Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 18:21

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2036 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. VI
MesajScris: 10 Iun 2010, 15:21 
Diva

laura_sandu scrie:
super!!!o sa va placa mult in Croatia.Si o saptamana numai voi doi e binevenita cu siguranta.Evident ca o sa va fie greu fara micuta, dar o lasati pe maini bune :)

voi in ce statiune ati fost in croatia laura?...si ce locuri ati vizitat?
sper sa fie ok cu mama ca ea nu a mai stat cu nimeni pana acuma fara mine...dar am convins-o pe mama sa vina in sb ca sa fie la ea acasa...sper ca o sa fie mai bine asa...macar este la ea acasa si in patutul ei cu toate ca nu are treaba cand suntem plecati...a avut o perioada cand facea scandal la masa...vroia sa papae doar la ea acasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2010, 16:01 
Diva

lily scrie:
voi in ce statiune ati fost in croatia laura?...si ce locuri ati vizitat?
sper sa fie ok cu mama ca ea nu a mai stat cu nimeni pana acuma fara mine...dar am convins-o pe mama sa vina in sb ca sa fie la ea acasa...sper ca o sa fie mai bine asa...macar este la ea acasa si in patutul ei cu toate ca nu are treaba cand suntem plecati...a avut o perioada cand facea scandal la masa...vroia sa papae doar la ea acasa

Noi am fost in zona KRK.Am vizitat toata partea de nord si centru a croatiei .
Eu il las la Mures pe Alexandru fara pb.Tocmai pt ca vreau sa se obisnuiasca si cu alte locuri decat casa noastra.Oricum, lui daca ii este somn, doarme oriunde.Si daca ii este foame la fel.Chiar nu am pb cu el si nici nu vreau sa il incurajez sa fie pretentios in privinta asta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2010, 17:01 
Diva

laura_sandu scrie:
Noi am fost in zona KRK.Am vizitat toata partea de nord si centru a croatiei .
Eu il las la Mures pe Alexandru fara pb.Tocmai pt ca vreau sa se obisnuiasca si cu alte locuri decat casa noastra.Oricum, lui daca ii este somn, doarme oriunde.Si daca ii este foame la fel.Chiar nu am pb cu el si nici nu vreau sa il incurajez sa fie pretentios in privinta asta.

pai nici eu nu vreu sa o incurajez si merg destul de des cu ea in vizita si acum nu am probleme dar nu vreu sa ma risc atunci...mai ales ca este o prerioada mai lunga de timp fara mine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2010, 17:15 
Diva

serene scrie:
si tie si tie :lol: o sa le dau carlitei sa le puna in picassa :P

pai eu zic ca e cel mai bine si impaci pe toata lumea... :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2010, 17:19 
Moderator Ghidul Miresei

serene scrie:
o sa'ti dau diseara cand ajung acasa ca acum sunt la munca si nu am cum si nici nu am pozele la mine si ti le trimit si tie si Laurei :)

numai bn. e deseara ca oricum acum am treaba prin casa si nu stau la calculator :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Iun 2010, 22:59 
Diva

laura_sandu scrie:
eu din pacate am avut un concediu prea scurt pana acum.Sper sa mai am unul in toamna.
Adina, voi de ce nu plecati in concediu?

pai nu vrea marius sa plecam fara Andrei.
o sa inchiriem la mare un apartament si mergem cu ai mei vreo 3 saptamani, ca sa ma relaxez si eu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iun 2010, 00:26 
Diva

anidaaa scrie:

o sa inchiriem la mare un apartament si mergem cu ai mei vreo 3 saptamani, ca sa ma relaxez si eu.

eu am noroc ca in privinta asta ne-am pus de acord si putem pleca fara Alexandru.Nu zic ca nu imi este dor de el, dar m-am detasat total, mi-am incarcat bateriile.Si sincer, e asa de mic acum ...nu isi va aminti niciodata ca a fost la 7 luni in concediu cu noi.O sa il duc cand stie macar sa se joace.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iun 2010, 00:37 
Diva

laura_sandu scrie:
eu am noroc ca in privinta asta ne-am pus de acord si putem pleca fara Alexandru.Nu zic ca nu imi este dor de el, dar m-am detasat total, mi-am incarcat bateriile.Si sincer, e asa de mic acum ...nu isi va aminti niciodata ca a fost la 7 luni in concediu cu noi.O sa il duc cand stie macar sa se joace.

nu mai zic nimic dqar regret din tot sufletul ca nu pot pleca nicaieri anul asta. asta e.
marius este mai rau decat cea mai disperata mama/bunica/etc. si clar nu am cum sa-l conving sa plecam macar o saptamana.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iun 2010, 01:18 
Diva

anidaaa scrie:

nu mai zic nimic dqar regret din tot sufletul ca nu pot pleca nicaieri anul asta. asta e.
marius este mai rau decat cea mai disperata mama/bunica/etc. si clar nu am cum sa-l conving sa plecam macar o saptamana.

il iubeste mai...si cred ca tatii sunt mai disperati ptr ca isi vad copilasii mai putin din cauza jobului.Si atunci incearca sa recupereze in concediu.
Eu deja m-am inteles si anul viitor il trimit o saptamana cu ai mei.La mare..munte...unde vor ei.Si eu ma duc si atunci numai cu Ionut.Sincer cred ca in starea de oboseala pe care o aveam acum, ajungeam la nebuni daca mergeam cu alexandru in concediu.Am avut nevoie de liniste, de dimineti mai lungi.....de stat pur si simplu si vegetat fara sa ma gandesc daca urmeaza ora mesei sau tb sa ii schimb scutecul.
Dar si la tine o sa fie la fel pt ca o sa ii ai pe ai tai cu tine.Si te poti odihni, chiar daca e la marea noastra.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iun 2010, 05:47 
Diva

Adina, eu il inteleg pe Marius...eu sunt mama aia disperata care nu poate concepe sa plece undeva fara Alexia :)) Daca ar fi dupa Adi ar trimite-o in Romania deja la bunici cate o luna-doua...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iun 2010, 07:33 
Diva

Bamba scrie:
Adina, eu il inteleg pe Marius...eu sunt mama aia disperata care nu poate concepe sa plece undeva fara Alexia :)) Daca ar fi dupa Adi ar trimite-o in Romania deja la bunici cate o luna-doua...

Mai...mai lasa fata la bunici!!:)))Ce te faci cand se marita??:))
La tine oricum chiar tb sa o lasi o luna , avand in vedere distanta.Atata nu l-as lasa nici eu pe Alexandru.
Buna dimineata, fetelor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iun 2010, 11:51 
Diva

Buna dimineata. :hug:
cred ca ma topesc,acuma am aterizat de afara...e infernal de cald..am fost la doctor ca tare tusesc de sambata. :sick:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iun 2010, 12:56 
Diva

anidaaa scrie:

nici eu nu pot sa stau fara ea si nu-mi place sa o las in tara dar am stat si m-am gandit mai bine si am ajuns la concluzia ca asa este mai bine...laurian este mai rau decat mine...el si acum se plange ca ramanea ea acasa si noi plecam...de fapt nici el nu vrea sa plecam in concediu fara ea dar eu sunt mai incapatanata si am reusit sa-l conving...de fapt eu nu vreu sa renunt la acest concediu pt ca chiar am nevoie de el...eu stat toata ziua numai cu ea si am nevoie de o sapt de relax...cu siguranta o sa-mi fie foarte greu dar asta este

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iun 2010, 15:36 
Diva

eu nu pot concepe o noapte fara ea daramite o luna-doua...recunosc ca sunt tare posesiva cand vine vorba de ea :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iun 2010, 15:49 
Nou Venit

Imagine Imagine

Mai bine stateam acasa astazi, nu stiu cine m-a pus sa ies, simt ca mor, am facut dus si tot nu imi revin.
Pentru toate fetele de pe forum, un gand bun si sa trecem cu bine peste aceste zile toride.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iun 2010, 16:27 
Moderator Ghidul Miresei

sandaneagu scrie:
Mai bine stateam acasa astazi, nu stiu cine m-a pus sa ies, simt ca mor, am facut dus si tot nu imi revin.
Pentru toate fetele de pe forum, un gand bun si sa trecem cu bine peste aceste zile toride.

mda....e dezastru, eu ma asteptam la asta pentru ca a durat prea mult frigul :)

chiar acum ma uitam la vreme si maine o sa fie 35 grade la umbra la noi...la care cica se mai adauga 6-7 pentru soare :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iun 2010, 18:00 
Diva

buna fetele!am luat vacanta! :had_d: si mi-am gasit si ceva de lucru pe timpul verii.Nici nu stiu exact daca sa ma bucur sau nu.E prima vara in care muncesc, ma cam obisnuisem sa stau 2 luni sa ma prajesc la plaja :p
voi ce mai ziceti?Laura cred ca a fost super in Olanda din ce vad in poze.
Serene,abia astept sa iti vad si eu rochia!
Ely,nu mai stiu daca ti-am zis dar e super draguta camera piticului(de fapt piticei)!ce mai urmeaza sa mai faceti/cumparati?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iun 2010, 19:05 
Diva

ral_ct scrie:
buna fetele!am luat vacanta! :had_d: si mi-am gasit si ceva de lucru pe timpul verii.Nici nu stiu exact daca sa ma bucur sau nu.E prima vara in care muncesc, ma cam obisnuisem sa stau 2 luni sa ma prajesc la plaja :p
voi ce mai ziceti?Laura cred ca a fost super in Olanda din ce vad in poze.
Serene,abia astept sa iti vad si eu rochia!
Ely,nu mai stiu daca ti-am zis dar e super draguta camera piticului(de fapt piticei)!ce mai urmeaza sa mai faceti/cumparati?

buna ralu...
multumesc frumos,mai urmeaza sa vina mobila,sa o montam si cam atat,suntem gata.....ramane sa treaca timpul si sa vina puisorul... :hug:
ce ti-ai gasit de munca?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iun 2010, 05:59 
Diva

elyt1000 scrie:
buna ralu...
multumesc frumos,mai urmeaza sa vina mobila,sa o montam si cam atat,suntem gata.....ramane sa treaca timpul si sa vina puisorul... :hug:
ce ti-ai gasit de munca?

buna dimineata, fetelor!
Ralu, ce muncesti vara asta?
Ely, mai ai putin...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iun 2010, 06:39 
Diva

eeee...daca o sa va abtineti de la ras va spun :) vand accesorii la Costinesti.stiu ca nu suna prea bine dar tipa care le are e prietena unei prietene si am zis ca mai bine asa decat la vreun patron in Mamaia de la care nu sti la ce te astepti :really:
asa ca, cine vine la Costinesti si nu imi face vanzare.... :p
Cred ca e prea dimineata si nu imi dau seama..La concursul cu fotografii putem vota?si daca da,cum?am vazut cateva aranjamente foarte faine!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2036 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]