Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 21:42

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2036 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. VI
MesajScris: 28 Iun 2010, 08:57 
Diva

buna dimineata, fetelor.
Eu am avut un week-end ingrozitor.Am fost ieri dimineata la urgenta cu Alexandru ca mi-a facut febra 40....s-a racit putin.Are un dintisor...aseara l-am simtit.... :ndance:
Astept sa vina vara.....sa il pot scoate si eu afara la plimbare..... :nbump: :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 09:28 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
buna dimineata, fetelor.
Eu am avut un week-end ingrozitor.Am fost ieri dimineata la urgenta cu Alexandru ca mi-a facut febra 40....s-a racit putin.Are un dintisor...aseara l-am simtit.... :ndance:
Astept sa vina vara.....sa il pot scoate si eu afara la plimbare..... :nbump: :cry:

He, he...ai baiat mare deja, ii cresc dintisorii :D

Acum e bine Alexandru?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 09:45 
Diva

carlita scrie:

He, he...ai baiat mare deja, ii cresc dintisorii :D

Acum e bine Alexandru?

inca nu e chiar bine, dar sper sa isi revina cat de curand...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 11:43 
Diva

laura_sandu scrie:
buna dimineata, fetelor.

o saracutul de el...sper sa-i treaca cat mai repede si sa dea caldura asta ca m-am saturat de atata frig si ploaie...ii urez multa sanatate si un pupic dulce sa-i treaca :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 12:07 
Diva

lily scrie:

o saracutul de el...sper sa-i treaca cat mai repede si sa dea caldura asta ca m-am saturat de atata frig si ploaie...ii urez multa sanatate si un pupic dulce sa-i treaca :-*

multumesc Lilly.O sa treaca...se mai racesc copii.Sigur nu e prima si ultima data cand trec prin asta :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 14:37 
Diva

buna fetele....
off laura ce naspa,dar cum ai spus si tu, asa sunt copii,e normal sa mai raceasca cateodata,mai ales cu vremea asta schimbatoare.....eu stiu ca si de la dintii face temperatura(nu e o regula)......acum e bine?......in cta cine vede primul dintisor al copilului trebuie sa-i ia un cadou la bebe,e si la voi asa? sanatate multa si sa treceti repede peste perioada dintisori fara prea mari dureri
la mine e o caldura ingrozitoare,abia daca mai poti respira...32grade.....si karate kid ma face vranjuri

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 14:53 
Diva

Laura si noi ne-am speriat ingrozitor cand a facut Lexie prima data febra mare si era ca o leguma in bratele mele...am fugit cu ea la doctor si doctorul ei a ras de noi si ne-a intrebat daca asta ii prima data cand face :) a zis sa stam linistiti ca toate vaccinele care le-a facut ii protejeaza de febra din asta mare si creierul ii protejat....mi se pare ca a explicat ca febra se face tocmai ca sa dea semnal la creier sa se shut down ca ii ceva infectie in corp si ii un lucru bun sa faca chestia asta...a zis ca s-a intamplat sa vada febra mult mai mare (41 catre 42) la un copilas de 5-6 luni si a fost ok...nu mai e ca pe vremuri cand nu erau vaccinati si puteau face meningita parca de la febra asa mare...

Ely se face febra de la dinti dar usoara nu asa mare (un 37 acolo)...asta a fost de la ceva infectie in corp

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 14:54 
Diva

elyt1000 scrie:
buna fetele....
off laura ce naspa,dar cum ai spus si tu, asa sunt copii,e normal sa mai raceasca cateodata,mai ales cu vremea asta schimbatoare.....eu stiu ca si de la dintii face temperatura(nu e o regula)......acum e bine?......in cta cine vede primul dintisor al copilului trebuie sa-i ia un cadou la bebe,e si la voi asa? sanatate multa si sa treceti repede peste perioada dintisori fara prea mari dureri
la mine e o caldura ingrozitoare,abia daca mai poti respira...32grade.....si karate kid ma face vranjuri

la noi nu e asa....dar o sa ii spun la Maia, prietena mea care a descoperit dintele :lol: sa facem de acum o regula.
si eu asa stiam ca se face febra de la dintisori, dar nu e asa.De fapt, perioada in care ies dintii e foarte sensibila si copilasilor le scade imunitatea.De aceea multi se racesc si fac febra sau diaree.
Ely....karate kid te face FRANJURI nu VRANJURI :lol: :lol: :lol: , ce simpatica esti :lol: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 14:58 
Diva

Bamba scrie:
Laura si noi ne-am speriat ingrozitor cand a facut Lexie prima data febra mare si era ca o leguma in bratele mele...am fugit cu ea la doctor si doctorul ei a ras de noi si ne-a intrebat daca asta ii prima data cand face :) a zis sa stam linistiti ca toate vaccinele care le-a facut ii protejeaza de febra din asta mare si creierul ii protejat....mi se pare ca a explicat ca febra se face tocmai ca sa dea semnal la creier sa se shut down ca ii ceva infectie in corp si ii un lucru bun sa faca chestia asta...a zis ca s-a intamplat sa vada febra mult mai mare (41 catre 42) la un copilas de 5-6 luni si a fost ok...nu mai e ca pe vremuri cand nu erau vaccinati si puteau face meningita parca de la febra asa mare...

Ely se face febra de la dinti dar usoara nu asa mare (un 37 acolo)...asta a fost de la ceva infectie in corp

pai si eu la 40 m-am dus la medic, ca la 38,5 am asteptat sa ii treaca cu o zi inainte.alexandru nici macar nu era suparat.radea si era la fel de vesel ca de obicei, dar ardea tot...
De diaree inca nu am scapat din pacate....inca ii mai dau medicamente si vreau sa ii cumpar azi lapte fara lactoza sa ii dau pana ii trece.am inteles ca laptele intretine diareea....ma scuzati ca vb subiecte asa spectaculoase, dar de cand am pici nu mai sunt delicata deloc.... :. O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 15:29 
Diva

asta nu o stiam cu laptele...Lexia nu prea a facut diaree...din contra...asa ca nu ne-am lovit de asa ceva...o singura data parca a facut si i-am dat cereale din alea de orez :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 15:31 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
pai si eu la 40 m-am dus la medic, ca la 38,5 am asteptat sa ii treaca cu o zi inainte.alexandru nici macar nu era suparat.radea si era la fel de vesel ca de obicei, dar ardea tot...
De diaree inca nu am scapat din pacate....inca ii mai dau medicamente si vreau sa ii cumpar azi lapte fara lactoza sa ii dau pana ii trece.am inteles ca laptele intretine diareea....ma scuzati ca vb subiecte asa spectaculoase, dar de cand am pici nu mai sunt delicata deloc.... :. O:)

stai linistita, subiectele tale "spectaculoase" sunt chestii normale...fac parte din viata :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 15:55 
Diva

Bamba scrie:
asta nu o stiam cu laptele...Lexia nu prea a facut diaree...din contra...asa ca nu ne-am lovit de asa ceva...o singura data parca a facut si i-am dat cereale din alea de orez :))

da...si eu i-am cumparat orez cu roscoave....cica sunt bune...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 16:27 
Diva

laura_sandu scrie:

la copii febra este un semnal de alarma...de fapt asa arata ei ca au o problema...copii sunt mult mai rezistenti decat noi iar ei la 40 de grade rad si se joaca pe cand noi suntem legume in pat...si eu stiu ca atunci cand au diaree este bine sa ii dai lapte fara lactoza...poti sa-i mai faci laptele cu apa in care ai fiert putin orez...ajuta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 17:36 
Diva

laura_sandu scrie:
la noi nu e asa....dar o sa ii spun la Maia, prietena mea care a descoperit dintele :lol: sa facem de acum o regula.
si eu asa stiam ca se face febra de la dintisori, dar nu e asa.De fapt, perioada in care ies dintii e foarte sensibila si copilasilor le scade imunitatea.De aceea multi se racesc si fac febra sau diaree.
Ely....karate kid te face FRANJURI nu VRANJURI :lol: :lol: :lol: , ce simpatica esti :lol: :hug:

ufffff da da stiu,franjuri,am gresit cand am tastat..dar suna bine nu? :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 22:37 
Diva

buna seara!ce faceti?eu nu prea bine :( ma doare rau in spatele urechii stangi.m durea putin si dimineata dar am crezut ca oi fi dormit prea mult pe partea stanga si ma doare din cauza pernei sau ceva.
azi a fost un potop groaznic la noi.cred ca mi-am ales cea mai proasta vara pt a lucra,sau cel mai prost loc de munca.eu nu am unde sta de ploaie,am fost la fetele de vizavi,doar ca dupa vreo ora de ploaie si grindina s-a inundat magazinul lor.era apa cam de 20 de cm,le-am ajutat sa puna marfa cat mai sus,mi-a cazut in cap un neon,de fapt lampa aceea sau cum ii zice.imi venea sa plang de ciuda.s-a inundat si terasa de vizavi,era apa pana la genunchi.a inceput ploaia pa la 11 jumate si am plecat abia la 3 acasa :( cred ca inca o ploaie ca asta si renunt.nu as vrea dar nu cred ca rezist.am o stare asa de proasta de cand m-am intors,m-am infofolit,cand mi-e cald,cand mi-e frig ....ce ma plang,parca am 5 ani :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 23:11 
Diva

off ce zi ai avut...dar de ce nu te-ai dus acasa cand a inceput ploaia?

lasa ca o sa treaca si vremea asta si o sa fie soare si cald...o sa privesti cu alti ochi toata situatia :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 23:28 
Diva

pai daca era dupa mine plecam de cand s-au strans norii :) doar ca sefa spera sa se opresca ploaia.daca ploua,cand se opreste merge f bine vanzarea,ca na...nisipul e ud..nimeni nu are chef de plaja asa ca toti se plima pe faleza si eventual fac cumparaturi.
astia anuntau ca va fi cea mai calda vara,banuiesc ca in iulie vor fi cateva zile cu canicula si in rest ploi.
ma bag la somn.noapte buna! :.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 00:45 
Diva

ral_ct scrie:
pai daca era dupa mine plecam de cand s-au strans norii :) doar ca sefa spera sa se opresca ploaia.daca ploua,cand se opreste merge f bine vanzarea,ca na...nisipul e ud..nimeni nu are chef de plaja asa ca toti se plima pe faleza si eventual fac cumparaturi.
astia anuntau ca va fi cea mai calda vara,banuiesc ca in iulie vor fi cateva zile cu canicula si in rest ploi.

noapte buna :) eu fac curatenie yuukk :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 08:52 
Diva

ral_ct scrie:

buna dimineata.
ralu, mai ai putin de indurat.Nu te da batuta acum ca trec ploile si apoi iti va parera rau....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 10:20 
Diva

buna dimineata fetelor !

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2036 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]