Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 18:20

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (IV)
MesajScris: 14 Mai 2010, 16:35 
Diva

roxisss scrie:
ma bucur ca te tii tare :napplause: :napplause: :napplause:

da da ma tin tare....am spus ca nu vrem sa stim amandoi si asa ramane,nu e greu daca vrei cu adevarat se poate
nico mersic de site,m-am distrat copios,dupa cum ti-am spus acum vreo 3 luni am primit un al site si spunea ca voi avea baiat.......site-ul pe care tu mi l-ai trimis mi-a scris mare: E BAIAT......super tare :lol: :lol: ,sa sti ca m-am amuzat
nu iti face prea mari griji,sunt sigura ca ai tai vor fi fff fericiti sa aud ca vor deveni bunici si va vor sprijini........stai calma,nu ai voie sa te superi in perioada asta si sa nu bei ff multa cafea......
nu ai greturi,stari de voma? eu daca as fi fost gravida inainte de nunta cred ca ar fi fost tragic,as fi amanat si nunta si tot,la cum m-am simtit primele luni.....sper sa nu fie doamne fere si cazul tau.....dar sunt sigura ca nu,daca poti bea cafea,e treaba buna....eu nici nu puteam sa o miros

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2010, 16:45 
Diva

ione f frumoasa rochita.....sa o porti cu placere....si eu sunt de parere ca ar trebui sa-ti cauti pantofiori sau sandale ivory......cred ca dau mai bine,e imposibil sa nu gasesti un magazin in italia care sa-ti faca la comanda pe culorea dorita,e adevarat acum trebuie sa gasesti si modelul care sa-ti placa si sa te avantajeze....mult succes,va fi bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2010, 16:58 
Diva

elyt1000 scrie:
da da ma tin tare....am spus ca nu vrem sa stim amandoi si asa ramane,nu e greu daca vrei cu adevarat se poate
nico mersic de site,m-am distrat copios,dupa cum ti-am spus acum vreo 3 luni am primit un al site si spunea ca voi avea baiat.......site-ul pe care tu mi l-ai trimis mi-a scris mare: E BAIAT......super tare :lol: :lol: ,sa sti ca m-am amuzat
nu iti face prea mari griji,sunt sigura ca ai tai vor fi fff fericiti sa aud ca vor deveni bunici si va vor sprijini........stai calma,nu ai voie sa te superi in perioada asta si sa nu bei ff multa cafea......
nu ai greturi,stari de voma? eu daca as fi fost gravida inainte de nunta cred ca ar fi fost tragic,as fi amanat si nunta si tot,la cum m-am simtit primele luni.....sper sa nu fie doamne fere si cazul tau.....dar sunt sigura ca nu,daca poti bea cafea,e treaba buna....eu nici nu puteam sa o miros

Greturi nu prea am avut. Mi s-a facut rau odata de la un miros si era sa dau afara. In schimb nu suport sa ma spal pe dinti :blink: imi vine sa dau afara de fiecare data :cry: O sa schimb pasta de dinti, sper sa nu mai am probleme. In schimb sunt foarte obosita si mi-e greu sa rezist la munca. Cafea beau doar una pe zi si eventual mai bag una cu muuuult lapte sau ciocolata calda.

A....si mai e ceva...ma enervez foarte usor in ultima perioada :wall: Tot de la bebe o fi?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2010, 16:58 
Moderator Ghidul Miresei

Fetelor, nu stiu cat mai apuc astazi sa intru pe site si sa va scriu, dar vreau sa urez fetelor care merg maine la nunta distractie placuta :had_d: si sa faceti poze, vreau sa va vad :, :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2010, 17:00 
Moderator Ghidul Miresei

SweetNicoleta scrie:
Greturi nu prea am avut. Mi s-a facut rau odata de la un miros si era sa dau afara. In schimb nu suport sa ma spal pe dinti :blink: imi vine sa dau afara de fiecare data :cry: O sa schimb pasta de dinti, sper sa nu mai am probleme. In schimb sunt foarte obosita si mi-e greu sa rezist la munca. Cafea beau doar una pe zi si eventual mai bag una cu muuuult lapte sau ciocolata calda.

A....si mai e ceva...ma enervez foarte usor in ultima perioada :wall: Tot de la bebe o fi?

vai...ce nasol cu pasta de dinti, sa stii ca si eu am probleme cu ea...dar eu nu sunt insarcinata :nlol: eu am de cand ma stiu.

mama in timpul sarcinii nu suporta pasta de dinti de nici o culoare, iar eu la fel nu o suport, cred ca am mostenit-o de la ea...de fiecare data cand ma spal pe dinti mi se face greata, uneori mai si vomez de la ea pentru ca ma scarbesc...am schimbat zeci de paste dar e tot la fel...:)

cred ca atunci cand o sa fiu eu insarcinata o sa-mi placa pasta de dinti si sa o mananc pe paine :nlol: :nlol: glumesc :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2010, 17:06 
Diva

SweetNicoleta scrie:

asta e bine,nu e asa de drastic si eu am schimbat pasta de dinti,mai mult mi-am luat speciala ptr gingi,imi sangerau fff rau la inceput.....acum e mai bine(sensodine se numseste,poate exista si la noi in ro).........de obosit sunt mereu obosita si acum,la 22:00 sunt in pat la somnic,daca trece de ora asta si nu sunt inca in pat am stari de voma de la oboseala
cat despre enervat :lol: asta e doar inceputul.......pe mine ma irita orice si ma enervam si imi sarea tandara,acum m-am mai potolit ,sunt mai calma si rad de orice situatie care m-ar putea enerva.......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2010, 17:17 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
asta e bine,nu e asa de drastic si eu am schimbat pasta de dinti,mai mult mi-am luat speciala ptr gingi,imi sangerau fff rau la inceput.....acum e mai bine(sensodine se numseste,poate exista si la noi in ro).........de obosit sunt mereu obosita si acum,la 22:00 sunt in pat la somnic,daca trece de ora asta si nu sunt inca in pat am stari de voma de la oboseala
cat despre enervat :lol: asta e doar inceputul.......pe mine ma irita orice si ma enervam si imi sarea tandara,acum m-am mai potolit ,sunt mai calma si rad de orice situatie care m-ar putea enerva.......

da, este si la noi...eu folosesc verde :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2010, 17:29 
Diva

carlita scrie:
Fetelor, nu stiu cat mai apuc astazi sa intru pe site si sa va scriu, dar vreau sa urez fetelor care merg maine la nunta distractie placuta :had_d: si sa faceti poze, vreau sa va vad :, :,

distractie placuta la nunta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2010, 17:33 
Diva

elyt1000 scrie:

vai de capul sotului meu, cel asteapta :love: ....ca de doua seri incearca sa discute normal cu mine si eu ma enervez....
Oricum e atat de frumos sentimentul ca am un sufletel in burtica. De fiecare data cand ma gandesc la asta zambesc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2010, 19:27 
Diva

SweetNicoleta scrie:
vai de capul sotului meu, cel asteapta :love: ....ca de doua seri incearca sa discute normal cu mine si eu ma enervez....
Oricum e atat de frumos sentimentul ca am un sufletel in burtica. De fiecare data cand ma gandesc la asta zambesc

da da....vai de capul sotului tau.....al meu s-a obisnuit deja......il aud cum bombane,inca 16 saptamani si am scapat,asa spera el....dar nu se stie niciodata :rofl:
sa vezi cand iti va misca ce sentiment ciudat si in acelasi timp minunat va fi,acum ii stiu programul de dans,gimnastica sau fotbal.....loveste super tare,cateodata stau si eu calma la tv si incepe distractia si ma sperie de numa,dar super fain,ma face sa rad si sa vb cu el,de zici ca sunt nebuna......pe bune e ciudat dar tare fain :rofl: :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2010, 19:44 
Diva

elyt1000 scrie:
da da....vai de capul sotului tau.....al meu s-a obisnuit deja......il aud cum bombane,inca 16 saptamani si am scapat,asa spera el....dar nu se stie niciodata :rofl:
sa vezi cand iti va misca ce sentiment ciudat si in acelasi timp minunat va fi,acum ii stiu programul de dans,gimnastica sau fotbal.....loveste super tare,cateodata stau si eu calma la tv si incepe distractia si ma sperie de numa,dar super fain,ma face sa rad si sa vb cu el,de zici ca sunt nebuna......pe bune e ciudat dar tare fain :rofl: :rofl: :rofl:

de abia astept...dar mai am mult pana o sa-l simt :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2010, 20:17 
Diva

SweetNicoleta scrie:
de abia astept...dar mai am mult pana o sa-l simt :had_d:

o sa treaca mai repede de cat iti imaginezi.......ma bucur doar ca te simti bine,ca esti obosita si nervoasa e nimic.....cireasa de pe tort....... :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2010, 07:52 
Senior

Buna fetelor! Am intrat doar sa citesc ce ati mai sris si soc: Nico o sa fie mamica!!! :ndance: :ndance: :ndance:
Felicitari Nico, sa fie intr-un ceas bun, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de minunea din viata voatra! Pupici la toata lumea, sa aveti un weekend excelent!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2010, 12:36 
Veteran

Salutare fetele...ce mai faceti? sunt teribil de amuzata ca am vazut azi pe net, in revista Ghidul miresei, parerile Dienukai si a lui Maddy(cu foto cu tot) precum si a mea :nlol: :nlol: despre facutul cununiei civile si nuntii in aceeasi zi! Nu stiam ca au aparut in revista! :clap: :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2010, 13:05 
Veteran

Ok, ca era sa uit!
Manu, e suprba rochita ta de mireasa! Sa o porti sanatoasa si iubita!
Floriciki, mie imi plac tare mult bijuteriile alea, mai ales ca sunt cu perle! Sunt rafinate! Cam cat costa? Vreau si eu! :nblink: :nblink:
Ana imi pare nespus de rau sa aud ca ai probleme (de sanatate)...stiu prea bine cum e, ca nici eu nu ma simt deloc bine in ultima vreme... :( :( sper sa treaca mai repede si sa fii din nou cu zambetul pe buze :hug: :hug: :hug:
Elyt abia astept sa ne dai vestea cea mare: fetita sau baietel? :nblink: :nblink: :nblink:
Puffy imi pare asa de rau sa aud ca aveti probleme cu tatal tau... si eu sunt de parere ca tinerii casatoriti ar trebui sa locuiasca singuri, dar cu situatia financiara din ultima vreme si criza asta in care se afla tara, cam greu de facut asta! offf, sper sa se rezolve totul la voi si sa-si dea sema tatal tau ca greseste! capul sus si fii tare! :hug: :hug: :hug:
Anda bafta in sesiune si cu dizertatia! :hug: :hug: :hug:
Micutza noua ne-au zis cei cu lumanarile ca trebuie sa mergem sa le comandam cu o luna inainte de nunta! Ne arati si noua ziarul de nunta? eu una nu am mai vazut pana acum unul! sunt curioasa! :nwink: :nwink: :nwink: :hug: :hug:
Peaches imi place rochita mamei tale! pentru restaurant mama vrea o rochie lunga si am vazut una rosie super faina! mai ramane de vazut daca ii place si ei! :clap: :clap:
Simo sunt foarte frumoase invitatiile voastre..cochete si finute! Si imi pare rau sa aud ca e ultima ta zi la birou...e asa de greu sa gasesti un loc de munca in ziua de azi! :( eu tot acasa sunt!
Amely sa-ti traiasca nepotelul si sa va bucurati de el! :hap_w: :hap_w:
Ionela-Mihaela e superba rochia ta! Are broderii argintii nu? atunci eu cred ca ar merge sandalutele argintii din poza! :nwink: :nwink:
Carlita si eu aceeasi problema cu pasta de dinti...de cate ori ma spal pe dinti mi se face greata ..e un chin! :-S :-S
Bianca e super haioasa invitatia voastra! si noi am inceput deja sa la impartim rudelor si prietenilor apropiati! Restul lumii le va primi din iunie incolo! :,
Nico am vazut pozele de la cununie! ai fost o frumoasa! si inca o data felicitari pentru sarcina! multa sanatate tie si bebelului! Cred ca parintii tai vor fi incantati! un copil e o bucurie imensa!
Pffiu fetelor atat s-a vorbit de bebei ca-mi faceti pofta! :rofl: :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2010, 13:08 
Veteran

Hai ca am scris o groaza... :p :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2010, 13:10 
Veteran

Buna...am intrat si eu in fuga...
Foarte frumoasa rochia Miha si-mi place si morelul de sandalute.
Nico multe bafta pentru atunci cand veid a vestea cea mare , sunt sigur ca toti se vor bucura.
Eu acu ma pregatesc de mers la nunta, tre sa merg la coafor dar inca nu am idee cum sa-mi fac parul si nici nu-mi prea mai place rochita care mi-am cumparat-o, mi se pare banala :cry: :cry: :cry: :cry: , dar sper sa-mi treaca.
Cam atat pe ziua de azi.....va pup si distractie placuta :party: :party: :party: !!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2010, 13:11 
Veteran

Keke_Kitty scrie:
Hai ca am scris o groaza... :p :nlol: :nlol:

Nu ai scris chiar asa mult :cat: . Pupici si sa ai un sfarsit de saptamana reusit :hug: :hug: :flowers: :flowers: :-* :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2010, 13:19 
Veteran

bianca24miresica scrie:
Nu ai scris chiar asa mult :cat: . Pupici si sa ai un sfarsit de saptamana reusit :hug: :hug: :flowers: :flowers: :-* :-*

Multumesc mult Bianca ..si tie la fel si distractie placuta la nunta! sa vii cu poze! :ndance: :ndance: Poate ne mai inspiram si noi! :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2010, 13:20 
Veteran

Si eu am primit o invitatie de nunta pentru saptamana viitoare, dar ii trimit pe ai mei... :p :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]