares Pulbere.

Pupici! :-*

Fişiere ataşate:
_6057419.jpg
_6057419.jpg [ 12.69 KiB | Vizualizat de 5051 ori ]
Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]