Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 00:00

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (V)
MesajScris: 22 Iun 2010, 11:22 
Diva

buna dimineata fetele!!!
si eu tot un ceai am baut de lamaie...ffff bun,dar acum am dat-o pe apa cu ghiata contra arsurilor :lol: .....desi trece 5 min ,tot e bine
oana cand te duci la dr? numai astepta sa vina cineva sa te traga de maneca ca nu o va face nimeni,e sanatatea ta si e fff importanta,poate acum sunt alte lucruri dupa cum crezi tu mai importante,dar nu lasa sanatatea pe ultimul loc,trebuie sa fie pe primul.....asa faceam si eu inainte,pana am dat numai de belele din cauza ca tot am amanat....am simtit-o pe propria piele :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iun 2010, 11:27 
Diva

elyt1000 scrie:
ooo ce naspa manu.....dar de ce sa nu poata sa treaca cu buletinul de it? si eu am buletin de olanda si trec cu el la vama in aeroport ff usor.......l-am incercat si eu ultima data cand am venit in ro,intr-adevar il avem si pe cel din ro(inca il mai am,slava domnului,ptr ca si pasaportul meu este expirat),ptr ca nu eram sigura daca pot trece cu el....dar nu a fost nici o problema.....dar cel mai bine este sa mearga sa intrebe la agentia de unde cumpara bilet sau sa sune la vama......eu zic ca trebuie sa se rezolve intr-un fel.....buletinul de it este tot un document oficial,nu l-a furat de pe strada,l-au emis niste autoritati competent
Sa-ti traiasca surioara,multa sanatate si numai bucuri.....stai linistita ca intr-un fel se va rezolva :hug:

Da asa mi-a zis si o prietena k se poate,ea a venit cu permisul de sedere provizorie din Franta....oricum i-am dat sora-mei nr de la consulat sa sune sa intrebe...e m ai bn sa fie sigura,oricum cumva tre sa rezolve :flowers:
Ms mult pt urari :hug: :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iun 2010, 11:35 
Moderator Ghidul Miresei

Eu am baut o cafea dar imi este foarte somn, nu am chef de nimic, ma doare si capul...vremea asta ma nenoroceste !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iun 2010, 11:40 
Diva

manu86 scrie:
Da asa mi-a zis si o prietena k se poate,ea a venit cu permisul de sedere provizorie din Franta....oricum i-am dat sora-mei nr de la consulat sa sune sa intrebe...e m ai bn sa fie sigura,oricum cumva tre sa rezolve :flowers:
Ms mult pt urari :hug: :flowers:

da,cel mai bine e sa sune,sa fie 100% sigura,ca nu sti niciodata cu astia,cum le tuna si crede-ma difera fff mult de la tara la tara....sunt sigura ca se va rezolva

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iun 2010, 11:42 
Diva

carlita scrie:
Eu am baut o cafea dar imi este foarte somn, nu am chef de nimic, ma doare si capul...vremea asta ma nenoroceste !

i-a o pastiluta carlita sau mai bine intindete putin.....si eu sunt toata plostita,mi s-a terminat si masina de spalat rufe si mai trebuie sa pun inca vreo 2,dar nu am chef nici sa ma misc,desi trebuie :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iun 2010, 11:43 
Diva

sincer elly....nu stiu cand voi merge la doctor.....cam am dureri mari.....urmeaza sa imi vina zic eu:D dupa durerile astea dar tot astept de o saptamana....sper ca pana la sfarsitul lunii sa merg....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iun 2010, 11:46 
Moderator Ghidul Miresei

puffy_is scrie:
sincer elly....nu stiu cand voi merge la doctor.....cam am dureri mari.....urmeaza sa imi vina zic eu:D dupa durerile astea dar tot astept de o saptamana....sper ca pana la sfarsitul lunii sa merg....

Oana, sincer faci o mare greseala ca tot amani. Eu in ziua urmatoare as fi fost la doctor, mai ales ca ai dureri.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iun 2010, 12:32 
Diva

buna fetele, la noi e o vreme naspa, innourat si ploua, ma rog sa nu de-a vreo grindina ca aia suntem :eek:

pufilico de ce esti tu atat de delasatoare cu tine?? ia gandeste-te ca erai insarcinata acum si trebuie sa ajungi la un control. nu o lasa asa, nici nu iti imaginezi cate ti se pot deregla in organism, mai ales zici ca vrei si un bebe, ia totul din pripa :blink:
sa nu cumva sa te intreb ce-ai facut la dr si sa nu imi zici :really: pt o mai buna miscare, pune mana si fa programare, eu asa fac si nu mai dau inapoi deloc :hug: sa auzim de bine

manu stai linistita ca o sa ai ai pe surioara ta langa tine :roll:
ely tu cat mai ai?? cum te mai simti?
carlita gata treaba??
va pup pe toate, oare simo ce o face?? nu am mai citit nimic de ea :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iun 2010, 12:36 
Moderator Ghidul Miresei

amely85 scrie:
buna fetele, la noi e o vreme naspa, innourat si ploua, ma rog sa nu de-a vreo grindina ca aia suntem :eek:

pufilico de ce esti tu atat de delasatoare cu tine?? ia gandeste-te ca erai insarcinata acum si trebuie sa ajungi la un control. nu o lasa asa, nici nu iti imaginezi cate ti se pot deregla in organism, mai ales zici ca vrei si un bebe, ia totul din pripa :blink:
sa nu cumva sa te intreb ce-ai facut la dr si sa nu imi zici :really: pt o mai buna miscare, pune mana si fa programare, eu asa fac si nu mai dau inapoi deloc :hug: sa auzim de bine

manu stai linistita ca o sa ai ai pe surioara ta langa tine :roll:
carlita gata treaba??
va pup pe toate, oare simo ce o face?? nu am mai citit nimic de ea :eek:

da, e aproape gata...nu ma mai stresez :)
vreau sa ma duc pe weekend sa-mi caut sandale, sper sa pot...defapt in caz ca e vreme proasta sigur ma duc, daca e fain afara...o las pe altadata :)

Simo parca astazi trebuia sa primeasca rochita nu? :D Abia astept vesti si poze, sa vedem cum ii vine imbracata :P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iun 2010, 13:02 
Diva

puffy_is scrie:

sincer....ori nu te doare asa de tare ori esti inconstienta.nici eu nu merg toata ziua la doctor, dar daca spui ca ai dureri mari, nu inteleg de ce amani.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iun 2010, 13:02 
Diva

da chiar simo trebuia sa isi i-a rochitza....abia astept si eu sa vad poze ......
cat despre doctor o sa imi fac o programare....dar saptamana care vine caci ma mut la alt doctor si ma duc cu cumnata mea:D
o sa iti spun ce m facut cand o sa merg ....si sunt sigura ca , curand o sa ajung:P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iun 2010, 13:04 
Diva

laura cred ca ai dreptate......suint inconstienta.....dar nu am reusit pana acuma sa ajung....dar sigur imi voi face o programare ......eu stiu de la ce ma doare , am mai avut.....si am mai fost la medic...dar pana acuma nici un tratament care sa fi avut rezultate....de aia schimb si medicul......poate de data asta am noroc....si scap de chisturile alea nenorocite

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iun 2010, 13:22 
Diva

puffy_is scrie:
laura cred ca ai dreptate......suint inconstienta.....dar nu am reusit pana acuma sa ajung....dar sigur imi voi face o programare ......eu stiu de la ce ma doare , am mai avut.....si am mai fost la medic...dar pana acuma nici un tratament care sa fi avut rezultate....de aia schimb si medicul......poate de data asta am noroc....si scap de chisturile alea nenorocite

draga mea o gramada de femei au chisturi.nu e asa de grav, dar pot duce la alte lucruri.Si cum spuneau fetele, daca iti doresti si copilas e pacat sa te joci cu treaba asta pentru ca se stie ca te pot afecta.nu cred ca nu iti gasesti o jumatate de ora pentru asta, oricat esti de ocupata.
Si daca nu ai bani, te duci la stat, pt ca sunt sigura ca si acolo sunt medici buni.Daca lucreaza cumnata ta in domeniu , poate iti recomanda pe cineva.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iun 2010, 13:40 
Diva

carlita scrie:

Oana, sincer faci o mare greseala ca tot amani. Eu in ziua urmatoare as fi fost la doctor, mai ales ca ai dureri.

eu sincer as fi mers azi daca as fi putut sincer,la ce sa mai aman? mai ai si dureri,nu e posibil,numai sta asa,nu e bine......mergi cat se poate de repede.....doar nu esti copil si trebuie sa mergi cu mami de mana

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iun 2010, 13:44 
Diva

amely85 scrie:

inca 11 saptamani si sunt gata si eu....8 septembrie e dpn-ul meu.....ma simt bine,nu ma pot plange,doar ca mai ma apuca cateodata arsurile astea pe gat de mai am putin si imi dau duhul,in general seara...dar trecem noi cu bine si peste asta...
cand aveti botezul ptr ingeras? mirela e bine,se descurca in postura de noua mamica?
tu,nici o veste,nimic? :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iun 2010, 14:30 
Diva

o sa merg cu siguranta.......maine merg sa imi i-au o trimitere.....si o sa merg saptamana asta sa vad care e treaba....o sa va tin la curent.:P nu sunt copil , si sunt constienta ca trebuie sa merg.....doar ca nu m-am ocupat la timp iar acuma probleme persista....cred ca sunt si putin speriata , dar o sa imi treaca....sunt sigura ca se va rezolva.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iun 2010, 16:40 
Diva

hai curaj puffy, noi nu vrem sa te speriem sau sa ne impunem in vreun fel, ci doar suntem aici de ceva timp si e normal sa ne pese un pic, mai ales ca ai si zis ca vrei un bebe pe viitor :roll:
tin pumnii sa rezolvi mai repede si sa fie totul ok :~*

ely, mire e bine, multumesc de intrebare, cat despre postura de mama ii place la nebunie, desi are momente cand ii pica ochii in gura de oboseala :blink:
eu ce veste?? de copil?? eu nici nu stiu daca vreau unul cu adevarat in viata asta, nici nu stiu, parca as vrea, parca nu, sunt o gramada de sacrificii si depinde un suflet mic de tine.
cred ca e singura chestie in care sunt nedumirita total si nu stiu ce vreau... mie frica daca nu o sa ma descurc?? sunt prea multe intrebari carora nu le dau de cap :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iun 2010, 17:13 
Moderator Ghidul Miresei

amely85 scrie:
hai curaj puffy, noi nu vrem sa te speriem sau sa ne impunem in vreun fel, ci doar suntem aici de ceva timp si e normal sa ne pese un pic, mai ales ca ai si zis ca vrei un bebe pe viitor :roll:

ely, mire e bine, multumesc de intrebare, cat despre postura de mama ii place la nebunie, desi are momente cand ii pica ochii in gura de oboseala :blink:
eu ce veste?? de copil?? eu nici nu stiu daca vreau unul cu adevarat in viata asta, nici nu stiu, parca as vrea, parca nu, sunt o gramada de sacrificii si depinde un suflet mic de tine.
cred ca e singura chestie in care sunt nedumirita total si nu stiu ce vreau... mie frica daca nu o sa ma descurc?? sunt prea multe intrebari carora nu le dau de cap :wall:

Hai mai ca o iei razna deja :) ....sa te descurci! Pe parcursul sarcinii o sa se nasca in tine chestii pe care nu le stiai, si o sa-ti doresti asa de mult sa vina bebe pe lume incat o sa fii entuziasmata la maxim si o sa citesti fara sa vrei chestii despre noi nascuti, maternitate...bla bla :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iun 2010, 17:17 
Diva

buna fetelor!!! ely ce putin mai ai...abia astept sa ne dai vestea si sa vedem poze cu bb :had_d: hai iubita ca o sa treaca atat de repede si apoi o sa iti ti minunea in brata si nu o sa-ti para rau pt ca ai indurat atata...iti urez sarcina usoara
oana nu vad de ce trebuie sa astepti atata...este sanatatea ta in joc si nu trebuie sa te joci...sa sti ca problema nu se va rezolva de la sine niciodata iar daca nu te va mai durea nu inseamna ca ti-a trecut ci doar se cronicizeaza si cu cat te duci mai tarziu cu atat va fi mai rau...te inteleg ca ai alte probleme dar nu cred ca nu ai o jumatate de ora sau o ora libera...cu siguranta nu dureaza mai mult...iti urez multa sanatate si sa iti rezolvi problema cat mai repede...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iun 2010, 17:21 
Diva

amely85 scrie:

sa sti ca nimeni nu este cu adevarat pregatita pt aceasta sarcina si nimeni nu se naste invatata...sa fii mama nu inveti la nici o scoala si doar trecand prin asta...cand o sa ai minunea ta cu siguranta o sa fi o mama buna pt ea si o sa gasesti raspunsurile la multe intrebari pe care acum nu le sti...curaj si nu o sa-ti para rau...cu siguranta nu este usor si sunt multe sacrificii dar merita

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]