Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 10:00

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 450 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Coafuri...vol II
MesajScris: 11 Apr 2006, 15:09 
Diva

Citat:
hmm sunt curioasa...nu mai sunt blonde pe forumul asta in afara de je? :lol: (X) sau le-am sarit eu post-urile? :lol:

si eu sunt blonduta:) da' mai inchis...spre saten!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Apr 2006, 15:41 
Diva

Citat:

cand am fost micutza am fost blonda blonda cu carliontzi :) acuma mai am parul ondulat dar saten deschis. in schimb sprancenele imi sunt atat de negre ca nu tb sa le colorez da' nici blonda nu imi sta bine :)

si eu eram si sunt la fel ca tine!:) cu carlionti mica, ondulat acum, sprancene negre si nu-mi sta bine blonda:)

da' eu ma chinui sa mi-l indrept tot timpul!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Apr 2006, 19:11 
Veteran

misto de fetele care-s ondulate de la natura...ca nu se mai chinuie ca noi sa il punem pe bigudiuri...la casca..e super...da nu stiu dc mereu e super...da in seara nuntii mi-as dori.Si at nici nu se mai lasa coafura...;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Apr 2006, 14:09 
Diva

Citat:
hmm sunt curioasa...nu mai sunt blonde pe forumul asta in afara de je? :lol: (X) sau le-am sarit eu post-urile? :lol:

Eu sunt satena, dar de Paste o sa-mi pun suvite blonde! De abia astept!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2006, 03:13 
Veteran

si eu mi-am facut suvite...prima data ..pe parul natural...super marfa...da dupa aia nu am mai scapat de ele...a trebuit sa ma vopsesc de multe ori ..pana sa nu se mai vada...naspa....nu ma mai fac niciodata...desi imi placea cum imi sta...imi statea cel mai bine...
dar pe par natural...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2006, 04:04 
Junior

Citat:

eu am fost blonda:rocker:pana sa ma tunda la operatie:(. si aveam un par lung si drept... acum parul meu e scurtut, si mi-a crescut si brunet si cret(!)(!)(!). deci exact pe dos... si inca plang dupa parul meu... m-am vopsit cu mai multe. ultimele dati, cam 1 an, m-am vopsit cu garnier nutriss, nu mai stiu exact ce nr. 101 parca. oricum cel mai deschis...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2006, 04:09 
Junior

eu am noroc cu o colega de fac care o sa se ocupe de frezuta mea. pentru parul meu de acum, chiar vreau sa merg cu ea cand imi iau voalul ca sa vad ce diadema mi se potriveste. as avea una de cand am fost miss in facultate... dar cum ar fi... ca doar nu-s cu capul...:huh: inca mai gandesc... mi-au scos 'gargaunii' din cap odata cu operatia... mai glumesc si eu pe subiectul ala ca sa nu ma deprim prea tare...:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2006, 20:43 
Diva

Citat:

dupa un tuns "zero" m-am ales si eu cu saten deschis si...ondulat...cand eram micutza eram blonda blonda si creata ....

dragelor,

am fost la proba la coafat si ma declar multumita! a fost surprinzator de bine, a inteles cam ce vreau si a iesit binisor...doar la breton cred ca trebuie schimbat ceva, ca doar nu putea fi perfect:) oricum, il recomand! salonul e curat, aranjat iar stilistii sunt tineri si au imaginatie!
am fost si la proba de machiaj, imi place de tipa, se pricepe!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 450 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]