Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 02:06

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (V)
MesajScris: 28 Iun 2010, 09:35 
Diva

Buna dimineata fetele :hug:
Coffe cineva?
Va doresc o sapt frumoasa :flowers: ,eu abia astept sa treaca :rofl: Roxi mai ai 2 zile si spui DA :njump: :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 09:39 
Moderator Ghidul Miresei

Neata Manu :P ...eu vreau cafea....de la 7 jumate cand m-am trezit inca nu am apucat sa merg in bucatarie sa-mi fac una :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 09:58 
Diva

carlita scrie:
Neata Manu :P ...eu vreau cafea....de la 7 jumate cand m-am trezit inca nu am apucat sa merg in bucatarie sa-mi fac una :))

Hai k am eu facuta,mi-am facut portie dubla la ce somn am :blink: Offf cat mai tine vremea asta? :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 10:07 
Moderator Ghidul Miresei

manu86 scrie:
Hai k am eu facuta,mi-am facut portie dubla la ce somn am :blink: Offf cat mai tine vremea asta? :wall:

Am inteles ca de joi se incalzeste si se face timp frumos, acum sa vedem....la noi deocamdata e soare, sunt vreo 19-20 grade...dar pe seara vine ploaia :curse:

Fug sa scot hainele din masina si sa le intind :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 10:47 
Diva

buna dimineatza fetelor........am si eu cafea:P va astept pe la mine......
cum stati cu emotiile fetelor?mai aveti un pic....roxi observ ca esti relaxata....si eu am fost pana in ziua nuntii:D carlita te-ai tuns?vrem si noi poze:P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 10:53 
Moderator Ghidul Miresei

puffy_is scrie:
buna dimineatza fetelor........am si eu cafea:P va astept pe la mine......
cum stati cu emotiile fetelor?mai aveti un pic....roxi observ ca esti relaxata....si eu am fost pana in ziua nuntii:D carlita te-ai tuns?vrem si noi poze:P

Da, m-am tuns...dar nu e ceva iesit din comun incat sa necesite poze, e o coafura normala "bob lung" cum spun fetele :) ...am mai fost tunsa asa...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 11:35 
Diva

aham......eu abia astept sa imi creasca parul............v-am zis ca m-am inchis la loc....nu negru , dar un saten deschis.....numai ca trebuie sa il mai uniformizez.......ma imbatranea blondul....am vazut si eu intr-un final lucrul asta:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 11:47 
Diva

buna dimineata fetelor!!! vreau si eu o cafea...cine se ofera sa-mi dea? eu beau foarte rar cafea dar astazi chiar imi este pofta dar nu-mi place sa beau singura...astept sa vina prietena mea pe la mine si poate are chef, daca nu iesim in oras si beau acolo

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 11:49 
Diva

iti dau eu o cafea cu cea mai mare placere....daca vii cu bebe.....iti dau si ciocolata:P ca merge mai bine:P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 11:52 
Diva

puffy_is scrie:
iti dau eu o cafea cu cea mai mare placere....daca vii cu bebe.....iti dau si ciocolata:P ca merge mai bine:P

multumesc frumos oana!!! iti dai seama ca fara bebe nu pot veni ca nu am cu cine sa o las

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 12:14 
Diva

iupyyyy iupyyy:Ppai atunci te astept:D :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 12:55 
Diva

Buna ziua fetele !
Carli sa porti sanatoasa noua tunsoare...sunt sigura ca-ti sta bine !
Puff foarte bine ai facut ca te-ai inchis la loc,iti sta tare bine asa...dar bine ca ai incercat si altceva ca sa te convingi cu ce-ti sade cel mai bine.
Pup cafengioaicele Manu,Lily...deabia acu imi beau si eu cafeaua.

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 13:04 
Moderator Ghidul Miresei

SimoBobo scrie:
Buna ziua fetele !
Carli sa porti sanatoasa noua tunsoare...sunt sigura ca-ti sta bine !
Puff foarte bine ai facut ca te-ai inchis la loc,iti sta tare bine asa...dar bine ca ai incercat si altceva ca sa te convingi cu ce-ti sade cel mai bine.
Pup cafengioaicele Manu,Lily...deabia acu imi beau si eu cafeaua.

Hola Simo! :D
Eu mi-am baut cafeaua pana la urma, am spalat haine, am platit 2 facturi si am venit acasa...nu am mai avut chef sa-mi caut sandale, mai ales ca am mers singurica :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 13:08 
Veteran

buna ziua miresici >:D<
ce faceti?
mi tarziu dar ma bag si eu la o cafeluta :D
carlita - felicitari pt noua coafura,
roxi- mai ai 2 zile pana la cununie :had_d:

eu am reusit sa-mi iau o zi de concediu (joi) si am mai finalizat din pregatiri :hap_w: . Mi-am luat luat costumatia pt cununie, am fost si am ridicat unul din costume de la croitorie pentru mire, am ajuns si pe la local sa stabilim ultimele detalii, mi-am dat si comanda de sandalute pt rochita de mireasa, am ajuns de ne-am spovedit, am terminat marturiile si stalpisorii. Incet incet ne apropiem de finish.

Va pup si va doresc o zi frumoasa. :hug: :-* :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 13:14 
Moderator Ghidul Miresei

serban_anda2005 scrie:
buna ziua miresici >:D<
ce faceti?
mi tarziu dar ma bag si eu la o cafeluta :D
carlita - felicitari pt noua coafura,
roxi- mai ai 2 zile pana la cununie :had_d:

eu am reusit sa-mi iau o zi de concediu (joi) si am mai finalizat din pregatiri :hap_w: . Mi-am luat luat costumatia pt cununie, am fost si am ridicat unul din costume de la croitorie pentru mire, am ajuns si pe la local sa stabilim ultimele detalii, mi-am dat si comanda de sandalute pt rochita de mireasa, am ajuns de ne-am spovedit, am terminat marturiile si stalpisorii. Incet incet ne apropiem de finish.

Va pup si va doresc o zi frumoasa. :hug: :-* :lips:

Cand vedem costumatia pentru cununie? :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 14:29 
Diva

buna!!!!!!
ce mai faceti?????sunteti bine toate?noutati aveti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 14:46 
Diva

buna fetele.....
eu am fost la scoala si nu va puteti imagina ce zi de toata cacao am avut.....la mine e ffff cald,32 grade......si langa mine in clasa s-a asezat o tipa din Siria(nu vreau sa fac discriminare,doamne fere),dar mai fetelor pur si simplu putzea a transpiratie ingrozitor,hainele a mancare si gura a tutun....mi-a nenorocit stomacul.....am deschis geamul am spus ca ma simt cam rau,am facut sant la toaleta,sa ma mai aerisesc,imposibil.....acum am niste arsuri ca am baut 2 cutii de lapte si inca nu mi-a trecut......nu se poate mai fetelor,nu concep asa ceva,du-te soro la baie,da-ti bluza jos si spalate la sub brat.....de ce toata lumea trebuie sa te suporte......si va da-ti seama eu,gravida fiind.....abia am mancat in pauza.....ingrozitor
acum trebuie sa merg la piata,imi e lene,de ma doare....
oana ma bucur ca ti-ai schimbat culoarea la par,sunt sigura ca te prinde mult mai bine ca blondul..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 15:14 
Diva

elyt1000 scrie:
buna fetele.....
eu am fost la scoala si nu va puteti imagina ce zi de toata cacao am avut.....la mine e ffff cald,32 grade......si langa mine in clasa s-a asezat o tipa din Siria(nu vreau sa fac discriminare,doamne fere),dar mai fetelor pur si simplu putzea a transpiratie ingrozitor,hainele a mancare si gura a tutun....mi-a nenorocit stomacul.....am deschis geamul am spus ca ma simt cam rau,am facut sant la toaleta,sa ma mai aerisesc,imposibil.....acum am niste arsuri ca am baut 2 cutii de lapte si inca nu mi-a trecut......nu se poate mai fetelor,nu concep asa ceva,du-te soro la baie,da-ti bluza jos si spalate la sub brat.....de ce toata lumea trebuie sa te suporte......si va da-ti seama eu,gravida fiind.....abia am mancat in pauza.....ingrozitor
acum trebuie sa merg la piata,imi e lene,de ma doare....
oana ma bucur ca ti-ai schimbat culoarea la par,sunt sigura ca te prinde mult mai bine ca blondul..

aveam si eu o colega in facultate...si nu era din siria :))), care mirosea de ne lua nasul la fiecare curs si seminar.Pana intr-o zi...cand nu m-am mai putut abtine si i-am spus sa se duca la baie si sa se spele ca nu mai putem sta in sala de curs.
Nu a mai venit 2 saptamani la facultate, dar 4 ani nu am mai simtit-o mirosind a transpiratie.(I-am spus in anul intai).
Si mai aveam o colega in liceu....suuuper simpatica, foarte cocheta .dar avea un mare defect, care a facut-o sa nu mai para asa.Isi epila parul de pe tot corpul numai de la axila nu.Va dati seama cum arata la strand? :\ :blink: Si din acest motiv mirosea a transpiratie vara de iti muta nasul din loc....Ei nu i-am spus eu....dar nici nu am mai fost prietene dupa clasa a 9-a.Ca era in alta clasa....

Asa ca...specimene sunt...o gramada.Si in Romania si in alte tari.Asta nu tine de natie, tine de nesimtire si de buna crestere.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 15:30 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
aveam si eu o colega in facultate...si nu era din siria :))), care mirosea de ne lua nasul la fiecare curs si seminar.Pana intr-o zi...cand nu m-am mai putut abtine si i-am spus sa se duca la baie si sa se spele ca nu mai putem sta in sala de curs.
Nu a mai venit 2 saptamani la facultate, dar 4 ani nu am mai simtit-o mirosind a transpiratie.(I-am spus in anul intai).
Si mai aveam o colega in liceu....suuuper simpatica, foarte cocheta .dar avea un mare defect, care a facut-o sa nu mai para asa.Isi epila parul de pe tot corpul numai de la axila nu.Va dati seama cum arata la strand? :\ :blink: Si din acest motiv mirosea a transpiratie vara de iti muta nasul din loc....Ei nu i-am spus eu....dar nici nu am mai fost prietene dupa clasa a 9-a.Ca era in alta clasa....

Asa ca...specimene sunt...o gramada.Si in Romania si in alte tari.Asta nu tine de natie, tine de nesimtire si de buna crestere.

omg, horror :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 16:47 
Veteran

carlita scrie:

Cand vedem costumatia pentru cununie? :D

Daca merge diseara netul acasa promit ca atasez poze, ca de la ploile astea pica cand mi-e lumea mai draga.

Ely - imi pare rau ptexperienta neplacuta de azi :( , sper sa te simti mai bine :-*

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]