Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 02:40

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (V)
MesajScris: 11 Iun 2010, 21:52 
Moderator Ghidul Miresei

Buna seara fetelor, eu tocmai am venit de la cumparaturi...am cumparat de toate fructele posibile si am facut un platou mare sa avem ce manca pe timpul meciului :nlol:

Noi din pacate in weekend nu mergem nicaieri, maine Mihai are fotbal iar poimaine banchet la fotbal :nlol: ....dar intre timp o sa facem cateva sesiuni de shopping, diverse pentru casa, poate si hainute...ca fara ele mor...in ultima luna cred ca am stricat la bani pe haine cat nu am stricat in ultimii 2 ani :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iun 2010, 00:12 
Diva

carlita scrie:
Buna seara fetelor, eu tocmai am venit de la cumparaturi...am cumparat de toate fructele posibile si am facut un platou mare sa avem ce manca pe timpul meciului :nlol:

Noi din pacate in weekend nu mergem nicaieri, maine Mihai are fotbal iar poimaine banchet la fotbal :nlol: ....dar intre timp o sa facem cateva sesiuni de shopping, diverse pentru casa, poate si hainute...ca fara ele mor...in ultima luna cred ca am stricat la bani pe haine cat nu am stricat in ultimii 2 ani :rofl:

bine ca ai de unde strica :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iun 2010, 08:27 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
bine ca ai de unde strica :)

daaa...pai aproape se gata :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iun 2010, 16:43 
Veteran

Salutare fetelooor! ce mai faceti voi? Ati intrat pe ultima suta de metri, ce putin mai aveti pana la nunta!!! Eu mai am 3 luni, dar am avansat mult cu pregatirile..

Intai de toate, vreau sa va anunt ca AM ROCHITA! E cea de care ma indragostisem de prima data, n-am mai gasit nimic sa imi placa la fel de mult... Modelul 1508 de la Maya Fashion, colectia 2008/2009, e ivoire :had_d: E muuult mai frumoasa in realitate decat in poze :ok:
Am gasit si costum pentru iubi, exact nuanta pe care ne-am dorit-o - ceva gen cacao cu lapte...Vestuta si lavaliera sunt ivoire O:)
Am cumparat si cocarde, si marturii...Cocardele sunt trandafirasi din voal ivoire, iar marturiile sunt niste statuete micute, mire si mireasa, care vor veni atasate pe saculeti de organza albi :neyes:
De asemenea, mi-am luat si figurina pentru tort...Simpluta dar foarte frumusica, si cu mire blond...cat am cautat :hap_w: O sa fac poze sa va arat!
Mi-am luat si diadema...am cautat mult sa gasesc ceva auriu, dar nu am gasit nimic sa-mi placa, si pana la urma am ales un model foarte dragut, pe argintiu, dar cu tente aurii la soare...
Am gasit modelul de verighete care ne place, ceva in genul fotografiei atasate, numai ca era pe fond lucios, nu pe mat...Din pacate, nu am gasit marimea potrivita pentru degetelul meu, iar pe comanda nu se poate face. Mai cautam, daca nu gasim, vom merge pe modelul asta, cu fond mat...Dar mi-a ramas intiparit modelul asta in minte si altceva nu mai vreau, tot ce am mai vazut dupa el, nimic nu mi-a mai placut :nlol:
Mai am de luat voal, pantofiori si pt mine si pt iubi, invitatii si carduri de masa (am vazut si din alea ceva modele, dar nimic sa ma dea pe spate) Mai cautam... Si mai avem de luat destule, dar nu-mi vin acum pe creier :huh:

Vreau sa felicit si eu fetele care au intrat in posesia rochitelor!Sa le purtati cu cea mai mare bucurie si sa va simtiti unice, printese in ele!!!
Ely, camera bebelului e superba, amenajata cu foarte mult bun gust, iar tu esti o super scumpica mamica!
Nico, ma bucur ca tatal tau s-a facut bine!!! :clap:
Luna viitoare intram si noi in zugraveli si curatenie generala...Uf, asa mi-e urat de toata nebunia de atunci...

Va pup pe toate, cu mare drag, si scuze de absenta prelungita! Dar am fost harnica, intre timp, dupa cum vedeti :nwink:

Fişiere ataşate:
maya_f2.JPG
maya_f2.JPG [ 84.03 KiB | Vizualizat de 5334 ori ]
verigh.jpg
verigh.jpg [ 46.26 KiB | Vizualizat de 5334 ori ]

Imagine
Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iun 2010, 17:33 
Diva

maddy f frumusica rochita,imi place.....sa o porti cu placere si modelul verighetelor imi place mult....dar ai rezolvat o gramada ptr nunta,zici ca mai ai 3 luni pana la nunta,acum o sa treaca.....nici nu o sa iti dai seama si o sa te trezesti in ziua nuntii......sa ai parte de nunta mult visata :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iun 2010, 18:22 
Veteran

Multumesc mult, Ely! Intr-adevar, am cumparat o gramada de lucruri, dar nu mi-au stat piciorusele in ultima luna, si mai ales in ultimele zile...
Astept si parerea celorlalte fete! O sa revin cu poze si de la celelalte achizitii...
Va pupic!

Imagine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iun 2010, 20:35 
Veteran

Buna fetelor, Mai avem putin si nuntaaaaaaaaaaaaaaaaa! Mady, ai rezolvat chiar multe lucruri, bravo!rochia este superba iar verighetele la fel,sa le purtati cu placere si fericiti.: hug: Multa bafta la pregatiri tuturor si sa aveti o nunta de vis :hug: :hug: :hug: :lips: :lips: :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iun 2010, 23:19 
Moderator Ghidul Miresei

Buna seara fetelor!
Felicitari pentru achizitii, pentru fetele care au facut cumparaturi :)

Eu acum am ajuns acasa, la Cluj a plouat cu gheata cat un ou de prepelita :eek: ...o multime de prieteni au deja masinile cu parbrize sparte si urme pe capota si altele....foarte, foarte urat!! ...si la noi se vad vreo 3 urme :curse:

Eu ieri am fost la cumparaturi, am stricat cam multi bani :D ....mi-am luat un candelabru in camera, ca cel vechi nu mai mergea cu camera, niste flori ornamentale intr-o vaza de aia mare, o cuvertura pe pat si hainute...clar :had_d: ...abia astept sa terminam saptamana asta cu toata casa sa imi pot pune si covorul pe jos...si sa mai fac odata curatenie, ca pana acum am facut degeaba :nlol: ...dupa cumparaturi ne-am relaxat putin acasa iar apoi pe o terasa cu niste prieteni :)

Astazi de dimineata am fost singura pentru ca Mihai a fost la un turneu de fotbal si o mica masa "banchet" de final iar mai apoi am fost in vizita la un prieten, iar acum ne-am intors acasa de la fotbal :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iun 2010, 23:33 
Diva

carlita scrie:
Buna seara fetelor!
Felicitari pentru achizitii, pentru fetele care au facut cumparaturi :)

Eu acum am ajuns acasa, la Cluj a plouat cu gheata cat un ou de prepelita :eek: ...o multime de prieteni au deja masinile cu parbrize sparte si urme pe capota si altele....foarte, foarte urat!! ...si la noi se vad vreo 3 urme :curse:

Eu ieri am fost la cumparaturi, am stricat cam multi bani :D ....mi-am luat un candelabru in camera, ca cel vechi nu mai mergea cu camera, niste flori ornamentale intr-o vaza de aia mare, o cuvertura pe pat si hainute...clar :had_d: ...abia astept sa terminam saptamana asta cu toata casa sa imi pot pune si covorul pe jos...si sa mai fac odata curatenie, ca pana acum am facut degeaba :nlol: ...dupa cumparaturi ne-am relaxat putin acasa iar apoi pe o terasa cu niste prieteni :)

Astazi de dimineata am fost singura pentru ca Mihai a fost la un turneu de fotbal si o mica masa "banchet" de final iar mai apoi am fost in vizita la un prieten, iar acum ne-am intors acasa de la fotbal :,

in care cluj a plouat asa carlita??la mine au fost doar cativa stropi.....desi parea sa se pregateasca furtuna...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iun 2010, 23:39 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
in care cluj a plouat asa carlita??la mine au fost doar cativa stropi.....desi parea sa se pregateasca furtuna...

Vai Laura, dinspre Marasti catre Apahida....deci asa gheata mare nu am mai vazut niciodata... :eek:
Cand am ajuns la Mihai acasa, uscat de tot...asa zicea si maica-sa, ca numa o picurat un pic :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iun 2010, 23:41 
Diva

carlita scrie:

Vai Laura, dinspre Marasti catre Apahida....deci asa gheata mare nu am mai vazut niciodata... :eek:
Cand am ajuns la Mihai acasa, uscat de tot...asa zicea si maica-sa, ca numa o picurat un pic :eek:

nasol...parca povestesti despre alt oras :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iun 2010, 23:42 
Moderator Ghidul Miresei

Noi eram in Someseni, in momentul ala...io venit dintr-o data asa o vijelie de aia de zici ca venea furtuna...apoi dintr-o data poc poc...numai gheata...dupa aia o udat un pic si gata, o iesit iar soarele...dar gheata aia o stricat multe, asa mare era :wall:

Noua ne-a sarit vopseaua in cateva locuri, la un prieten io spart parbrizu, iar la un vecin (era in coloana la Apahida) io spart si parbrizu si geamul din spate...si pe masina se vad tot lovituri...noi din fericire am sarit din casa de la prietenul la care ne aflam cu 3 paturi si le-am pus cat de cat pe masina, dar pana am ajuns putin o lovit-o.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iun 2010, 23:44 
Moderator Ghidul Miresei

dah...acum serara am fost pe la polus, era destul de calma vremea pe acolo, nadusala dar se vedeau ceva fulgere dupa deal in spate la polus....si acum cand am venit spre casa a inceput sa picure asa incet...dar nimic special :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Iun 2010, 23:52 
Diva

carlita scrie:
Noi eram in Someseni, in momentul ala...io venit dintr-o data asa o vijelie de aia de zici ca venea furtuna...apoi dintr-o data poc poc...numai gheata...dupa aia o udat un pic si gata, o iesit iar soarele...dar gheata aia o stricat multe, asa mare era :wall:

Noua ne-a sarit vopseaua in cateva locuri, la un prieten io spart parbrizu, iar la un vecin (era in coloana la Apahida) io spart si parbrizu si geamul din spate...si pe masina se vad tot lovituri...noi din fericire am sarit din casa de la prietenul la care ne aflam cu 3 paturi si le-am pus cat de cat pe masina, dar pana am ajuns putin o lovit-o.

wow...pare de cosmar ce povestesti tu acolo....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2010, 08:31 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata :huh:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2010, 09:33 
Diva

carlita scrie:
Buna dimineata :huh:

Buna dimineata fetele. :)
Carla,ai trimis furtuna spre noi. :O ce tuna si ce ploua..si bate tare vantul. :eek: si ieri am zis ca murim de cald..erau 37 grade la umbra. :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2010, 10:14 
Diva

Buna dimi :hap_w:
Offfff la noi in Tulcea e cald cald cald...nu ploua...nu nimic !
Nu ca as vrea furtuni dar macar ploaie sa ne racorim un pic :p
Pup,sa avem o saptamana minunata :hug:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2010, 10:17 
Moderator Ghidul Miresei

SimoBobo scrie:
Buna dimi :hap_w:
Offfff la noi in Tulcea e cald cald cald...nu ploua...nu nimic !
Nu ca as vrea furtuni dar macar ploaie sa ne racorim un pic :p
Pup,sa avem o saptamana minunata :hug:

daaaa....asa ne asteptam si noi la o ploaie doar :))
dar dupa caldurile astea trebuie sa ne gandim ce urmeaza...ieri erau 36 grade la umbra...dupa ploaie, deja era 23 grade :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2010, 10:35 
Diva

carlita scrie:

daaaa....asa ne asteptam si noi la o ploaie doar :))
dar dupa caldurile astea trebuie sa ne gandim ce urmeaza...ieri erau 36 grade la umbra...dupa ploaie, deja era 23 grade :eek:

sincer...eu prefer 23-25 de grade....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iun 2010, 10:38 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
sincer...eu prefer 23-25 de grade....

si euuuuu ...acum e numai bine afara, 21 de grade, e racoare si in casa :,

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]