elyt1000 scrie:
buna fetele.....
eu am fost la scoala si nu va puteti imagina ce zi de toata cacao am avut.....la mine e ffff cald,32 grade......si langa mine in clasa s-a asezat o tipa din Siria(nu vreau sa fac discriminare,doamne fere),dar mai fetelor pur si simplu putzea a transpiratie ingrozitor,hainele a mancare si gura a tutun....mi-a nenorocit stomacul.....am deschis geamul am spus ca ma simt cam rau,am facut sant la toaleta,sa ma mai aerisesc,imposibil.....acum am niste arsuri ca am baut 2 cutii de lapte si inca nu mi-a trecut......nu se poate mai fetelor,nu concep asa ceva,du-te soro la baie,da-ti bluza jos si spalate la sub brat.....de ce toata lumea trebuie sa te suporte......si va da-ti seama eu,gravida fiind.....abia am mancat in pauza.....ingrozitor
acum trebuie sa merg la piata,imi e lene,de ma doare....
oana ma bucur ca ti-ai schimbat culoarea la par,sunt sigura ca te prinde mult mai bine ca blondul..
aveam si eu o colega in facultate...si nu era din siria

)), care mirosea de ne lua nasul la fiecare curs si seminar.Pana intr-o zi...cand nu m-am mai putut abtine si i-am spus sa se duca la baie si sa se spele ca nu mai putem sta in sala de curs.
Nu a mai venit 2 saptamani la facultate, dar 4 ani nu am mai simtit-o mirosind a transpiratie.(I-am spus in anul intai).
Si mai aveam o colega in liceu....suuuper simpatica, foarte cocheta .dar avea un mare defect, care a facut-o sa nu mai para asa.Isi epila parul de pe tot corpul numai de la axila nu.Va dati seama cum arata la strand?

Si din acest motiv mirosea a transpiratie vara de iti muta nasul din loc....Ei nu i-am spus eu....dar nici nu am mai fost prietene dupa clasa a 9-a.Ca era in alta clasa....
Asa ca...specimene sunt...o gramada.Si in Romania si in alte tari.Asta nu tine de natie, tine de nesimtire si de buna crestere.