Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 14:45

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (V)
MesajScris: 24 Iun 2010, 17:33 
Diva

elyt1000 scrie:
roxi ffff frumoase toate...mai ai asa putin.....se apropie cu pasi repezi......tot fara emotii?

tot fara emotii ely pupici pe burtici :-* :-* :-* :-*

vb cu simo la tel si ea ma intreba nu ai emotii si i-am raspuns cand am nascut m avut doar 2 min emotii cat l-am vazut pe bebe prima oara restul operatiei de o ora jumatate nu am avutnici o emotie nimik asa ca .....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 17:34 
Diva

roxisss scrie:
A luat-o a luat-o :clap: :clap: :clap:

da da yupi yupi :had_d: :had_d: .......acum am dat pagina si am vazut mesajul lui simo :rofl: :rofl: ........ma bucur din suflet simo ptr ca este rochita visurilor tale si daca tu vrei sa fie o surpriza ptr toata lumea asa va fi.....vom vedea poze dupa nunta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 17:37 
Diva

roxisss scrie:
tot fara emotii ely pupici pe burtici :-* :-* :-* :-*

vb cu simo la tel si ea ma intreba nu ai emotii si i-am raspuns cand am nascut m avut doar 2 min emotii cat l-am vazut pe bebe prima oara restul operatiei de o ora jumatate nu am avutnici o emotie nimik asa ca .....

pupici ptr piticul vostru scump..... :love:
mai da tu esti tare rau....eu de pe acum imi imaginez nasterea si fata bebelusului meu si ce va urma,deja mi-am facut un adevarat scenariu si am niste emotii doamne doamne :lol: :lol: ......eu cred ca intr-un fel e mai bine asa ca tine....dar totusi mai ai 9 zileeeeee :eek: ......eu eram lesinata cu 9 zile inainte de nunta :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 17:41 
Diva

elyt1000 scrie:
pupici ptr piticul vostru scump..... :love:
mai da tu esti tare rau....eu de pe acum imi imaginez nasterea si fata bebelusului meu si ce va urma,deja mi-am facut un adevarat scenariu si am niste emotii doamne doamne :lol: :lol: ......eu cred ca intr-un fel e mai bine asa ca tine....dar totusi mai ai 9 zileeeeee :eek: ......eu eram lesinata cu 9 zile inainte de nunta :rofl:

:had_d: :had_d: :had_d: eu nu am nimik inca poate o sa ma apuce in ziua aia dar daca e agitatie in jurul meu uit repede de emotii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 18:21 
Diva

roxisss scrie:

:had_d: :had_d: :had_d: eu nu am nimik inca poate o sa ma apuce in ziua aia dar daca e agitatie in jurul meu uit repede de emotii

sunt frumoase roxi :clap: cand va aud pe voi vorbind de nunta ma tot gandesc la nunta mea...parca a fost ieri...cu toate ca au trecut aproape 2 ani...a fost frumos dar a trecut prea repede...la nastere am fost varza si aceasta experenta cu siguranta nu vreau sa o mai repet...acum ma bucur de comoara mea care creste vazand cu ochii si profit de fiecare secunda...iti urez o nunta de vis :-* :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 18:23 
Diva

lily scrie:
sunt frumoase roxi :clap: cand va aud pe voi vorbind de nunta ma tot gandesc la nunta mea...parca a fost ieri...cu toate ca au trecut aproape 2 ani...a fost frumos dar a trecut prea repede...la nastere am fost varza si aceasta experenta cu siguranta nu vreau sa o mai repet...acum ma bucur de comoara mea care creste vazand cu ochii si profit de fiecare secunda...iti urez o nunta de vis :-* :-*

hai mai lily...pe bune? ramai doar cu un copil? chiar asa de rau a fost? in ultimele 2 luni am avut 4 prietene care au nascut normal,repede si usor si asta m-a incurajat si pe mine,poate nu o fi la fel si la mine,dar totusi cred ca il vreau si pe al-2lea
un pupic mare ptr erika :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 18:32 
Diva

elyt1000 scrie:
hai mai lily...pe bune? ramai doar cu un copil? chiar asa de rau a fost? in ultimele 2 luni am avut 4 prietene care au nascut normal,repede si usor si asta m-a incurajat si pe mine,poate nu o fi la fel si la mine,dar totusi cred ca il vreau si pe al-2lea
un pupic mare ptr erika :hug:

pe bune ely...eu nu mi-am dorit niciodata mai multi...a fost ingrozitor pt ca eu stiam ce se intampla pt ca am vazut sute de nasterii si m-am crizat singura...a fost totul pe fond psihic...nu nasterea in sine m-a speriat asa, mai ales ca eu am facut cezariana...si eu am vazut o gramada de pers care au nascut usor...eu tot stau si ma gandesc cum ar fii fost daca as fii nascut normal tinand cont ca am ajuns la dilatatie 7 fara nici un fel de simptom si fara contractii...iti urez nastere usoara si un bb cuminte si sanatos...daca iti doresti al-2 lea copil cu siguranta il vei face...se spune ca o sa uiti prin ce ai trecut...eu n-am uitat si nu cred ca o sa uit niciodata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 18:35 
Diva

ely vezi ca m-am tinut de promisiune si am pus cateva poze cu erika...sunt un pic mai vechi dar o sa pun zilele astea si unele mai noi...un pupik si de la noi pe burtica pt bb

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 19:10 
Diva

Buna seara fetele :hug:

Simo felicitari pt rochitaaaaaa :hug: :clap: Ma bucur k ai ajuns in sfarsit in posesia ei si k este asa cum ti-ai dorit :hug:
Imi plac mult si sandalutele si tortul si buchetul,la fel si ale tale Roxi :flowers: :love: Roxi te felicit k poti fi asa fara stres :napplause: cu toate k si noi dak am fi cu un copil mic si atatea pregatiri probabil n-am fi avut timp de stres...nici eu n-am emotii deloc,doar putin ingrijorata referitor la confirmari si cata lume va veni...in rest stau binisor cu pregatirile.
Spor la pregatiri tuturor miresicilor :hug:

Ely ma bucur k bebe e bine,sa ai grija de tine si sa papi spanac si peste :food:
Lily atat de rau a fost cu cezariana?Eu din pacate stiu dinainte k nu voi avea voie sa fac decat un bebe sau 2 la diferenta mare ceea ce nu vreau,deci o sa ma limitez la unul....si acela obligat cu cezariana...dar inca nu-mi imaginez cat de nasol e :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 19:30 
Diva

lily scrie:
ely vezi ca m-am tinut de promisiune si am pus cateva poze cu erika...sunt un pic mai vechi dar o sa pun zilele astea si unele mai noi...un pupik si de la noi pe burtica pt bb

ooo ce super...uite acum merg sa le vad......eu sper din suflet lily sa nu traiesc o drama la prima nastere ca dupa cu siguranta ca numai imi trebuie......al meu la inceputul sarcini spunea : asta e unicul copil,nu vreau sa mai trec prin asa ceva din nou(de parca ar fi trecut el prin ceva,eu eram cea lesinata :rofl: ).....acum cum o vrea doamne doamne,.....sincer mie mi-ar placea 2 copii sa am

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 20:34 
Diva

lily scrie:
pe bune ely...eu nu mi-am dorit niciodata mai multi...a fost ingrozitor pt ca eu stiam ce se intampla pt ca am vazut sute de nasterii si m-am crizat singura...a fost totul pe fond psihic...nu nasterea in sine m-a speriat asa, mai ales ca eu am facut cezariana...si eu am vazut o gramada de pers care au nascut usor...eu tot stau si ma gandesc cum ar fii fost daca as fii nascut normal tinand cont ca am ajuns la dilatatie 7 fara nici un fel de simptom si fara contractii...iti urez nastere usoara si un bb cuminte si sanatos...daca iti doresti al-2 lea copil cu siguranta il vei face...se spune ca o sa uiti prin ce ai trecut...eu n-am uitat si nu cred ca o sa uit niciodata

pai ce a fost asa nasol Lily daca ai nascut cu cezariana?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 20:53 
Diva

laura_sandu scrie:
pai ce a fost asa nasol Lily daca ai nascut cu cezariana?

nu vreu sa va sperii...nu a fost nimic nasol din punct de vedere fizic...am fost traumatizata psihic...de fapt eu nu eram pregatita pt cezariana pt ca eu vroiam sa nasc normal...imi era foarte frica de operatie, anestezie, etc dar din pacate nu s-a putut...laurian isi dorea foarte mult cel putin 2 copii dar dupa ce a vazut cat am fost de socata mi-a jurat ca nu o sa ma mai puna sa mai trec prin asta niciodata...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 21:11 
Diva

roxiss buchetul tau e superb, lumanarile in stilul asta le-a avut sora mea, frumoase :~*

cat despre al 2 lea copil asa a zis si sora mea, ca vrea 2 dar acum dupa ce la nascut pe dragos a zis clar ca se gandeste f serios sa ramana cu unu si atat :unsure: ba ma roaga pe mine sa fac eu fetita sa aibe si ea o fata :rofl:
simo felicitari pt ridicarea rochitei, abia astept sa te vad O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 23:03 
Diva

Happy happy...lalala lalala lalala :had_d:
Nino nino danonino :npiano:
Trilu lilu bragadiruuuu :rofl:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iun 2010, 23:42 
Diva

SimoBobo scrie:
Happy happy...lalala lalala lalala :had_d:
Nino nino danonino :npiano:
Trilu lilu bragadiruuuu :rofl:

Ce comica esti scumpo :hug: :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iun 2010, 01:41 
Diva

lily cand o sa creasca bebelina mare (intre 1 si 2 ani zic eu) o sa ti se faca dor de bebe mic si poate o sa iti schimbi parerea...poate poti sa nasti natural la al doilea daca ti-a fost asa de frica de operatie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iun 2010, 01:45 
Diva

Bamba scrie:
lily cand o sa creasca bebelina mare (intre 1 si 2 ani zic eu) o sa ti se faca dor de bebe mic si poate o sa iti schimbi parerea...poate poti sa nasti natural la al doilea daca ti-a fost asa de frica de operatie

ha ha....de parca natural e mai bine :wall: :wall: :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iun 2010, 04:42 
Diva

laura_sandu scrie:

ha ha....de parca natural e mai bine :wall: :wall: :cry:

pai daca lily a zis ca i-a fost frica de operatia in sine atunci poate natural pt ea functioneaza mai bine :) si eu tot natural vreau sa il nasc pe al doilea....daca se intoarce in pozitia care trebuie :)

da ce ii cu tine treaza pe la ore din astea ? parca ai avea copil mic :neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iun 2010, 07:39 
Diva

Bamba scrie:

pai daca lily a zis ca i-a fost frica de operatia in sine atunci poate natural pt ea functioneaza mai bine :) si eu tot natural vreau sa il nasc pe al doilea....daca se intoarce in pozitia care trebuie :)

da ce ii cu tine treaza pe la ore din astea ? parca ai avea copil mic :neyes:

cred ca fiecare are impresia ca era mai usor daca alegea cealalta varianta de nastere.pana la urma nu e floare la ureche sa faci un copil...indiferent prin ce modalitate alegi sa il faci.

sunt treaza aproape intotdeauna la ore tarzii...nu am somn... :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iun 2010, 08:27 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]