Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 21:36

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (V)
MesajScris: 03 Iun 2010, 20:50 
Diva

lily scrie:
buna fetelor!! ce faceti? v-ati mutat cu toate aici? imi amintesc de aceste stari ely...incearca sa mananci mai usor si pe mine ma ajuta mult laptele rece...imi trecea cel putin pe moment...asta pt arsurii...pt maini si picioare umflate eu stiu ca trebuie sa eviti sarea, bauturile acidulate si statul in picioare...eu asa ceva nu am avut...te pupic si iti urez sarcina usoara

buna lily......ce face Erika? tu esti bine?
nu-mi spune ca beau 2l lapte pe zi de la frigider,cat mai rece,am renuntat la sare,beau deci numai laptea si apa cu gheata,altceva nimic,deci nu intra in discutie bauturile acidulate,de stat in picioare stau ce-i drept,acum sunt ocupata cu camera la bebe,punem tapetul,sper sa se termine cat mai repede,ca sunt obosita....dar sunt sigura ca va fi bine.....bebele e tare bine,se dezvolta normal,toate bune si frumoase,asta nu ma poate face decat fericita....pupici,unul mare ptr Erika :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iun 2010, 20:54 
Diva

SimoBobo scrie:
Buna seara fetele :hap_w:
Eu azi am fost "handra"la plimbare cu o colega,cu bubi mic,am fost la mami si acu acasa ne pregatim sa mergem la un remi.
Sarcina usoara Ely scumpo...tre sa simti si tu putin ca ai o minune in burtica...chiar asa "gratis"nu se poate :nlol:

fiuuuuuuuuu,eu nu am avut chiar nimic"gratis" de la sarcina mea,a fost mai bine spus:"scap de una dau de alta'' dar sunt fericita la maxim,numai conteaza nimic,exact cum spune si manu cred ca o sa uit toate astea cand imi voi tine minunea in brate...
va pupic fetele si va multumesc ptr gandurile bune
pupici ptr bubi mic,simo,abia astept sa te vad pe tine cu propriul bebelin,cred ca vei fi tare mamoasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iun 2010, 21:28 
Moderator Ghidul Miresei

Buna seara fetele, am revenit si eu sa vad ce mai faceti :) ...maine nu stiu daca o sa apuc sa intru..defapt numai pe seara....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iun 2010, 23:12 
Diva

buna seara fetelor,......ce dor mi-a fost de voi....din pacate nu am reusit sa va citesc , dar sunt sigura ca voi avea cat de curand timp si de asta.....
abia am ajuns de la servici ......momentan ma lupt intre servici , examene si de mine si iuby cat pot........sunt cam extenuata....dar sunt sigura ca va fi bine....si voi reusi sa mai stau si eu cu voi mai des......
o veste ar fi ca m-am vopsit un saten:D o sa va pun poze........nu am mai avut rabdare sa ma fac blonda uniform....mai ales ca toata lumea ma batea la cap sa ma fac la loc.....asa ca m-am facut:)
cam atat .....va urez o seara cat mai frumoasa.....mai bine zis sa visati frumos:P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2010, 00:31 
Diva

bianca24miresica scrie:
Offf.......ce vreme, de 2-3 sapt ploua in aproape fiecare zi :( .
Eu am inceput sa intru in stresul nuntii, parca nu-mi vine sa cred ca mai este asa putin.
M-am hotarat pana la urma sa las toata bautura pe masa, am ramas la 3 feluri de mancare plus o inghetata. Acum tre sa ne apucam sa invatam sa dansam, poate luam si cateva lectii..........

parerea mea este ca nu ajung 3 feluri de mancare... :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2010, 08:44 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2010, 09:23 
Junior

buna diminea.va invit la un cappucino :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2010, 09:37 
Junior

quote="elyt1000"]
amely85 scrie:
da nu sunt cine stie ce, nu conteaza, pana la urma gestul e important si faptul ca am castigat si eu ceva in viata asta e ceva :rofl:
ely, sormea face f bine, se pregateste pt botez, piticelu creste, a facut falcute, e un frumos, mor dupa el :had_d:
o sa pun poze, numai ca o sa le pun pe hi5 si inca nu am avut timp sa am ocup de aspectul asta si vreau sa fac rst si de pozele de la sormea :hug:
tu cum esti?? ce iti face burtica??

`ce ma bucur ca sunt bine amandoi......pai e si normal acum sa se ocupe de botez,sper sa vad poze curand
eu sunt bine,in afara faptului ca am arsuri groznice,insomni ,picioare si maini umflate si dureri de mijloc,sunt cat se poate de ok :lol: .....burtica creste si bebelusul danseaza bine acolo la mami.....acum merg la control sa vedem ce mai face si daca suntem bine,eu zic ca da :hug:[/quote]
sarcina usoara :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2010, 09:40 
Diva

mihaelafluturash scrie:

Buna dimineata.eu cu cafea ma tratez.
mihaela..
foarte frumoasa rochita ta..iti sta bine cu ea..sa o porti cu placere. :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2010, 09:43 
Diva

laura_sandu scrie:

da,si eu zic la fel...noi am fost la o nunta cu 4 feluri de mancare,dar foarte putina,am mancat tot ce am primit si cand am ajuns acasa puteam sa ma pun la masa,ca nu eram satula. :really:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2010, 09:58 
Diva

laura_sandu scrie:

Eu zic k ajung.Important e ca aperitivul sa fie f bogat,el se mananca cel mai mult.
Daca e nunta de zi si incepe la 14 si tine pana la 24 cred si eu k nu ajung 3 feluri,dar Bianca e din Suceava si in Moldova nu se fac nunti de zi.Cel putin la mine in oras la majoritatea restaurantelor se dau doar 3 feluri,doar foarte bogate,nu cum zicea Corina k ii era foame dupa 4 feluri la o nunta...
Si poate dak un fel ar fi ciorba n-ar ajunge da la noi nu s-a pomenit asa ceva....la noi de obicei e gustare rece,gustare calda si friptura...

Ps vreau si eu cafelutaaaa :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2010, 10:04 
Junior

[quote=
"corina1"]
mihaelafluturash scrie:

Buna dimineata.eu cu cafea ma tratez.
mihaela..
foarte frumoasa rochita ta..iti sta bine cu ea..sa o porti cu placere. :flowers:[/quote]

saru'mana.
oferim si cafea :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2010, 10:18 
Diva

mihaelafluturash scrie:
sarcina usoara :-*[/quote]
buna fetele!!!!
mersic frumos miha....tie iti doresc o nunta ca in povesti!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2010, 11:42 
Diva

Buna dimi scumpele :hap_w:
Am auzit ceva de cafea si am sosit.... :ndance:
Deja e weekend :had_d: azi plecam la mareeeeeeeeeeeeeeeee si ne intoarcem duminica dimineata...am ULTIMUL examen la 9:30 !!!
Nu-i nimeni la miresit? :hug:
Aseara ne-au venit invitatiile...am si dat-o pe prima :ok:
Am schimbat si furnizorul fantanei de ciocolata...am vrut una mai profi cu ciocolata belgiana si sa rezolvat :napplause:
Saptamana viitoare imi vin rochita,verightele si inelul de logodna :nblink:
Luna asta tre sa ajungem la Bucuresti sa-mi depun dosarul de licenta,sa-mi modific rochita daca e nevoie,sa-mi iau voal,pantofi,accesorii,camasa,cravata,pantofi iubitului meu sot...pffffffff... :-S

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2010, 12:47 
Diva

elyt1000 scrie:
buna lily......ce face Erika? tu esti bine?
nu-mi spune ca beau 2l lapte pe zi de la frigider,cat mai rece,am renuntat la sare,beau deci numai laptea si apa cu gheata,altceva nimic,deci nu intra in discutie bauturile acidulate,de stat in picioare stau ce-i drept,acum sunt ocupata cu camera la bebe,punem tapetul,sper sa se termine cat mai repede,ca sunt obosita....dar sunt sigura ca va fi bine.....bebele e tare bine,se dezvolta normal,toate bune si frumoase,asta nu ma poate face decat fericita....pupici,unul mare ptr Erika :love:

buna fetelor!!! Erika este bine...creste pe zi ce trece si este tot mai ranjita si mai vorbareata...eu sunt bine, mai ales ca am trecut de perioada acea naspa de inceput...acum profit de liniste si somn pt ca o sa apara dintisori si o luam de la capat...sa ne pui poze cu camera lu bebe...ma bucur ca sunteti bine si ca bb creste...in curand o sa faci cunostinta cu el :had_d: un pupic mare si de la noi pt tine si unul pe burtica pt bb :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2010, 12:49 
Diva

Laura tu in ce statiune ai fost in croatia si unde ati stat? ce este de vizitat? te intreb pt ca mergem si noi in august si ma interesa ce este de vizitat sa-mi fac putin planul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2010, 13:31 
Diva

lily scrie:
buna fetelor!!! Erika este bine...creste pe zi ce trece si este tot mai ranjita si mai vorbareata...eu sunt bine, mai ales ca am trecut de perioada acea naspa de inceput...acum profit de liniste si somn pt ca o sa apara dintisori si o luam de la capat...sa ne pui poze cu camera lu bebe...ma bucur ca sunteti bine si ca bb creste...in curand o sa faci cunostinta cu el :had_d: un pupic mare si de la noi pt tine si unul pe burtica pt bb :love:

Tot binele din lume Lily...scumpei tale fetite si intregii tale familii....cred ca e adorabila micuta...ea e lumea voastra acum :love:
Deabia astept sa fiu mamica...parca sunt din ce in ce mai nerabdatoare...dat fiind ca se apropie momentul "conceperii"
Ma bucur mult pentru voi...imi place sa "va ascult"cum vorbiti de minunile voastre...care din burtica...care din patut :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2010, 13:45 
Diva

pai la noi incep nuntile la restaurant la ora 20,21..si tin pana dimineata..acuma depinde,noi am stat pana la 7.30 dimineata...si daca mancarea nu e destula,cam merge lumea acasa cu stomacelele goale.chiar ma gandeam dupa nunta aia,oare barbatii care au si baut cum au rezistat cu asa putina mancare..la aperitivul cald au fost 2 linguri de pireu si 2 linguri de tocanita..pierdute intr-o farfurie mare intinsa... :eek:
acuma daca nunta nu tine mult...da,probabil ca ajung si 3 feluri,eu stiu ce sa zic..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2010, 14:45 
Diva

corina1 scrie:
pai la noi incep nuntile la restaurant la ora 20,21..si tin pana dimineata..acuma depinde,noi am stat pana la 7.30 dimineata...si daca mancarea nu e destula,cam merge lumea acasa cu stomacelele goale.chiar ma gandeam dupa nunta aia,oare barbatii care au si baut cum au rezistat cu asa putina mancare..la aperitivul cald au fost 2 linguri de pireu si 2 linguri de tocanita..pierdute intr-o farfurie mare intinsa... :eek:
acuma daca nunta nu tine mult...da,probabil ca ajung si 3 feluri,eu stiu ce sa zic..

Pai na aici e vina mirilor k nu au ales un meniu bogat si bun,la noi gustarea calda de obicei e peste sau pui cu garnitura sau sarmale pt cine vrea si asa ceva la nunta....si la felul 3 un mix de gratare de pui,porc,frigarui cu garnitura si salata...eu la nici o nunta nu am putut manca nici jumate....dar depinde de restaurant probabil...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2010, 16:12 
Diva

Eu am fost la prima mea nunta de zi acu la Rasnov si sincera sa fiu mi s-a parut fooooarte obositoare....a inceput la 11 dimineata cum tot alaiul,sfat,biserica...direct la local eram pe la 15:00 si s-a terminat pe la 2 dimineata...adica 15 ore taticule au fost de-a dreptul istovitoare...eram in coma de oboseala la 1 noaptea.Au fost 4 feluri de mancare si tort si ce mi s-a parut aiurea a fost ca luau mult prea repede farfuria din fata,cred ca maxim 5 minute lasau un fel sa fie servit....sincera sa fiu noi "nu am facut foamea"la nici o nunta pentru ca nu ne-am dus acolo sa manancam pe saturate... :food:
Dar cred ca si nunta de zi si cea de noapte sunt foarte obositoare pentru cei care participa la absolut tot...pentru cei care vin doar la local e chiar super fun :party:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]