Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 17:00

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (V)
MesajScris: 04 Iun 2010, 17:10 
Diva

SimoBobo scrie:
Tot binele din lume Lily...scumpei tale fetite si intregii tale familii....cred ca e adorabila micuta...ea e lumea voastra acum :love:
Deabia astept sa fiu mamica...parca sunt din ce in ce mai nerabdatoare...dat fiind ca se apropie momentul "conceperii"
Ma bucur mult pentru voi...imi place sa "va ascult"cum vorbiti de minunile voastre...care din burtica...care din patut :flowers:

multumim frumos Simo...la fel va dorim si voua...sa sti ca acum totul se invarte in jurul ei mai ales ca noi suntem singuri in sibiu si nu avem pe nimeni care sa ne ajute dar sincer ne descurcam...iti torim sa vina cat mai repede bb si sa va umple casa de fericire si bucurie...te pupam dulce :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2010, 17:18 
Diva

buna.....
ce mai faceti? mie mi-a fost cam rau, nu am putut sa pap de pranz deloc,nu-mi trebuie deloc mancare si mi-o foame de numai pot...si mi-e ca daca incerc din nou sa manac mi se face iar greata... :cry:

Ce bine ca a venit weekendul...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2010, 17:29 
Diva

ola ola fetele ce mai sporavoiti :eek:
mihaelafluturas, fff frumoasa rochita ta si o sa fii cea mai cea in ziua nuntii, abia asteptam poze :hap_w:
simo bafta la exam si daca vrei bebe tin pumnii sa se prinda din prima :clap: sfatul meu sa incepi de pe acum si sa nu te gandesti non stop la lucrul asta :-*
nico ceva mai usor nu poti papa?? sau mai incet? off eu stiu de la sormea ca si cel mai mic dumicat dupa era cu capul in closet :blink:
ely o sa pun poze numai sa iau si de la sormea poze ca eu nu am f multe. sa fii sanatoasa si tu si printul mic, ca nu m-am razgandit tot cred ca va fi baietel :rofl:
lily la fel si tie, sanatate multa si pregateste pt urm etapa la bebitza :ndance:
pufilicoooo mai poti?? de-aia fata ai 45 de kile imbracata daca esti non stop pe drumuri :blink:
manu sa stii ca si eu cred ca e vina mirilor, eu am ales 4 feluri de mancare, tort si inghetata parfe, plus au fost pe masa fructe si in loc de covrigi sarati am ales sa-mi comand de la cofetaria preferata mini pateuri cu branza, ciuperci si inca un fel dar am uitat ce mai era :~*
plus de asta vb cu chelnerii sa nu se duca peste invitati sa le farfuria din fata, poate ies la dans, poate nu au chef atunci sa manance, sa lase cat trebuie felul de mancare pe masa si daca trebuie adus urma sa se duca sa intrebe daca mai servesc sau pot strange :ok:
carli cum merge zugraveala?? mai ai??? :roll: corina1 tu ce mai fc?? cum merg planurile tale?? vreun rezultat nou??
eu va pupicesc dulce dulce si ne reauzim cand pot intra again, pana atunci aici sunt cu gandul al voi O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2010, 17:55 
Diva

Hello girls :hug:

Nico incearca sa papi macar ceva usor si chiar dak ti se face greata tot iti mai ramane si tie acolo,sper sa treaca repede perioada asta si sa te bucuri de sarcina din plin :hug: Pup la tine si la bebe mic :lips: Eu cred k o sa fie baiat dak s-a prins asa din prima,a fost hotarat k vrea la voi in fam :tongue: Si la Ely zic k e fetita :neyes: Pup burtica :lips:

Simo distractie placuta la mare si bafta la ultimul examen :hug:

Lili odihneste-te cat poti acum si profita cat e linistita si fericita,am si eu in bloc la scara alaturata un bebel mic si 2 sapt a plans non-stop k iau dat dintisorii,erau terminati saracii parinti :blink: Pup la printesica :lips:

Amely si eu vreau sa iau si pateuri,fursecuri si prajiturele de pus pe masa....chiar azi am fost si am rezervat suportul pt tort si a ramas sa aleg compozitia dupa ce vine si miresoiul acasa :) Pana la urma am ales suport rotund,pt k la cel patrat era doar din ala cu spatiu intre etaje si eu vreau de-ntregul......
Pup pt nepotel :lips:

Sa aveti un week-end minunat!! :hug: :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iun 2010, 20:25 
Diva

buna seara fetelor.....ce mai faceti?eu bine , dar obosita......miha e frumoasa rochitza ta , sa o porti sanatoasa.......elly vrem poze cu camera bebe-ului , la fel si cu bebe a surorii tale amely.......
simo distractie placuta lka mare........asa imi trebuie si mmie o vacanta.......
din pacate mai astept........
acuma sunt un picut bucuroasa , am observat ca am castigat si eu......astept sa fiu sunata:d sper sa nu fiu la servici ca nu prea pot sa raspund:D........pana saptamana viitoare nu stiu daca voi mai putea intra decat in miezul noptii , sunt de mmiane zi de zi , inclusiv marti dimienatza la servici , iar miercuri si joi am cate doua examene.......:(( offfff......trec eu si peste asta.......va pup pe toate dulce dulce.......sa stiti ca nu am uitat pe nimeni , dar nu reusesc sa va enumar pe toate in momentul asta......o seara cat mai frumoasa va doresc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2010, 00:24 
Veteran

bună seara, dragelor :flowers:
nu ne-am văzut de mult... mi-era dor de voi :hug:
abia abia am recuperat ce ati pălăvrăgit pe topicul nr. 4 şi ăsta nou :eek: mă bucur să văd tot mai multe finalizări cu pregătirile... :ncouple:
mai avem puţin până la ziua cu pricina, fetelor :nbump: ... nu ştiu dacă şi la voi e la fel sau nu, dar eu nu prea am mari emoţii momentan :wacko:
noi am finalizat mare parte din ce era de făcut: miercuri am adus rochiţa acasă :love:, bijuteriile mele, am cumpărat pe ultima sută de metri costumul, pantofii şi accesoriile miresoiului, am terminat de împărţit invitaţiile pt nunta de la TM, iar în weekendul acesta urmează să le împărţim pe cele pt AB O:)
ce să vă zic, dragelor ? sunt in extaz... rochiţa mea atârnă în ultima camera de cheia de la mobilă, iar eu dacă sunt acasă o verific din 2 în 2 ore :rofl: m-am reîndrăgostit de ea, sunt înnebunită şi abia aştept să vină ziua cea mare :hap_w:

Ely, îţi urez cu întârziere LA MULŢI ANI, sănătate multă şi bebe să vă aducă numai bucurii :nchampagne: :ncake:
Nico, mă bucur că tatăl tău e bine... sarcină uşoară să ai şi un bebe sănătos :hug:
Simo, sănătate maximă mamei tale, putere de luptă şi iubire mare :flowers:
am văzut o rochiţă frumoasă foc !!! nu mai reţin a cui era, cred că a Mihaelei (sper să nu greşesc)... este minunată !!! felicitări şi o nuntă de vis îţi doresc :clap:
Carlita, tu m-ai înnebunit cu toate bunătăţile pe care le găteşti :nlol:

vă pupicesc pe toate cu mare drag, chiar dacă nu v-am amintit !!! :flowers: :hug:

:ncouple: 17 iulie 2010 - Timişoara
:ncouple: 24 iulie 2010 - Alba Iulia

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2010, 02:22 
Diva

manu86 scrie:

Eu zic k ajung.Important e ca aperitivul sa fie f bogat,el se mananca cel mai mult.
Daca e nunta de zi si incepe la 14 si tine pana la 24 cred si eu k nu ajung 3 feluri,dar Bianca e din Suceava si in Moldova nu se fac nunti de zi.Cel putin la mine in oras la majoritatea restaurantelor se dau doar 3 feluri,doar foarte bogate,nu cum zicea Corina k ii era foame dupa 4 feluri la o nunta...
Si poate dak un fel ar fi ciorba n-are ajunge da la noi nu s-a pomenit asa ceva....la noi de obicei e gustare rece,gustare calda si friptura...

Ps vreau si eu cafelutaaaa :nblink:

crede-ma ca si in ardeal e multa mancare la o nunta.....si in continuare parerea mea e ca nu ajung 3 feluri... :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2010, 16:21 
Diva

laura_sandu scrie:
crede-ma ca si in ardeal e multa mancare la o nunta.....si in continuare parerea mea e ca nu ajung 3 feluri... :(

sunt de acord cu Laura...nu stiu cum este in Cluj sau in alt oras dar la toate nuntile la care am fost in Sibiu a fost foarte multa mancare...chiar mai multa decat in oltenia

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iun 2010, 19:47 
Diva

laura_sandu scrie:

Aa dar nu am facut nici o referire k in Ardeal nu s-ar da destula mancare...ma referisem strict la ceea ce a spus Corina de nunta la care a fost...oricum raman la parerea k acolo a fost greseala mirilor in alegerea meniului si k dak sunt 3 meniuri bogate si consistente ajung:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iun 2010, 00:28 
Veteran

Buna......
Eu zic ca fiecare face cum crede cu meniul.............eu una am ales 3 feluri pt. ca am considerat ca e suficient, plus inghetata.
Dar nu toata lumea gandeste ca mine.....persoane diferite idei diferite :hap_w: :hug:
Zic ca foarte important este cand sunt aduse si cand sunt luate portiile de pe masa............aperitivul in primul rand.
Somn usor :-* :-* :-* :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iun 2010, 00:39 
Veteran

Saluatare miresici! Mai apar si eu din cand in cand! :neyes: In sfarsit am terminat si eu cu lucrarile de renovare la casa si acum am mai mult timp liber. Vad ca sunteti tare vorbarete, ca de obicei. Pana la nunta mea mai faceti un topic! :nlol: :nlol: Eu nu am ce va povesti in legatura cu pregatirile de nunta....caci deocamdata stagneaza cu gratie! :nlol: :nlol: :nlol: Nu am mai cumparat nimic, nici macar nu am fost sa ma uit de rochie! Si minune minunata, nici macar nu ma stresez! :nlol: :nlol: :nlol: Doar ca din anumite motive personale, nu mai facem cununia civila pe 19 iunie, ci in aceeasi zi cu nunta. Toate la gramada! Nu-mi place chestia asta, dar asta e, nu avem de ales! Va pup si spor la pregatiri.Acum o sa am si eu mai mult timp liber sa intru pe forum. Yeey! :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iun 2010, 00:41 
Veteran

mihaelafluturash scrie:
http://i49.tinypic.com/juk1w4.jpg
o poza cu rochita mea

Foarte frumoasa rochita ta! Sa o porti sanatoasa si iubita! :ndance: :ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iun 2010, 05:29 
Senior

Buna fetelor! Am vazut ca ati vorbit despre meniu asa ca va povestesc si eu despre alegerea noastra: aperitiv, somon, sarmalute cu mamaliguta, friptura si tort. La noi portiile nu sunt foarte mari de aceea am optat pentru un meniu cu 4 feluri de mancare+desert.
Va atasez o poza cu sandalele care mi-au atras atentia pentru nunta.
Pupici!

Fişiere ataşate:
weddingshoes.JPG
weddingshoes.JPG [ 40.34 KiB | Vizualizat de 6247 ori ]
Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iun 2010, 23:14 
Veteran

Peaches scrie:
Buna fetelor! Am vazut ca ati vorbit despre meniu asa ca va povestesc si eu despre alegerea noastra: aperitiv, somon, sarmalute cu mamaliguta, friptura si tort. La noi portiile nu sunt foarte mari de aceea am optat pentru un meniu cu 4 feluri de mancare+desert.
Va atasez o poza cu sandalele care mi-au atras atentia pentru nunta.
Pupici!

Imi plac sandalutele...sunt elegante si par si comode. In legatura cu meniul, asa o sa fie si la mine. Inca nu am ales pestele. Si la restaurantul nostru asta era singura varianta, nu aveai de unde alege, dar nici nu as fi vrut altceva,caci asa se obisnuieste pe aici sa fie meniul.Asa ca e perfect. o seara buna miresicilor de iulie. :rofl: :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iun 2010, 08:21 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata!

La fel si eu, la toate nuntile la care am fost s-au servit 4 feluri de mancare, se stie oricum ca la ultimul fel de mancare nu o sa se manance atatea portii cate o sa se manance la aperitiv, dar e bine sa fie. Eu la ultima nunta la care am fost acum in 15, la ultimul fel de mancare chiar mi s-a facut o foame, dupa cat am dansat...ca as fi mancat 2 portii...:) iar mancarea a fost foarte buna si chiar multa....doar ca eu...din aperitiv mananc de obicei doar ce-mi place, aperitivul cald il mananc iar la friptura ciugulesc pentru ca eu nu sunt fan friptura....ultimul fel a fost frigaruie de pui, a fost foarte buna si nu cred ca e tare scumpa...dar adevarul e ca noi am si plecat de la 7 dimineata de acasa, nu am apucat sa mancam nimic, 1 banana sau ceva pana la ora 14 cand am ajuns la restaurant, a fost oboseala la maxim, dar distractia si muzica buna le-a intrecut pe toate, ne-am distrat la maxim :P

Ely, astept si eu sa vad poze cu camera bebelusului cand o sa fie gata :P

Simo, sper ca te-ai distrat la mare!!! ....vreau si eu, dar din pacate trebuie sa mai astept putin :). Spor la cumparaturi in continuare.

amely, multumesc de intrebare....inca nu am terminat, sper ca la sfarsitul saptamanii in curs sa fie totul pus la punct :)

Eu sambata am fost la cumparaturi, i-am facut tort la Mihai, am fost la soacra acasa sa manancam si din tortul facut de ea, seara am fost la un fotbal cu Mihai iar mai apoi am mers cu totii pe o terasa la suc si bere.
Ieri am avut o zi superba, in sfarsit soare si caldura, am iesit cu cativa prieteni la padure ca sa-l sarbatorim pe Mihai, noi am fost gazdele...am cumparat de toate pentru toti si ne-am distrat tare bine!

Acum ma apuc de curatenie, sper sa mai pot trage cu ochiul pe la voi :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iun 2010, 08:30 
Diva

bianca24miresica scrie:
Buna......
Eu zic ca fiecare face cum crede cu meniul.............eu una am ales 3 feluri pt. ca am considerat ca e suficient, plus inghetata.
Dar nu toata lumea gandeste ca mine.....persoane diferite idei diferite :hap_w: :hug:
Zic ca foarte important este cand sunt aduse si cand sunt luate portiile de pe masa............aperitivul in primul rand.
Somn usor :-* :-* :-* :-*

tocmai de-asta spun ca e preferabil 4 feluri mai putin consistente, ca sa se desfasoare pe o perioada mai lunga de timp.Degeaba lasi un fel de mancare 2 ore pe masa.....ca risti sa se planga lumea ca a fost rece mancarea.In fine, fiecare face cum vrea.Eu va sfatuiesc din experienta pe care o am eu cu nuntile.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iun 2010, 09:33 
Junior

neata fetelor....hai la cafeluta
multumesc fetelor ca v-a placut rochita mea.multumesc pt urari.
doresc tuturor o nunta de vis :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iun 2010, 09:35 
Diva

Buna dimineata fetele. :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iun 2010, 09:39 
Diva

neata :hug: :. :. :.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iun 2010, 10:07 
Veteran

Neata !Eu inca mai dorm...urasc ziua de luni! :wall: :wall: :wall:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]