Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 14:13

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (IV)
MesajScris: 19 Mai 2010, 09:03 
Veteran

Neata fetele!!!!!

Carlita, super pozele de la nunta, acu le-am vazut.. Ati fost 2 frumosi amandoi!!!
Nico, ce super ca veti fi 3 surioare mamici... Si eu mi-as dori sa fiu mamica in acelasi timp cu sora mea. Cine stie, poate, poate :lol:
Fetele, de Dienuka, de Jami, mai stiti ceva? Au cam tras chiulul de la miresit....
Ce repede se apropie luna iulie.. mai aveti un pic pana la nunta, majoritatea dintre voi... Eu luna viitoare o sa incep mai serios cu pregatirile. Pana una alta, acum fac cumparaturi pentru casuta.. Am fost zilele trecute si am cumparat gresia si faianta pentru baie si usile de interior :love: . O sa va pun poze, cand le descarc.
Pupici pentru toate fetele mele dragi! Sa aveti o zi superba!

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 09:20 
Moderator Ghidul Miresei

maddy8 scrie:
Neata fetele!!!!!

Carlita, super pozele de la nunta, acu le-am vazut.. Ati fost 2 frumosi amandoi!!!
Nico, ce super ca veti fi 3 surioare mamici... Si eu mi-as dori sa fiu mamica in acelasi timp cu sora mea. Cine stie, poate, poate :lol:
Fetele, de Dienuka, de Jami, mai stiti ceva? Au cam tras chiulul de la miresit....
Ce repede se apropie luna iulie.. mai aveti un pic pana la nunta, majoritatea dintre voi... Eu luna viitoare o sa incep mai serios cu pregatirile. Pana una alta, acum fac cumparaturi pentru casuta.. Am fost zilele trecute si am cumparat gresia si faianta pentru baie si usile de interior :love: . O sa va pun poze, cand le descarc.
Pupici pentru toate fetele mele dragi! Sa aveti o zi superba!

Multumesc maddy :)

Si noi acum am inceput cu cateva renovari, schimbari de usi...zugravit dormitorul meu, living-ul si bucataria, am dat comanda la mobila pentru living, mai trebuie cumparata o canapea in living,....covor si "candelabru" (o chestie de aia shic) la mine in camera.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 09:20 
Moderator Ghidul Miresei

apropoooooo....a facut cineva cafea ??? :, pe mine de ce nu ma serveste nimeni? :nlol:
Acum ma duc sa va fac eu cafea voua :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 09:21 
Veteran

neata! eu vreau cafea!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 09:39 
Veteran

carlita scrie:
apropoooooo....a facut cineva cafea ??? :, pe mine de ce nu ma serveste nimeni? :nlol:

Eu mi-am facut un ceiut.. sunt un pic racita. Cafea beau oricum, destul de rar.

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 09:44 
Diva

carlita scrie:

Si eu as bea un pic de cafea, dar doar un pic %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 09:51 
Moderator Ghidul Miresei

SweetNicoleta scrie:
Si eu as bea un pic de cafea, dar doar un pic %%-

eu un pic mai mult, m-am trezit la 5 :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 09:53 
Moderator Ghidul Miresei

Fetelor, vreau sa va rog ceva :D ....in caz ca va trece prin cap o idee de cadou...sau doua, trei idei :,

1. Idee de cadou pentru aniversarea iubitului meu :)
2. Idee de cadou pentru implinirea a 5 ani de relatie.

Eu vroiam sa-i fac o petrecere surpriza prietenului meu dar se pare ca el mi-a stricat petrecerea :nlol: s-a gandit singurel sa mergem la o cabana si sa ne chemam ceva prieteni. (zi de nastere 5 iunie).

Iar pentru data de 16 iulie cand implinim 5 ani vroiam sa mergem in weekend la Paris, dar cu atatea nunti si bani pe haine, s-a cam amanat plecarea....mai ales ca in 31 iulie e nunta surorii mele.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 10:12 
Diva

SweetNicoleta scrie:
Neata, greu si la mine Peaches cu trezitul, mai ales de cand e bebe in burtica. Ieri am aflat o veste buna si sora mea (cea mijlocie) este gravida, va naste la o saptamana dupa mine :had_d: :had_d: :clap: Culmea e ca acum suntem trei din surori gravide.
Azi e ziua cea mare, il opereaza pe tati :npray: Sper sa treaca cu bine peste operatie.... :npray: :npray:

neata fetele!!!
nico felicitari ptr surioara ta gravidutza,ce super,e posibil sa nasteti in aceeasi zi,nu e nimic batut in cuie,cand vrea bebele sa vina pe lume ,vine......super tare....
sa de-a Domnul sa fie totul bine azi cu tati al tau........tinem pumni stransi :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 10:16 
Diva

amely85 scrie:
neata neata. ma scuzati is ametita uitai sa salut :-`
scumpu mic face bine, numai doarme, papa, se intinde, e un frumos si jumatate, parca mai frumos se face pe zi ce trece :,
astazi sper sa ajung la el, am fost luni si deja mie dor de el :rofl:

hai ce super amely......mi s-a facut pielea de gaina,numai cand citesc cat de frumos vb despre mica minune.....na,ca a inceput si bebelinul meu gimnastica de dimineata :lol: ups ce mai loveste
mirela e bine? ii da san sau lapte la biberon? un pupic mare mare de la noi ptr ingeras si mamica lui :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 10:21 
Diva

carlita scrie:
Fetelor, vreau sa va rog ceva :D ....in caz ca va trece prin cap o idee de cadou...sau doua, trei idei :,

1. Idee de cadou pentru aniversarea iubitului meu :)
2. Idee de cadou pentru implinirea a 5 ani de relatie.

Eu vroiam sa-i fac o petrecere surpriza prietenului meu dar se pare ca el mi-a stricat petrecerea :nlol: s-a gandit singurel sa mergem la o cabana si sa ne chemam ceva prieteni. (zi de nastere 5 iunie).

Iar pentru data de 16 iulie cand implinim 5 ani vroiam sa mergem in weekend la Paris, dar cu atatea nunti si bani pe haine, s-a cam amanat plecarea....mai ales ca in 31 iulie e nunta surorii mele.

offff carlita aceeasi problema o am si eu.......noi facem 1 an de casnicie si binenteles e si ziua mea de nastere in aceeasi zi(dupa cum cred ca stii).....si eu vroiam Paris,mai mult eram sigura ca voi merge acum ptr aniversarea noastra.....dar na,la noi bebelusul ne-a dat planurile peste cap si acum ce sa fac? e mult prea obositor ptr mine acum o vacanta si in plus as vrea sa pot vizita cat mai multe atunci cand merg in Paris si in momentul de fata nu prea se poate,la 30 min mers pe jos sunt varza.....nu am nici o idee si mai am inca cateva zile :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 10:49 
Veteran

Offf, si eu ma gandesc de pe acum ce sa-i iau lui iubi de ziua noastra, cand vom implini 5 ani de relatie, si de ziua lui de nastere, care e la o saptamana dupa, in iulie...Asa ca asteptam idei de la miresicile mai inspirate O:)

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 11:34 
Diva

maddy8 scrie:
Offf, si eu ma gandesc de pe acum ce sa-i iau lui iubi de ziua noastra, cand vom implini 5 ani de relatie, si de ziua lui de nastere, care e la o saptamana dupa, in iulie...Asa ca asteptam idei de la miresicile mai inspirate O:)

eu cu ocazii de acest gen (ziua lui, aniversarea noastra) prefer sa-i confectionez eu cadoul, fie el o felicitare, un album foto, ceva simplu dar facut cu multa dragostre. De exemplu, de craciun i-am facut niste ornamente de pus in brad, cadou de nunta i-am facut o fotocarte in care am adunat toate pozele pe care le avem impreuna...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 11:49 
Moderator Ghidul Miresei

SweetNicoleta scrie:
eu cu ocazii de acest gen (ziua lui, aniversarea noastra) prefer sa-i confectionez eu cadoul, fie el o felicitare, un album foto, ceva simplu dar facut cu multa dragostre. De exemplu, de craciun i-am facut niste ornamente de pus in brad, cadou de nunta i-am facut o fotocarte in care am adunat toate pozele pe care le avem impreuna...

Eu vreau sa-i cumpar ceva folositor, cadouri de genul cum spui tu foloseam in primul an de relatie, acum nu are rost, ne cunoastem si stim de ce avem nevoie in mare parte, in plus...locuim impreuna si nu as avea unde sa tin atatea "prostioare" chiar daca ar fi facute din suflet.
Eu deocamdata m-am gandit la un bluetooth pentru mobil, vorbeste foarte mult la telefon cand e in masina si stiu ca isi doreste unul, sau la un tricou cu echipa nationala (acum nationala are tricourile pe rosu, anul trecut le-a avut pe galben si atunci si-a cumparat el tricou), cred ca si-ar dori sa aiba unul si pe rosu si cine stie...poate peste cativa ani o sa faca nationala tricouri si pe albastru si atunci va avea o intreaga colectie :nlol:
Preturile celor doua produse ar fi tot in jur de 150 lei, ar fi foarte ok :) sa-mi ramana bani destui si pentru aniversarea a 5 ani O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 12:32 
Veteran

carlita scrie:
Eu vreau sa-i cumpar ceva folositor, cadouri de genul cum spui tu foloseam in primul an de relatie, acum nu are rost, ne cunoastem si stim de ce avem nevoie in mare parte, in plus...locuim impreuna si nu as avea unde sa tin atatea "prostioare" chiar daca ar fi facute din suflet.
Eu deocamdata m-am gandit la un bluetooth pentru mobil, vorbeste foarte mult la telefon cand e in masina si stiu ca isi doreste unul, sau la un tricou cu echipa nationala (acum nationala are tricourile pe rosu, anul trecut le-a avut pe galben si atunci si-a cumparat el tricou), cred ca si-ar dori sa aiba unul si pe rosu si cine stie...poate peste cativa ani o sa faca nationala tricouri si pe albastru si atunci va avea o intreaga colectie :nlol:
Preturile celor doua produse ar fi tot in jur de 150 lei, ar fi foarte ok :) sa-mi ramana bani destui si pentru aniversarea a 5 ani O:)

Pai vezi ca stii ce sa-i iei? Si iubi meu isi doreste foarte mult un telefon mai "smecher", dar suntem amandoi constienti ca ne depaseste posibilitatile materiale, din pacate.
Cadouri gen ursuleti, inimioare, felicitari, ne faceam si noi, la inceputul relatiei si avem o adevarata colectie. Acum si noi preferam sa ne cumparam lucruri utile..subscriu la ce spui si tu.

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 12:34 
Diva

Buna ziua feteleeeee :hap_w:
Eu azi m-am trezit devreme(cu toate ca nu am dormit azi noapte,m-a durut foarte tare un ovar :eek: ),am fost la mami am iubito putin,am vopsit-o pe surioara mea bruneta si-am convins-o sa se tunda bob azi sau maine :clap:
M-am jucat cu dragostea mea de nepotel,le-am facut putin piata si apoi am venit acasa...sunt gospo azi,gatesc :party:
Ma gandesc la cadouri pentru fete si revin cu idei.....pup pe toate cel mai dulce !
Die si Jami sunt bine...scriu pe ghid atunci cand simt ele nevoia...nu stiu ce sa zic...stiu sigur ca sunt bine si va pupa pe toate :hug:
Mult succes Nico pentru tati tau...sa decurga perfect operatia si sa fiti sanatosi sa va bucurati unul de altul :flowers:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 12:35 
Moderator Ghidul Miresei

maddy8 scrie:
Pai vezi ca stii ce sa-i iei? Si iubi meu isi doreste foarte mult un telefon mai "smecher", dar suntem amandoi constienti ca ne depaseste posibilitatile materiale, din pacate.
Cadouri gen ursuleti, inimioare, felicitari, ne faceam si noi, la inceputul relatiei si avem o adevarata colectie. Acum si noi preferam sa ne cumparam lucruri utile..subscriu la ce spui si tu.

da...pai astea sunt primele 2 idei :) dar inca mai caut....nu vreau sa ma trezesc ca ii cumpara colegii un tricou cu nationala :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 13:01 
Diva

SweetNicoleta scrie:

pai si cu ce ocazie ii faci cadouri care ii folosesc....?
E adevarat ca daca e dat din dragoste , e bine primit.Eu ii fac cadouri lui Ionut tot anul, nu conteaza ca e ziua lui sau nu.Dar mereu chestii care ii folosesc si stiu ca are nevoie de ele.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 13:05 
Veteran

SimoBobo scrie:
Buna ziua feteleeeee :hap_w:
Eu azi m-am trezit devreme(cu toate ca nu am dormit azi noapte,m-a durut foarte tare un ovar :eek: ),am fost la mami am iubito putin,am vopsit-o pe surioara mea bruneta si-am convins-o sa se tunda bob azi sau maine :clap:
M-am jucat cu dragostea mea de nepotel,le-am facut putin piata si apoi am venit acasa...sunt gospo azi,gatesc :party:
Ma gandesc la cadouri pentru fete si revin cu idei.....pup pe toate cel mai dulce !
Die si Jami sunt bine...scriu pe ghid atunci cand simt ele nevoia...nu stiu ce sa zic...stiu sigur ca sunt bine si va pupa pe toate :hug:
Mult succes Nico pentru tati tau...sa decurga perfect operatia si sa fiti sanatosi sa va bucurati unul de altul :flowers:

Simo, ce gospodina esti!!! Ce faci bun de papa?

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 13:12 
Diva

maddy8 scrie:
Simo, ce gospodina esti!!! Ce faci bun de papa?

Fac supa de pasare cu galuste si ardei umpluti....acu ma gandeam daca sa mai fac si ciuperci umplute la cuptor :unsure: ...Va astept la masa :food:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]