Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 19:35

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (IV)
MesajScris: 19 Mai 2010, 13:13 
Moderator Ghidul Miresei

SimoBobo scrie:
Fac supa de pasare cu galuste si ardei umpluti....acu ma gandeam daca sa mai fac si ciuperci umplute la cuptor :unsure: ...Va astept la masa :food:

faci supa de pasare? sa nu-mi zici ca din carne de porumbel :rofl:

L-ati vazut la stiri pe barbatul ala ce s-a dus in Piata Mare din nu stiu ce oras unde erau o multime de porumbei, ii prindea ca sa ii manance....din pacate nu poate nimeni sa ii faca nimic pentru ca porumbeii nu sunt ocrotiti de lege :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 13:18 
Diva

da am vazut si eu cu porumbeii .....mi se pare asa o cruzime....saracutzii.....
apropo....buna ziua:D eu va invit la o cafea acuma in miezul zilei sau la orice altceva doriti:)
abia am venit de la scoala si vreau sa ma vopsesc:D am sa va pun astazi cred si poze de la paste....si cu suvitze:P si poate tot astazi poze cu mine blonda:d asta daca imi place cum iese:))
carlita poate vb cu tine sa le pui in picassa:) ca eu nush cum:))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 13:18 
Diva

laura_sandu scrie:

pai si cu ce ocazie ii faci cadouri care ii folosesc....?
E adevarat ca daca e dat din dragoste , e bine primit.Eu ii fac cadouri lui Ionut tot anul, nu conteaza ca e ziua lui sau nu.Dar mereu chestii care ii folosesc si stiu ca are nevoie de ele.

nu am zis ca nu ii ofer si lucruri folositoare. Insa sotul meu apreciaza mai mult o felicitare scrisa de mine decat un tricou pe care il poarta un an, doi. Ma refeream la cadouri ce raman dupa ani de zile si nu e vorba de ursuleti si inimioare (totusi asemenea cadouri nu merg pt un barbat).....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 13:20 
Moderator Ghidul Miresei

puffy_is scrie:
da am vazut si eu cu porumbeii .....mi se pare asa o cruzime....saracutzii.....
apropo....buna ziua:D eu va invit la o cafea acuma in miezul zilei sau la orice altceva doriti:)
abia am venit de la scoala si vreau sa ma vopsesc:D am sa va pun astazi cred si poze de la paste....si cu suvitze:P si poate tot astazi poze cu mine blonda:d asta daca imi place cum iese:))
carlita poate vb cu tine sa le pui in picassa:) ca eu nush cum:))

sigur ca da, ma cauti pe mess si le pun :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 13:20 
Moderator Ghidul Miresei

SweetNicoleta scrie:
nu am zis ca nu ii ofer si lucruri folositoare. Insa sotul meu apreciaza mai mult o felicitatea scrisa de mine decat un tricou pe care il poarta un an, doi. Ma refeream la cadouri ce raman dupa ani de zile si nu e vorba de ursuleti si inimioare (totusi asemnea cadiuri nu merg pt un barbat).....

aici clar depinde de persoana :, :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 13:22 
Diva

Nu nu nu e de porumbel :nono:
Puff te faci blonda ? :eek:
Da Nico noi am inteles exact ce vrei tu sa spui si mi se par superbe cadourile pe care i le faci tu sotiorului tau...bravo :napplause:
Pup Carli si da accept si o cafea Puff :clap:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 13:28 
Diva

atunci hai pana la mine simo...:P
si bem cafelutza amandoua la cateva palavre:P
da vreau sa ma fac blonda....mai intai suvitze am facut dar nu stiu ce fel de blond sa imi fac acuma caci nu am tupeul sa ma fac prea deschis:D
am vazut fete inchise la ten carora le statea bine blonde ....dar eu stiu cum va sta la mine?
eu o sa imi i-au si o culoare mai inchisa putin in caz ca sta aiurea sa il mai inchid....si anume un saten ceva:P
nush o sa vad mai tarliu.....:D:D:D
carlita o sa te caut :P
cat despre cadouri ....eu inainte ii dadeam si ursuleti si chestii personalizate si ii placeau tare mult....acuma si mai bine au ramas pentru fina mea frumoasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 13:35 
Diva

SweetNicoleta scrie:

nu am zis ca nu ii ofer si lucruri folositoare. Insa sotul meu apreciaza mai mult o felicitatea scrisa de mine decat un tricou pe care il poarta un an, doi. Ma refeream la cadouri ce raman dupa ani de zile si nu e vorba de ursuleti si inimioare (totusi asemnea cadiuri nu merg pt un barbat).....

evident...depinde de persoana si de cum sunteti obisnuiti.Sotului meu ii place mai mult sa primeasca o pereche de pantofi, o haina sau un telefon pe care si-l doreste....noi nu am fost niciodata e drept cu cadourile siropoase.Cred ca un singur mutunache am primit de la el de un 14 februarie in primul an....zi pe care nici nu o mai sarbatorim acum...
Eu...la fel, prefer o pereche de pantofi, o poseta , decat un buchet de flori....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 13:38 
Diva

aici fiecare cum este obisnuit si ce isi doreste.....mie imi plac foarte mult florile si nu as da pentru nimik in lume un buchet de flori pt altceva....chestii precum poseta , pantofi sau alte lucruri le primesc si in timpul anului....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 13:48 
Diva

puffy_is scrie:
aici fiecare cum este obisnuit si ce isi doreste.....mie imi plac foarte mult florile si nu as da pentru nimik in lume un buchet de flori pt altceva....chestii precum poseta , pantofi sau alte lucruri le primesc si in timpul anului....

si eu ador florile....

Acum am vazut cu cate greseli am scris in postarea anterioara :~* :~* :~* O:) Aiurita mai sunt..... :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 13:48 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
evident...depinde de persoana si de cum sunteti obisnuiti.Sotului meu ii place mai mult sa primeasca o pereche de pantofi, o haina sau un telefon pe care si-l doreste....noi nu am fost niciodata e drept cu cadourile siropoase.Cred ca un singur mutunache am primit de la el de un 14 februarie in primul an....zi pe care nici nu o mai sarbatorim acum...
Eu...la fel, prefer o pereche de pantofi, o poseta , decat un buchet de flori....

La inceputul relatiei am primit cadouri gen: bratara si lantisor de argint, un urs mare mare care il ador dar ocupa cam mult spatiu cei drept, o rama foto cu poza cu noi 2 ...(apropo, trebuie sa schimb poza ca e prea veche :nlol: ) sau pur si simplu imbracaminte, o bluzita draguta, un trening...chestii de care aveam nevoie in acel moment.

Si eu prefer o piesa de vestimentatie, pantofi, un accesoriu...decat un buchet de flori, si daca e sa primesc flori...le prefer pe cele de sezon care sunt mai ieftine (narcise, lalele, flori de camp) un buchet mai mare dar dragut :nlol:

O singura data mi-a cumparat Mihai flori de Sf. Maria ...un buchet frumos cei drept cu 5 trandafiri si l-am trimis cu el la maica-sa si i-am zis sa nu mai vina niciodata la mine cu flori de alea :nlol: :nlol: asa ca s-a invatat minte, i-am spus ce flori imi plac iar atunci cand doreste sa imi cumpere flori sa-mi ia ceva ce-mi place si ce nu costa mult pentru ca se ofilesc si sunt bani risipiti aiurea, sau atunci cand iesim la plimbare si vedem femei care stau sa vanda buchete de flori intotdeauna imi ofera unul ....fie ca e ziua mea de nastere, fie ca e luni sau marti :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 14:01 
Diva

carlita scrie:

La inceputul relatiei am primit cadouri gen: bratara si lantisor de argint, un urs mare mare care il ador dar ocupa cam mult spatiu cei drept, o rama foto cu poza cu noi 2 ...(apropo, trebuie sa schimb poza ca e prea veche :nlol: ) sau pur si simplu imbracaminte, o bluzita draguta, un trening...chestii de care aveam nevoie in acel moment.

Si eu prefer o piesa de vestimentatie, pantofi, un accesoriu...decat un buchet de flori, si daca e sa primesc flori...le prefer pe cele de sezon care sunt mai ieftine (narcise, lalele, flori de camp) un buchet mai mare dar dragut :nlol:

O singura data mi-a cumparat Mihai flori de Sf. Maria ...un buchet frumos cei drept cu 5 trandafiri si l-am trimis cu el la maica-sa si i-am zis sa nu mai vina niciodata la mine cu flori de alea :nlol: :nlol: asa ca s-a invatat minte, i-am spus ce flori imi plac iar atunci cand doreste sa imi cumpere flori sa-mi ia ceva ce-mi place si ce nu costa mult pentru ca se ofilesc si sunt bani risipiti aiurea, sau atunci cand iesim la plimbare si vedem femei care stau sa vanda buchete de flori intotdeauna imi ofera unul ....fie ca e ziua mea de nastere, fie ca e luni sau marti :,

exact la fel gandesc si eu...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 14:31 
Diva

Si eu ador florile dar e adevarat ca prefer cadourile "materiale" :ndance:
Gata mancarica,am bagat si ciupercutele in cuptor,le dau drumul cand ma intorc....ma duc sa-mi curete profi tapiteria masinii sa-i fac surpriza sotului meu care numai ce mi-a facut capu darabana ca de ce n-am fost pana acum(ma chinui de 2 sapt sa ajung cu masina si nu reusesc...i-am zis la telefon ca n-am timp si ma duc sapt viitoare :p )
Pup "ne vedem" :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 14:36 
Moderator Ghidul Miresei

SimoBobo scrie:
Si eu ador florile dar e adevarat ca prefer cadourile "materiale" :ndance:
Gata mancarica,am bagat si ciupercutele in cuptor,le dau drumul cand ma intorc....ma duc sa-mi curete profi tapiteria masinii sa-i fac surpriza sotului meu care numai ce mi-a facut capu darabana ca de ce n-am fost pana acum(ma chinui de 2 sapt sa ajung cu masina si nu reusesc...i-am zis la telefon ca n-am timp si ma duc sapt viitoare :p )
Pup "ne vedem" :flowers:

clar suntem niste materialiste :nlol: :nlol: nu degeaba suntem femei :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 14:36 
Diva

Hello fetele :hug:

Simo spor la gatit gospodino :hug:
Legat de cadouri si eu sunt pro cadouri practice,utile....cred k la inceputul relatiei majoritatea am mai luat si cadouri mai ''siropoase'' dar cu timpul apreciezi mai mult ceva util...dar eu nu renunt la flori,imi plac florile si ma bucur de fiecare data cand primesc.....am si acum flori uscate pe care le pastrez intr-o punguta :flowers:
Al meu a avut o perioada cand lucra doar de noapte si dim cand venea de la munca ma trezea cu cate o floare :love: Sper sa nu-si fi pierdut obiceiul :lol: si sa-mi mai aduca flori asa fara nici un eveniment :p

O zi placuta va doresc :flowers: La mine de 3 zile ploua intr-una :wall: m-am saturat :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 14:38 
Moderator Ghidul Miresei

manu86 scrie:
Hello fetele :hug:

Simo spor la gatit gospodino :hug:
Legat de cadouri si eu sunt pro cadouri practice,utile....cred k la inceputul relatiei majoritatea am mai luat si cadouri mai ''siropoase'' dar cu timpul apreciezi mai mult ceva util...dar eu nu renunt la flori,imi plac florile si ma bucur de fiecare data cand primesc.....am si acum flori uscate pe care le pastrez intr-o punguta :flowers:
Al meu a avut o perioada cand lucra doar de noapte si dim cand venea de la munca ma trezea cu cate o floare :love: Sper sa nu-si fi pierdut obiceiul :lol: si sa-mi mai aduca flori asa fara nici un eveniment :p

O zi placuta va doresc :flowers: La mine de 3 zile ploua intr-una :wall: m-am saturat :cry:

la noi ploua de o saptamana, temperatura a ajuns la 10 grade ziua, m-am saturat....imi scosesem pijamaluta de vara iar acum inghet in pat noaptea :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 14:40 
Diva

carlita scrie:

la noi ploua de o saptamana, temperatura a ajuns la 10 grade ziua, m-am saturat....imi scosesem pijamaluta de vara iar acum inghet in pat noaptea :nlol:

Stiu si la noi e frig,azi imi venea sa dau drumul la centrala iar,asa era de frig da am zis k e prea de tot :-S

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 14:58 
Veteran

Buna fetelor :flowers:
De cand n-am mai scris pe ghid... :~* va rog sa ma iertati, dar am avut o perioada foarte nasoala ... acu a iesit soarele si pe strada mea :lol:
Am si eu ceva noutati :hap_w: ... va tineti bine?

Ne luam starea civila in august :had_d: :had_d: :had_d: bineinteles facem si logodna :nblink: si o sa avem si un botez in familie tot in august ; matusa mea este insarcinata si o sa nasca un baiatel in iulie :had_d:

ma duc sa pap ca ma asteapta miresoiul, dar revin dupa :ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 15:01 
Diva

carlita scrie:
clar suntem niste materialiste :nlol: :nlol: nu degeaba suntem femei :rofl:

:rofl: Sa stii Carli .....M-am intors...m-a programat pentru maine la 10 dim....sa continui cu ciupercile
La Tulcea e soare si cald dar de luni bate un vant nebun :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mai 2010, 15:07 
Moderator Ghidul Miresei

Lady_Anamaria scrie:
Buna fetelor :flowers:
De cand n-am mai scris pe ghid... :~* va rog sa ma iertati, dar am avut o perioada foarte nasoala ... acu a iesit soarele si pe strada mea :lol:
Am si eu ceva noutati :hap_w: ... va tineti bine?

Ne luam starea civila in august :had_d: :had_d: :had_d: bineinteles facem si logodna :nblink: si o sa avem si un botez in familie tot in august ; matusa mea este insarcinata si o sa nasca un baiatel in iulie :had_d:

ma duc sa pap ca ma asteapta miresoiul, dar revin dupa :ndance:

Felicitari, asta chiar e o veste buna!!! Pana la urma faceti cununia civila acum, nu avea rost sa mai asteptati :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]