Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 19:07

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (V)
MesajScris: 18 Iun 2010, 10:10 
Moderator Ghidul Miresei

manu86 scrie:
Neata fetele :hug:

Carlita f tare faza...dar cred k soacra ta n-a fost prea bucuroasa dak a facut dezastru :eek:
Chiar acum cand am fost in Buc,am mers cu o prietena la sora ei si sotul ei gatea,dar nu singur :rofl: tot intra un porumbel in bucatarie,el il scotea afara.....cred k voia si el sa pape cand era mancarea gata :nlol:

Si pe mn ma enerveaza vremea,anul asta a fost numai cu vreme nasoala...doar cateva zile frumoase :wall:

O zi placuta dragelor :lips:

da, asa este...nu a fost prea bucuroasa :))
i-a rupt perdeaua si a spart vitrina...paharele nu-i stres :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iun 2010, 10:25 
Diva

carlita scrie:

da, asa este...nu a fost prea bucuroasa :))
i-a rupt perdeaua si a spart vitrina...paharele nu-i stres :)

Ce mata nebuna :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iun 2010, 12:14 
Diva

Gata cu alergatura....am fost de mi-am depus dosarul de somaj(am pus-o pe aia de acolo la punct ca ma confunda cu vreo puslama de 15 ani),am facut piata la Kaufland,am mai dat invitatii si mi-a venit si rochita...am plans de DRACI in masina....nu au program decat de luni pana joi intre 13 si 15 :wall: iar eu luni sunt la Bucuresti sa-mi depun dosarul de licenta...morrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,dupa ce am asteptat-o cu sufletul la gura acu nu pot sa mi-o iau :cry:
Draga de ea o sa mai stea in cutie 4 zile pana marti....
M-am dus acolo si am incercat sa o mituiesc pe aia...n-a mers ca nu era vamesul acolo...fu$#-$% si ba%$%^-&* :rofl:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iun 2010, 12:21 
Diva

buna fetele!!!
lily sa stii ca am zile si zile....in general seara am arsuri fff mari dar daca apuc sa adorm a trecut, acum se apropie cu pasi parca repezi nasterea si sunt din ce in ce mai curioasa sa vad fatzuca puiului meu si sa stiu sexul.... ce face Erika? cand mai vedem pozice cu ea
carlita saraca ta soacra.....si mie imi mai intra pasarele si sunt atat de speriata de ele,cred ca ele de mine si eu de ele.....imi imaginez ca imi sar in fata si ma ciup :lol: (stiu,am vazut prea multe filme) si inchid usa la camera respectiva unde intra si astept pana nimeresc geamul deschis sa iasa...dar daca ar intra o pisica nu as stii ce sa fac,cred ca as suna dupa ajutor...as fi in panica sigur
nico,eu prima data cand i-am auzit inima copilasului meu am inceput sa plang acolo ca o isterica de nu stiau cum sa ma mai opreasca (parca v-am mai zis).......e un sentiment unic si de nedescris......cuvintele sunt de prisos.....sarcina usoara in continuare,vei fi o miresica si o viitoare mamica tare frumusica si implinita :hug:
simo si cadoul meu a ramas tot surorii mele....
fetele am plecat la scoala,va pupic si o zi buna

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iun 2010, 12:23 
Diva

SimoBobo scrie:
Gata cu alergatura....am fost de mi-am depus dosarul de somaj(am pus-o pe aia de acolo la punct ca ma confunda cu vreo puslama de 15 ani),am facut piata la Kaufland,am mai dat invitatii si mi-a venit si rochita...am plans de DRACI in masina....nu au program decat de luni pana joi intre 13 si 15 :wall: iar eu luni sunt la Bucuresti sa-mi depun dosarul de licenta...morrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,dupa ce am asteptat-o cu sufletul la gura acu nu pot sa mi-o iau :cry:
Draga de ea o sa mai stea in cutie 4 zile pana marti....
M-am dus acolo si am incercat sa o mituiesc pe aia...n-a mers ca nu era vamesul acolo...fu$#-$% si ba%$%^-&* :rofl:

offffffffffff,draga de tine.....ei bine ca e acolo,nu-ti mai face inima rea...este a ta.....marti o poti lua fara probleme.....stai linistita,un stres in plus nu-ti trebuie....te pupic :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iun 2010, 13:28 
Moderator Ghidul Miresei

Lasa Simo ca o sa-ti vezi si rochita :D ...inca putin, acum trebuie sa mai rabzi :)

Eu am niste nervi, ca m-am dus pana in oras si au zis sa revin la ora 3...fuck :blink: ...ca numai de plimbari am eu chef acum, si cu treaba acasa, si cald afara, ma mai doare si burta ca mi-a venit ciclu... :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iun 2010, 14:44 
Diva

vai de mine fetelor ce e afara...ploua torential,afara e noapte..si bate un vant..eu inca asa ploaie nu am vazut... :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iun 2010, 14:59 
Veteran

Fetelor mai stie cineva ceva de Jami?Am vazut pe blog ca a avut cununia civila ..poate intra sa ne povesteasca si noua si sa puna pozici.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iun 2010, 15:36 
Moderator Ghidul Miresei

floriciki scrie:
Fetelor mai stie cineva ceva de Jami?Am vazut pe blog ca a avut cununia civila ..poate intra sa ne povesteasca si noua si sa puna pozici.

imi dai te rog si mie link-ul de blog, nu il mai tin minte :D

eu acum am ajuns acasa fetelor!
nu vreti sa vedeti cum aratam :))
din cap pana in picioare leoarca, toate hainele le puteam stoarce de pe mine...groaznic!!!
dupa ce soare era pe la amiaza, acum ploua de nu se mai opreste...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iun 2010, 15:57 
Diva

Serios mai fetelor???
La mine "sa moara bibi"ce cald si soare e !

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iun 2010, 16:15 
Moderator Ghidul Miresei

SimoBobo scrie:
Serios mai fetelor???
La mine "sa moara bibi"ce cald si soare e !

las ca vine si la tine ploaia sa te saturi :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iun 2010, 17:29 
Diva

buna ziua fetelor.....in sfarsit am terminat cu vechiul servici :D iupyyyyy.....dar m-am umplut de nervi: am avut control la detaliu ca sa zic asa din cauza unei proaste care , acuma dupa o luna jumatate si-a adus aminte ca cik a primit penalizare din cauza mea....ca i-am furat eu 50 de lei......Doamneeeeee nu am mai vazut oameni de astia...stiam ca lumea nu e roz , dar nici chiar asa si a fost colega cu mine.......noroc ca am multi sustinatori si colega mea actuala stie prea bine cum a iesit totul super bine,de cand lucrez cu ea...acuma urmeaza sa spuna ....mda....abia astept sa dau ochii cu ea ....;nici nu stiu cum o sa reactionez :curse:
si bineinteles ca, controlul a iesit extraordinar de bine...pentru mine...si nu a avut sefa ce sa comenteze......
mai bine ca am scapat de ei....acuma ma odihnesc doua zile si merg la noul servici.....
si ne apucam de casutza noastra draga.....sa ne facem al nostru...abia astept , saptamana asta:P
simo mai rabda si tu putin ca ai sa ai rochitza acasa .......carlita ce belea cu pisica aia...am patit si eu asa cu o pisicutza , dar din cauza ca era speriata de pisica mea:D in schimb nu am avut asa mare dezastru.......
felicitari la toate fetele pentru achizitii........
nico ce frumos cu bebe.....o sa vad si eu la un moment dat cum este....zilele astea chiar am crezut ca sunt insarcinata ,.nu mi-a venit de 2 luni , si ma durea stomacul , nu puteam manca mai nimik....mi-am facut test si a iesit negativ....mai bine ca suntem in prea multe planuri........dar tre sa merg la medic sa vad totusi ce se intampla cu mine......
cat despre cadourile primite de voi....mi-a zis si mie coradyne sa ii dau numarul de telefon....i l-am trimis dar nu am mai fost sunata....eu stiu , poate a luat adresa de la datele personale si mi-l trimite asa acasa:D
am sa vad .......va urez o zi superba la topate , astazi mai stau si eu pe aici .....ma relaxez:P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iun 2010, 17:50 
Moderator Ghidul Miresei

puffy_is scrie:
buna ziua fetelor.....in sfarsit am terminat cu vechiul servici :D iupyyyyy.....dar m-am umplut de nervi: am avut control la detaliu ca sa zic asa din cauza unei proaste care , acuma dupa o luna jumatate si-a adus aminte ca cik a primit penalizare din cauza mea....ca i-am furat eu 50 de lei......Doamneeeeee nu am mai vazut oameni de astia...stiam ca lumea nu e roz , dar nici chiar asa si a fost colega cu mine.......noroc ca am multi sustinatori si colega mea actuala stie prea bine cum a iesit totul super bine,de cand lucrez cu ea...acuma urmeaza sa spuna ....mda....abia astept sa dau ochii cu ea ....;nici nu stiu cum o sa reactionez :curse:
si bineinteles ca, controlul a iesit extraordinar de bine...pentru mine...si nu a avut sefa ce sa comenteze......
mai bine ca am scapat de ei....acuma ma odihnesc doua zile si merg la noul servici.....
si ne apucam de casutza noastra draga.....sa ne facem al nostru...abia astept , saptamana asta:P
simo mai rabda si tu putin ca ai sa ai rochitza acasa .......carlita ce belea cu pisica aia...am patit si eu asa cu o pisicutza , dar din cauza ca era speriata de pisica mea:D in schimb nu am avut asa mare dezastru.......
felicitari la toate fetele pentru achizitii........
nico ce frumos cu bebe.....o sa vad si eu la un moment dat cum este....zilele astea chiar am crezut ca sunt insarcinata ,.nu mi-a venit de 2 luni , si ma durea stomacul , nu puteam manca mai nimik....mi-am facut test si a iesit negativ....mai bine ca suntem in prea multe planuri........dar tre sa merg la medic sa vad totusi ce se intampla cu mine......
cat despre cadourile primite de voi....mi-a zis si mie coradyne sa ii dau numarul de telefon....i l-am trimis dar nu am mai fost sunata....eu stiu , poate a luat adresa de la datele personale si mi-l trimite asa acasa:D
am sa vad .......va urez o zi superba la topate , astazi mai stau si eu pe aici .....ma relaxez:P

Bine ca s-a terminat cu vechiul job, cum ai spus si tu....acum o sa fi fresh pentru job-ul cel nou. Ai un program lai relaxant aici?
Oana, dute la un control, vezi ce ai, nu e bine sa nu iti vina ciclu de 2 luni de zile, ai grija de tine si nu te neglija, sanatatea e cea mai importanta.
In legatura cu premiile, trimite-i un mesaj Corinei si intreab-o ce se intampla, normal era sa te sune deja sa-i spui adresa, ca sa-ti poata trimite premiul. O zi frumoasa sa ai si tu!

Nu se mai termina ploaia....de ap[roape 3 ore ploua intr-una :eek: :curse:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iun 2010, 18:07 
Diva

oana care va fi noul loc de munca? sper sa va ajute doamne doamne sa va indepliniti visul si sa aveti casutza voastra
carlita are dreptate,nu te neglija si nu te juca cu sanatatea ta,du-te la un control.....e f important,mai ales ca esti tanara si binenteles ca vreti copii....nu-ti complica viata mai mult decat este
si la mine a plouat,s-a oprit acum,dar totul este gri,bate vantul fff rau
sa va spun ce am patit eu azi.....sunt mai mult decat comica....offfffff,sotul meu a avut azi nevoie de masina,asa ca a luat-o.....eu trebuia sa merg la scoala,in fiecare vineri am examen la scris(binenteles olandeza),problema mea cea mare,in fine,mi-am sunat soacra si i-am cerut masina imprumut,binenteles ca mi-au dat-o,dar partea proasta a fost ca eu nu am mai condus de 1 an masina cu viteze,am mers numai cu automata......pana la urma mi-am intrat in mana,i-am dat de cap.....problema mare a mea au fost stergatoarele......domnule nu am gasit de unde sa le opresc si pace......cand am plecat de acasa se oprise ploaia...........nu am gasit de unde sa le opresc de nici o culoare,am invartit si apasat toate butoanele,nimic......am pus faza lunga de am orbit ceilalti soferi di trafic care imi faceau disperati semne...oeps :rofl: :rofl: .....imaginati-va ca asa am mers pana la scoala, eram terminata,sa schimb si vitezele si stergatoarele alea mergeau in gol aiurea.......la scoala am cerut ajutor :lol: ....o colega de a mea are aceeasi marca de masina si le-a oprit intr-o secunda,acum stiu si eu cum se opresc ptr data viitoare(desi sper sa numai existe) yupi yupi........ori sunt tantalica,ori se mai intampla cand ei alta masina imprumut sau o schimbi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iun 2010, 18:19 
Diva

am sa ii trimit mesaj corinei ....sa vad ce zice......
si o sa merg si la medic....doar ca eu pun planurile mai marete pe primul loc....numai ca acuma planul maret este sa am si copii , deci trebuie neaparat sa ma duc la control......am mai patit si anul trecut si cand eram mai mica , din cauza chisturilor......
elly ce patanie ai avut:)) eu nu ma urc nici cu insistente pe masina altcuiva:D nu am mai mers de un an la volan....sper sa nu fi uitat:D
cat despre casutza noastra, zilele astea ne apucam, sa podim sa turnam ...sa vedem noi ce facem....iupyyyyyyy

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iun 2010, 18:38 
Diva

erika este bine...din ce in ce mai dragalasa si mai vorbareata...o sa pun poze cu ea pe hi5 zilelea astea...promit...abia astept sa nasti si sa aflam ce ai...daca eu sunt asa nerabdatoare imi dau seama cum esti tu...iti urez sarcina usoara si un bb sanatos si cuminte

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iun 2010, 18:45 
Diva

nici mie nu imi place sa conduc masina altuia.din pacate se mai intampla cand mai mergem pe la cate un gratar si mai beau baietii cate un sprit,impart fetele la volan :rofl: nu am avut vreo problema pana acum dar mereu mi-e teama sa nu fac vreo prostie.cand e masina ta e una dar a altuia...
la noi nu a plouat azi,parca nici cald rau nu a fost.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iun 2010, 19:28 
Diva

lily scrie:
erika este bine...din ce in ce mai dragalasa si mai vorbareata...o sa pun poze cu ea pe hi5 zilelea astea...promit...abia astept sa nasti si sa aflam ce ai...daca eu sunt asa nerabdatoare imi dau seama cum esti tu...iti urez sarcina usoara si un bb sanatos si cuminte

ce ma bucur,astept sa vad poze cu ea......sa sti ca si eu sunt acum fff curioasa sa aflu ce este si sa ii vad fata la bebe......am o seara cand visez ca e fata si una cand visez ca e baiat :lol: ....ieri 2 persoane m-au intrebat acelasi lucru: ce mai face fetita? eu zic:nu stiu daca e fetita sau baiat :lol: e comic deja..........
multumesc lily :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iun 2010, 19:35 
Diva

ral_ct scrie:
nici mie nu imi place sa conduc masina altuia.din pacate se mai intampla cand mai mergem pe la cate un gratar si mai beau baietii cate un sprit,impart fetele la volan :rofl: nu am avut vreo problema pana acum dar mereu mi-e teama sa nu fac vreo prostie.cand e masina ta e una dar a altuia...
la noi nu a plouat azi,parca nici cald rau nu a fost.

aici chiar nu e nici o problema sa imprumuti masina,nu e asa ca in romania.....si daca s-ar fi intamplat ceva am asigurare,dar e neplacut,atata tot......si intotdeauna cand nu vrei sa se intample atunci se intampla......bine ca nu a fost mai rau :lol: :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iun 2010, 23:56 
Diva

puffy_is scrie:
am sa ii trimit mesaj corinei ....sa vad ce zice......
si o sa merg si la medic....doar ca eu pun planurile mai marete pe primul loc....numai ca acuma planul maret este sa am si copii , deci trebuie neaparat sa ma duc la control......am mai patit si anul trecut si cand eram mai mica , din cauza chisturilor......
elly ce patanie ai avut:)) eu nu ma urc nici cu insistente pe masina altcuiva:D nu am mai mers de un an la volan....sper sa nu fi uitat:D
cat despre casutza noastra, zilele astea ne apucam, sa podim sa turnam ...sa vedem noi ce facem....iupyyyyyyy

ce plan mai maret decat sanatatea ta exista, oana?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]