SimoBobo scrie:
Nici eu nu voi pune bere...mi se pare deja prea mult....vin,wiskey,crema de wiskey,fanta,cola,suc natural,apa minerala,apa plata,energizant zic eu ca sunt foarte suficiente ! Adevarul e ca pana acum n-am vazut bere la nimeni...cred ca e pe zone si asta.
Ce ma bucur ptr tine Nico ca e tati bine...bravo,sanatate multa !!! si spor la crema de zahar

Da, cred ca depinde de zone...la noi toata lumea bea bere, vinul se bea mai putin...anul trecut la o nunta erau pe masa votca absolut, whisky ballentines, coniac triumf, tuica, apa, sucuri...si berea bineinteles era la frigider, nici o sticla de pe masa nu s-a desfacut

doar bere s-a baut...dar a fost si foarte cald cei drept
La nunta la care am fost acum a fost asa:
Pe masa: Suc acidulat (galben si negru), suc natural (la cutie, tinut in frigider la rece, adus la cerere), tuica si vin la canceu, coniac (am lapsus la denumire).
Iar tot la 2 mese era cate o masuta cu bautura: whisky, ceva lichior pentru femei ...de acestea se ocupau chelnerii, dar daca cineva cerea whisky mai apoi iti lasa sticla pe masa (depinde aici de om, unii se simt nasol sa tot ii faca semn chelnerului sa vina sa-ti puna in pahar, altii nu...vor sa fie serviti tot timpul). Era un chelner la 2 mese de 10 persoane...iar berea era la rece, se stia (cu alcool si fara alcool), la noi la masa s-a baut vin si bere, cel mai mult...eu am but foarte mult vin, mi-a placut la nebunie...iar Mihai si restul baietilor de la masa au baut doar bere

(cate 5-6 de persoana).
Am fost la o nunta in 2007 la Fantanita Haiducului (pe drumul national Sibiu-Brasov) ... acolo tot asa erau chelneri care veneau si iti puneau in pahar, daca te vedeau ca iei sticla sa iti pui in pahar, veneau si iti luau sticla din mana...am si patit-o...parca eu nu am maini sa-mi pun putin suc
Dar chestia asta se face dupa cum decid mirii