Buna seara fetele

Ce faceti? Nimeni la povesti?
Eu acum am gatat cu curatenia pe ziua de astazi, am facut un dus si m-am asezat putin la calculator pana vine iubitul de la fotbal. A fost la lucru iar cand a venit la 7 mi-a adus un buchet de flori superbe si un kg de capsuni, preferatele mele...cale

...
Vroiam sa va mai spun ca ieri m-am trezit cu curierul la usa si nu stiam de ce, am primit bijuteriile de care va spuneam ca le-am castigat pe un site. Bijuteriile consta intr-o brosa superba in forma de fluture, lucrata manual din fir argintat si 15 pietricele, am cautat pe internet iar o pietricica costa 6 lei...socotind eu in gand, brosa costa destul de mult....100-120 lei, cred

...abia astept sa o port, o sa-mi fac cateva poze probabil saptamana viitoare dupa ce terminam cu nebunia din casa si o sa v-o arat
Astept sa primesc si coletul cu produsele cosmetice castigate pe acest forum

...si astept sa-mi intre suma de bani (100 lei castigata deja de 2 luni).
Laura mi-a deschis putin ochii, si daca tot e dreptul meu m-am luat putin de ei

...povestisem mai demult ca in ziua in care am castigat concursul, i-am sunat si mi-au spus sa le trimit cateva acte, in ziua respectiva le-am scanat si le-am trimis...ei urmand sa-mi trimita procesul verbal in 10 zile, dupa 20 de zile cand mi-am amintit si eu, le-am trimis un email sa-i intreb ce se intampla, mai imi trimit procesul verbal sau nu. Mi l-au trimis in sfarsit dupa ce am mai trimis actele inca odata, au spus ca nu le-au primit pe fax cand ei mi-au spus sa le trimit pe email(in fine!), l-am semnat, scanat si l-am trimis inapoi in ziua respectiva. Pe procesul verbal scria clar ca in maxim 10 zile lucratoare imi intra banii in cont. Au trecut 15 zile, bani in cont...nimic, le-am trimis un email sa-i intreb ce se intampla. Dupa 5 zile in care nu am primit nici un raspuns, le-am mai trimis un email sa-i intreb daca mai primesc banii ca deja au trecut 20 de zile iar in procesul verbal scrie clar ca in 10 zile trebuiau sa-mi intre...eu faceam putin pe smechera bazandu-ma ca am cateva pile, i-am intrebat daca mai primesc banii sau ma duc cu procesul verbal la opc

...mi-au raspuns imediat si mi-au spus ca pana la sfarsitul saptamanii imi intra banii in cont, si se tot scuzau, acum astept sa vad daca asa se intampla sau nu