Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 02:47

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (IV)
MesajScris: 20 Mai 2010, 17:13 
Veteran

vreo idee ceva? am dezghetat un pui, dar nu-l pun tot la ciorbita si nush ce as mai putea face... nu am nimic in minte acu :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2010, 17:16 
Moderator Ghidul Miresei

Lady_Anamaria scrie:
vreo idee ceva? am dezghetat un pui, dar nu-l pun tot la ciorbita si nush ce as mai putea face... nu am nimic in minte acu :eek:

poti sa faci niste rulouri din piept de pui umplute cu patrunjel doar si putin unt si le dai la cuptor ;) dai pieptul ca si pentru gratare, il umpli, rulezi si ii infigi o scobitoare :D si le dai cu un cartof natur.

poti sa faci un pilaf cu piept de pui si ciupercute...sau si numai cu piept de pui :)

o tocanita de pui cu mamaliguta (daca se mananca pe la voi prin familie)

o salata mai consistenta cu piept de pui, daca ii place sotului pieptul de pui :)

paste cu sos cu piept de pui

pastai cu piept de pui :D (eu mananc des, imi plac)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2010, 17:26 
Diva

Lady_Anamaria scrie:
pai nu-mi pace sa stea mancarea in frigider mai mult de o zi si iubi mananca maxim de 2 ori din aceeasi mancare asa ca gatesc in fiecare zi :D azi fac ciorbita de pui si... sa vad ce mai vrea iubi

si la mine e exact la fel.....gatesc in fiecare zi ptr 2 persoane alt fel de mancare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2010, 17:29 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
si la mine e exact la fel.....gatesc in fiecare zi ptr 2 persoane alt fel de mancare

bine faceti fetelor!!! :D
nici mie nu imi place sa mananc si a doua zi din ce am facut ieri :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2010, 17:40 
Veteran

carlita scrie:
bine faceti fetelor!!! :D
nici mie nu imi place sa mananc si a doua zi din ce am facut ieri :)

la mine se mananca doar ciorbita si a doua zi :)
acu cred ca o sa fac ciorbita si un pilaf cu piept de pui... revin mai tarziu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2010, 18:07 
Diva

Gospodinele "lu mama" :hug:
Si iubi a incercat sa faca "figuri"sa manance maxim 2 zile un fel dar m-am impus,ca mai am si alte treburi zilnice in afara de a sta sa gatesc ca pentru armata :rofl: )....si gatesc pentru 3 zile dar mai fac o salata,ba mancam in oras,ba la mami....
L-am invatat pe al meu sot extrem de rasfatat si gatesc numai "la comanda"ca sa-i placa printului :rofl:
La mama acasa cand eram eu mica,ai mei gateau in weekend pentru toata familia si nu odata la 2 zile...dar ne-am modernizat,acu suntem mai atenti cu tot ce ne inconjoara,mai pretentiosi,mai "fitosi" :had_d:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2010, 19:35 
Veteran

Sunteti gospodine, nu gluma. Noi inca mai stam la mama si cel mai des gateste ea dar si eu din cand in cand :nblink: .

M-am razgandit asupra tortului, am fost azi de am degustat si ne-am hotarat sa fie cu cioco si vanilie ca sa placa la toata lumea ........eu oricum nu stiu cat apuc sa mananc din el. Crema e gen diplomat dar mult mai tare si mai cremoasa, nu stiu sa explic prea bine dar e super bunnnnnn.
Mie personal mi-a placut la nebunie tortul de menta, era demential......insa al meu iubit nu a reactionat ca si mine :curse: . Oricum nu prea aveam cum sa aleg menta dc voi avea martipan deasupra, iar menta merge ft. bine cu cioco :lol:
A..si la nasi am ales sa fie cu cioco si fructe de padure

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2010, 19:46 
Moderator Ghidul Miresei

bianca24miresica scrie:
Sunteti gospodine, nu gluma. Noi inca mai stam la mama si cel mai des gateste ea dar si eu din cand in cand :nblink: .

M-am razgandit asupra tortului, am fost azi de am degustat si ne-am hotarat sa fie cu cioco si vanilie ca sa placa la toata lumea ........eu oricum nu stiu cat apuc sa mananc din el. Crema e gen diplomat dar mult mai tare si mai cremoasa, nu stiu sa explic prea bine dar e super bunnnnnn.
Mie personal mi-a placut la nebunie tortul de menta, era demential......insa al meu iubit nu a reactionat ca si mine :curse: . Oricum nu prea aveam cum sa aleg menta dc voi avea martipan deasupra, iar menta merge ft. bine cu cioco :lol:
A..si la nasi am ales sa fie cu cioco si fructe de padure

ma bucur ca te-ai decis la alt tort pana la urma :D
chiar zilele astea vorbeam cu prietena mea la care am fost la nunta sambata si mi-a spus ca ea inafara de aperitiv nu a avut timp sa guste nimic, si ma intreba daca mi-a placut mancarea si tortul :)

important e sa placa la toata lumea, eu cunosc multe pers. care nu mananca stafide...sau de ex, eu nu suport fructele in torturi sau prajituri, tot timpul le scot afara :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2010, 20:16 
Veteran

carlita scrie:

ma bucur ca te-ai decis la alt tort pana la urma :D
chiar zilele astea vorbeam cu prietena mea la care am fost la nunta sambata si mi-a spus ca ea inafara de aperitiv nu a avut timp sa guste nimic, si ma intreba daca mi-a placut mancarea si tortul :)

important e sa placa la toata lumea, eu cunosc multe pers. care nu mananca stafide...sau de ex, eu nu suport fructele in torturi sau prajituri, tot timpul le scot afara :))

Da, la asta m-am gandit si eu. Oricum nici eu nu ma omor dupa prajiturile cu rom si stafide :blink: .
Adevarul este ca e destul de greu sa impaci pe toata lumea la nunta, dar macar trebuie sa incerci sa impaci majoritatea. Multi miri se gandesc doar la ei cand organizeaza nunta ceea ce mie mi se pare gresit......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2010, 22:29 
Veteran

Mandrelor da' mai incet ca sunteti prea "vorbarete" astazi :nono:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2010, 22:32 
Diva

Lady_Anamaria scrie:
Mandrelor da' mai incet ca sunteti prea "vorbarete" astazi :nono:

Buna seara scumpa :napplause:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2010, 22:45 
Veteran

SimoBobo scrie:
Buna seara scumpa :napplause:

seara buna :,
da' poftim, poftim, nu te sfii ... :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2010, 22:47 
Veteran

simo pls da-mi si mie add pe facebook, am vazut ca te-ai trasferat de tot acolo... poate mai vad si eu cate o pozik sa ma mai inspir... iti trimit pm acu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2010, 23:05 
Diva

Lady_Anamaria scrie:
simo pls da-mi si mie add pe facebook, am vazut ca te-ai trasferat de tot acolo... poate mai vad si eu cate o pozik sa ma mai inspir... iti trimit pm acu

Ai vazut ce repede execut ? :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2010, 23:06 
Veteran

SimoBobo scrie:
Ai vazut ce repede execut ? :rofl:

:rofl: multumesc scumpo :-*
esti o dulce :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2010, 23:41 
Diva

buna seara fetelor....in sfarsit si eu am ajuns acasa......is tare obosita si maine la 7 desteptarea....maine petrec de dimineatza pana seara:P mai intai la mama ca e ziua ei....apoi tai motul finei mele ....abia astept......sigur va fi distractie la maxim:P
din pacate am auzit ca va ploua dar eu tot intr-o rochitza lunga ma imbrac.....bleu cu flori ........e de vara asa....:D
acuma sa va povestesc ce am patit:D m-am vopsit eu cu vopsea si cum nu imi iesise am dat cu decolorant....m-a usturat capul ceva timp dar a trecut repede, in schimb cand m-am trezit acuma dupa-amiaza ca dimineatza nu mi-am dat seama.....ca am in cap numai rani.....de la oxidant....mi-am ars jumatate din pielea capului....norocul meu este ca nu s vede......si eu care vroiam azi sa ii dau culoare uniform.......dar se pare ca trebuie sa mai astept cel putin 2 saptamani...ca altfel ma fac cum e mai simplu:LD:D:D ( cheala) :D ....mda
nico ma bucur mult ca tatal tau este bine.....ai vazut ca totul merge numai spre bine?
anda succes la examene , eu abia le incep si ma apuca groaza numai cand ma gandesc.....si mai cad si majoritatea cand sunt de munca si tre sa fac schimb cumva......
ana tare harnicutza mai esti....as vrea sa pot sta si eu mai mult in bucatarie dar trebuie sa mai astept un picut......sa fiu mai libera
acuma cred ca fug la nani ca sunt terminata........va pup pe toate dragele mele si va urez sa aveti vise numai placute

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2010, 23:44 
Veteran

stiu cum e puffi si te inteleg :hug:
somn usor si odihna placuta
distractie placuta pe maine :nblink:
asteptam poze

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2010, 23:56 
Diva

puffy_is scrie:
buna seara fetelor....in sfarsit si eu am ajuns acasa......is tare obosita si maine la 7 desteptarea....maine petrec de dimineatza pana seara:P mai intai la mama ca e ziua ei....apoi tai motul finei mele ....abia astept......sigur va fi distractie la maxim:P
din pacate am auzit ca va ploua dar eu tot intr-o rochitza lunga ma imbrac.....bleu cu flori ........e de vara asa....:D
acuma sa va povestesc ce am patit:D m-am vopsit eu cu vopsea si cum nu imi iesise am dat cu decolorant....m-a usturat capul ceva timp dar a trecut repede, in schimb cand m-am trezit acuma dupa-amiaza ca dimineatza nu mi-am dat seama.....ca am in cap numai rani.....de la oxidant....mi-am ars jumatate din pielea capului....norocul meu este ca nu s vede......si eu care vroiam azi sa ii dau culoare uniform.......dar se pare ca trebuie sa mai astept cel putin 2 saptamani...ca altfel ma fac cum e mai simplu:LD:D:D ( cheala) :D ....mda
nico ma bucur mult ca tatal tau este bine.....ai vazut ca totul merge numai spre bine?
anda succes la examene , eu abia le incep si ma apuca groaza numai cand ma gandesc.....si mai cad si majoritatea cand sunt de munca si tre sa fac schimb cumva......
ana tare harnicutza mai esti....as vrea sa pot sta si eu mai mult in bucatarie dar trebuie sa mai astept un picut......sa fiu mai libera
acuma cred ca fug la nani ca sunt terminata........va pup pe toate dragele mele si va urez sa aveti vise numai placute

Puffy distractie placuta maine :ncake: :nchampagne: si asteptam si noi poze :ok:
Dar tu cate voiai sa faci cu saracul par in 2 zile?Trebuia sa incepi si tu usurel pana sa fi ajuns la blond k sa nu-l arzi de tot.
Lady ti-am dat si eu add pe facebook :)

Somn usor dragelor :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mai 2010, 23:58 
Veteran

Manu, multumesc iubita :hug:
fetelor am scris si eu la topicul "s-a furat mireasa" cum mi-ar placea sa fie la nunta mea... dati si voi o parere? :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2010, 00:46 
Veteran

noapte buna fetele... ma duc la somnik... ne "vedem" maine :.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2089 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]