Neata fetele
Drum bun Carli
Buna cafeluta Flori si prajiturelele Lady
Eu azi plec cu mami la Constanta la o clinica privata pentru ca in urma unor investigatii(la insistentele mele ca de obicei

)ar avea fierea inflamata,cu niste chisturi pe acolo si cu infectie...adica trebuie scoasa urgent !!!
Eu nu o pot lasa pe mana oricui(daca era dupa medicii din Tulcea era deja operata)pentru ca ea sufera de cancer,are dureri in fiecare zi,a slabit,nu se hraneste suficient si e foarte dificila decizia de a opera un om in conditiile astea.
Eu nu stiu cum e posibil ca un medic sa se joace asa cu viata unui om....eu stiu ca pentru ei ar fi doar un caz normal in care ...asta e ! n-a rezistat pacientul...dar pentru mine e totul....e viata mea,e aerul pe care-l respir,e fiinta care mi-a dat viata...e MAMA mea !!!
Asa ca ne-am informat o saptamana pe la cunostine,pe google,pe forumuri etc si am ales sa mergem la un medic care profeseaza si in spital si la o clinica privata sa-si dea si el cu parerea(e specializat pe treaba asta cu fierea)...plus ca mie imi este foarte frica ca ceea ce se vede la Computer Tomograf pe langa fiere sa nu fie mai mult decat "niste chisturi"
Am promisiunea de la mami ca dupa ce scapa de problema cu fierea(ca o supara foarte tare si numai de asta nu avea nevoie)incepe din nou chimio dar aici in Tulcea(asta e ...nu mai fac figuri,accept orice,numai sa facem ceva)
Sper din sulfet sa fie totul bine...imi este foarte foarte frica daca se decide sa o opereze...este mult prea slabita dar....cu Dumnezeu inainte
Va pup dragelor si aveti grija de voi si de cei dragi voua...pretuitii MAXIM posibil si imposibil !!!!!