Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 01:08

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 105  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (V)
MesajScris: 28 Iun 2010, 16:51 
Moderator Ghidul Miresei

serban_anda2005 scrie:
Daca merge diseara netul acasa promit ca atasez poze, ca de la ploile astea pica cand mi-e lumea mai draga.

Ely - imi pare rau ptexperienta neplacuta de azi :( , sper sa te simti mai bine :-*

ok, sa nu uiti...o sa intru deseara special sa vad pozele :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 17:43 
Diva

serban_anda2005 scrie:
Ely - imi pare rau ptexperienta neplacuta de azi :( , sper sa te simti mai bine :-*

da,multumesc frumos,acum ma simt mult mai bine,dar joi si vineri ma gandesc ca iar trebuie sa dau nasul cu ea :rofl:
astept sa vad pozele si eu diseara

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 19:44 
Diva

Te inteleg perfect Ely....eu una insa n-am avut niciodata curaj sa-i spun persoanei respective ceva...am evitat-o pe cat posibil si atat!(chiar daca PUTZEA de-ti pierdeai cunostinta :rofl: )
Eu am avut o zi oribila...sunt plina de draci,sunt doxa de PENAL,CIVIL,INFRACTIUNI,POSESII bla bla bla,cred ca imi vine si imi este extrem de rau,ma perpelesc pe aici fac ca toate lighioanele :curse:
Revista Ghidul Miresei in Tulcea nu e de gasit si mor de draci ca ma innebuneste lumea cand?cand?cand?
Cu rochita pana la urma voi merge la Constanta la modificari ca face iubi ca trenu cand "realizeaza"cat va fi costul ei final(fata de bugetul initial alocat rochitei)
Dar........o sa fie totul bine nu? :)

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iun 2010, 20:00 
Diva

SimoBobo scrie:
Te inteleg perfect Ely....eu una insa n-am avut niciodata curaj sa-i spun persoanei respective ceva...am evitat-o pe cat posibil si atat!(chiar daca PUTZEA de-ti pierdeai cunostinta :rofl: )
Eu am avut o zi oribila...sunt plina de draci,sunt doxa de PENAL,CIVIL,INFRACTIUNI,POSESII bla bla bla,cred ca imi vine si imi este extrem de rau,ma perpelesc pe aici fac ca toate lighioanele :curse:
Revista Ghidul Miresei in Tulcea nu e de gasit si mor de draci ca ma innebuneste lumea cand?cand?cand?
Cu rochita pana la urma voi merge la Constanta la modificari ca face iubi ca trenu cand "realizeaza"cat va fi costul ei final(fata de bugetul initial alocat rochitei)
Dar........o sa fie totul bine nu? :)

stiu cum e......nici eu nu ii pot spune,am mai avut un conflict cu inca una din aceeasi cauza si parca imi este mie rusine de rusinea lor(daca or avea asa ceva).......asta voi incerca si eu sa fac,sa o evit pe cat de mult posibil,altceva nu am ce sa fac,mai am 2 saptamani si intru in concediu de maternitate si am scapat :rofl: :rofl:
unde mergi in cta? stai linistita ca va fi totul bine,asa trebuie sa fie.....intotdeauna exista cate ceva care sa puna bete in roate si sa nu fie totul cum ai vrea sa fie,dar pana intr-un final se va rezolva totul...........ei,asta e,iubi al tau o sa fie ffff fericit cand te va vedea in ziua nuntii si va uita cu totul costul rochitei sau mai stiu ce alte probleme a-ti avut........stai calma,respira adanc,situatie sub control......te pupic :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 08:20 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 09:49 
Diva

carlita scrie:
Buna dimineata :)

Buna dimi :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 09:54 
Moderator Ghidul Miresei

Ce faci Simo? Ce planuri ai pentru astazi? :D
Cum e vremea la Tulcea? La noi e innorat, imediat incepe ploaia.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 10:11 
Diva

carlita scrie:
Ce faci Simo? Ce planuri ai pentru astazi? :D
Cum e vremea la Tulcea? La noi e innorat, imediat incepe ploaia.

Imi este foarte rau de aseara(mi-a venit)...dar asa n-am mai suferit in viata mea la menstra...s-a speriat si iubi,dar acum e suportabila durerea!
Ma duc sa-mi achit verighetele si sa le i-au acasa,invat,merg cu sora mea aici jos la mine sa-si ia un corset super pentru nunta mea si apoi o sa urce cu bubi pe la mine si fac un pui la rotisor cu cartofi taranesti...cam asta e planul :flowers:
Tu iubi? :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 10:24 
Moderator Ghidul Miresei

SimoBobo scrie:
Imi este foarte rau de aseara(mi-a venit)...dar asa n-am mai suferit in viata mea la menstra...s-a speriat si iubi,dar acum e suportabila durerea!
Ma duc sa-mi achit verighetele si sa le i-au acasa,invat,merg cu sora mea aici jos la mine sa-si ia un corset super pentru nunta mea si apoi o sa urce cu bubi pe la mine si fac un pui la rotisor cu cartofi taranesti...cam asta e planul :flowers:
Tu iubi? :hug:

Ai luat ceva medicament pentru durere? Eu tot timpul la menstruatie iau un Tador, atunci in prima zi, exact cand imi vine...si nu am probleme toata perioada. E cel mai bun medicament pentru mine, am incercat o multime dar fara efecte, pana l-am descoperit pe acesta.

Eu ma duc pana la posta sa trimit cateva plicuri, sper sa nu ma prinda ploaia pe drum. Apoi vreau sa sa fac piept de pui umplut si ceva garnitura pe langa, inca nu stiu de care :) ...daca mai am chef vreau sa fac si taitei, ca maine sa fac o supa de pui. Iar pe seara cand vien Mihai de la lucru mergem rapid sa cumparam un cadou si ne ducem la o aniversare :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 11:26 
Veteran

buna dimi :hug:

carlita nu am mai apuca sa fac poze aseara la costumatie, ca am ajuns tarziu acasica (am fost in vizita la mama si nu mai puteam sa-mi iau miresoiul acasa, ca a facut mami prajitura cu visine si a mancat ca spartul si am asteptat pana s-a facut si a doua tava sa luam si la pachet :-` )

simo eu de obicei iau ibuprofen si sunt ca noua dupa.

incepand de azi pot sa stau si eu mai mult cu voi la mireseala ca e sefa in concediu :had_d:

pupicei si spor la gatit gospodinelor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 11:32 
Moderator Ghidul Miresei

serban_anda2005 scrie:
buna dimi :hug:

carlita nu am mai apuca sa fac poze aseara la costumatie, ca am ajuns tarziu acasica (am fost in vizita la mama si nu mai puteam sa-mi iau miresoiul acasa, ca a facut mami prajitura cu visine si a mancat ca spartul si am asteptat pana s-a facut si a doua tava sa luam si la pachet :-` )

simo eu de obicei iau ibuprofen si sunt ca noua dupa.

incepand de azi pot sa stau si eu mai mult cu voi la mireseala ca e sefa in concediu :had_d:

pupicei si spor la gatit gospodinelor.

Da, am vazut ca nu ai pus pozele :D ...stai linistita, nu e stres...nici eu nu am apucat sa mai intru aseara :) ....iar astazi merg la o aniversare...deci pana maine sa le pui :nlol:

Eu am scapat, nu mai merg la posta, i-am dat la cineva sa duca plicurile :)
M-am apucat sa fac aluatul pentru taitei, acum am pus paturile la uscat...abia astept sa-i tai :D ...si daca se usuca cat de cat cred ca fac astazi o supica de pui :) ....sa vedem...

Eu acum imi calculez banii pentru ca am vazut o pereche de sandale pe care le ador :love: si vroiam sa vad daca imi ajung banii sa le iau si alea si sa-mi iau si argintii pentru nunta, si un plic si 2 rochii :nlol: ...cam multe pentru o nunta :eek:
Sunt tare crizata ca nu imi gasesc sandalute argintii :curse: , mi-am gasit doar un plic, si imi place la nebunie, dar inca nu l-am cumparat...sper sa-l achizitionez sapt. asta chiar daca nu mi-am gasit sandale inca.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 11:48 
Diva

carlita scrie:

Da, am vazut ca nu ai pus pozele :D ...stai linistita, nu e stres...nici eu nu am apucat sa mai intru aseara :) ....iar astazi merg la o aniversare...deci pana maine sa le pui :nlol:

M-am apucat sa fac aluatul pentru taitei, acum am pus paturile la uscat...abia astept sa-i tai :D ...si daca se usuca cat de cat cred ca fac astazi o supica de pui :) ....sa vedem...

Eu acum imi calculez banii pentru ca am vazut o pereche de sandale pe care le ador :love: si vroiam sa vad daca imi ajung banii sa le iau si alea si sa-mi iau si argintii pentru nunta, si un plic si 2 rochii :nlol: ...cam multe pentru o nunta :eek:
Sunt tare crizata ca nu imi gasesc sandalute argintii :curse: , mi-am gasit doar un plic, si imi place la nebunie, dar inca nu l-am cumparat...sper sa-l achizitionez sapt. asta chiar daca nu mi-am gasit sandale inca.

Ce culoare sunt plicul si rochia, carlita?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 11:57 
Diva

buna fetelor!!! ce gospodine sunteti astazi :clap: eu mancare am facut aseara...astazi vreu sa fac ceva bun ca este ziua sotului meu (il cheama petre) cu toate ca el nu isi recunoaste aceasta zi dar asta este

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 12:09 
Veteran

carlita scrie:

incerc pana maine sa le pun ;)
doamne cand va aud pe voi de gatit asa mi se face o pofta sa gatesc dar pana ajung acasa imi trece :rofl:
roxi se pare ca e prinsa in ultimele pregatiri, maine e ziua cea mareeeeeeeeeeeeeee :party:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 12:23 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
Ce culoare sunt plicul si rochia, carlita?

Plicul care imi place e un gri deschis in forma de trandafir, l-am gasit in Miss Miss, dar ala vreau sa-l iau pentru nunta din Grecia si in caz ca se potriveste si cu ce imi iau la sora mea la nunta o sa-l iau si acolo, depinde :)

Rochite inca nu mi-am cumparat, una o sa fie un mov mai inchis pentru ca asa si-a cumparat cealalta domnisoara si trebuie sa-mi iau ceva asemanator, ca si culoare...iar cealalta nu stiu, sa vad ce imi place in momentul respectiv...in rochita cu nr.2 vreau sa ma schimb dupa ce terminam cu pozele :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 12:56 
Diva

carlita scrie:

Plicul care imi place e un gri deschis in forma de trandafir, l-am gasit in Miss Miss, dar ala vreau sa-l iau pentru nunta din Grecia si in caz ca se potriveste si cu ce imi iau la sora mea la nunta o sa-l iau si acolo, depinde :)

Rochite inca nu mi-am cumparat, una o sa fie un mov mai inchis pentru ca asa si-a cumparat cealalta domnisoara si trebuie sa-mi iau ceva asemanator, ca si culoare...iar cealalta nu stiu, sa vad ce imi place in momentul respectiv...in rochita cu nr.2 vreau sa ma schimb dupa ce terminam cu pozele :)

eu nu as merge pe pantofi in acelasi ton cu plicul.I-as lua colorati.... portocalii....sau ceva de genul....Si la rochia mov nu mi-as lua plicul gri...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 13:04 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
eu nu as merge pe pantofi in acelasi ton cu plicul.I-as lua colorati.... portocalii....sau ceva de genul....Si la rochia mov nu mi-as lua plicul gri...

Pai deocamdata oricum nu am cumparat nimic, spuneam ca am vazut plicul doar si ca mi-a placut mult :D
Cat despre combinatiile pantofi/plic inca nu am hotarat nimic, nici nu m-am gandit inca la ceva anume...depinde foarte mult si de ce gasesc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 13:13 
Moderator Ghidul Miresei

Cat despre rochita care o voi purta la nunta din Grecia, e un roz deschis, un roz foarte frumos (cel putin mie imi place), rochita e mulata, vine pe corp...putin mai sus de genunchi, cu spatele gol (o parte din el) iar la piept are cateva pietricele (gen diamant). La aceasta rochita m-am gandit ca merg niste sandalute deschise la culoare, pentru ca o culoare inchisa arata foarte urat, cel putin mie asa mi s-a parut cand am probat rochita in casa cu o pereche de pantofi negri care ii luasem in picioare doar ca sa vad cum arata rochita. Ma gandeam la un argintiu, dar nu argintiul ala tiganesc, ceva dragut, simplu...sau un gri deschis...cat despre plic, vroiam ceva colorat dar nu prea am vazut nimic...ai idee unde as gasi?

Ah, si am ramas tare dezamagita, s-a inchis Debenhams! Acolo imi gasisem sandalute iar acum nu mai e magazinul :mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 13:44 
Diva

lily scrie:
buna fetelor!!! ce gospodine sunteti astazi :clap: eu mancare am facut aseara...astazi vreu sa fac ceva bun ca este ziua sotului meu (il cheama petre) cu toate ca el nu isi recunoaste aceasta zi dar asta este

buna fetele!!! sa-ti traiasca sotul cu numele lily,multa sanatate si numai bucurii!!! si la toate fetele care au in familie persoane cu numele petru si pavel

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iun 2010, 13:52 
Diva

elyt1000 scrie:
buna fetele!!! sa-ti traiasca sotul cu numele lily,multa sanatate si numai bucurii!!! si la toate fetele care au in familie persoane cu numele petru si pavel

multumesc frumos iubita :-*

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2093 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 105  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]