Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 00:20

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (IV)
MesajScris: 13 Mai 2010, 16:18 
Moderator Ghidul Miresei

Nico, felicitari !!! Iti doresc o sarcina usoara si abia astept sexul copilasului :D ...desi eu presimt o fetita :P

flori, mie imi plac tare mult bijuteriile...colierul il ador! de curiozitate stii si pretul? ma interseaza si pe mine ;;) ...asa pentru evenimente. (ador perlele, sau tentativele :D )

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2010, 16:58 
Diva

Va multumesc pentru urari :hug: :hug: . Am aflat acum doua zile, inca nu le-am spus parintilor ci doar la doua dintre surorile mele si voua. Am zis ca mai astept pana sa dau vestea cea mare desi ard de nerabdare sa zic tuturor. Luni ma duc la ginecolog sa-mi confirme sarcina si apoi ma pun pe anuntat familia. :had_d:
Din cate am inteles sarcina se calculeaza de la ultima menstruatie, nu de la momentul conceptiei. In cazul asta am intrat in 5 saptamani (desi bebe e in burtica de doua saptamani)
De abia astept prima consultatie...sper sa-l vad pe bebe la ecograf, sau macar sa-i aud inima cum bate. Sunt atat de incantata, inca nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat minunea (si sincer a iesit din prima :hap_w: )
Imi doresc acum doar sa fie sanatos :-*

Ma distreaza ideea ca la nunta si eu si nasa (sora mea) vom fi gravide :-` Sunt curioasa cum vom reactiona ai mei tinand cont ca de abia am facut cununia civila si am si ramas gravida :had_d:

:party: :party:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2010, 17:35 
Diva

buna :hug:
nico felicitari si pt cununie si pt bebe sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos
felicitari fetele pt invitatii si rochita sa va aduca numai bucurii
eu din pacate nu prea mai am timp sa intru sa stau cu voi,am recuperat aproape in fiecare zi ce ati discutat dar din pacate nu prea am dispozitia necesara :( am inceput si sa slabesc deja am dat jos aproape 5 kg cred ca pana la nunta fac 30 kg nu stiu ce este cu mine dar ceva ma macina (de fapt as stii ce dar nu prea vreau sa vb despre asta prefer sa ma gandesc ca totul va fii bine)
mai avem putin si o sa fim toate miresici :flowers:
va pup si va doresc de pe acum un weekend placut :-*

"Fluturii traiesc doar o zi pe pamant,asa ca ma bucur din plin de viata in fiecare zi"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2010, 17:43 
Diva

SweetNicoleta scrie:
Va multumesc pentru urari :hug: :hug: . Am aflat acum doua zile, inca nu le-am spus parintilor ci doar la doua dintre surorile mele si voua. Am zis ca mai astept pana sa dau vestea cea mare desi ard de nerabdare sa zic tuturor. Luni ma duc la ginecolog sa-mi confirme sarcina si apoi ma pun pe anuntat familia. :had_d:
Din cate am inteles sarcina se calculeaza de la ultima menstruatie, nu de la momentul conceptiei. In cazul asta am intrat in 5 saptamani (desi bebe e in burtica de doua saptamani)
De abia astept prima consultatie...sper sa-l vad pe bebe la ecograf, sau macar sa-i aud inima cum bate. Sunt atat de incantata, inca nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat minunea (si sincer a iesit din prima :hap_w: )
Imi doresc acum doar sa fie sanatos :-*

Ma distreaza ideea ca la nunta si eu si nasa (sora mea) vom fi gravide :-` Sunt curioasa cum vom reactiona ai mei tinand cont ca de abia am facut cununia civila si am si ramas gravida :had_d:

:party: :party:

O sa fie o nunta norocoasa cu siguranta cu 2 gravidute acolo :rofl: Ce frumos :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2010, 17:46 
Diva

Butterflyanna26 scrie:
nico felicitari si pt cununie si pt bebe sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos
eu din pacate nu prea mai am timp sa intru sa stau cu voi,am recuperat aproape in fiecare zi ce ati discutat dar din pacate nu prea am dispozitia necesara :( am inceput si sa slabesc deja am dat jos aproape 5 kg cred ca pana la nunta fac 30 kg nu stiu ce este cu mine dar ceva ma macina (de fapt as stii ce dar nu prea vreau sa vb despre asta prefer sa ma gandesc ca totul va fii bine)

Anna multa putere sa treci peste toate probleme iubito :flowers: si ai grija de tn %%- k tre sa fii sanatoasa dincolo de toate probl de pe lumea asta....si nu lasa problemele sa-ti ia din fericirea clipelor acestea minunate.Important este sa fiti voi sanatosi si sa va iubiti :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2010, 18:05 
Diva

Butterflyanna26 scrie:

ana, ai grija de sanatatea ta si nu lasa problemele pe care le ai sa-ti distruga sanatatea :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: Sa dea Dumnezeu sa treci cu bine peste aceste momente grele :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2010, 18:08 
Moderator Ghidul Miresei

Butterflyanna26 scrie:

Sanatate multa, si iti doresc sa ti se rezolve toate problemele. Ai grija cu kg, sa nu slabesti prea mult si sa te imbolnavesti (bineinteles daca nu iti doresti asta).

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2010, 18:38 
Diva

SweetNicoleta scrie:
Amely, felicitari pentru nepotel..

Am si eu o mica surpriza in link-ul de mai jos:

http://picasaweb.google.com/lh/photo/RV ... directlink

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

felicitari....sa de-a Domnul sa ai o sarcina cat mai usoara :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2010, 18:43 
Diva

carlita scrie:
abia astept sexul copilasului :D ...desi eu presimt o fetita :P

carlita la mine ai spus baiat....sa stii ca nu te-am uitat,inca 16 sapt si aflam :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2010, 19:38 
Diva

elyt1000 scrie:
felicitari....sa de-a Domnul sa ai o sarcina cat mai usoara :hug:

elyt,eu nu am rabdarea ta...vreau sa stiu de pe acum daca s-ar putea

Conform calendarului chinezesc ar trebui sa am o fetita (recunosc, m-am uitat inainte pe el, inainte sa-mi fac testul)...acum ce va fi nu are importanta....important e sa fie bebe sanatos.

Elyt, tu te-ai uitat in calendarul chinezesc sau nu ai fost curioasa?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2010, 20:25 
Diva

buna seara fetelor.....is sfarsit am reusit sa intru si eu sa va salut....am avut 2 zile foarte agitate......pana noaptea trecuta nu am dormi 48 de ore ....si am fost si la servici 13 ore in picioare ....si am fost asa distrusa fizic si psihic....am plecat de acasa....momentan suntem la soacra mea dar vom merge in chirie pana vom primi un raspuns de la primarie....saptamana asta o sa ne depunem actele pentru apartament , sper sa fie cu noroc.....
treburile nu merg bine , vorbesc cu mama momentan la telefon , si voi merge singurik in vizita , deoarece a fost un soc pentru tata sa auda ca l-am inregistrat si stiu cuvant cu cuvant ce a vorbit .....si a dat vina pe sotul meu bineinteles in toate si au cautat sa il coboare sau sa imi schimbe parerea...nu le-a convenit ca am ales sa plek , m-a durut si pe mine si inca ma doare , dar am o familie si incerc sa fiu fericita......cel mai rau imi pare momentan pentru fina mea caci ii tai motul saptamana viitoare si ai mei nu o sa vina....tata este foarte orgolios......sa vedem cat tine....
nico felicitari iubita ....sa ai o sarcina usoara.......abia astept sa aflu ce e.....
manu ma bucur mult ca ti-ai gasit rochitza mult visata si vreau sa te vad pe tine ine a cat mai repede posibil......este superba ........
simo invitatiile sunt foarte frumoase.......
imi pare rau daca am sarit pe cineva.....eu va salut pe toate si va urez o seara cat mai frumoasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2010, 20:43 
Diva

puffy_is scrie:
buna seara fetelor.....is sfarsit am reusit sa intru si eu sa va salut....am avut 2 zile foarte agitate......pana noaptea trecuta nu am dormi 48 de ore ....si am fost si la servici 13 ore in picioare ....si am fost asa distrusa fizic si psihic....am plecat de acasa....momentan suntem la soacra mea dar vom merge in chirie pana vom primi un raspuns de la primarie....saptamana asta o sa ne depunem actele pentru apartament , sper sa fie cu noroc.....
treburile nu merg bine , vorbesc cu mama momentan la telefon , si voi merge singurik in vizita , deoarece a fost un soc pentru tata sa auda ca l-am inregistrat si stiu cuvant cu cuvant ce a vorbit .....si a dat vina pe sotul meu bineinteles in toate si au cautat sa il coboare sau sa imi schimbe parerea...nu le-a convenit ca am ales sa plek , m-a durut si pe mine si inca ma doare , dar am o familie si incerc sa fiu fericita......cel mai rau imi pare momentan pentru fina mea caci ii tai motul saptamana viitoare si ai mei nu o sa vina....tata este foarte orgolios......sa vedem cat tine....
nico felicitari iubita ....sa ai o sarcina usoara.......abia astept sa aflu ce e.....
manu ma bucur mult ca ti-ai gasit rochitza mult visata si vreau sa te vad pe tine ine a cat mai repede posibil......este superba ........
simo invitatiile sunt foarte frumoase.......
imi pare rau daca am sarit pe cineva.....eu va salut pe toate si va urez o seara cat mai frumoasa

puffi, cel mai bine ar fi sa reusiti sa va mutati cat mai repede doar voi doi, chiar daca veti sta in chirie. Va fi greu, dar macar veti fi singuri si nu va mai comenta nimeni ca nu ai avut chef sa speli vasele de o saptamana sau ca vrei sa faci ceva anume. :hug: :hug: :hug: Sper sa se rezolve problemele tale cat mai repede :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2010, 20:50 
Veteran

buna seara miresici :hug:
in primul rand vreau sa o felicit :clap: pe proaspata mamica, ii doresc sa fie sanatoasa si ea si minunea din burtica ei si sa aibe o sarcina usoara :hug: .
manu- felicitari pt rochita e :napplause: superba si eu tot de la ei mi-am luat rochita.
puffi - imi pare rau ca a tb sa va mutati si ca tatal tau e orgolios. :hug:
Anna- multa multa sanatate si ai grija de tine :hug: :-*
va pup si va imbratisez pe toate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2010, 20:53 
Diva

serban_anda2005 scrie:
buna seara miresici :hug:
in primul rand vreau sa o felicit :clap: pe proaspata mamica, ii doresc sa fie sanatoasa si ea si minunea din burtica ei si sa aibe o sarcina usoara :hug: .
manu- felicitari pt rochita e :napplause: superba si eu tot de la ei mi-am luat rochita.
puffi - imi pare rau ca a tb sa va mutati si ca tatal tau e orgolios. :hug:
Anna- multa multa sanatate si ai grija de tine :hug: :-*
va pup si va imbratisez pe toate.

Multumesc pt urari. Nu te-am mai vazut de mult pe forum :hug: Ce mai faci? toate bune?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2010, 20:59 
Veteran

SweetNicoleta scrie:
Multumesc pt urari. Nu te-am mai vazut de mult pe forum :hug: Ce mai faci? toate bune?

as vrea sa stau cu voi cat mai mult din pacate sunt fff prinsa cu sesiunea si cu preg lucrarii de disertatie, ca joi viitoare tb sa o predau :(
in rest sunt bine, am reusit sa trec peste problemele cu parintii mei, acum ne agitam cu pregatirile de nunta si cu constructia la casuta.
pupicei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2010, 21:02 
Diva

serban_anda2005 scrie:
as vrea sa stau cu voi cat mai mult din pacate sunt fff prinsa cu sesiunea si cu preg lucrarii de disertatie, ca joi viitoare tb sa o predau :(
in rest sunt bine, am reusit sa trec peste problemele cu parintii mei, acum ne agitam cu pregatirile de nunta si cu constructia la casuta.
pupicei.

Mult succes la dizertatie. Sa iei 10 :hug: Si cand termini te asteptam la miresit :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2010, 21:17 
Veteran

SweetNicoleta scrie:
Mult succes la dizertatie. Sa iei 10 :hug: Si cand termini te asteptam la miresit :nblink:

eu vreau sa o iau sa scap de ea nu conteaza nota.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2010, 21:26 
Veteran

bună seara, iubitelor :flowers:
revin şi eu un pic printre voi, deşi v-am citit pe ascuns aproape zilnic... am foarte multă treabă cu pregătirile, într-o zi fac una, în altă zi fac alta... chiar am impresia că nu voi termina niciodată :wall:
din păcate eu cu rochiţa n-am mai rezolvat nimic, n-am reuşit nici până azi să o ridic de la magazin... am întâmpinat ceva probleme financiare şi, asta e... trebuie să am răbdare :ok:

Nico !!! aşa te-am "citit" zilele trecute când ziceai că nu ştii cât te mai îngraşi... felicitări scumpa mea, să dea Domnul să ai partea de o sarcină uşoară şi un bebel frumuşel şi sănătos :-*
Anda, multă baftă la dizertaţie !! %%-
Ana, ai grijă de tine. ziceai acum ceva vreme de nişte analize, să înţeleg că n-a fost tocmai ok... îngrijeşte-te că vine stres mare în următoarele 2 luni :hug:
Manu, felicitări pt rochiţă !! :napplause: îmi place la nebunie, este divină !! :hap_w:
Bianca iubito, şi eu îmi fac griji pt atunci când va trebui să duc rochiţa la curăţat. mi-o trebuie gata în timp record, între cele 2 nunţi, adică 2-3 zile MAXIM... :huh: ... legat de meniu, noi l-am stabilit de când am semnat contractul pt resto, acum 5-6 luni :,
Carlita, eşti o scumpă !! m-am amuzat teribil de "nervişorii" tăi de dimineaţă cu croitoreasa :p ... imi plac tare mult invitaţiile tale de la lucru manual şi pozele de la 1 mai :clap:
Amely, felicitări surioarei pt bebel !! să fie sănătos şi cuminţel :flowers:
Simo, m-ai dat gata cu invitaţiile :blink: ce frumoase sunt !! :had_d: deosebit de frumoase, iubito :hug: felicitări pt premiu şi multă sănătate mamei :flowers:
Puffy, îmi pare rău pt problemele din familie. important este ca voi să vă iubiţi şi să fiţi sănătoşi, restul se va rezolva într-un final... %%-
Peaches, simpatică foc rochiţa mamei :-*

PS: a. m-am răzgândit la câteva detalii pt nunta de la TM. am schimbat cu mărturii făcute din baton de scoţişoară, plus un ziar de nuntă pe care aproape l-am finalizat şi ceva mici schimbări la aranjamentele de pe mese :party:
b. lumănările le-aţi comandat (naşii) ? dacă nu, când credeţi că ar trebui ? :unsure:

vă doresc o seară cât mai plăcută !!
pupici pt toate miresicile :flowers:

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2010, 21:32 
Diva

buna mlcu7za :hug: :hug: Multumesc pentru urari :party: Sper ca vei putea sa iti ridici cat mai repede rochita

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Mai 2010, 22:17 
Diva

SweetNicoleta scrie:
buna mlcu7za :hug: :hug: Multumesc pentru urari :party: Sper ca vei putea sa iti ridici cat mai repede rochita

:clap: .....asta da veste buna!!!!!
ma bucur din suflet ptr voi Nico!!!! felicitari si sa fie intr-un ceas bun!!!!!! :ndance:

salutari fetiliiiiiii!!!!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]