Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 02:46

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (V)
MesajScris: 25 Iun 2010, 12:15 
Diva

amely85 scrie:
la noi a dat dunarea pe afara asa ca probabil si pe la tine sa fie la fel Simo :eek:
manu ce bucurie cred ca vine sotu tau acasa :clap:

Asa e....nu ne-am vazut de jumate de an...el nici nu mai are rabdare,noroc k e ocupat la munca si nu prea are timp sa se gandeasca :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iun 2010, 12:19 
Diva

manu86 scrie:
Asa e....nu ne-am vazut de jumate de an...el nici nu mai are rabdare,noroc k e ocupat la munca si nu prea are timp sa se gandeasca :,

iaaaai Manu..jumate de an??...ma gandesc ca esti nerabdatoare..dar unde e plecat? :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iun 2010, 12:22 
Diva

corina1 scrie:

iaaaai Manu..jumate de an??...ma gandesc ca esti nerabdatoare..dar unde e plecat? :~*

Da de la Craciun....e in Roma,cu surioara mea si cu mami :~* Da el vine primul apoi mama si apoi surioara...fiecare cum poate,el era important sa vina primul :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iun 2010, 12:25 
Diva

buna fetelor!!! si eu inventez o gramada de melodii pt micuta mea...toata ziua ii cant...se tot mira sotul meu de unde stiu atatea cantece si poiezi ca el nu-si mai aminteste nimic...eu astazi nu fac nimic papa pt ca mergem la vl...
multi ani impreuna cori!! sa fiti fericiti si sa va iubiti mult...multa sanatate mamei tale %%-
eu nu zic ca nasterea normala era mai ok...orcum nasteam cu anestezie...dar eu nu am fost pregatita psihic pt operatie...in momentul asta nu-mi doresc alt copil si nu cred ca o sa vreau nici mai tarziu mai ales ca primele 3 luni au foste foarte grele

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iun 2010, 12:27 
Diva

ce nasa manu...cred ca abia astepti sa vina :had_d:
simo ma bucur foarte mult ca iti place rochia si ca esti asa fericita...abia astept sa te vad mireasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iun 2010, 12:28 
Diva

manu86 scrie:
Da de la Craciun....e in Roma,cu surioara mea si cu mami :~* Da el vine primul apoi mama si apoi surioara...fiecare cum poate,el era important sa vina primul :)

ca mai aveti asa putin pana la nunta..sa va puteti bucura impreuna de pregatiri..de emotiile dinaintea nuntii. :~* :kiss:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iun 2010, 12:33 
Diva

corina1 scrie:
ca mai aveti asa putin pana la nunta..sa va puteti bucura impreuna de pregatiri..de emotiile dinaintea nuntii. :~* :kiss:

Da...in mare sunt luate toate,mai sunt unele pregatiri de pus la punct....asta a fost situatia,a fost privilegiat de facut prea multe dar tot s-a stresat :blink: mai rau k mine as putea zice :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iun 2010, 12:39 
Diva

lily scrie:
buna fetelor!!! si eu inventez o gramada de melodii pt micuta mea...toata ziua ii cant...se tot mira sotul meu de unde stiu atatea cantece si poiezi ca el nu-si mai aminteste nimic...eu astazi nu fac nimic papa pt ca mergem la vl...
multi ani impreuna cori!! sa fiti fericiti si sa va iubiti mult...multa sanatate mamei tale %%-
eu nu zic ca nasterea normala era mai ok...orcum nasteam cu anestezie...dar eu nu am fost pregatita psihic pt operatie...in momentul asta nu-mi doresc alt copil si nu cred ca o sa vreau nici mai tarziu mai ales ca primele 3 luni au foste foarte grele

Lily de obicei se zice k at cand iti vezi minunea uiti prin ce ai trecut dar se pare k pe tine te-a cam marcat nasterea de nu mai vrei alt bebe.
Cred k depinde de la pers la pers oricum....eu am trecut printr-o operatie f nasoala din care era sa nu mai ies dar nu mi-a fost nici o secunda frica....si ceea ce m-a determinat sa fac operatia a fost strict faptul k dak nu ma operam nu puteam duce o sarcina la termen,cu toate k erau mult mai multe alte riscuri si probleme,eu numai la asta ma gandeam.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iun 2010, 17:08 
Diva

manu86 scrie:

cred si eu ca numai poate,il inteleg perfect,dar lasa ca mai e putin si o sa fi-ti ptr totdeauna impreuna......uite ca am uitat sa te mai intreb,a rezolvat sora ta cu actele?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iun 2010, 17:19 
Diva

elyt1000 scrie:
cred si eu ca numai poate,il inteleg perfect,dar lasa ca mai e putin si o sa fi-ti ptr totdeauna impreuna......uite ca am uitat sa te mai intreb,a rezolvat sora ta cu actele?

Mai a reusit intr-un final sa vb cu cei de la consulat la tel,s-a chinuit o gramada cu toate k i-am dat 6 nr da nu rasp niciunu :wall: ...oricum a pus-o sa faca programare sa se duca acolo,nu vor domle sa dea info la tel,tre sa te duci sa stai acolo la cozi :eek: si se duce sapt viitoare k e putin mai libera,avand in vedere k astia au prog doar de la 9-13.
Oricum rezolva ea cumva,din ce am mai aflat sigur poate veni cu buletinul de acolo :)

Eu m-am saturat de atata ploaie,ma doare capul de turbez si toate oasele zici k am tras la jug :curse: am imbatranit :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iun 2010, 17:25 
Diva

manu86 scrie:
Mai a reusit intr-un final sa vb cu cei de la consulat la tel,s-a chinuit o gramada cu toate k i-am dat 6 nr da nu rasp niciunu :wall: ...oricum a pus-o sa faca programare sa se duca acolo,nu vor domle sa dea info la tel,tre sa te duci sa stai acolo la cozi :eek: si se duce sapt viitoare k e putin mai libera,avand in vedere k astia au prog doar de la 9-13.
Oricum rezolva ea cumva,din ce am mai aflat sigur poate veni cu buletinul de acolo :)

Eu m-am saturat de atata ploaie,ma doare capul de turbez si toate oasele zici k am tras la jug :curse: am imbatranit :~*

uffff ce nesimtiti,peste tot e la fel......nici aici nu-ti dau ff multe informatii la tel,tot asa trebuie sa te duci personal sau sa te documentezi pe site-ul lor,unde totul e alan dala de nu intelegi nimic,de ce nu vine cu documentul de it daca merge?.....dupa vine in tara si isi face actele din nou
la mine e ffff cald,zapuseala,sunt lesinatura....am baut o gramada de apa de azi-dimineata si acum in 20 min 500ml lapte contra arsuri

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iun 2010, 17:34 
Diva

elyt1000 scrie:
uffff ce nesimtiti,peste tot e la fel......nici aici nu-ti dau ff multe informatii la tel,tot asa trebuie sa te duci personal sau sa te documentezi pe site-ul lor,unde totul e alan dala de nu intelegi nimic,de ce nu vine cu documentul de it daca merge?.....dupa vine in tara si isi face actele din nou
la mine e ffff cald,zapuseala,sunt lesinatura....am baut o gramada de apa de azi-dimineata si acum in 20 min 500ml lapte contra arsuri

Pai va veni cu bi de it,dar inca nu stie un rasp sigur,asta am aflat eu.
Cred k e f greu de suportat si caldura,si arsurile si burtica :blink: off saracuta :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iun 2010, 18:12 
Diva

manu86 scrie:
Cred k e f greu de suportat si caldura,si arsurile si burtica :blink: off saracuta :lips:

mai sa sti ca fac fata cu brio,pana acum,nu stiu ce mai urmeaza....mi-am dorit intotdeauna sa fiu insarcinata vara ptr ca nu trebuie sa port atatea lucruri pe mine si sa ma incalt cu cizme dar cred ca am gresit :rofl: :rofl: ....tare aiurea e pe caldurile astea cu burtica si arsuri de gradul 10,dar uitam noi cand vine minunea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iun 2010, 20:33 
Diva

manu86 scrie:

ii poate da de la ambasada un titlu de calatorie cu care poate veni un drum inspre Rom (in locul pasaportului expirat)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iun 2010, 21:05 
Diva

Bamba scrie:

ii poate da de la ambasada un titlu de calatorie cu care poate veni un drum inspre Rom (in locul pasaportului expirat)

Stiu,de aia si-a facut programare la consulat.Sa vada ce e de facut.Oricum are buletin de italia si se pare k poate veni cu el.Merci oricum :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iun 2010, 23:31 
Diva

Manu iubi ...o sa fie totul bine,sunt sigura :hug:
Nu-i nimeni acasa? :-`

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2010, 17:28 
Moderator Ghidul Miresei

Hello :hap_w:
Ce faceti fetelor? Nimeni pe aici?

Eu am fost astazi sa imi caut sandalute pentru nunta, imi trebuie argintiu sau gri deschis dar nu tiganesc. Din pacate nu mi-am gasit nicaieri, am gasit vreo 2 modele in Benvenutti, dar nu mi-au placut deloc.
O sa merg merg saptamana asta si prin oras sa caut, acum am fost doar in Iulius si in Polus...dar in schimb am vazut alte modele de pantofiori, sandale care imi plac mult, desi nu sunt foarte eleganti.

Ah, si m-am tuns :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iun 2010, 19:34 
Diva

carlita scrie:
Hello :hap_w:
Ce faceti fetelor? Nimeni pe aici?

Eu am fost astazi sa imi caut sandalute pentru nunta, imi trebuie argintiu sau gri deschis dar nu tiganesc. Din pacate nu mi-am gasit nicaieri, am gasit vreo 2 modele in Benvenutti, dar nu mi-au placut deloc.
O sa merg merg saptamana asta si prin oras sa caut, acum am fost doar in Iulius si in Polus...dar in schimb am vazut alte modele de pantofiori, sandale care imi plac mult, desi nu sunt foarte eleganti.

Ah, si m-am tuns :)

pozeeeeeeeeeee carlita cu noua coafura

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 08:28 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 08:34 
Diva

carlita scrie:
Buna dimineata :,

Buna dimineata fetele. :)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]