Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 00:43

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2036 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. VI
MesajScris: 30 Iun 2010, 08:39 
Diva

carlita scrie:

Il lasi la mine, doar ca sunt cam departe de tine :,
Eu iubesc copii :love:

Multumesc, Carlita.Esti o draguta. :)
Chiar ar fi distractiv, desi nu ne cunoastem decat virtual sa vin la usa ta cu brotacelul :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2010, 08:42 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2010, 08:58 
Diva

buna dimineata ca tot vb de filme, ma scuzati ca ma bag asa... v-as recomanda sa vedeti
PS I Love U
Remember me mi-a placut si mie f mult :roll:
Every Body's fine- interesant de vazut si cum omitem noi uneori niste aspecte din viata
Possesion- drama, merita vazut
Obsessed- merita si asta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2010, 09:11 
Moderator Ghidul Miresei

Acum am dat si eu sa scoata 3 filme din cele spuse de voi, si cum le-am dat la toate odata si merg destul de repede asa greu merge internetul :) mi-au luat toata viteza filmele :nlol: ...ma streseaza, dar in 10 min is gata..mai rabd putin :P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2010, 10:53 
Diva

laura_sandu scrie:

vai....deci nici nu ma mai plang...cum rezisti????

Asta e problema ca nu mai rezist, dar imi vine o fata din 15 iulie sa ma ajute cu curatenia si bebe asa ca traiesc cu speranta ca peste 2 saptamani o sa imi fie mai bine..

Laura cum mai merge cu nuntile in tara, mai fac oamenii nunti asa mari ca altadata(ma refer la multe persoane)?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2010, 11:05 
Diva

any scrie:

Asta e problema ca nu mai rezist, dar imi vine o fata din 15 iulie sa ma ajute cu curatenia si bebe asa ca traiesc cu speranta ca peste 2 saptamani o sa imi fie mai bine..

Laura cum mai merge cu nuntile in tara, mai fac oamenii nunti asa mari ca altadata(ma refer la multe persoane)?

si eu am pe cineva care ma ajuta cu curatenia o data pe luna.dar de obicei fac curatenie inainte sa vina, ca sa nu fie dezastru total :lol:
Nuntile inca merg....se mai iubesc si se mai casatoresc oamenii.....si se fac in continuare mari...anul asta de exemplu am 5 nunti de care 300 de persoane...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2010, 11:07 
Diva

buna dimineata fetele!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2010, 11:36 
Diva

elyt1000 scrie:
buna dimineata fetele!!

Ne`atza draguto, cum mai stai cu rabdarea?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2010, 11:40 
Diva

laura_sandu scrie:
si eu am pe cineva care ma ajuta cu curatenia o data pe luna.dar de obicei fac curatenie inainte sa vina, ca sa nu fie dezastru total :lol:
Nuntile inca merg....se mai iubesc si se mai casatoresc oamenii.....si se fac in continuare mari...anul asta de exemplu am 5 nunti de care 300 de persoane...

E bine atunci inseamna ca la nunti nu se simte criza inca.. Avem si noi pe o fata cre ne-a chemat de nasi la anu dar inca nu stim daca mergem si sii ea vrea sa fac nunta mare dar dupa parerea mea se cam risca ca si ea e in germania de vre-o 3 ani la nunti nu a prea fost si acum asteapta sa vina totzi al ea.. Cine stie cum va fii..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2010, 11:55 
Diva

buna dimineata fetelor!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2010, 12:03 
Diva

neata fetelor !!!!!

e mare lucru sa ai ajutor cand ai bebeu, si eu am avut o tanti care venea de 2 ori pe sapt si facea curat,bine o ajuntam si eu, faceam impreuna, dar acum de cand sunt gravi vine mama, tot de 2 ori pe sapt si facem si curat si ea se ocupa de mancare si-i super super multumesc :) ca altfel cadea totul pe silviu :)) :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2010, 12:10 
Diva

any scrie:

E bine atunci inseamna ca la nunti nu se simte criza inca.. Avem si noi pe o fata cre ne-a chemat de nasi la anu dar inca nu stim daca mergem si sii ea vrea sa fac nunta mare dar dupa parerea mea se cam risca ca si ea e in germania de vre-o 3 ani la nunti nu a prea fost si acum asteapta sa vina totzi al ea.. Cine stie cum va fii..

pai...., in momentul in care vor face lista si vor incepe sa dea invitatiile, o sa isi dea seama cate persoane vin .
Si Ionut are o verisoara care viseaza la nunta mare.Avea impresia ca o sa aiba vreo 600 de persoane...pana au inceput sa puna pe lista si s-au adunat vreo 250 ...si nici aceia nu vin toti.
Dar numarul meniurilor il spui la restaurant abia dupa ce iti confirma lumea, asa ca nu-i problema.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2010, 12:13 
Diva

Ayrun scrie:
neata fetelor !!!!!

e mare lucru sa ai ajutor cand ai bebeu, si eu am avut o tanti care venea de 2 ori pe sapt si facea curat,bine o ajuntam si eu, faceam impreuna, dar acum de cand sunt gravi vine mama, tot de 2 ori pe sapt si facem si curat si ea se ocupa de mancare si-i super super multumesc :) ca altfel cadea totul pe silviu :)) :nlol:

va invidiez pe cele care aveti parintii in acelasi oras cu voi....abia dupa ce faci copil iti dai seama ce bine este.Pana acum ii vizitam cat de des puteam , dar nu le simteam lipsa in Cluj....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2010, 12:22 
Diva

laura_sandu scrie:
va invidiez pe cele care aveti parintii in acelasi oras cu voi....abia dupa ce faci copil iti dai seama ce bine este.Pana acum ii vizitam cat de des puteam , dar nu le simteam lipsa in Cluj....

ai dreptate laura...si eu mi-as dori sa am parintii aproape si sa ma ajute cand am nevoie dar asta este...ii este greu sa o las pe erika acolo si sa o vad odata pe sapt...este mult mai bine cand ii ai in acelasi oras si pot sa ii lasi dimineata si sa-l iei seara

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2010, 14:17 
Diva

any scrie:
Ne`atza draguto, cum mai stai cu rabdarea?

inca mai am rabdare....ma surprind si pe mine,parca as vrea sa vina nasterea mai repede si parca nu as vrea...trebuie sa recunosc ca imi e frica de mor de nastere,nu stiu de ce dar.....sper sa trec cu bine si peste asta
ce face piticul?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2010, 14:21 
Diva

laura_sandu scrie:

oooo laura numai cand ma gandesc la aspectul asta si mi se face pielea de gaina......vor veni ai mei aici dupa nastere dar nu mai mult de o luna de zile si dupa va trebui sa depind de soacra mea (nu-i acelasi lucru,mama e mama),cred ca imi va fi tare greu,dar sunt sigura ca voi face fata,nu am incotro,alegerea a fost a mea,nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2010, 14:47 
Diva

o sa fii ok Eli stai linistita...la inceput o sa iti fie mai greu pana te acomodezi cu noul statut de mamica si pana il inveti pe bebe dar dupa ce va intrati intr-un ritm o sa iti fie usor...

va invidiez ca aveti incredere sa ii lasati cu ai vostrii...eu nu am putut...cand a fost Alexia de 3 luni au fost ai mei aici o luna de zile...si am lasat-o intr-o seara un pic...eu eram in 2 inspectii si Adi se dusese 10 min sa aduca o pizza...cand s-a intors Alexia plangea isteric, mama era si mai isterizata...am gonit ca o bezmetica acasa si tot imi repeta "vai cat a plans, vai cat a plans" si copilul era ca o leguma la mine in brate :((( de atunci never ever...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2010, 14:52 
Diva

vai fetelor ce suparata sunt!!! pe niste asa zisi prieteni pe care eu i-am crezut apropiati si cu care ne-am inteles tare bine de cativa ani incoace...inca unul din ei ni-i nas de cununie...si acum m-au dezamagit ingrozitor cu o faza...

Nasul a adus fata sa stea la prietenii astialalti in loc sa o lase sa vina la noi o sapt acum ca ii in vacanta...si el a stat o noapte aici in oras (la ei acasa) si nici macar nu a dat un telefon sa vina sa ne vada pe mine si Alexia cu toate ca stie ca Adi nu ii acasa si eu alt program nu am...el sta in California si ne vedem o data la 2 ani...iar prietenii astia, nici ei nu au dat nici un telefon si nu au scos o vb cum ca vine fata sa stea la ei :(( fff dezamagita sunt de treaba asta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2010, 14:56 
Diva

elyt1000 scrie:
oooo laura numai cand ma gandesc la aspectul asta si mi se face pielea de gaina......vor veni ai mei aici dupa nastere dar nu mai mult de o luna de zile si dupa va trebui sa depind de soacra mea (nu-i acelasi lucru,mama e mama),cred ca imi va fi tare greu,dar sunt sigura ca voi face fata,nu am incotro,alegerea a fost a mea,nu?

crede-ma ca si faptul ca o ai pe soacra ta acolo te va ajuta foarte mult.Si eu o prefer pe mama...dar 4-5 ore pe zi nu mi-ar fi greu sa il las la soacra-mea cu siguranta cand am nevoie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2010, 15:00 
Diva

Bamba scrie:
o sa fii ok Eli stai linistita...la inceput o sa iti fie mai greu pana te acomodezi cu noul statut de mamica si pana il inveti pe bebe dar dupa ce va intrati intr-un ritm o sa iti fie usor...

va invidiez ca aveti incredere sa ii lasati cu ai vostrii...eu nu am putut...cand a fost Alexia de 3 luni au fost ai mei aici o luna de zile...si am lasat-o intr-o seara un pic...eu eram in 2 inspectii si Adi se dusese 10 min sa aduca o pizza...cand s-a intors Alexia plangea isteric, mama era si mai isterizata...am gonit ca o bezmetica acasa si tot imi repeta "vai cat a plans, vai cat a plans" si copilul era ca o leguma la mine in brate :((( de atunci never ever...

pai a plans prima data pentru ca nu era obisnuita.E normal.
Eu l-am lasat de la inceput pe Alexandru cu alte persoane si chiar nu are treaba.Daca nu are probleme de alta natura, nu are o problema cu cine sta.Normal ....ma prefera pe mine :~* :love: , dar in lipsa mea accepta si inlocuitor.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2036 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]