Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 15:04

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 257 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Luna de miere...vol II
MesajScris: 11 Apr 2006, 14:32 
Diva

Citat:

ar trebui ...oricum cu cat mai rpd cu atat mai bine ca prinzi discounturi :) hihihi

eu am organizat excursii cat am lucrat in agentii de turism si acum inca mai stiu ce sa fac :) pentru noi voi apela la o prietena care e de loc din brasov dar sta in Bucuresti si ea ne va ajuta cu ceva idei de prin Poiana :)

deci itinerariul il faci tu, nu?:)
am gasit si eu bilete..cu alitalia! cam toti au oferta 144 euro pt Europa, dar mai sunt taxele care difera mult de la o companie la alta..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Apr 2006, 15:17 
Diva

Citat:

pai noi sigur vom merge la ceva pensiune, cabana, etc...in Poiana. Iuby meu nu a fost la munte si am zis sa ii fac surpriza asta ca stiu ca vrea. Avem Moneasa lg noi dar am fost de 1 milion de ori pe acolo si sunt satula. eu nu am mai fost in Busteni din 1995 :) eu sa astept tarife, poate mai dau si eu ceva mailuri si apoi ne decidem.

dah taxele de aeroport difera f mult de la o companie la alta...

eu n-am fost la moneasa...si mi-as dori! cand ne intoarcem si o sa ne revenim cu banii:) ma gandeam sa-mi fac o lista cu ce n-am vazut in tara si sa mergem! si sunt o multime! eu sunt din cta deci m-am invartit in zona cta-buc-valea prahovei si moeciu unde in curand o sa-mi fac un card de fidelitatea ca am fost de o gramada de ori:)
ce sugestii mai ai? ca m-ar ajuta tare mult!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Apr 2006, 15:22 
Diva

Citat:

pai noi sigur vom merge la ceva pensiune, cabana, etc...in Poiana. Iuby meu nu a fost la munte si am zis sa ii fac surpriza asta ca stiu ca vrea. Avem Moneasa lg noi dar am fost de 1 milion de ori pe acolo si sunt satula. eu nu am mai fost in Busteni din 1995 :) eu sa astept tarife, poate mai dau si eu ceva mailuri si apoi ne decidem.

dah taxele de aeroport difera f mult de la o companie la alta...

am uitat! sa mergeti neaparat la brasov si sa mancati la bella musica, e chiar in pta sfatului, iti dau coordonatele dc vrei! o sa fie frumos cand o sa va duceti voi! mie imi place tare mult bv toamna!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Apr 2006, 15:38 
Diva

Citat:

sugestii in ro? pai toata valea prahovei! eu nu stiu ce voi alege. ai mei parinti au facut luna de miere la sinaia si tare cred ca le vom calca pe urme. si clar vom merge in BV pentru ca ne place amandurora f mult orasul.

eh Moneasa e la noi in judet la 100 de km de Arad deci e un fel de ...strand de weekend :P

Herculane iar e misto, apoi Baile Felix la Oradea (dar ptr mine e prea aproape, lol).

M-as risca sa mergem iarna pana la mare :) socrii mei stau in Calarasi la 200 km de mare deci... :) oricum in iulie vom merge 2-3 zile la mare :P

e frumos pe valea prahovei! sa mergeti si la peles!
eu ma gandeam ca ar fi o idee buna sa mergem si prin moldova pe la manastiri, am inteles ca e frumos si acolo!
la cta nu-i prea frumos iarna...mi se pare deprimanta plaja pustie si vantul taios, desi am crescut acolo (nu pe plaja!:) )tot nu m-am obisnuit

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Apr 2006, 15:49 
Diva

Citat:

E super nasol cu alitalia.Au niste aviane de ti-e frica ca toate scartaie pe acolo.Noi am fost in decembrie de 2 ori cu alitalia dar a fost super nasol.Incearca air france au cam aceleasi tarife.%%-

cu ce-ati fost? charter sau avion normal? conteaza si asta, in charter e un huruit constant si stresant!:)
eu am fost acum 3 ani cu air france si li s-a stricat avionul, am asteptat 9 ore in aeroport si am plecat cu alt avion (tarom parca) ca pe ala n-au reusit sa-l repare!
oricum ma mai uit dc zici ca a fost asa nasol! multumesc pt sfat!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Apr 2006, 17:40 
Diva

Citat:

Cu avion normal am fost.
Sti care e partea buna la alitalia?Au niste insotitori de bord super draguti:D dar mai bine nu te uita doar mergi in luna de miere nu?:D:D:D

pai atunci nu mai caut! in felul asta o sa vad cat de intelegator va fi viitorul meu sot:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Apr 2006, 21:26 
Diva

Citat:

eu am vazut pelesul in 1995 :) iuby meu nu l-a vazut da' sigur mergem ca e super misto.

eu am vazut sinaia, busteni si predeal in 1995 de atunci am mai fost o data cu iuby prin predeal acu ceva anisori si in rest numai in jurul barlogului, as usual :)

atunci o sa fie frumos! eu sunt de parere ca e mai interesant cand te duci intr-un loc nou sau pe care nu l-ai mai vizitat de ceva timp..de fapt mi se pare mai romantic:)
am cumparat biletele de avion ieri! pana la urma am ales alitalia:) sa vedem ce ofera:p

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 257 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]