buna ziua fetelor.....in sfarsit am terminat cu vechiul servici

iupyyyyy.....dar m-am umplut de nervi: am avut control la detaliu ca sa zic asa din cauza unei proaste care , acuma dupa o luna jumatate si-a adus aminte ca cik a primit penalizare din cauza mea....ca i-am furat eu 50 de lei......Doamneeeeee nu am mai vazut oameni de astia...stiam ca lumea nu e roz , dar nici chiar asa si a fost colega cu mine.......noroc ca am multi sustinatori si colega mea actuala stie prea bine cum a iesit totul super bine,de cand lucrez cu ea...acuma urmeaza sa spuna ....mda....abia astept sa dau ochii cu ea ....;nici nu stiu cum o sa reactionez
si bineinteles ca, controlul a iesit extraordinar de bine...pentru mine...si nu a avut sefa ce sa comenteze......
mai bine ca am scapat de ei....acuma ma odihnesc doua zile si merg la noul servici.....
si ne apucam de casutza noastra draga.....sa ne facem al nostru...abia astept , saptamana asta:P
simo mai rabda si tu putin ca ai sa ai rochitza acasa .......carlita ce belea cu pisica aia...am patit si eu asa cu o pisicutza , dar din cauza ca era speriata de pisica mea:D in schimb nu am avut asa mare dezastru.......
felicitari la toate fetele pentru achizitii........
nico ce frumos cu bebe.....o sa vad si eu la un moment dat cum este....zilele astea chiar am crezut ca sunt insarcinata ,.nu mi-a venit de 2 luni , si ma durea stomacul , nu puteam manca mai nimik....mi-am facut test si a iesit negativ....mai bine ca suntem in prea multe planuri........dar tre sa merg la medic sa vad totusi ce se intampla cu mine......
cat despre cadourile primite de voi....mi-a zis si mie coradyne sa ii dau numarul de telefon....i l-am trimis dar nu am mai fost sunata....eu stiu , poate a luat adresa de la datele personale si mi-l trimite asa acasa:D
am sa vad .......va urez o zi superba la topate , astazi mai stau si eu pe aici .....ma relaxez:P