Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 06:47

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (V)
MesajScris: 15 Iun 2010, 11:38 
Moderator Ghidul Miresei

Ce faceti fetelor?
Eli, ce face bebelul? :D :D

Eu nu am chef de nimic, e cald....in casa se lucreaza, acum se zugraveste bucataria si apoi trebuie sa ma duc la curatenie...iar mai apoi urmeaza baia....sa vedem daca este timp pentru ea astazi sau abia maine :) M-am saturat de atata mizerie, praf, casa zboara...abia astept sa terminam, sa le punem toate la punct :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2010, 11:50 
Diva

carlita scrie:
Ce faceti fetelor?

Eu nu am chef de nimic, e cald....in casa se lucreaza, acum se zugraveste bucataria si apoi trebuie sa ma duc la curatenie...iar mai apoi urmeaza baia....sa vedem daca este timp pentru ea astazi sau abia maine :) M-am saturat de atata mizerie, praf, casa zboara...abia astept sa terminam, sa le punem toate la punct :)

Offf Carla..mai rezisti???dar ce mult dureaza,ca de mult ai inceput..si pe caldura asta. :eek:
si la noi e foarte cald. :oops:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2010, 11:53 
Diva

Carla,daca tot te plictisesti si nu ai de lucru. :lol: nu sti ce am facut ca mi-a disparut avatarul? :-` si nu mai stiu sa-l pun inapoi. :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2010, 11:54 
Diva

carlita scrie:
Ce faceti fetelor?

bebele face gimnastica non-stop......e fff ocupat.......eu am arsuri de gradul 10,aseara mi-a fost asa de rau,offfffffff.....azi vad ca e un pic mai bine......trebuie sa merg la cumparaturi dar nu am chef nici eu de nimic,poate mai dupa-amiaza
t ecred ca te-ai saturat sa vezi praf si mizerie in casa,dar lasa ca odata si odata ai sa termini si dupa o sa stai ca o regina in toata casa curatica luna

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2010, 12:11 
Moderator Ghidul Miresei

corina1 scrie:
Offf Carla..mai rezisti???dar ce mult dureaza,ca de mult ai inceput..si pe caldura asta. :eek:
si la noi e foarte cald. :oops:

dah...am inceput vineri (4 iunie) ...am facut atunci camera mea, iar sambata a mai trebuit dat un rand pentru ca era foarte inchisa culoarea....apoi a venit duminica, apoi luni nu s-a lucrat fiindca tata a avut ceva treaba....marti si miercuri au facut living-ul, joi am facut cat de cat curatenie...si apoi a zis din start ca saptamana aia nu mai face nimic, doar asta :) pentru ca nu mai avea nici el chef :nlol: ...si ieri abia am eliberat bucataria sa se poata apuca....e nasol, ca trebuie tot sa mutam tot, sa scoti vasele sa le duci, sa scoti mobila...bla bla :)

si inainte sa se apuce de zugrvit ne-au adus si mobila, ne-a mai incurcat si aia...dar ce puteam sa facem :nlol: ....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2010, 12:11 
Moderator Ghidul Miresei

corina1 scrie:
Carla,daca tot te plictisesti si nu ai de lucru. :lol: nu sti ce am facut ca mi-a disparut avatarul? :-` si nu mai stiu sa-l pun inapoi. :wall:

cu ce avatar? ca eu vad ca ai avatar :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2010, 12:13 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
bebele face gimnastica non-stop......e fff ocupat.......eu am arsuri de gradul 10,aseara mi-a fost asa de rau,offfffffff.....azi vad ca e un pic mai bine......trebuie sa merg la cumparaturi dar nu am chef nici eu de nimic,poate mai dupa-amiaza
t ecred ca te-ai saturat sa vezi praf si mizerie in casa,dar lasa ca odata si odata ai sa termini si dupa o sa stai ca o regina in toata casa curatica luna

dah, saptamana asta ce urmeaza isi ia si mama concediu si mai face si ea curatenie...ca mie greu sa fac singurica...si apoi o sa merg cu ea sa-si mai cumpere ce are nevoie pentru nunta...accesorii, un plic, sandalute :) ...ca dupa aceea daca incepe lucrul iarasi nu mai are timp cum lucreaza de dimineata pana seara.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2010, 12:15 
Diva

elyt1000 scrie:
lasa corina ca nu esti singura......suntem 2 in cazul asta....si al meu s-a pierdut pe drum :lol:
felicitari anda :clap:
manu felicitari ptr toate achizitiile facute :hug:

Ms iubita :hug:
Imi pare rau k ai arsuri si nu te simti tocmai bine :-S Sper sa-ti treaca cat mai repede :hug: :flowers:
Carlita spor la treaba :flowers: sa termini repede,cred si eu k abia astepti sa termini curatenia pe caldura asta!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2010, 12:31 
Diva

carlita scrie:
cu ce avatar? ca eu vad ca ai avatar :)

poza ce apare sus unde sunt mesajele..si care apare cand pui comentarii la o poza. :unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2010, 12:42 
Moderator Ghidul Miresei

https://www.ghidulmiresei.ro/cont/instrumente.html

Dai pe Avatar, iti incarci poze in album daca nu ai, iar apoi apesi pe smile face la poza care o vrei pentru avatar.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2010, 12:47 
Diva

carlita scrie:
https://www.ghidulmiresei.ro/cont/instrumente.html

Dai pe Avatar, iti incarci poze in album daca nu ai, iar apoi apesi pe smile face la poza care o vrei pentru avatar.

pai am dat si imi scrie:Marimea totala a pozelor este prea mare pentru a permite uploadul sau nu ai specificat nici un fisier. Incearca pe rand sau cu poze mai mici. :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2010, 12:53 
Diva

am reusit pana la urma..multumesc..am avut prea multe poze,am mai stres din ele si atunci m-a lasat. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2010, 12:55 
Moderator Ghidul Miresei

corina1 scrie:
am reusit pana la urma..multumesc..am avut prea multe poze,am mai stres din ele si atunci m-a lasat. :)

cine stie de ce nu te-o lasat, mai multe poze decat am eu in album nu cred ca ai avut :) ...si la mine merge...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2010, 12:58 
Diva

manu86 scrie:
Ms iubita :hug:
Imi pare rau k ai arsuri si nu te simti tocmai bine :-S Sper sa-ti treaca cat mai repede :hug: :flowers:
Carlita spor la treaba :flowers: sa termini repede,cred si eu k abia astepti sa termini curatenia pe caldura asta!!!

cica e posibil sa o duc asa pana la termen,cu arsurile astea......dar na,inca 12 saptamani nu o sa mor(sper :lol: )......nici nu stiu ce sa mai mananc sau sa mai beau,inainte laptele ajuta,ieri am baut 2l si degeaba....ei sunt sigura ca merita efortul,cand ma uit la celelalte fete cu bebei lor ce fericite sunt,parca ma intaresc si eu
abia astept sa vad poze manu......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2010, 13:02 
Moderator Ghidul Miresei

fui...intra niste mirosuri de mancare la mine in camera de imi rascolesc stomacul :))
am geamul de la camera in spatele blocului, iar aici sunt multe geamuri de la bucatariile vecinilor :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2010, 13:05 
Diva

elyt1000 scrie:
cica e posibil sa o duc asa pana la termen,cu arsurile astea......dar na,inca 12 saptamani nu o sa mor(sper :lol: )......nici nu stiu ce sa mai mananc sau sa mai beau,inainte laptele ajuta,ieri am baut 2l si degeaba....ei sunt sigura ca merita efortul,cand ma uit la celelalte fete cu bebei lor ce fericite sunt,parca ma intaresc si eu
abia astept sa vad poze manu......

si eu am avut arsuri pana am nascut si apoi a disparut totul ca prin farmec.Mi-a revenit mirosul...s-au desumflat picioarele.....mai ai putin Ely.Ultima luna o sa treaca mai greu.,....dar cum spui tu...merita

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2010, 13:27 
Diva

fetele eu mi-am primit premiul azi.....corina cred ca trebuie sa vina si la tine....am primit asa:
un maieu,2 masti de fata,pudra bonzanta,gel maini,piatra ponce........multumesc frumos sau mai bine sa spun sora mea va multumeste,ca au ramas toate la ea :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2010, 13:29 
Moderator Ghidul Miresei

ehe...trebuie sa ajunga si la Corina :D

de obicei coletelecare au valoare scrisa nu se pierd, dar in ultimul timp posta romana merge foarte prost...ma refer la faptul ca s-au pierdut foarte multe colete :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2010, 13:34 
Diva

carlita scrie:
ehe...trebuie sa ajunga si la Corina :D

de obicei coletelecare au valoare scrisa nu se pierd, dar in ultimul timp posta romana merge foarte prost...ma refer la faptul ca s-au pierdut foarte multe colete :wall:

mie imi spui carlita.....mai ales cele venite din strainatatea,asa usor se pierd sau raman mai nimic prin ele.....asa imi este frica sa mai trimit ceva de numa......ori dispare ca prin miracol ,ori vine doar 10% din el inapoi....vai de noi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iun 2010, 13:37 
Diva

laura_sandu scrie:
si eu am avut arsuri pana am nascut si apoi a disparut totul ca prin farmec.Mi-a revenit mirosul...s-au desumflat picioarele.....mai ai putin Ely.Ultima luna o sa treaca mai greu.,....dar cum spui tu...merita

da laura imi amintesc ca ai avut si tu aceeasi problema......dar mancai sau beai ceva special sa-ti treaca,stiu si eu macar ptr 30min.....aseara am plans din cauza arsuri asteai,al meu sot vroia sa ma duca la urgenta,dar ce sa-mi faca si aia? au pliculete cu un praf care se dizolva in apa,care miroase ingrozitor si de la care cam 10-15 min nu mai ai nimic si apoi trebuie sa o iei de la capat,mai bine lipsa
sigur se merita,cand ma uit la tine,adina,daria,anca cat de fericite si implinite sunteti alaturi de ingerasi vostri uit de toate......da-o incolo de arsura,trebuie sa treaca odata si odata :hug:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]