Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 19:35

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (IV)
MesajScris: 15 Mai 2010, 15:20 
Diva

BUna fetelor,
de cand nu v-am mai vazut :hap_w:
woooooooooooooooooooow, Nico, o sa fii mamica!!!!!!!!! felicitari!!!!!!!!!!!!!!!
cate noutati, cate vesti bune.. imi pare rau pentru cele rele..
inca nu am apucat sa citesc din urma...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2010, 15:24 
Diva

faine rochitele Manu si Ionela!
Amely, sa va bucurati de nepotel... (sper ca am retinut bine)!
si incerc sa mai recuperez.. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2010, 16:07 
Diva

bine ai revenit Cat!!!
cum a fost vacanta? ceva poze?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2010, 16:25 
Diva

buna, Ely! vacanta.. nu a fost chiar vacanta :) dar a fost o experienta foarte faina, cu bune si rele! am venit bronzata rau cica :hap_w:..mie nu prea mi se pare.. in oric caz, anul trecut, Portugalia era cuptor.. anul asta, a insemnat soare si vant. cred ca e cel mai bine sa o vizitezi in iunie - aviz amatoarelor :)
poze am cateva, dar slabut.. le am doar pe ale mele, trebuia sa ne intalnim sa facem schimb, insa.. eu abia am despachetat si trebuie sa impachetez iar :eek:
o sa scot sa atasez cateva aici.. sau pe messenger mai bine? :)
tu cum te mai simti? bebelinul? noutati?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2010, 16:56 
Diva

Cat_Eyes scrie:
buna, Ely! vacanta.. nu a fost chiar vacanta :) dar a fost o experienta foarte faina, cu bune si rele! am venit bronzata rau cica :hap_w:..mie nu prea mi se pare.. in oric caz, anul trecut, Portugalia era cuptor.. anul asta, a insemnat soare si vant. cred ca e cel mai bine sa o vizitezi in iunie - aviz amatoarelor :)
poze am cateva, dar slabut.. le am doar pe ale mele, trebuia sa ne intalnim sa facem schimb, insa.. eu abia am despachetat si trebuie sa impachetez iar :eek:
o sa scot sa atasez cateva aici.. sau pe messenger mai bine? :)
tu cum te mai simti? bebelinul? noutati?

ce fain......bronz vreau si eu,anul asta ma sare.......eu ma simt bine,multumesc....ma chinui cu camera bebelului,am terminat de dat vechiul tapet jos si cand sa incep sa-l pun pe cel nou,una am comandat ,alta a venit si uite asa mai trebuie sa astept inca vreo saptamana pana mi-l va schimba,sper ca de data asta sa fie cel ales de noi........
unde mai pleci acum? ce fain ca te poti plimba si vedea atatea tari......te invidiez un picutz,dar lasa ca ma fac eu mare :nlol: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2010, 17:11 
Diva

cat mai ai pana vine bebelul??

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2010, 20:09 
Veteran

Keke_Kitty scrie:

Micutza noua ne-au zis cei cu lumanarile ca trebuie sa mergem sa le comandam cu o luna inainte de nunta! Ne arati si noua ziarul de nunta? eu una nu am mai vazut pana acum unul! sunt curioasa! :nwink: :nwink: :nwink: :hug: :hug:

buna seara, fetelor :flowers:
Keke iubita, n-am ajuns să finalizez ziarul de nunta... am 2 variante şi trebuie să mă hotărăsc care anume va rămâne până la urmă :ok:
de îndată ce-l termin, fac un print screen şi ataşez aici O:)

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2010, 20:16 
Veteran

Cat_Eyes scrie:
exemplu: singura firma pe care am gasit-o cu un anumit decor se afla in Timisoara - si chiar daca le-am spus ca voi plati transport, cazare etc, au refuzat sa se deplaseze... :nscmoll: )

bine ai revenit, Cat :hug:
îmi place de tine că ai posibilitatea că vizitezi atâtea ţări şi să te bucuri de frumuseţile fiecăreia :napplause:
poţi să-mi spui, te rog, care e firma cu care voiai să colaborezi pt nuntă ?... doar de curiozitate întreb, eu fiind din Tm :huh:
drum bun şi distracţie plăcută în continuare... pe unde mai ajungi :hap_w: :-*

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2010, 21:54 
Veteran

Salutare fetelooor!!!!

Nicooo, felicitari, scumpa noastra! O sa fi mamicaaa! Ce frumos! Iti doresc o sarcina usoara si sa ai mare mare grija de tine, ca acum sunteti doi :flowers: Sanatate multa si tatalui tau si sa ne spui cum au reactionat la primirea vestii... desi eu sunt sigura ca se vor bucura enorm sa auda ca vor avea un nepotel :love: Am vazut si pozele de la cununie, ati fost superbi amandoi! Casa de piatra!
Simo, sunt superbe invitatiile, ai facut o alegere foarte buna, iar pretul, mai mult decat ok. Sanatate multa si mamei tale, iar cu serviciul, stai linistita, vei gasi altceva, acum concentreaza-te pe pregatirile de nunta!!
Ely, nu stiu cum rezisti sa nu afli sexul bebelului, eu cred ca as fi stat ca pe jar O:)
Amely, sa-ti traiasca nepotelul!
Pufi, imi pare rau ca ai probleme cu ai tai, dar sper ca timpul si acum, si distanta le va rezolva pe toate. Suntem alaturi de tine :hug:
Manu, e divina rochita ta! Sa o porti sanatoasa si sa te simti cea mai fericita miresica in ea, ca de aratat, oricum vei arata ca o printesa!
Cat, bine ai revenit, ce bine de tine ca poti sa te plimbi! Vrem pozeee!
Ana, sanatate multa, scumpi!

Nu prea am mai avut timp sa va scriu, dar va citesc aproape zilnic. Eu sunt intr-o alergatura continua - casa serviciu, santier la noua casuta...avansam, incet dar sigur :had_d: Abia astept sa ne mutam in cuibul nostru! Mai avem ceva, speram la anul sa ne putem muta...

Pup toate fetele! Sa aveti o seara superba si o duminica minunata!

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2010, 09:45 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata fetelor!!! Cum a fost la nunta ? (cine a fost ieri)

Noi am avut parte de distractie la maxim :had_d:
Ceasul a sunat la ora 05:00, am facut un dus si a venit sora mea sa ma coafeze (mi-a facut cateva bucle cu ondulatorul) la ora aceea nu gaseam nicaieri sa ma duc la coafor, m-am imbracat, machiat si la 07:25 am iesit din casa, am coborat in fata blocului unde am ajutat la impodobirea masinilor (masina nasilor, a miresei, si inca cateva masini care au venit la nunta, scara blocului fiind deja impodobita putin mai devreme). Noi i-am dus pe parintii mirelui, am avut grija de ei O:)
La 08:15 minute am fost la prima pereche de nasi, la 08:45 am fost la a doua pereche de nasi iar la 09:15 min la mireasa acasa (toti, invartindu-se in cerc....toti locuiau in apropiere). Am plecat de la mireasa de acasa si ne-am dus in Parcul Central din Cluj unde se oficializeaza cununiile civile, a fost o cununie civila foarte frumoasa si nu atat de rapida cum se procedeaza in alte locuri desi la ora respectiva erau deja acolo 20 de mirese cu invitatii lor. Am servit prajituri, sucuri si bautura in parc (fiecare pereche are o masa unde poate servi invitatii), iar apoi mirii au plecat 50 min la poze (cununia a fost la 10:25 iar pana la 12:00 cand a fost slujba la biserica a fost destul de mult timp). Apoi ne-am adunat cu totii si am mers la biserica (cea mai frumoasa biserica din Cluj Sf. Toma, am avut parte de o slujba foarte frumoasa :, ), dupa slujba mirii impreuna cu nasii au plecat in gradina botanica din Cluj pentru inca o sesiune foto, o parte din invitati au mers direct la sala iar altii (inclusiv noi) am mers pana acasa, impreuna cu parintii mirelui deoarece stam in acelasi bloc. Am stat 30 min acasa iar apoi am plecat la restaurant. Un restaurant superb, foarte frumos decorat (alb-visiniu), aranjamente de sala foarte frumoase si elegante, o mancare foarte gustoasa, un tort superb si foarte bun. Au avut un staroste-cantaret (2 in 1), si-a facut treaba foarte bine si ca si staroste si ca si cantaret, a cantat superb (muzica populara) si pe langa el au mai avut un invitat special care a cantat si el muzica populara. A fost distractie la maxim, am dansat non-stop...desi la noi nuntile sunt de zi si lumea incepe sa plece de la sala pe la 21:00-22:00 dupa ce dau plic-ul si au servit din tort, noi am ramas aproape ultimii...pana la 23:40. O mireasa si un mire de nota 10, la fel si nasii si invitatii lor. A fost o nunta ca la carte, superba (pot spune ca a fost o nunta la care m-am distrat cel mai mult, la maxim, excelenta din toate punctele de vedere).
Am facut si cateva poze, dar mai putine....abia astept sa primeasca si ei pozele de la fotograf si dvd-ul, sa le pot copia si eu :, :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2010, 10:54 
Diva

Buna dimi fetele :flowers:
Ma bucur Carli ca te-ai simti atat de bine la nunta...sa ne pui si noua poze sa vedem cum "arata"o nunta de atat de reusita in poze :ok:
Maddy iubi ce bine ca munciti la cuibusorul vostru,abia astept sa va mutati sa ne spui cat de bine este la casuta voastra :clap:
Pup Keke,Ely,Micutza si toate fetele dragi mie :hug:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2010, 11:04 
Moderator Ghidul Miresei

SimoBobo scrie:
Buna dimi fetele :flowers:
Ma bucur Carli ca te-ai simti atat de bine la nunta...sa ne pui si noua poze sa vedem cum "arata"o nunta de atat de reusita in poze :ok:
Maddy iubi ce bine ca munciti la cuibusorul vostru,abia astept sa va mutati sa ne spui cat de bine este la casuta voastra :clap:
Pup Keke,Ely,Micutza si toate fetele dragi mie :hug:

O sa va pun si cateva poze mai tarziu pe care le-am facut eu si inca o vecina, dar sunt destul de putine...cand o sa primeasca ei pozele de la fotograf o sa va pun si pozele facute de ei sa le vedeti. Din pacate eu la nunta am facut poze cu aparatul unui coleg a lui Mihai si nu m-am uitat ca nu era setat aparatul cum trebuie, pozele au iesit putin mai micute si nu era setat contrastul asa ca au iesit putin cam sterse, dar sunt ok in mare parte.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2010, 11:18 
Veteran

buna fetelor ,in sfarsit am reusit sa intru si eu pe la voi.....dar vad ca nu este nimeni.va pup dulce :hug: :lips: :lips: :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2010, 11:26 
Diva

Cat_Eyes scrie:
cat mai ai pana vine bebelul??

normal 16 saptamani.....dpn este pe 8 Septembrie......mai am ceva de asteptat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2010, 11:29 
Diva

buna fetele!!
carlita dar ce te-ai mai distrat,super fain......abia astept sa vad pozele
va doresc o duminica cat mai frumoasa :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mai 2010, 13:35 
Diva

Buna dragele mele :hug:

In primul rand multumesc tuturor pt felicitarile pt rochie :flowers: :hug:

Cat bine ai revenit :flowers: as vrea si eu sa am ocazia sa ma plimb atat O:)
Carli ma bucur k te-ai distrat...ieri s-a casatorit si o fosta colega e liceu dar e baptista si nu a invitat decat pers de la biserica de la ei ...avand alte obiceiuri s-a temut k se plictiseste lumea...noi am mers cativa colegi la cununia civila.
Maddy mult spor la casuta voastra :flowers: sa o terminati cat mai repede!

Va doresc o duminica placuta tuturor :hug: :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2010, 07:13 
Diva

neata!Carila ma bucur ca v-ati distrat la nunta.ati fost amandoi tare draguti.mi-a placut cum ti-a venit rochita (acum chiar nu cred ca ar fi fost ok cu sandalutele acelea care ni le-ai pus in poze).Am si eu o intrebare:de ce v-ati trezit atat de devreme? :eek: asa se intampla la voi la nunti?totul f devreme?pentru ca sunt nunti de zi?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2010, 08:04 
Diva

carlita scrie:
Buna dimineata fetelor!!! Cum a fost la nunta ? (cine a fost ieri)

Noi am avut parte de distractie la maxim :had_d:
Ceasul a sunat la ora 05:00, am facut un dus si a venit sora mea sa ma coafeze (mi-a facut cateva bucle cu ondulatorul) la ora aceea nu gaseam nicaieri sa ma duc la coafor, m-am imbracat, machiat si la 07:25 am iesit din casa, am coborat in fata blocului unde am ajutat la impodobirea masinilor (masina nasilor, a miresei, si inca cateva masini care au venit la nunta, scara blocului fiind deja impodobita putin mai devreme). Noi i-am dus pe parintii mirelui, am avut grija de ei O:)
La 08:15 minute am fost la prima pereche de nasi, la 08:45 am fost la a doua pereche de nasi iar la 09:15 min la mireasa acasa (toti, invartindu-se in cerc....toti locuiau in apropiere). Am plecat de la mireasa de acasa si ne-am dus in Parcul Central din Cluj unde se oficializeaza cununiile civile, a fost o cununie civila foarte frumoasa si nu atat de rapida cum se procedeaza in alte locuri desi la ora respectiva erau deja acolo 20 de mirese cu invitatii lor. Am servit prajituri, sucuri si bautura in parc (fiecare pereche are o masa unde poate servi invitatii), iar apoi mirii au plecat 50 min la poze (cununia a fost la 10:25 iar pana la 12:00 cand a fost slujba la biserica a fost destul de mult timp). Apoi ne-am adunat cu totii si am mers la biserica (cea mai frumoasa biserica din Cluj Sf. Toma, am avut parte de o slujba foarte frumoasa :, ), dupa slujba mirii impreuna cu nasii au plecat in gradina botanica din Cluj pentru inca o sesiune foto, o parte din invitati au mers direct la sala iar altii (inclusiv noi) am mers pana acasa, impreuna cu parintii mirelui deoarece stam in acelasi bloc. Am stat 30 min acasa iar apoi am plecat la restaurant. Un restaurant superb, foarte frumos decorat (alb-visiniu), aranjamente de sala foarte frumoase si elegante, o mancare foarte gustoasa, un tort superb si foarte bun. Au avut un staroste-cantaret (2 in 1), si-a facut treaba foarte bine si ca si staroste si ca si cantaret, a cantat superb (muzica populara) si pe langa el au mai avut un invitat special care a cantat si el muzica populara. A fost distractie la maxim, am dansat non-stop...desi la noi nuntile sunt de zi si lumea incepe sa plece de la sala pe la 21:00-22:00 dupa ce dau plic-ul si au servit din tort, noi am ramas aproape ultimii...pana la 23:40. O mireasa si un mire de nota 10, la fel si nasii si invitatii lor. A fost o nunta ca la carte, superba (pot spune ca a fost o nunta la care m-am distrat cel mai mult, la maxim, excelenta din toate punctele de vedere).
Am facut si cateva poze, dar mai putine....abia astept sa primeasca si ei pozele de la fotograf si dvd-ul, sa le pot copia si eu :, :,

carlita.....de ce te-ai trezit la ora 5????Eu nici cand am fost mireasa nu m-am trezit la ore din astea...si am avut nunta de zi O:) :-S

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2010, 09:05 
Veteran

carlita scrie:
Nico, felicitari !!! Iti doresc o sarcina usoara si abia astept sexul copilasului :D ...desi eu presimt o fetita :P

flori, mie imi plac tare mult bijuteriile...colierul il ador! de curiozitate stii si pretul? ma interseaza si pe mine ;;) ...asa pentru evenimente. (ador perlele, sau tentativele :D )

Pretul este in jur de 130 ron!!!
Neata!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mai 2010, 09:20 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
carlita.....de ce te-ai trezit la ora 5????Eu nici cand am fost mireasa nu m-am trezit la ore din astea...si am avut nunta de zi O:) :-S

Pai au avut cununia civila la ora 10:25 si inainte de astea trebuia sa mergem impreuna cu mirele si cu inca cativa invitati sa luam nasii de acasa, mireasa :) ...am plecat la 7:30 de aici....dar m-am trezit la 5 ca pana am facut un dush, pana mi-am facut putin parul, m-am machiat, imbracat....s-a facut 7:25.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]