bună seara, iubitelor
revin şi eu un pic printre voi, deşi v-am citit pe ascuns aproape zilnic... am foarte multă treabă cu pregătirile, într-o zi fac una, în altă zi fac alta... chiar am impresia că nu voi termina niciodată
din păcate eu cu rochiţa n-am mai rezolvat nimic, n-am reuşit nici până azi să o ridic de la magazin... am întâmpinat ceva probleme financiare şi, asta e... trebuie să am răbdare
Nico !!! aşa te-am "citit" zilele trecute când ziceai că nu ştii cât te mai îngraşi... felicitări scumpa mea, să dea Domnul să ai partea de o sarcină uşoară şi un bebel frumuşel şi sănătos
Anda, multă baftă la dizertaţie !!
Ana, ai grijă de tine. ziceai acum ceva vreme de nişte analize, să înţeleg că n-a fost tocmai ok... îngrijeşte-te că vine stres mare în următoarele 2 luni
Manu, felicitări pt rochiţă !!

îmi place la nebunie, este divină !!
Bianca iubito, şi eu îmi fac griji pt atunci când va trebui să duc rochiţa la curăţat. mi-o trebuie gata în timp record, între cele 2 nunţi, adică 2-3 zile MAXIM...

... legat de meniu, noi l-am stabilit de când am semnat contractul pt resto, acum 5-6 luni
Carlita, eşti o scumpă !! m-am amuzat teribil de "nervişorii" tăi de dimineaţă cu croitoreasa

... imi plac tare mult invitaţiile tale de la lucru manual şi pozele de la 1 mai
Amely, felicitări surioarei pt bebel !! să fie sănătos şi cuminţel
Simo, m-ai dat gata cu invitaţiile

ce frumoase sunt !!

deosebit de frumoase, iubito

felicitări pt premiu şi multă sănătate mamei
Puffy, îmi pare rău pt problemele din familie. important este ca voi să vă iubiţi şi să fiţi sănătoşi, restul se va rezolva într-un final...
Peaches, simpatică foc rochiţa mamei
PS: a. m-am răzgândit la câteva detalii pt nunta de la TM. am schimbat cu mărturii făcute din baton de scoţişoară, plus un ziar de nuntă pe care aproape l-am finalizat şi ceva mici schimbări la aranjamentele de pe mese
b. lumănările le-aţi comandat (naşii) ? dacă nu, când credeţi că ar trebui ?
vă doresc o seară cât mai plăcută !!
pupici pt toate miresicile