Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 15:21

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (IV)
MesajScris: 17 Mai 2010, 19:48 
Diva

Bia, ai stabilit meniul?
bravo.. !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2010, 01:28 
Diva

Buna seara fetelor eu mai trag chiulul ca am inceput sa ma aglomerez un pic dentist,copil la inot ,prin casa una alta , pe la cumparaturi de nunta in weekend am reusit sa imi iau rochia pt cununia civila mai am pantofii si sa imbrac miresoiu pt cununie maine ma duc iar la cumparaturi bolurile pt aranjamentele de flori .

Am fost la degustarea de meniu sambata foarte ok meniul imi place ca sunt gustoase si facute atent trebuie sa mai mergem sa degustam variante de tort si florile adika buchetele si lumanarile offfffff eu le-as fi facut ca la ce bani cer la florarie si nu merita dar nu ma lasa au tabarat pe mine cu totii ca eu ca mireasa sa imi fac singura lumanarile si buchetele asa ca a ramas sa fac aranjamentele de pe mese ,cocardele naturale si buchetul domnisoarei de onoare .

Cat bine ai revenit din vacanta sper ca te-ai distrat bine :hug: :hug:

Niko ai vazut ca am dreptate ca nu are rost sa iti faci griji ca se vor bucura pt tine si vor fi alaturi de tine daca stai sa te gandesti niciodata nu ai tot ce iti trebuie pt venirea unui copil si nu esti pregatit asa ca daca vine lasa-l sa fie bine venit :love: :love: :love:

Simo cand apare revista sa o cumpar sa ma mandresc cu blonda noastra de la drept :eek: :eek: :eek:

Maddy spor pe santier si sa va dea dumnezeu tot binele sa terminati casutza si sa va mutati in ea cat mai curand.

Micutza am auzit ceva de ziarul de nunta dar sincer ce se scrie in el habar nu am oricum ingenioasa ideea super bravo :napplause: :napplause: :napplause:

Keke mia fost doar de tine si apropo de pofta de copii stii cum se spune "pofta vine mancand " :flowers: :flowers:

Clau bine ai revenit mai spune-ne noutati ceva poze rochitza ai luat ce ti-ai mai cumparat pt nunta .

Carli frumusica ca intodeauna am vazut pozele ma bucur frumusei amndoi :heart: :heart:

Daca am uitat pe cineva sau ceva sa ma iertati oricum va pupik dulce pe toate fetele :heart: :heart: :heart: :heart:

P.S FETELOR STIE CINEVA CEVA DE JAMI E BINE?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2010, 08:55 
Diva

Neata...vine cineva la o cafea, ceai, ciocolata calda, cola cao? Le las pregatite :hug:

Sunt super incantata, ieri am fost ladoctor si l-am vazut pe bebe la ecograf. E atat de mic...Nu pot sa va exprim in cuvinte cat de frumos a fost sentimentul cand l-am vazut. Mi-a facut si ceva poze doctorita si toata seara m-am laudat cu poza lui bebe (care de altfel e un mic puct). Conform calculelor ei am 5 saptamani :had_d: :had_d: :had_d:

Trebuie sa-mi ridic si eu invitatile azi, dar va trebui sa astept sa iau salariul :cry: Cred ca ma apuc sa fac din nou o lista cu ce mai e de luat, ca deja am impresia ca nu mai am deloc timp si bani...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2010, 11:26 
Veteran

SweetNicoleta scrie:
Neata...vine cineva la o cafea, ceai, ciocolata calda, cola cao? Le las pregatite :hug:

Sunt super incantata, ieri am fost ladoctor si l-am vazut pe bebe la ecograf. E atat de mic...Nu pot sa va exprim in cuvinte cat de frumos a fost sentimentul cand l-am vazut. Mi-a facut si ceva poze doctorita si toata seara m-am laudat cu poza lui bebe (care de altfel e un mic puct). Conform calculelor ei am 5 saptamani :had_d: :had_d: :had_d:

Trebuie sa-mi ridic si eu invitatile azi, dar va trebui sa astept sa iau salariul :cry: Cred ca ma apuc sa fac din nou o lista cu ce mai e de luat, ca deja am impresia ca nu mai am deloc timp si bani...

Trebuie sa fie cu adevarat un sentiment unic sa-ti vezi bebele in burta :flowers:

Eu una tot fac liste cu ce mai am de luat cu ce am luat, cati bani mai am de dat aproximativ si mai am ceva; dar in mare am scapat de ce era mai important.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2010, 11:35 
Diva

SimoBobo scrie:
Ely scumpa tu ce mai zici?bebe? :-*

buna fetele!!
simo noi suntem bine amandoi,multumim de intrebare......facem gimnastica,dansam,fotbal.....de toate la mami in burtica.....uiii abia astept sa-i vad fetisoara...emotionanta treaba,domnule :~*
tu ce mai faci? cum e sa fi acasa libera? abia astept sa vad revista,din pacate eu nu o pot cumpara,dar sper sa o pot rasfoi online ca intotdeauna...
nico ce frumos ca l-ai vazut pe bebe la eco,imi amintesc ca eu prima data l-am vazut la 9 saptamani era mai marisor decat un punct si nu prea.....am plans 10 min ca o proasta acolo,de abia m-a stapanit sotul meu......ma internase ptr prima data in spital si mi-au facut toate analizele si multumesc lui dumnezeu ca mi-au facut si primul eco,asa am putut trece mai usor peste tot ce a urmat......si acum am prima poza de la eco in rama,sta la loc de cinste in sufragerie :rofl: :rofl: ......iti doresc o sarcina cat mai usoara,sa te bucuri din plin de ea :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2010, 11:43 
Diva

elyt1000 scrie:
buna fetele!!
simo noi suntem bine amandoi,multumim de intrebare......facem gimnastica,dansam,fotbal.....de toate la mami in burtica.....uiii abia astept sa-i vad fetisoara...emotionanta treaba,domnule :~*
tu ce mai faci? cum e sa fi acasa libera? abia astept sa vad revista,din pacate eu nu o pot cumpara,dar sper sa o pot rasfoi online ca intotdeauna...
nico ce frumos ca l-ai vazut pe bebe la eco,imi amintesc ca eu prima data l-am vazut la 9 saptamani era mai marisor decat un punct si nu prea.....am plans 10 min ca o proasta acolo,de abia m-a stapanit sotul meu......ma internase ptr prima data in spital si mi-au facut toate analizele si multumesc lui dumnezeu ca mi-au facut si primul eco,asa am putut trece mai usor peste tot ce a urmat......si acum am prima poza de la eco in rama,sta la loc de cinste in sufragerie :rofl: :rofl: ......iti doresc o sarcina cat mai usoara,sa te bucuri din plin de ea :hug:

multumesc. Sa ai si tu o sarcina usoara in continuare :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2010, 11:51 
Veteran

bună dimi, iubitelor !!! o floricică pt toate miresicile :flowers:
la noi vremea este foarte urâtă de câteva zile... mă simt ca la Londra cu ploile astea mărunte :rofl:

Nico, ce frumos că ţi-ai văzut minunea la eco :heart: ... tu ne faci poftă de bebei la toate, cred :nlol: O:)
Roxi, cum îi place piciului la înot ? :hap_w:
Ely, îmi place de tine cu ideea ecografiei în ramă !! asta mă aşteaptă şi pe mine când o venii vremea :ok: :,
Carlita, eşti o drăguţă !!!!!!! am văzut pozele pe hi5, tare simpatici aţi fost la nuntă :clap:

de săptămâna viitoare începem şi noi să împărţim invitaţiile :had_d:
am tras cu ochiul la topicul lucru manual şi vreau să mă apuc să fac bulgăraşi din tull :party:

vă pupicesc !!! :tongue:

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2010, 12:54 
Diva

Buna ziua fetelor :hug: :hug: :hug: acush m-am adunat dupa inca o serie de cumparaturi pt nunta si ma apuc sa caut plicuri pentru bani ca sa dau comanda ceva ideei imi dati si mie ??? :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2010, 12:56 
Diva

mlcu7za scrie:
bună dimi, iubitelor !!! o floricică pt toate miresicile :flowers:
la noi vremea este foarte urâtă de câteva zile... mă simt ca la Londra cu ploile astea mărunte :rofl:

Nico, ce frumos că ţi-ai văzut minunea la eco :heart: ... tu ne faci poftă de bebei la toate, cred :nlol: O:)
Roxi, cum îi place piciului la înot ? :hap_w:
Ely, îmi place de tine cu ideea ecografiei în ramă !! asta mă aşteaptă şi pe mine când o venii vremea :ok: :,
Carlita, eşti o drăguţă !!!!!!! am văzut pozele pe hi5, tare simpatici aţi fost la nuntă :clap:

de săptămâna viitoare începem şi noi să împărţim invitaţiile :had_d:
am tras cu ochiul la topicul lucru manual şi vreau să mă apuc să fac bulgăraşi din tull :party:

cand ajunge la bazin uita de mine direct fuge la antrenor in brate ca sa se balaceasca :njump: :njump: :njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2010, 13:06 
Diva

mlcu7za scrie:
bună dimi, iubitelor !!! oEly, îmi place de tine cu ideea ecografiei în ramă !! asta mă aşteaptă şi pe mine când o venii vremea :ok: :,

sigur ca da Micuza,va fi mandria voastra si va trebui sa stea la loc de cinste :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2010, 13:14 
Diva

elyt1000 scrie:
sigur ca da Micuza,va fi mandria voastra si va trebui sa stea la loc de cinste :hug:

sa o plastefiezi eco ca se sterge in timp :ok: :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2010, 13:20 
Veteran

roxisss scrie:

oki oki... o să ţin minte pt atunci :p

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2010, 13:23 
Diva

mlcu7za scrie:
oki oki... o să ţin minte pt atunci :p

micutza ce faci tu de cand nu am mai dat noi party in miez de noapte :ndance: :ndance: :ndance: :ndance:
da-mi si mie topicul cu lucru manual te rog frumos O:) O:) O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2010, 13:26 
Diva

roxisss scrie:

uite o idee si mai buna.....hihihi,imi place :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2010, 14:04 
Diva

buna si de la mine
Roxi, de ce sa dai comanda de plicuri? de ce nu le faci chiar tu?
noi asa ne-am hotarat - mi-a dat nasa hartia pe care o aveau de la nunta lor - de fapt e un carton mai gros - si il indoi in 3.. tai un colt.. pun o fundita si ala e.
ma apuc sa uploadez cateva poze din PT.. i-am promis lui Ely si imi place sa ma tin de cuvant :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2010, 14:08 
Diva

Cat_Eyes scrie:
buna si de la mine
Roxi, de ce sa dai comanda de plicuri? de ce nu le faci chiar tu?
noi asa ne-am hotarat - mi-a dat nasa hartia pe care o aveau de la nunta lor - de fapt e un carton mai gros - si il indoi in 3.. tai un colt.. pun o fundita si ala e.
ma apuc sa uploadez cateva poze din PT.. i-am promis lui Ely si imi place sa ma tin de cuvant :)

vreau sa le personalizez si imprimanta mea nu primeste hartie mai groasa

abia astept poze :clap: :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2010, 14:19 
Diva

acum, acum..
:)

ia sa vedem.. merge? sau trebuie sa setez privacy....

http://s828.photobucket.com/albums/zz20 ... a%20Dream/

acum merge.. dar voi seta mai tarziu inapoi Private .. :) sper sa va placa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2010, 14:43 
Veteran

roxisss scrie:
micutza ce faci tu de cand nu am mai dat noi party in miez de noapte :ndance: :ndance: :ndance: :ndance:
da-mi si mie topicul cu lucru manual te rog frumos O:) O:) O:)

păi cu pregătirile astea nu mai avem timp de party, vezi ? :nlol:
eu mi-am făcut plicuri personalizate şi pt plicurile de la invitaţii O:)
la mese voi pune ataşat simplu la aranjamentul floral, un carton cu nr mesei şi familiile care stau acolo, iar în interiorul ziarului de nuntă (care nu e finalizat :-` ) voi pune plicul personalizat pt bani :ok:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2010, 14:47 
Diva

mlcu7za scrie:
[
păi cu pregătirile astea nu mai avem timp de party, vezi ? :nlol:
eu mi-am făcut plicuri personalizate şi pt plicurile de la invitaţii O:)
la mese voi pune ataşat simplu la aranjamentul floral, un carton cu nr mesei şi familiile care stau acolo, iar în interiorul ziarului de nuntă (care nu e finalizat :-` ) voi pune plicul personalizat pt bani :ok:

da-mi te rog si mie un site cu plicuri de bani ca ce am gasit eu nu prea m-au atras O:) O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mai 2010, 14:51 
Veteran

roxisss scrie:
da-mi te rog si mie un site cu plicuri de bani ca ce am gasit eu nu prea m-au atras O:) O:)

nu ştiu site cu plicuri, nici n-am căutat... eu m-am folosit de propria imaginaţie.
am uitat de topicul cu lucru manual: viewtopic.php?f=72&t=1580228
uite şi place cardurile: http://picasaweb.google.com/mlcu7za/Inspiratie
:hug: :lips:

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]